miercuri, 13 iulie 2016

VINE APOCALIPSA !

                                      13 Iulie 2016,ora 3,26 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

Vestile cutremurătoare ;curg din păcate.
Tot astazi dimineață în zori, aud două glasuri distincte între ele, care spun asa:

                      ” Vine Apocaliptul?

Iar un alt glas, raspunde așa:

                          Vine Apocalipsa !”

Dragii mei, cuvântul ”APOCALIPSĂ”,ne dă tuturor fiori pe șira spinării,deoarece în Religia crestină, acest cuvânt înseamnă ,sfarsitul lumii. 
 Image result for imagini apocalipticeImage result for imagini apocaliptice
În ultimele două zile, am scris despre al treilea Razboi Mondial, care bate la usile noastre.
De aici, si APOCALIPSA care va veni peste omenire, dar nu ca un sfarsit al Lumii, ci ca o triere a neghinei, de puținul bob de grâu rămas în Grădina MAICII  DOMNULUI.
În cazul de față, neghina este poporul păgân si plin de ură, precum si cei care provoacă RAZBOAIELE ,in care mor oameni 
nevinovati;dar si cei care ,aduc suferință si umilire, Aproapelui său.  
Bobul de grîu, este poporul credincios, poporul cu frică de Dumnezeu si cu multă milă ,față de Aproapele său.
Apocalipsa va veni pentru a curăța ”grâul de neghină. 
Dragii mei,dacă nu ne vom pierde CREDINȚA si DRAGOSTEA față de DUMNEZEU, si față de MAICUTA DOMNULUI, precum si față de APROAPELE nostru,atunci ,APOCALIPSA va veni numai asupra celor care, se cred atotputernici si atotstiutori, si care ,nu au nicio frică de Dumnezeu,luând viața Aproapelui său,fără milă si fără nicio remuscare. 
De Suflet să avem grijă fratilor, căci de trupul nostru,de pacea si linistea sufleteasca, are grija BUNUL  DUMNEZEU si MAICUTA  DOMNULUI,de vom respecta si împlini PORUNCILE SALE,din Dragoste si cu Dragoste.
Amin. 
                                 Cu dragoste,Maria. 
                            

 

54 de comentarii:

  1. Trebuie sa urmăriți filmul care a fost recent la cinema "Independance Day-Renașterea" si veti vedea exact cum se va desfasura Apocalipsa. Este vorba despre războiul final cu extraterestrii unde forțele armate americane se vor lupta in aer cu ei.cu forțele extraterestre care vor veni cu navele lor.FILMUL arată ca viitorul presedinte al americii va fii Hilary Clinton care va declansa sfarsitul lumii în timpul mandatului ei.Deci va rog urmăriți filmul Independance Day 2016 si veti intelege mai multe.Tot ce spune doamna Maria este prezentat si in filmul acesta de curând lansat in cinema.Este superb filmul va rog căutați-l pe net.Va pup pe toți!
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fereste-ne de rele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai daca tot vine apocalipsa sa ma grabesc sa-mi scriu si eu Evanghelia pe acest blog! :)

    Rog orice crestin interesat sa se uite la o icoana de-a lui Iisus. Sa-si arunce privirea asupra mainii drepte si sa se uite la degetele lui Iisus. Va observa ca degetul mare atinge inelarul. Acest semn pe care-l face Iisus se numeste Surya Mudra ceea ce se traduce prin Mudra SOARELUI! Importanta este si pozitia mainii, caci Iisus arata mereu cu degetele in sus, catre SOARE!

    Apoi rog crestinii sa se uite la capul lui Iisus. Vor observa un halou de culoare galbena/portocalie (nu alba, sic) care-i inconjoara capul. Acest halou simbolizeaza SOARELE (crestinii au fost invatati ca simbolizeaza sfintenia). SOARELE inseamna iLUMINAre, intelepciune, abilitatea de a vedea si de a intelege.

    Apoi invit crestinii sa se uite la mana stanga a lui Iisus care tine o carte. Aceasta reprezinta INVATATURA CORECTA pe care noi ar trebui s-o urmam cu totii. (este miezul si esenta doctrinei crestine, nu o mai repet, ar trebui s-o stiti cu totii)

    Cine crede mie, mai mari decat acestea va face! CUM, daca el este unicul fiu a lui Dumnezeu si noi suntem robii sai? CUM?! Este posibil doar daca suntem fratii lui si doar daca urmam invatatura lui! Pentru asta este nevoie de multa munca, de multa vointa, de abnegatie, de multa rabdare si de practica.

