luni, 11 iulie 2016

AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, BATE LA USILE NOASTRE !

    xx                      
                                          Noapte de 10 -11 Iulie 2016,ora 2,45 !

                                                Dragii mei, 

În aceasta noapte, chiar când scriam la articolul anterior, aud un glas tremurând, un glas care spune cu durere ceva îngrozitor; ceva ce nouă tuturor, ne dă fiori pe șira spinării.
Glasul spunea așa:

                 ” Diseară mă uit pe vizor, și văd cel de-al treilea Război Mondial, care bate la ușă !”
 

                Image result for RAZBOIImage result for RAZBOI.
Dragii mei, ce putem să mai spunem, în fața acestui Mesaj?
În fața unui al treilea Război Mondial al zilelor noastre, tot din jurul nostru ,inclusiv si vietile noastre ,se vor nărui și se va transforma în praf si cenusă.
Doamne Dumnezeul noastru, Te rugăm nu ne lăsa din Mâinile TALE puternice, apără-ne si ne păzeste de tot răul, de săgeata care zboară ziua si noaptea, si ne acoperă cu Mila si cu Dragostea Ta cea nemarginită.
Iar Măicuța noastra,pururea Prea Curata Feciara Maria, sa ne acopere cu Prea Sfant Acoperământul Ei, si sa ne apere de tot răul si de tot necazul.Amin.
                                        Cu dragoste,Maria. .

89 de comentarii:

  1. Dumnezeu sa ne apere si sa ne fereasca de tot raul,ca si eu m-am gîndit asa,de multe ori,daca Doamne fereste incepe ceva,nu mai e cale de intoarcere inapoi si n-o sa ne vina sa credem asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare nu se poate indeparta acest eveniment de noi?
    Daca nu , atunci cred ca exista predestinare,devreme ce oameni cu capacitati deosebite au stiut din timp ca se va intimpla asa ceva.
    Un destin colectiv nefericit...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si asta ce inseamna , ca ne vom pomeni ca in Siria , cu bombe si avioane , cu americanii si rusii care isi fac teren de lupta la noi ?
    Ne trezim peste noapte ca se fac recrutari ? Populatia cum va fi protejata ? Sau trebuie sa o luam la fuga ca azilanti in lumea mare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ce credeai Anonim 11 iulie 2016, 07:44, americanii nu sunt prosti, sunt maestri in profit, ei fac razboaie pe pamanturile altora... adica: scot castanele din foc cu mainile altora, ei vor doar sa le manance dar nu vor sa se si arda... mai bine sa ne ardem noi, romanii... iar ei sa culeaga doar prada. Cand oare ne vom trezi din acest somn prostesc?

      Ștergere
    2. Ori cat am vrea noi sa scapam,de voia Domnului nu putem fugi.Ce este scris,se va antampla.Cu drag Maria H

      Ștergere
    3. Vom emigra in Siria ca sunt locuri libere sau va aranja Maria cu extraterestiisa plecam pe oalta galaxie.

      Ștergere
    4. Eu nu cred in destin, nu cred in soarta, nu cred intr-un Dumnezeu crud si razbunator care cu mii de ani inainte decide soarta omenirii indiferent de ALEGERILE pe care le face ea.

      Ca esti bun sau ca esti rau nu conteaza, oricum razboiul vine, oricum cutremurul vine caci asta este vointa Divina. Rostul rugaciunii este NUL, caci dupa logica ta Maria Handic TOT CE A FOST SCRIS SE VA INTAMPLA, IAR DUMNEZEUL IN CARE TU CREZI SI TE INCHINI ESTE NECRUTATOR SI DE NECLINTIT, ori insasi biblia te contrazice. Pana si in biblie scrie ca oamenii aveau de ales.

      Deci cum stau lucrurile? Ceea ce a fost scris se implineste INDIFERENT DE CEEA CE SE INTAMPLA SI INDIFERENT DE RUGACIUNILE FIERBINTI ALE MILIOANE DE OAMENI sau ceea ce a fost scris NU ESTE BATUT IN CUIE ASADAR PROFETIILE DESPRE APOCALIPSA POT FI DE DOMENIUL TRECUTULUI? Sau vom trai in teroarea asta a unui SFARSIT CHINUITOR tot restul vietii noastre si copiii copiilor nostri vor trai in aceeasi teroare tot restul vietii lor?! ASTA ESTE RELIGIA SI CREDINTA VOASTRA CRESTINA?! Credeti intr-un Dumnezeu CRUD SI RAZBUNATOR CARE VA PROMITE UN SFARSIT ABOMINABIL pe pamant?! ASTA ESTE CREATORUL INTREGULUI UNIVERS LA CARE SE INCHINA CRESTINII?!

      Voi crestinii va considerati buricul universului, numai voi existati in intregul asta univers de miliarde de galaxii si miliarde si miliarde de sisteme solare si sute de miliarde de planete!!! Restul sunt demoni toti nu? Si cine i-a creat oare daca nu Dumnezeu insusi?! Si de ce a creat miliarde si miliarde si miliarde de demoni????!!!!! Ca sa ispiteasca o mana de oameni de pe o planeta dintr-un colt al unei galaxii MICI?! CATA VANITATE SI CATA MANDRIE SI CATA PROSTIE!!!

      T R E Z I R E A ! ! !