    SOARELE daruieste neincetat, LUMINA, CALDURA SI VIATA si straluceste deasupra tuturor FARA a face diferente intre drept si ticalos, FARA sa-i judece ci doar dandu-le sansa sa CREASCA, sa se intelepteasca si sa INTELEAGA!

    SOARELE nu cere NIMIC la schimb, daruieste FARA sa aiba nicio asteptare! Nu da si apoi asteapta multumiri, ci da din prea-plinul sau, ci ofera necontenit fara sa se opreasca si fara sa ia pauze. Fara de el viata pe Terra nu ar fi posibila, fara de el, noi, fratii sai mai mici, nu am avea sansa sa CRESTEM, sa INVATAM, sa INTELEGEM si sa ne MATURIZAM ca si noi la randul nostru sa stralucim si sa radiem si sa ajutam fratii nostri mai mici.

    Binenteles ca nu o sa indemn crestinii sa se inchine soarelui, ci doar sa incerce sa INTELEAGA SIMBOLISTICA si ceea ce inseamna A DEVENI precum un SOARE, caci asta inseamna A DEVENI un HRISTOS!

    Adevarat este ca SORII sunt FII (mai mari ai) lui Dumnezeu, dar nu sunt singurii.

    Asa cum SOARELE este "Tatal nostru carele esti in ceruri..." asa si maica noastra a TUTUROR pamantenilor este Terra! Prea putini o cunosc si ii sunt recunoscatori, prea putini o baga in seama si prea putini o respecta. Fara de ea, existenta noastra, a TERANILOR, nu ar fi posibila, fara de ea nu am putea experimenta si nu ne-am putea exprima pe noi insine.

    Exista un echilibru intre yin si yang in univers. Dumnezeul este TOTUL, INTREGUL, chinezii il numesc TAO. Dumnezeu nu este nici yin si nici yang ci ambele! Dumnezeu este FORTA care a creat acest univers si viata inteligenta! El se manifesta prin NOI, caci EU SUNT IN TATAL SI TATAL ESTE IN MINE! (nu, nu sunt Iisus, nu am astfel de halucinatii).

    TAO este in noi toti si in toate. Precum spuneau anumiti credinciosi: "crapa lemnul, acolo sunt Eu. Ridica piatra si acolo Ma vei afla."

    Cand Iisus spune ca "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata" inseamna ca urmand exemplul lui si invataturile sale il vom gasi pe Dumnezeu. Atunci cand negura se ridica de pe ochii nostri oriunde ne-am uita il vedem pe Dumnezeu. El este TOTUL! Nu exista separare de Dumnezeu, doar mintea noastra crede asta. Suntem, traim si respiram in EL! EL este in fiecare celula a corpului nostru, noi suntem EXPRIMAREA CREATIEI SALE! (si nu ma refer doar la oameni ci la TOT)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. frumos si total adevarat.
      acum vreo 3 ani imi invatam copiii si nepotii ca Dumnezeu adevarat este Soarele.
      El este cea mai mare energie, fara el nu ar exista viata, nici oxigen nici apa,. Nimic.

      Ștergere
    2. Frumos spus. Mi.ati amintit de scarlat demetrescu: din tainele vietii si ale universului. Sublima carte..pt mine cel putin.

      Ștergere

  4. 24. Dumnezeu, Care a făcut lumea şi toate cele ce sunt în ea, Acesta fiind Domnul cerului şi al pământului, nu locuieşte în temple făcute de mâini,
    25. Nici nu este slujit de mâini omeneşti, ca şi cum ar avea nevoie de ceva, El dând tuturor viaţă şi suflare şi toate.
    26. Şi a făcut dintr-un sânge tot neamul omenesc, ca să locuiască peste toată faţa pământului, aşezând vremile cele de mai înainte rânduite şi hotarele locuirii lor,
    27. Ca ei să caute pe Dumnezeu, doar L-ar pipăi şi L-ar găsi, deşi nu e departe de fiecare dintre noi.
    28. Căci în El trăim şi ne mişcăm şi suntem, precum au zis şi unii dintre poeţii voştri: căci ai Lui neam şi suntem.

    (Pavel)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prodikitsch
      IARA RUPI DIN CONTEXT ???? HA HA HA . desi am raspuns la aceste versete REPET ca sa vezi si tu si DEMONII nu te iarta , dar TOTI SA VADA RASTAMACIREA LOR
      CUI SE ADRESEAZA pavel cu aceste versete postate de tine ???

      raspuns
      ATENIEMILOR CARE AVEAU UN DUMNEZEU NECUNOSCUT SI TEMPELE LOR NU ERAU INCHINATE LUI DUMNEZEU CRESTIN ORTODOX , ADICA NU ERAU BISERICI CI ERAU PLINE DE IDOLI ....

      Se pare că este vestitor de dumnezei străini, fiindcă binevesteşte pe Iisus şi Învierea.

      CONCLUZIA SIMPLA DIN ACESTE VERSETE ESTE CA
      TEMPLEL LOR ERAU PLINE DE IDOLI SI IISUS HRISTOS NU ERA IN ELE deci NORMAL este ca DUMNEZEUL NU ESTE IN ELE
      capisci pridikitschhhh sau iti desenez ? ha ha ha

      IA AMINTE versetele DINAINTE SI INVATA CA VORBESTI PROSTII
      16.Iar în Atena, pe când Pavel îi aştepta, duhul lui se îndârjea în el, văzând că cetatea este plină de idoli.
      17.Deci discuta în sinagogă cu iudeii şi cu cei credincioşi, şi în piaţă, în fiecare zi, cu cei ce erau de faţă.
      18.Iar unii dintre filozofii epicurei şi stoici discutau cu el, şi unii ziceau: Ce voieşte, oare, să ne spună acest semănător de cuvinte? Iar alţii ziceau: Se pare că este vestitor de dumnezei străini, fiindcă binevesteşte pe Iisus şi Învierea.
      19.Şi luându-l cu ei, l-au dus în Areopag, zicând: Putem să cunoaştem şi noi ce este această învăţătură nouă, grăită de tine?
      20.Căci tu aduci la auzul nostru lucruri străine. Voim deci să ştim ce vor să fie acestea.
      21. Toţi atenienii şi străinii, care locuiau acolo, nu-şi petreceau timpul decât spunând sau auzind ceva nou.
      22.Şi Pavel, stând în mijlocul Areopagului, a zis: Bărbaţi atenieni, în toate vă văd că sunteţi foarte evlavioşi.
      23.Căci străbătând cetatea voastră şi privind locurile voastre de închinare, am aflat şi un altar pe care era scris: "Dumnezeului necunoscut". Deci pe Cel pe Care voi, necunoscându-L, Îl cinstiţi, pe Acesta Îl vestesc eu vouă.


      aviz amatorilor si amatarelor A CAROR DEMONI ii invata SCOTIND DIN CONTEXT ca ADEVARUL ESTE IN BISERICA ORTODOXA


      crestin ortodox

      repet CLAR

      TEMPLELE ERAU PLINE DE IDOLI
      PAVEL SPUNE CA ACOLO NU LOCUIESTE DUMNEZEU
      BISERICA ORTODOXA este TEMPLU lui DUNEZEU pentru ca IISUS HRISTOS este capul EI CA ESTE SCRIS tot de caatre PAVEL

      precum şi Hristos este cap Bisericii, trupul Său, al cărui mântuitor şi este.
      24.Ci precum Biserica se supune lui Hristos,


      ASADAR SPUNEAM INCA DE LA INCEPUT CA ACEST ´´ maistru ´´ NU NUMAI CA NU STIE dar doreste sa va si invete PROSTII care sunt minciunile DIAVOLILOR ....ASADAR ATENTIE MARE

      crestin ortodox




      Ștergere
    2. Tata parinteee,eu chiar te iubesc tare,tare mult si imi era teama ca doamna Maria nu o sa-ti mai publice mesajele!Parinteee,sarut-mana pretioasa!Binecuvanteaza!

      Ștergere
    3. Doamna Maria n-o sa-i mai publice mesajele doar cand va intelege ca prin fanatismul lui religios si versetele scoase din context nu face altceva decat sa calce cu tirul, la figurat, peste toti cei care nu sunt pe placul lui.
      Anonimule, esti liber sa devii si tu fanatic ortodox, ca si modelul tau de viata. Dumnezeu iti da aceasta libertate. Dar ai in vedere ca fanatismul religios nu aduce viata si iubire, ci MOARTE!
      Iisus ne invata sa iubim vrajmasul, insa e greu de indeplinit, mai ales cand e vorba de copii nevinovati.