      Ștergere
    5. Bravo Emanuele!Excelent ai postat!:)

      Ștergere
    6. Eu ,cred in destin D-le
      Prichici!Cu drag Maria H

      Ștergere
    7. pridikitsch IARA VORBESTI timpenii CA DE OBICEI
      nimic nou la tine si O SA ITI RASPUND ca sa vezi DEMONII din tine CA SE RAZVRATESC degeaba ...NU O SA IAU FIECARE TPROSTIE SCRISA DE TINE ca ai iesi FOARTE SIFONAT din dialog DAR TE CITEZ doar cu asta CA sa ARAT INCA O DATA prostia din capul tau . INTAI TE CITEZ ´´ Restul sunt demoni toti nu? Si cine i-a creat oare daca nu Dumnezeu insusi?! Si de ce a creat miliarde si miliarde si miliarde de demoni????!!!!! ´´

      RASPUNS : DUMNEZEU A CREAT MILIARDE SI MILIARDE DE INGERI pentru OM ca SA IL SLUJEASCA si avind LIBER ARBITRU S-AU INDEPARTAT DE DUMNEZEU SI AU DEVENIT DEMONI . REPET ca sa PRICEPI ca INDEPARTARREA DE DUMNEZEU a ingerilor CA AU ATACAT OMUL PE CARE L-A FACUT DUMNEZEU INSUSI CU MAINILE LUI ( o iubire mai mare NICI CA SE POATE ACORDA OMULUI care ESTE CHIP SI AEMANAREA SFINTEI TREIMI ) si INGERII NESUPORTIND o astfel DE IUBIRE FATA DE OM au vrut , vor si vor vrea SA IL DISTRUGA ..... deci repet DEMONII SINT INGERI CAZUTI daTORITA MANDRIEI LOR ....


      DUMNEZEU E IUBIRE SI DREPTATE SI ORICINE ATACA OMUL facut de el VA PLATI CU VIRF SI INDEAT

      deci pridikitsch , PROFETUL DEMONILOR prin initierile pe care le-ai facut ESTI ORB fara de Dumnezeu CA TE INCHNI DIAVOLULUI si acolitilor lui prin ceea ce spui .... STIM ASTA din scrierile tale CIND HULESTI pe DUMNEZEUL CRESTIN si te chinuie RAU .... initierile REIKI ( DEMONICE )si alte
      bazaconii pe care le-ai facut TE-AU INDEPARTAT DE DUHUL SFINT PRIMIT DE LA BOTEZ si DEMONII asta au dorit CU ACORDU l tau si nu te lasa sa vezi CALEA ,ADEVARUL SI VIATA = IISUS HRISTOS


      aviz amatorilor si amatoarelor

      CRESTIN ORTODOX

      ps : urletele tale ( sunt dese la multi si multe ) sint DEMONII care MINT , INSEALA SI TE TIN CAPTIV ... nu ne sperie nici o HULA de a lor PRIN TINE si DUMNEZEUL SFINTEI TREIMI ii va pune la punct LA MOMENTUL POTRIVIT ....

      Ștergere
    8. ADEVARUL DUR ca sa SE TREZEASCA

      SI ca sa mai inveti cite ceva PRIDIKITSCH ca in ale credintei ESTI VAI SI AMAR uite aici :
      Oricine se leapada de credinta in Hristos, ramane lepadat pana cand se pocaieste;
      Orice cleric care se leapada de credinta sa, este lepadat pentru totdeauna; daca se pocaieste, este primit intre laici;
      CACI SCRIS ESTE :
      3.Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,
      4.Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.

      PRIDIKITSCH cu voie TE INCHINI diavolului CIND LEPEZI CREDINTA ORTODOXA si uite ce ti se intimpla IN CONTINUARE daca nu te indrepti ( furiile tale sint demoni CARE TE INLANTUIESC SI MAI MULT )

      9.Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni mincinoase,
      10.Şi de amăgiri nelegiuite, pentru fiii pierzării, fiindcă ei n-au primit iubirea adevărului, ca ei să se mântuiască.
      11.Şi de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni,
      12.Ca să fie osândiţi toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea.

      asadar orice putere cu care te lauzi si stim ca ai destule in care spui ´´ reiki face si drege ´´´si alte bazaconii CARE DAU PUTERE este AMAGIREA pe CARE AI AlES-O SI DEVII cu ALEGEREA TA fiul pierzarii caci NU VREI SA PRIMESTI iubirea adevărului, ca să te mântuiesti.si NU CREZI adevarul si iti place nedreptatea CACI il HULESTI pe DUMNEZEU cu scrierile tale


      AVIZ AMATORILOR SI AMAToARELOR

      ps Stiu ca e dur adevarul DAR numai asa omul POSEDAT se poate trezi
      TREZIREA PRIDIKITSCHH

      crestin ortodox

      Ștergere
    9. Si asa vor avea acces la Rosia Montana si la ceea ce-i intereseaza de acolo , la gazele de sist din Moldova ... Viva! Viva! traiasca SUA

      Ștergere
    10. Vad ca pe tine, crestin ortodox, te intereseaza mult mantuirea lui Emanuel si nu ai somn. Ii urmaresti toate postarile si apoi ii tii o predica, poate doar doar se va intoarce.
      N-ai inteles nimic din rostul rubricii comentarii.
      Comentariile se fac la mesajul transmis de doamna Maria.

      Ștergere
    11. iti dai seama crestin ortodox cat de prost a fost dumnezeul ala care a creat legiuni de ingeri care s-au intors impotriva lui si a creatiei sale (omul) si cat de slab este daca nu-i poate opri de la a savarsi rau? :)))

      iti dai seama ca dumnezeul ala pe langa ca a fost prost facut gramada nici nu are darul inainte vederii precum au unii oameni creati chiar de el de nu si-a putut da seama de imensitatea PROSTIEI SI GRESELII SALE GALACTICE? sa faci tu miliarde de ingeri si sa se intoarca impotriva ta si a creatiei tale si tu sa stai neputincios cu mainile in san neputand sa-i opresti si sperand ca doar doar poate s-or razgandi!

      vai de tine si de dumnezeul tau. si vezi ca dupa propria ta logica tu ataci omul (pe mine si pe altii de pe acest blog care sunt tot oameni ca si tine) si vei PLATI CU VARF SI INDESAT!

      daca dumnezeul tau avea un strop de inteligenta ar fi indreptat lucrurile dar el nu, sta cu mainile in san si se uita neputincios SAU poate ca rade pe infundate si se bucura ca un sadic la suferinta pe care o observa si cu gandul la pedepsele pe care le-a pregatit si pentru ingerii cazuti si pentru oameni.

      tu dumnezeul astuia vrei sa-i slujesti? doar ca ti-a promis un loc caldut in rai? si porcii sunt ingrijiti inainte de taiere, stii asta, nu?

      dumnezeul biblic saliveaza la miros de carne arsa, trece prin sabie cetati intregi, omoara barbati, femei, copii si animale fara sa clipeasca DAR este plin de iubire, nu-i asa? asa cum si tu esti plin de iubire, crestin ortodox. asa dumnezeu, asa rob/sclav/iobag.

      Ștergere
    12. Mira12 iulie 2016, 22:05
      Interesant cum atragi atentia prin A MA URMARI pe mine si IMI DAI REPLICA mie si altora DAR APOI VORBESTI cu nonsalanta cum ca nu inteleg despre comentarii si ca ele se fac la mesajul trasmis ???? serios ??? ha ha ha

      AI GINDIT replica asta A TA mult sau a fost instanta ???? ha ha ha

      si ca sa nu ramai in bezna in ceea ce ma priveste EU RASPUND ORICUI si NU URMARESC anumite postari CI TOATE si oricine care spune prostii il atentionez LA POSTARILE MELE ... ce face in rest NU MA INTERESEAZA , dar aici IN POSTARI
      PUBLICE combat ORICE PROSTIE , INDIFERENT DE CINE E SCRISA
      cel sau cea in cauza poate sa aiba semnatura sau sa fie anonim sau anonima CA PE MINE NU MA INTERESEAZA persoana ei sau lui CI CE ANUME SCRIE

      AM MAI SPUS ASTA dar SE PARE CA NU AI PRICEPUT de asta repet

      NU MA INTERESEAZA DACA CINEVA SE SEMNEAZA SAU E ANONIM , DACA E FATA SAU BAIAT , DACA E MARE SAU MICA DE VARSTA ETC ETC ETC ci CE POSTEAZA si daca POSTEAZA PROSTII o sanctionez sau il sanctionez .... pe mine ma intereseaza NUMAI SI NUMAI ADEVARUL si asta vorbesc ....

      SINGURUL NUME CARE MA INTERESEAZA ESTE IISUS HRISTOS ... IN REST PUTETI SA VA SEMNATI SAU NU , PENTRU MINE NU are nici o importanta cine sunteti , ce faceti ci CE SCRIETI .... asta DISCUT AICI . VIETILE VOASTRE SUNT IRELEVANTE PENTRU MINE , DAR CE SCRIETI SE DISCUTA AICI

      capisci ?

      SPER sa nu ma repet pentru fiecare asta si SA SE RETINA

      NU MA INTERESEAZA CINE SUNTETI , ci CE SCRIETI asta discut aici si puteti sa va semnati SAU NU ca pentru mine NU ARE NICI O IMPORTANTA

      crestin ortodox

      Ștergere
    13. vai de tine si de dumnezeul tau. si vezi ca dupa propria ta logica tu ataci omul (pe mine si pe altii de pe acest blog care sunt tot oameni ca si tine) si vei PLATI CU VARF SI INDESAT!

      raspuns

      omul PLIN DE DEMONI a scris mai sus , deci DEMONII ataca ... si eu PE DEMONI ii atac si stiu foarte bne diferenta de mai sus ... tot ce ai scris E DE LA DEMONII din tine care stiu EXACT cum se CUTREMURA de DUMNEZEUL DEVARAT .... nu iau PROSTIILE demonilor LA PURICAT CI LE SPUN ATIT
      impoia mea satana , DAR TIE . omul pridikitsch SPUN ca SCRIS ESTE :

      10. În sfârşit, fraţilor, întăriţi-vă în Domnul şi întru puterea tăriei Lui.
      11. Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.
      12.Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.


      SCRIERILE DE MAI SUS SINT ALE FEMONILOR CAZUTI care au impresia ca DUMNEZEU nu se baga SI PROSTESC OMUL PROST care NU STIE ASTA ca scris este :

      3. Întâi, trebuie să ştiţi că, în zilele cele de apoi, vor veni, cu batjocură, batjocoritori care vor umbla după poftele lor,
      4.Şi vor zice: Unde este făgăduinţa venirii Lui? Că de când au adormit părinţii, toate aşa rămân, ca de la începutul făpturii.

      asadar tu esti un caz tipic care prin initieri de tot felul E POSEDAT de demoni si invatatturile lor si e bine ca esti aici CA TOTI sa ia aminte cum vorbewc ei in OMUL care S-A DAT lor DE BUNA VOIE .....


      DUMNEZEUL CARE DA VIATA ADEVARATA SI VESNICA OMOARA VIATA PACATOASA CU CARE TE LAUZI TU SI necredinciosii DUHULUI LUMII ACESTEIA si care VOR FI ARUNCATI IN IAD CA AU ALES INTUNERICUL in fata LUMINII ....


      DUR ADEVAR stiu dar cu demonii NU SE DIALOGHEAZA CI se elimina DIN START din om .... deci INAPOIA MEA , SATANA cu invataturile tale CA DUMNEZEUL SFINTEI TREIMI e dreptatea SI VAI SI AMAR ESTE DE TINE , LEGIUNE .....

      aviz amatorilor si amatoarelor CA SA FACA DIFERENTE clare SII SA VADA CU OCHII lor POSEDAREA si porpovaduirea invataturiii demonice citez : ´´daca dumnezeul tau avea un strop de inteligenta ar fi indreptat lucrurile dar el nu, sta cu mainile in san si se uita neputincios SAU poate ca rade pe infundate si se bucura ca un sadic la suferinta pe care o observa si cu gandul la pedepsele pe care le-a pregatit si pentru ingerii cazuti si pentru oameni.´´


      demonii AICI mai sus Se PLING de nedreptate DUPA CE ISPITESC OMUL si IL INVATA DECADEREA lor .... demonilor stati linistiti ca DUHUL LUI ANTIHRIST stim ca e in lume DAR INCA NU A VENIT LEPADAREA ADEVARATA DE CREDINTA ORTODOXA asa ca dispareti