      Ștergere
    4. Mira15 iulie 2016, 14:36
      Dar ai in vedere ca fanatismul religios nu aduce viata si iubire, ci MOARTE!
      Iisus ne invata sa iubim vrajmasul, insa e greu de indeplinit, mai ales cand e vorba de copii nevinovati.

      nu exista NIMENI nevinovat CA SCRIS ESTE DE CATRE DAVID UNSUL LUI DUMNEZEU ca EL ESTE NASCUT IN PACAT
      PSALM 50
      6.Că iată întru fărădelegi m-am zămislit şi în păcate m-a născut maica mea.

      altul care E PRIMUL dintre PACATOSI este PAVEL ca scris este
      15.Vrednic de credinţă şi de toată primirea e cuvântul că Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu.

      concluzia simpla care nu iti convine CA NU PRICEPI este :
      NICI UN NOU NASCUT NU ESTE FARA DE PACAT /PACATUL STARMOSESC si stim ca PACATUL ADUCE MOARTEA caci se naste din PARINTI PACATOSI SI CU FARADELEGI IN EI .....UPSSS , dur adevar stiu DAR UITE AICI ce se intimpla cu cei NECREDINCIOSI si CARE IL URASC PE DUMNEZEU ...retine URA OMULUI fata de DUMNEZEU ii atrage PEDEAPSA in el si copii lui , ca SE INDEPARTEAZA CU PROPRIA VOINTA de DUMNEZEU SI PACATELE SI FARADELEGILE DIN EL se PLATESC de catre el si urmasii lui .... doreste DUMNEZEU asta ???? NUUUU , CA FIUL SAU a platit PENTRU ASTA , dar CaTI NU IL BATJOCORASC CU PACATE SI FARADELEGI IN ZILELE NOASTRE ???( scrierile voastre STAU MARTURIE oricind SI ELE va SUNT DUSMANI ca luptati IMPOTRIVA ADEVARULUI , CAII SI VIETII si ELE VA ACUZA ca devin TRUP DIN TRUPUL VOSTRU ... URA OMULUI face asta .... CAPISCI ????
      IESIREA
      că Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu zelos, care pedepsesc pe copii pentru vina părinţilor ce Mă urăsc pe Mine, până la al treilea şi al patrulea neam,
      SI UITE IUBIREA LUI cind omul se intoarce si SE LASA DE FARADELEGI SI PACATE in MOD VOIT SI IL IUBESTE PE DUMNEZEU
      6.Şi Mă milostivesc până la al miilea neam către cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele.

      CONCLUZIA SIMPLA
      cind o sa vezi MULTE PACATE PEDEPSITE sa fi convinsa CA OMUL SAU FAMILIA IN CAUZA IL URASC PE DUMNEZEU DE LA STRABUNICI , BUNICI , PARINTI , COPII SI NU VOR SA SE INTOARCA LA DUMNEZEU CA SA II VINDECE SI NU ISI CER IERTARE
      FATA DE DUMNEZEU SI MOTIVELE SUNT MULTIPLE DE LA MANDRIE pina la ce vrei tu sa analizezi ... ai auzit bine si stiu ca e DUR ADEVARUL dar NU SE SCHIMBA ...DUHUL LUMII ASTEIA este DUHUL LUI ANTIHRIST la CARE MULTI SI MULTE ASCULTA ASA CA FI CU MARE BAGARE DE SEAMA SI :
      ´´ PRIVEGHEATI SI VA RUGATI ca SA NU CADETI in ispita ´´
      ai auzit clar CAZI IN ISPITA cind nu asculti , priveghezi si NU te rogi

      ´´FRICA de DUMNEZEU este INCEPUTUL intelepciunii ´´spune SFINTA SCRIPTURA . de ce ? SIMPLU . TOT SFINTA SCRIPTURA da raspuns
      20.Zis-a Moise către popor: "Cutezaţi, că Dumnezeu a venit la voi, să vă pună la încercare pentru ca frica Lui să fie în voi, ca să nu greşiţi".