      CRESTIN ORTODOX


      ´´tu dumnezeul astuia vrei sa-i slujesti? doar ca ti-a promis un loc caldut in rai? si porcii sunt ingrijiti inainte de taiere, stii asta, nu?´´

      DEMONE , inapoia mea CA SCRIS ESTE :
      8.Şi răspunzând, Iisus i-a zis: Mergi înapoia Mea, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui Unuia să-I slujeşti".

      deci DA LUI DUMNEZEUL SFINTEI TREIMI II SLUJESC SI DREPTATEA LUI E BUNA

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    14. PRODRIKITSH , demoni u isi lasa victima usor STIM ASTA BINE si te citez :
      ´´dumnezeul biblic saliveaza la miros de carne arsa, trece prin sabie cetati intregi, omoara barbati, femei, copii si animale fara sa clipeasca DAR este plin de iubire, nu-i asa? asa cum si tu esti plin de iubire, crestin ortodox. asa dumnezeu, asa rob/sclav/iobag.´´ = SATANA

      RASPUNS
      DUMNEZEUL ASTA DIN IUBIRE si-a dat PROPRIUL FIU = IISUS HRISTOS ca sa rascumpere CU SANGELE SI TRUPUL lui TOATE PACATELE si tu imi spui ca sa nu ma inchin lui DEMONE ? stai linistit CA TOT FIUL LUI DUMNEZEU a spus :
      VA VOI DA PUTERE asupra demonilor si IN NUMELE LUI IISUS HRISTOS iese afara din el , LEGIUNE sau vom vorbi altfel CA FOCUL VESNIC , il cunosti bine ....


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR care se lasa prostiti de invataturile demonilor CA ASA AJUNS SA IL HULEASCA PE DUMNEZEU ....

      crestin ortodox

      Ștergere
    15. iti dai seama ca dumnezeul ala pe langa ca a fost prost facut gramada nici nu are darul inainte vederii precum au unii oameni creati chiar de el de nu si-a putut da seama de imensitatea PROSTIEI SI GRESELII SALE GALACTICE? sa faci tu miliarde de ingeri si sa se intoarca impotriva ta si a creatiei tale si tu sa stai neputincios cu mainile in san neputand sa-i opresti si sperand ca doar doar poate s-or razgan


      RASPUNS
      SCRIS ESTE :
      3.Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,
      4.Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.

      ASTA E DUMNEZEUL TAU pridikitsch SI NU NE TEMEM de el

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      crestin ortodox

      Ștergere
    16. prodikitsch nu astept sa pricepi dar iti raspund si la asta

      vai de tine si de dumnezeul tau. si vezi ca dupa propria ta logica tu ataci omul (pe mine si pe altii de pe acest blog care sunt tot oameni ca si tine) si vei PLATI CU VARF SI INDESAT!

      DA , atac OMUL CEL VECHI care oricum VA MURI mai devreme sau mai tarziu FIE CA VREI , fie CA NU VREI ca NASTEREA DIN NOU e PRIN MOARTEA OMULUI CEL VECHI IN TOTALITATE si ORICINT VREI TU ´´ omul vechi ´´ SA MA INVETI IN PACATELE TALE VEI muri SII demonii DE ABIA ASTEPATA sa ISI IA PARTEA

      mantuirea OMULUI VECHI e PRIN RASTIGNIREA lui SI MOARTEA LUI ca sa TE NASTI OMUL NOU IN IISUS HRITSOS ....


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      crestin ortodox

      lepadarea DE SINE COMPLETA este inceputul NASTERII in HRISTOS si INVIEREA LUI ....

      nu te chinui sa pricepi DAR RESTUL SA LUATI AMINTE

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    17. Mai cum se dau DEMONII de gol in fata ADEVARULUI si citez
      ´´ si porcii sunt ingrijiti inainte de taiere, stii asta, nu?´´

      sigur ca stiu CA DEMONII au intrat IN PORCI SI SE PARE CA IES DIN TINE dar cauta porcii CA SCRIS ESTE :
      29. Şi iată, au început să strige şi să zică: Ce ai Tu cu noi, Iisuse, Fiul lui Dumnezeu? Ai venit aici mai înainte de vreme ca să ne chinuieşti?
      30. Departe de ei era o turmă mare de porci, păscând.
      31. Iar demonii Îl rugau, zicând: Dacă ne scoţi afară, trimite-ne în turma de porci.
      32.Şi El le-a zis: Duceţi-vă. Iar ei, ieşind, s-au dus în turma de porci. Şi iată, toată turma s-a aruncat de pe ţărm în mare şi a pierit în apă.

      SLAVA LUI IISUS HRISTOS ca sa intimpla MINUNI si MULTUMESC LUI DUMNEZEU ca LE FACE IN DIRECT ca toti SA DEA SLAVA LUI DUMNEZEU ADEVARAT ....

      IESITI sin mergeti pe pustie ....

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    18. Mulțumesc creştin ortodox ! Domnul Emanuel va plăti pentru credința dumnealui! Maria H

      Ștergere
  4. tot de Dumnezeu suntem avertizati ca numai daca ne vom uni in rugaciune va schimba asta pentru noi, vedeti ce scrie Doamna Georgeta Florea de atata timp.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Iarta-ne si pazeste-ne pe noi pacatosii...

    VR

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va fi nici un razboi mondial,totul e o plitica cu scopul de a prsti si indobici populatia ,sa se multumeasca cu putin pentru munca multa. Politica tipica capitalismului,mincina,minciuna,jaf si inrobire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,pe scurt ai perfecta dreptate.Adica Noua Ordine Mondiala a jidanilor,iudeo-msonilor,iezuitilor si khazarilor!!!!

      Ștergere
  7. piesele sint pregatite si se asaza acum pe tabla de sah a istoriei de cele doua tabere .pina la urma nebunii vor juca cu armele soarta oamenilor care vor fi doar niste pioni ca si alte dati, din pacate noi sintem in acest joc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Spovedanie (impartasire) si rugaciune .Doamne pazeste poporul roman!

    RăspundețiȘtergere
  9. In cazuri de genul,nici nu-mi dau seama ce va fii,mai bine nici nu vorbim de asemenea situatii,Orice ar fi,pina atunci sa ne traim zilele din plin,si sa ne rugam la Dumnezeu,ca sa nu se intimple asemenea lucruri!

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca asta este voia Domnului trebuie sa ne bucuram.
    Altfel inseamna ca nu credem un el. Trebuie sa fim fericiti chiar in fata oricarui dezastru daca credem in Dumnezeu.
    Daca ELnu exista viata noastra nu are nici un rost. Dar daca EL exista atunci sa ne lasam vietile in mainile Lui.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi pare rau,dar Bunul Dumnezeu nu da mesajele asa.Cititi despre dreptul Iona cate a fost trimis in Ninive si Corint sa-i atentioneze asupra pacatelor.Si datorita faptului ca stia de posibilitatea ca in Mila Sa Bunul Dumnezeu sa anuleze pedeapsa,nu a vrut sa mearga pentru a nu parea mincinos. A luat el insusi o pedeapsa grozava pentru refuz.Pana la urma a trebuit sa faca voia lui Dumnezeu.Cetatile au regretat pacatele,s-au smerit si Dumnezeu s-a milostivit. Apoi recentele mesaje...Este ingaduit prin Duhul Sfant ca Maria sa aiba acces la tot ce in intuneric se planuieste,pentru ca scris este:toate cele ce sunt ascunse vor iesi la lumina. Undeva un sfant parinte a spus: primul si sl 2-lea razboi mondial a fost pentru pacatele oamenilor,dar al 3-lea v-a fi pentru nimicire,ferice de cei ce mor acum...Iar eu nu mai zic nimic.Dumnezeu se v-a ingriji de innoirea acestui pamant,a cetului si a omului. Noi sa facem voia lui traind in legea iubirii.Tot omul moare,insa important este cum si unde ne ducem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ambele razboaie mondiale au fost planificate,conduse,si finantate de iudeo-masonerie,iezuiti si khazari.Primul,pentru a "instaura" comunismul,al doilea pentru a "infiinta" statul Israel iar al treilea va fi dezlantuit pentru a instaura Noua Ordine Mondiala,adica sclavia absoluta!!!!

      Ștergere
    2. Diferenta dintre niniviteni si noi este ca ei credeau 100% in existenta si judecata lui Dumneze, astazi cat din romani si cat din toata lumea mai cred in acetea?
      Aceasta este cauza pentru care lumea va fi cercetata cu razboi.

      Ștergere
  12. Am si o intrebare pentru fricosi, daca credeti ca sufletul omului este nemuritor, de ce va este frica de moarte?
    Va este frica ca pierdeti "placerile lumii acesteia".
    Dumnezeu ne cerceteaza cu razboi ca un parinte care isi pedepseste copiii care au gresit pentru ca sa invete din aceasta si sa se trezeasca.
    Acum ramane sa vedem ce o sa intelegem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aiiii si vaiiii Anonim 11 iulie 2016, 17:42, ce aberatii ai mai scris...

      Ștergere
    2. 17,42 are dreptate!!!

      Ștergere
  13. Doamne da sa inceapa odata, demult il astept.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc,ca nu credeti ce ati scris?

      Ștergere
    2. De mii de ani omenirea este amenintata cu apocalipsa incat implinirea ei ar fi eliberatoare.

      Ștergere
  14. Suntem o tara de lasi.
    Vede cum vine peste noi toate directivele UE si noi le acceptăm resemnați.
    Cred ca vom ajunge si in situația in care ne vor spune sa las am pantalonii in jos si sa ne aplecăm.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa suprapunem mental peste tabloul unmanitatii in stare de degradare un alt tablou al umanitatii asa cum ar trebui sa fie, iar sansa de intamplare a razboiului va disparea...

    RăspundețiȘtergere
  16. E oficial. Se schimbă drapelul României! Coroana revine pe stema steagului tricolor! Coroana pe capul acvilei de aur din stema României va reveni în însemnele oficiale :


    http://a1.ro/news/social/e-oficial-se-schimba-drapelul-romaniei-coroana-revine-pe-stema-steagului-tricolor-id505392.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monarhia este demult apusa. Sa-si puna pofta in cui si sa se linga pe bot. Nici o sansa nu mai au oricat ar incerca si oricat s-ar rasuci. Romania nu-i a lor, nu a fost si nu va fi vreodata, pentru ca romanii nu ii vor. Nu avem nevoie de regi, regine ,printi si printese... ei ne mai lipseau pe cap, sa-i ducem si pe astia in spate... nu-i destul ca-l avem pe Iohannis si pe gasca de tehnocrati in frunte cu Ciolos? Li s-au terminat resursele si mai vor? Sa caute prin Austria si prin Germania resurse... chiar si prin Franta. Romania nu mai are de dat.

      Ștergere
    2. Tara arde,iar "ALESII NOSTRI" se obupa de stema tarii!

      Ștergere
  17. Iar razboi,ura!! La placinte inainte larazboi inapoi,tie Mario iti dam cozonac,ca tare le mai oranduiesti bine,ba razboi,ba ciuma,de holera ai uitat ,nici nu cred ca pot fi atat de multi fanatici care iti scriu mesaje,multe le scrii tu sa pari mare proooooorooooaca.Sa auzim de bine si asteptam si pe al cincilea razboi,si pe al saselea ca sa mai ai ce scrie,mi se pare ca esti cam plictisita,si lipsita de idei ,ai inceput sa reiei aceleasi subiecte.ghe.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pr. Calistrat: Cum va fi SFÂRȘITUL LUMII

    https://www.youtube.com/watch?v=rNR7HI5Zh4c



    S.