      CONCLUZIA SIMPLA
      FRICA CA SA NU GRESITI ( asta ca sa rezolv dilema multora CARE NU PRICEP CA FRICA DE DUMNEZEU este BUNAAAA .... capisici ????
      cui datoram asta .....evei = viata pacatoasa ( stii asta bine , ca am mai discutat-o )

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    5. Emanuele!!! pastreaza-ti evanghelia si nu o mai etala...
      In loc sa-L slavesti pe Dumnezeu,tu tot dai cu soarele tau...
      Cine a creat soarele? Dumnezeul cel Viu le-a facut pe toate,inclusiv soarele,care l-a pus Sus sa te lumineze si pe tine Emanuele dar tu...in loc sa te luminezi,mai mult te intuneci......
      Dumnezeu sa te lumineze si sa te binecuvanteze!
      .

      Ștergere
    6. Cine este soarele Liliana dacă nu fiul lui Dumnezeu?!

      Cine dăruiește fără așteptări?! Cine nu judeca?!

      SOARELE este centrul și esenta doctrinei crestine!

      Ștergere
    7. Dumnezeu, manifestat in 3persoane, sunt una. Nu pot fi vazute, simtite in vreun fel, doar sunt. Nu sunt limitate de o forma anume, nu pot fi localizate in soare sau alte creeatii. Ai fi mirat daca ai sti ca soarele se inchina lui Dumnezeu... Si oamenii preistorici se inchinau la soare pentru ca nu stiau ce stim noi astazi. Aveau multe frici de care omul modern rade pentru ca stiinta are raspunsurile.
      Lasa-ti sufletul sa se conecteze cuDumnezeu in rugaciune si vei cunoaste adevarul.

      Ștergere
    8. Ti-a trebuit mult timp sa debitezi o prostie asa de mare?te citez,,Cine este soarele Liliana daca nu fiul lui Dumnezeu?"
      Doamne iarta-l!
      Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu,retine Emanuele!!!

      Ștergere
  5. Maria, apocalipsa înseamnă REVELATIE!

    Cuvântul „apocalipsa” vine din cuvântul grecesc apocalupsis care înseamnă „descoperire, revelație, înlăturarea acoperământului”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANACALIPSI inseamna descoperire in limba greaca. Poate in greaca veche cea ARHEA sa existe un asemenea cuvant!!

      Ștergere
  6. Al III-lea razboi mondial va incepe in OCTOMBRIE 2016 si va fi ultimul pentru omenire. Cine va reusi sa scape, va fi chinuit, se va descurca foarte greu. Vor fi ispititi cu cipuri si insemnele fiarei. Cine le va accepta, va innebuni si va fi dus direct in IAD. Cei care le vor refuza, vor fi ajutati de DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  7. APOCALÍPS s. n. Parte din Noul Testament în care este înfățișat în chip alegoric sfârșitul lumii. ♦ P. ext. Scriere religioasă cuprinzând prorociri despre sfârșitul lumii. ♦ Sfârșitul lumii în religia creștină. [Var.: apocalipsă s. f.] – Din fr. apocalypse, lat. apocalypsis.
    Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink
    apocalíps s. f., s. n. 1. S. f. (În forma apocalipsă) Cartea ultimă a Noului Testament care cuprinde revelația (descoperirea) făcută sf. Ioan evanghelistul în insula Patmos prin anii 94-95 și în care, prin simboluri, metafore și alegorii, se arată lupta Bisericii în lume cu forțele întunericului și triumful ei final prin Hristos. 2. S. f. Viziune fantastică a sfârșitului lumii potrivit religiei creștine. 3. S. n. Temă iconografică, bazată pe viziunea sf. Ioan în Patmos, reprezentată frecvent în pictura murală din Transilvania sec. 14 (bis. din Homorod, Mugeni, Sf. Nicolae din Șcheii Brașovului, 1738, ș.a.). [Var.: apocalípsă s. f.] – Din fr. apocalypse, lat. apocalipsis (‹ gr. apokalipsi

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai Maria cu cartea, ca vine apocalipsa peste noi si nu mai apucam sa citim, ci direct sa o traim!