    Sa luam aminte !

    RăspundețiȘtergere
  19. Parintele Calistrat - ,,Degeaba aduci zece preoţi la înmormântare''....


    https://www.youtube.com/watch?v=UgiIWE2B_dY

    https://www.youtube.com/watch?v=D9oxytIhkmE


    https://www.youtube.com/watch?v=6HY6vkj4kcg

    https://www.youtube.com/watch?v=IdamJrLFPaY


    https://www.youtube.com/watch?v=M-BdyJESqTQ



    S.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dragii mei ,în aceasta seara , în jurul orei 23, voi intra prin skipe la AGENTUL VIP - ANTENA STARS. Va astept cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria si cei care nu au tv, internet, bani de carti cum o sa ii avertizati ca in nadejdea conducatorilor, poporul moare incet dar sigur si in chinuri precum Iisus pe cruce.

      Ștergere
  21. Multumim MARIA,te vom urmari cu mare drag!Te iubim si te stimam!

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.youtube.com/watch?v=tCuPUu7grCY

    RăspundețiȘtergere
  23. http://stirileprotv.ro/stiri/international/republica-moldova-cere-ajutorul-nato-pentru-a-scapa-de-rusi-au-inceput-razboiul-hibrid-impotriva-noastra.html

    RăspundețiȘtergere
  24. Intr-un singur secol de la primul razboi mondial vom avea parte de 3 razboaie mondiale. Noi suntem ultima generatie care prindem al treilea razboi si finalul celor 100 de ani. Cred ca despre intervalul acesta de 100 de ani spune Biblia ca stramtorare mare va fii pe pamant in ultimele zile.

    RăspundețiȘtergere
  25. Dragi meila România tv.anunta cu tristețe un mesaj.în fiecare seară se culca flămînzi peste 300 de copiii români.soțul meu a început să plângă.oare n-ar fi bine să ne iubim noi români și tara unde ne-am născut.ieste un proverb românesc.rufele se spala in familie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sant peste 200000 de copii au spus laAntena3. Alesii nostri se ocupa de stema tari,dureros!Maria H

      Ștergere
  26. Aloo adormitilor in picioare si constiinta!!! Nu va fi nici un al trei-lea razboi inca. Nu incepe nimic acum. Mai e inca putin vreo 2, 4 ani pana la dezastru. Mesajele ne pregatesc mental pe noi toti pt ce e mai rau (incet, incet). Chiar daca vor mai incepe conflicte in zona, inca al trei-lea nu incepe. I-ati vazut pe cei doi ingeri morti trei zile pe vreo strada? Sau pe antihrist aparand oficial? Ati auzit vreo trambita, sau vazut semnele ei? Mai cititi si voi. Ati vazut imperiul chinez sa incerce cucerirea europei sau vreo racheta din iran inspre Roma sau pe turci blocand Eufratul catre Iran si Irak??? Ca nato si rusii repozitioneaza trupe e ca sa se kce unii pe ei (tot dintre ei). Stai calm Domnul nu vrea sa distruga ce e frumos, doar ce nu mai e necesar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anticristul vine după al treilea război mondial. Și va face o pace falsă, pe tot Globul pământesc. Apoi, va veni sfârșitul.

      Ștergere
  27. bravo anonim 23|46 ai dreptate asa este

    RăspundețiȘtergere
  28. Se implineste un semn profetit pentru al treilea razboi mondial? TURCIA A BLOCAT CURSUL RAULUI EUFRAT CATRE SIRIA SI IRAK. Avertizarea Cuviosului Paisie Aghioritul: “Folosirea apelor Eufratului de catre turci pentru irigatii va fi o preinstiintare ca a inceput pregatirea marelui razboi” (iunie 2014).
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2014/06/05/turcia-eufrat-paisie-profetie/

    RăspundețiȘtergere
  29. Profetiile sunt accesarile unora cu darul clarvederii dezvoltat,a liniilor de timp care le-au aratat drumul pe care merge omenirea daca nu-si schimba constiinta colectiva.
    Cei care va concentrati atentia catre razboi nu faceti
    decat sa alimentati cu energia voastra infaptuirea lui.
    Ca sa se produca acest razboi trebuie intai creat la nivel energetic ca orice creatie, si apoi se manifesta in fizic.

    Oameni buni, intelegeti ca voi sunteti creatorii realitatii voastre! Creati pacea NU razboiul!
    Ceea ce creati in momentul ACUM-PREZENT, asta va fi viitorul. Nu mai acceptati informatii psiho-emotionale CARE va manipuleaza mintile! Exista ENTITATA-"CINEVA" care are nevoie de energia voastra pentru a creea. Nu va mai dati energia altora!
    Realitatea voastra este ceea pe care o alegeti.Creati linia temporala in care oamenii traiesc in bucurie si pace.Iesiti din programarea mentala si deveniti SUVERANI,caci asta sunteti! Amintiti-va de MARETIA VOASTRA,inclusiv dumneata crestin ortodox!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  30. Si Doamna Georgeta Floare i sa spus ca va incepe razboiul Cernerea al apokalipsei.semne care spune si in biblie ca toti iudei(imigranti de azi) vor fugi spre rasarit.Sa ne rugam in iertarea pacatelor si intarirea credintei.Domnul sa ne ierte.si sa ne ajute.Amin

    RăspundețiȘtergere
  31. Rugăciunea este acea legătură cu Dzeu,stai de vorbă cu el .Prin rugăciune devenim copii cerem Tatălui iar el ne da,nu poate refuza un părinte fiul cînd vine sii cere sănătate ajutor la examen etc sau nu ne poate da o piatră în loc de iubire.Prin rugăciune mă simt mai aproape de Dzeu ,limba mea o simt ușoară .Păcat ca unii oameni nu au experimentat rugăciunea încă dacă ar știi ce pierd .....Vero