    RăspundețiȘtergere
  9. Atenție mare ! Dv mergeți de obicei la tv ,spuneți oamenilor că Mântuitorul va veni atunci când scrie biblia .când se vor cutremură cerurile și pământul ,când soarele va dispare și când stelele vor cădea pe pământ sau asteroizi..Citiți cum scrie in APOLIPSA si explicati-le ...nu va veni cum lasa unii să înțeleagă înainte de ,,necazul cel Mare" ,nu atunci va fi ,,Răpirea" ci când spune cartea sfântă ...Proiectul Blue Beam vrea s a păcălească umanitatea ,trebuie ca fiecare român să știe adevărul ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare chiar asa să fie???
      Chiar asa am spus eu pe la TV???
      Merg eu la TV???
      Am fost eu pâna acum in vreun platou TV?
      Am mai spus,si voi mai spune oamenilor, inclusiv românilor, că IISUS HRISTOS va veni pe norii CERULUI,asa cum S-a si înălțat, si va veni in ROMÂNIA NOULUI SĂU IERUSALIM.
      Va coborâ pe norii Cerului,precum coborâm noi scarile la bloc. Te asigur că nu va cadea nici SOARELE,nici STELELE, si nici LUNA.
      Iar PĂMÂNTUL nu se va cutremura si nici CERURILE !ASTEROIZI vor cadea pe alocuri,dar fara legatură cu VENIREA LUI IISUS HRISTOS.
      De câte ori să spun că: BIBLIA zilelor noastre ,nu este cea lăsată de IISUS HRISTOS?
      BIBLIA, a fost si este adaptată si readaptată după oameni si vremuri,după cum au voit CĂPETENIILE PREOTILOR,de-alungul secolelor.
      UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA, întreaba IISUS HRISTOS,intr-un articol scris de mine,pe acest Blog?
      Asadar PRIETENI dragi,dacă vreti ADEVARUL ADEVĂRAT,atunci,acesta este, cel de pe acest BLOG al ADEVĂRULUI DUHULUI SFÂNT.
      Asa cum noi ne schimbam hainele ponosite cu altele noi, la fel a fost schimbata si BIBLIA, ca sa dea bine credinciosilor,ca sa le fie pe plac tuturor,si sa pice bine mai marilor PREOTILOR.Eu nu am venit sa schimb BIBLIA !
      Ci, vin cu SCRIERILE mele, din GRAIUL DUHULUI SFÂNT,pentru a o completa,sau daca vreti, pentru a o recompleta ,asa cum era acum 2000 de ani.
      ADEVARUL DUHULUI SFÂNT, vine astazi cu VOIA SA,pentru ca LUCRURILE să se reaseze, si pentru ca oamenii sa cunoasca ADEVARUL adevarat, si nu cel adăugit sau inventat.

      Ștergere
    2. Nu va fi nici o apocalipsa si nici al III-lea razboi mondial. Religa a fost infintata cu scopul de a da speranta celor saraci si nevoiasi,e o politica de manevra a maselor,de exploatare ,de indobitocire. Doar Dzeu e unic si divin,restul e doar politica.

      Ștergere
    3. Tot ce avem nevoie este cuprins in Sfânta Biblie.Nu exista nici o situație din viața noastra la care Sciptura sa nu se poată adresa.
      Ce a inceput in Geneza,îsi gaseste sfârsitul in Apocalipsa.
      Biblia este absolut completă si suficienta.
      Ar putea adăuga Dumnezeu ceva in Biblie? Desigur ca da.
      Totusi nu există nici un motiv biblic sau teologic sa credem ca Dumnezeu revine asupra Cuvântului Sau ,sau ca există vreo nevoie pentru a-l face.
      Dumnezeu cel Atotputernic este DUMNEZEU, si nu se "suceste" de la o era la alta ,asa cum credem noi!
      Biblia,a fost ,este si va fi aceeași pana la a doua venire a MÂNTUITORULUI.

      Ștergere
    4. Multumim MARIA,de aceea te citim si te iubim!

      Ștergere
    5. Si cum va cobori Iisus pe norii cerului si orice om de pe pamant il va vedea?? Care jumatate din planeta? Cea cu zi sau cea cu noapte?

      Ștergere
    6. Toti Il vor vedea in acelasi timp.

      Ștergere
    7. Anonim16 iulie 2016, 00:05, ce spui tu seamana cu proiectul Blue Beam.

      Ștergere
  10. Prichici,cu ce plăcere amesteci tu lucrurile ,creația cu Creatorul, si cu ce "sârg "spui ca tatăl tau este soarele si mama ta este pământul !
    Frate,acesti "parinti" te vor duce in fundul pământului.
    Reveniți.

    RăspundețiȘtergere
  11. Prichici,cu ce plăcere amesteci tu lucrurile ,creația cu Creatorul, si cu ce "sârg "spui ca tatăl tau este soarele si mama ta este pământul !
    Frate,acesti "parinti" te vor duce in fundul pământului.
    Revenoți.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria, cand incepe razboiul ? Eu vreau sa inceapa cat mai repede sa se termine cu actuali chiaburi si actuala clasa politica. Apoi suntem prea multi si nu mai avem loc unii fata de altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și după aia o sa fim prea mulți în iad și nu o sa încapi nico acolo:)))

      Ștergere
    2. Iauzi braul, ceapeul ne ia graul-Iaseul paiele...