    RăspundețiȘtergere
  32. Hei , fratie prighici, eu te stiu ca ti-ai indesat "desagii" cu bani de la fraierii care vin la tine la "terapie" prin reiki, dar prostii, ca asa trebuie sa le spun , nu stiu ca energia pe care o simt in timpul "terapiei" vine prin tine de la diavol.
    Ceea ce cred ei ca simt bine , este de scurta durata si NU vindeca.
    Mai sunt si alti de pe acest blog care stie adevarul despre aceste "curente de terapii", dar cred eu ca nu vor sa se implice .
    Asa ca , cat de inversunat vei fi tu contra noastra a CRESTINILOR , nu vei face decat un mare FASSSS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim iti tocesti degetele de pomana sa-l denigrezi pe Emanuel.
      Mai intai, invata sa iti semnezi mesajul. Apoi sa scrii corect numele lui Emanuel. Apoi abtine-te sa faci comentarii ca cel de mai sus. Daca ai fi citit comentariile mai vechi de pe blog ai fi stiut cine este Emanuel.

      Ștergere
    2. Hei Cre(s)tinule Ortodox, ai scris numai aberatii!

      Ștergere
  33. Suntem avertizati ca va urma un razboi mondial si noi ne jignim unii pe altii sub umbrela anonimatului.
    Un razboi mondial e o mare tragedie. Se va folosi armele noi de distrugere in masa. Multi oameni vor muri fie de foame, fie ca urmare a efectelor dezastruoase ale noilor bombe. Pamantul va suferi. Foametea va pune stapanire datorita schimbarilor climatice si a lipsei ploii. Din pacate, omenirea n-a invatat nimic din tragedia celorlalte 2razboaie mondiale.
    Toate se intampla din cauza noastra, a tuturor. Unii sunt nepasatori, altii sunt redusi la tacere, iar cei mai multi sunt rai din cauza impietririi inimii lor, din cauza diferentelor religioase.
    E absurd sa ucizi in numele lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e absurd sa ucizi in numele lui Dumnezeu si totusi sute de mii de oameni (poate si mai mult) au murit chiar in numele dumnezeului crestin! Crestinii au ucis, au siluit, au schingiut si batjocorit sute de mii de oameni in numele dumnezeului lor. Cruciadele va spun ceva?! Inchizitia va spune ceva?! Probabil ca nu.

      Ștergere
    2. Mira12 iulie 2016, 23:22
      poti sa ii multumesti EVEI ( viata PACATOASA ) CA DE ASTA SUNTEM AICI ... ha ha ha

      EVA NE-A JIGNIT cind a mincat din pomul CUNOSTINTEI binelui si raului CA DA STIINTA si atunci POTI SA PLINGI CIT VREI ca STIINTA a adus dezastrul ... deci STIINTA OMOARA si pacatul ADUCE MOARTEA ....

      dur adevar stiu DAR NU SE SCHIMBA ca JIGNIREA ESTE A EVEI , A VIETII PACATOASE si NASTE MOARTE ...

      DUR ADEVAR DAR SI VERSETELE ca sa te razvratesti IMPOTRIVA VIETII PACATOASE(EVEI ) si apoi discutam ... ha ha ha

      6.De aceea femeia, socotind că rodul pomului este bun de mâncat şi plăcut ochilor la vedere şi vrednic de dorit, pentru că dă ştiinţă, a luat din el şi a mâncat şi a dat bărbatului său şi a mâncat şi el.

      femeia ´´ desteapta ´´ A MINCAT din STIINTA si acum MURIMMMM
      si femeia = viata cazuta = eva NASTE IN PACATE tot neamul omenesc


      aviz amatorilor si amatoarelor DE STIINTA ca VA PIERI si ea ca scris este :
      19.Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".

      crestin ortodox

      ps duhul lumii asteia si a universului E PLIN DE DEMONI care pregatesc PRIN STIINTA LUMII asteia VENIREA LUI ANTIHRIST ....

      CRESTIN ORTODOX

      SI ASA PENTRU CRESTINII DIN ORTODOXIE ca sa se intareasca in credinta ORTODOXA si mai bine este scris
      23.Însă noi propovăduim pe Hristos cel răstignit: pentru iudei, sminteală; pentru neamuri, nebunie.

      25.Pentru că fapta lui Dumnezeu, socotită de către oameni nebunie, este mai înţeleaptă decât înţelepciunea lor şi ceea ce se pare ca slăbiciune a lui Dumnezeu, mai puternică decât tăria oamenilor.

      concluzia simpla

      STIINTA LUMII ACESTEIA ESTE NEBUNIE in fata lui DUNEZEU SI NU DUCE nicaieri .....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    3. 19.Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".

      la tine crestin ortodox deja a nimicit orice urma de intelepciune :)))

      Ștergere
    4. Emanuel Prichici13 iulie 2016, 17:11
      19.Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".

      la tine crestin ortodox deja a nimicit orice urma de intelepciune :)))


      daca ti-ai dat seama ESTI PE DRUMUL CEL BUN .... hai ca mai exista sperante la tine ca scris este FIULE RISIPITOR :
      ca sa nu mai maninci roscovele PORCILOR( ASTA LEGAT si de alte postari ale tale ) .....capisci ?

      14. Şi după ce a cheltuit totul, s-a făcut foamete mare în ţara aceea, şi el a început să ducă lipsă.
      15.Şi ducându-se, s-a alipit el de unul din locuitorii acelei ţări, şi acesta l-a trimis la ţarinile sale să păzească porcii.
      16.Şi dorea să-şi sature pântecele din roşcovele pe care le mâncau porcii, însă nimeni nu-i dădea.