      Bre, da suparata mai esti pe viata, fii barbata, ce d...

      Avem loc si 14 si 21 de bilioane, nu numai 7 cat se zice ca am fi acum pe planeta asta albastra!
      Daca-ti doresti razboi, de el o sa ai parte, deocamdata el se desfasoara in spatiu, iar noi...dormim linistiti!

      Ștergere
    3. Pai ai luat in calcul daca o mierlesti tu si raman ei ?

      Ștergere
    4. Exact ce spuneam: "creștinul" este pe principiul sa moara și capra vecinului.

      Ștergere
    5. E nu stiu de unde ai luat tu aceste cunostinte despre crestinismul ortodox, dar sa stii ca sunt total gresite. Daca vrei sa intelegi mai mult citeste Patericul Egiptean si alte paterice, Filocalia si scrierile marilor sfinti ai ortodoxiei.
      Sunt de acord cu tine ca din pamant, apa, aer si cu caldura soarelui Dumnezeu Tatal si cu lucrarea Duhului Sfant ne-a creat trupul, dar cu sufletul, motorul trupului si cu farama de Duh Sfant care este ratiunea cum ramane, cine ni le-a dat.
      In inchere am o intrebare cati tao-isti s-au sfintit, la cati trupurile lor au devenit sfinte moaste?
      Te intreb aceasta pentru ca numai sfintii sunt locatari de veci in rai, ceilalti, ca credem sau nu, ne vom reintrupa pana ne vom lumina si sfintii.

      Ștergere
    6. Erau niste ghilimele....

      Ștergere
    7. Sfinții nu au legătura cu religia ci cu credința. Dacă biserica majoritara si la putere se folosește de sfinți si de moastele lor ca sa-si extindă puterea si influența si controlul asupra populației si scoate sfintii în fata ca la circ asta nu înseamnă ca religia i-a făcut sfinți pe oamenii aia căci altfel am fi avut MILIOANE de sfinți ceea ce nu este real. Nu religia face sfântul ci credința lui care n-are legătura si nici in clin nici in mâneca cu religia. Si catolicii au sfintii lor. Au ei dreptate sau ortodocșii sau amândoi? :)

      Celelalte religii nu au sfinți pentru ca nu stau sa dezgroape oseminte.

      Ștergere
    8. Dar biserica ortodoxa tocmai lucrarea pe care un sfant a facut-o in lume si prin care s-a mantuit o promoveaza, ca exemplu de urmat. Ca unele persoane exagereaza si pun mai presus cinstirea acelui sfant decat urmarea exemplului acelui sfant in implinirea voii lui Dumnezeu este alceva.
      Diferenta dintre sfintii actuali ortodoxiei fata de cei ai catolicilor, ortodoxisi asteapta ca mai intai Dumnezeu sa-i faca sfinti si numai dupa acea ii declara, pecand catolicii daca poporul o cere ei si ii fac sfinti.
      Celelate religii nu au sfinte maste nu pentru ca nu-i dezgroapa pe morti ci pentru ca ei nu au SFINTI.
      Singura ORTODOXIA curata si sfinteste suflete.

      Ștergere
    9. Acum înlocuiește cuvântul sfânt cu cuvântul Iisus.

      Ștergere
    10. Nu inteleg, Domnul Iisus este Domnul, Fiul lui Dumnezeu, iar sfanti sunt cei care in viata lor pamanteana au aplicat cat mai bine invatatura Lui transmisa noua de Duhul Sfant si de apostoli, deci nu se poate inlocuii cuvantul sfant cu Iisus, pentru ca Domnul "a fost fara de pacat" s-a nascut, a trait, a murit si a inviat ca Fiu al lui Dumnezeu Tatal, ca unul din Preasfanta Treime.
      Sfintii sunt oamneni ca si noi, cu patimi si virtuti, care traind dupa invatatura crestin ortodoxa s-au sfintit. Te rog sa nu amesteci lucrurile pentru ca aduci o insulta grava Domnului, cum ca El nu ar fi fost sfant si ca s-a sfintit prin botez si patimi.
      Si mai am ceva sa-ti spun, credinta este ceea ce omul crede despre estenta lumii si vietii, iar buserica este adunarea mai multor oameni care cred in acelasi lucru, nu clerul. Clerul sunt in biserica cea ce sunt doctorii intr-un spital sau profesorii intr-o scoala. Ti-am spus aceasta ca sa intelegi ca daca un preot greseste nu inseamna ca biserica greseste, de-a ti-a dat Dumnezeu minte si ai primit Duhul Sfant la botez, ca sa judeti.
      "Pomul se cunoaste dupa roade, iar omul dupa fapte si vorbe", iar faptele si vorbele omului reflecta credinta sa. Uita-te la ce se intampla azi in lume si ve-i intelege.

      Ștergere
  13. atentat terorist cu un camion la nisa de ziua nationala a frantei, se estimeaza peste 60 morti,egal aproximativ cu jumatate din cei morti in atentatele din europa in anul trecut cea ce confirma o escaladare APOCALIPTICA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.libertatea.ro/stiri/atentat-la-nisa-zeci-de-oameni-au-murit-dupa-ce-un-camion-1541109 Franta

    RăspundețiȘtergere
  15. Maria draga, cred ca ar trebui sa tinem cont de faptul ca mesajele pe care le primesti nu sunt explicite , din acest motiv fiind deschisa si rubrica de comentarii.Domnul Hristos, in viata pamanteasca a vorbit mereu oamenilor in pilde , fiecare intelegamd lucrurile in functie de locul si nivelul sau . Din acesta pricina ulterior au luat nastere zeci de religii ,fiecare lider considerand ca Adevarul este cel prezentat de dansul . Tinand cont de cunoasterea si interpretarea umana, bazata mai mult pe sentimente si experienta ,dar limitata, cred ca afirmatia ca biblia a fost schimbata intentionat ,nu este corecta .Ti se spune ,,unde este biblia cereasca..", dar asta poate insemna si - de ce nu va conduceti dupa invatatura cereasca ?.

    RăspundețiȘtergere
  16. http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3728024

    RăspundețiȘtergere
  17. Oculta mondială ,are in agendă a face o singură religie mondială si bineinteles modificarea Bibliei pt a corespunde cu aceasta religie unica.
    Deci,Biblia se va modifica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oculta mondiala acum vrea sa credem ca nu exista Dumnezeu, iar credinta este ceva care tine de incultura si de dominarea maselor.
      Atunci cand lumea se va trezi si vor crede in existenta si lucrarea lui Dumnezeu va veni cu o minciuna noua, va arata un nou hristos, pe antihrist.
      Dar acest timp inca nu a sosit.

      Ștergere
  18. Apocalipsa (revelatia) este mesajul pe care Sf. Ap. si Ev. Ioan la primit de la Domnul Iisus Hristos.
    In aceasta, prin cele sase peceti rupte si prin cei patru calareti Domnul ne arata cea ce omenirea va intampina de la Inaltarea Sa la Cer si pana la a doua Sa venire:
    - calaretul alb simplolizea pe cei care s-au despatimit (haine albe) si s-au sfintit primind intelepciune (sagetile cunoasterii);
    -calaretul rosu simbolizeaza varsarile de sange produ-se de razboaie, rascoale si revolutii;
    -calaretul negru simbolizeaza foametea si saracia generate de nedreptatile sociale;
    -calaretul galben simbolizeaza molimele, epidemiile si bolile care le genereaza pe acetea;
    -pecetea a cincea arata pe toti care au patimit si vor mai patimi pentru Adevarul Suprem, pentru Sfanta Treime;
    -pecetea a sasea arata catastrofele naturare pe care omenirea le-a primit sau le va primii: cutremure, inundatii, furtununi mari, geruri si calduri mari, secete etc.;
    Toate acestea omenirea le-a intampinat si le va mai intampina pana cand toti cei care vor se lumineze se vor lumina, se vor despatimi si se vor sfinti.
    Atunci cad "graul si neghina" se va coace atunci va veni Mantuitorul si se va intampla tot ce sfintii au ticluit incontinuare despre aceasta.
    Nu va fie teama cine s-a sfintit va fi ridicat la cer, cine nu, se va sfintii prin focul Duhului Sfant o data cu intreaga creatie.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa ne rapeasca la cer bunul Dumnezeu, iar apocalipsa sa o traiasca fanaticii religiosi!

    RăspundețiȘtergere