      RETINE
      PAZIREA PORCILOR -ROSCOVE -PORCI -

      daca ai FI INTELEPT cum pretinzi ai pricepe nesajul de mai sus , dar ma indoiesc ca o faci ..... sigur ca de comentat poti sa o faci in continuare DAR DE GINDIT INTELEPT mai greu CA NU ALEGI ASTA .... HA HA HA

      DUR ADEVAR STIU , dar asta se intimpla cu INVATATTURILE DEMONILOR si cei care SE SUPUN LOR -sufera pina se vindeca

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox




      Ștergere
    5. Emanuel Prichici13 iulie 2016, 17:11
      pe asta nu ai vazut-o INTENTIONAT ca deh desi ai ochi NU VEZI ......

      25.Pentru că fapta lui Dumnezeu, socotită de către oameni nebunie, este mai înţeleaptă decât înţelepciunea lor şi ceea ce se pare ca slăbiciune a lui Dumnezeu, mai puternică decât tăria oamenilor.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  34. Anonim 20.31,vai de „crestinismul” tau,n-ai inteles nimic din invatatura lui Iisus daca iti jignesti semenul doar pentru ca indrazneste sa gandeasca altfel decat tine. Le stii de toate de cazi in pacatul mandriei si te crezi mai bun ca Emanuel?

    RăspundețiȘtergere
  35. Imi poate explica cineva,dece se inpietreste inima,dece rugaciunea nu o pot spune cum ofaceam pana acum si foarte multe semne de intrebare la care nu gasesc raspun?? Cred ca Mira ar putea sa-mi dea un raspun.,cu scuzele de rigoare.Cu respect Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca ti-e frica Maria Handic. Ti-e frica de ceea ce s-ar putea intampla. Sorin te-a avertizat, nu? Ai experimentat pe propria ta piele, nu?

      Mie nu mi-a fost niciodata rau cand m-am rugat, dar eu nu ma rog dumnezeului biblic, ci Creatorului intregului univers FARA cuvinte multe si fara rost ci asa cum ne-a invatat Iisus Hristos iar rugaciunea mea nu este niciodata la ora fixa.


      Iisus ne-a învăţat să nu spunem multe cuvinte când ne rugăm, a condamnat vorbele goale, lipsite de credinţă: "Când vă rugaţi, nu spuneţi multe ca păgânii, care cred că sunt ascultaţi pentru vorbăria lor" (Mt 6,7).

      Ne-a învăţat să nu ne rugăm niciodată în văzul altora: "Iar când vă rugaţi, nu faceţi ca ipocriţii pentru că lor le place să se roage stând în picioare în sinagogi şi la colţurile pieţelor ca să fie văzuţi de oameni" (Mt 6,5).

      Ne-a învăţat să iertăm înainte de a ne ruga: "Când sunteţi în rugăciune, dacă aveţi ceva împotriva cuiva, iertaţi, pentru ca şi Tatăl vostru care este în ceruri să vă ierte greşelile voastre" (Mc 11,25).

      Ne-a învăţat să fim statornici în rugăciune: "Le-a spus o parabolă referitor la datoria de a se ruga întotdeauna şi de a nu se descuraja" (Lc 18,1).

      Ne-a învăţat să ne rugăm cu credinţă: "Şi tot ce veţi cere cu credinţă în rugăciune, veţi primi" (Mt 21,22).


      Asadar inima ta fiind impietrita de frica la ce s-ar putea intampla nu se mai deschide si rugaciunea nu mai este auzita.

      Roaga-te singura pe ascuns, nu in vazul tuturor! Vezi tu, rugaciunea colectiva la o anumita ora E IN VAZUL TUTUROR! (inclusiv a entitatilor neprietenoase pe care le poti numi cum vrei tu: demoni, draci, scorpii, capetenii, serpi etc)

      Suntem ca niste pesti intr-un acvariu. Dincolo de acvariu sunt tot felul de entitati, unele prietenoase (de lumina pe care crestinii le numesc ingeri, arhangheli, heruvimi, serafimi, tronuri, puteri etc) iar altele neprietenoase (de intuneric pe care crestinii le numesc draci, demoni, capetenii, serpi, scorpii etc). TU reprezinti HRANA pentru entitatile neprietenoase care se HRANESC cu energia emanata de emotiile si de rugaciunile tale. Anumite entitati se hranesc cu un ANUMIT tip de energie (gen frica) si astfel isi baga deseori coada (iti implanteaza ganduri care nu sunt ale tale) tocmai pentru a te baga in aceasta stare si a se hrani din tine.

      Asa ca atentie mare la ce gandim, vorbim, facem. Nu degeaba spunea Iisus sa emanam doar ganduri pozitive si de iubire, tocmai ca sa nu mai hranim entitatile de intuneric, caci cu cat le hranesti mai mult cu atat se vor lipi mai tare de tine si te vor chinui mai rau ca sa le dai din energia ta. Rostul exorcizarii este de a indeparta astfel de entitati de la tine. Mai sunt si alte procedee pe care nu o sa le enumar aici.

      Ștergere
    2. iara vorbesti DIAVOLESTE prodikitsch si amesteci MINCIUNILE TALE cu adevarul si te citez :
      Iisus ne-a învăţat să nu spunem multe cuvinte când ne rugăm, a condamnat vorbele goale, lipsite de credinţă: "Când vă rugaţi, nu spuneţi multe ca păgânii, care cred că sunt ascultaţi pentru vorbăria lor" (Mt 6,7).

      Ne-a învăţat să nu ne rugăm niciodată în văzul altora: "Iar când vă rugaţi, nu faceţi ca ipocriţii pentru că lor le place să se roage stând în picioare în sinagogi şi la colţurile pieţelor ca să fie văzuţi de oameni" (Mt 6,5).

      Ne-a învăţat să iertăm înainte de a ne ruga: "Când sunteţi în rugăciune, dacă aveţi ceva împotriva cuiva, iertaţi, pentru ca şi Tatăl vostru care este în ceruri să vă ierte greşelile voastre" (Mc 11,25).

      Ne-a învăţat să fim statornici în rugăciune: "Le-a spus o parabolă referitor la datoria de a se ruga întotdeauna şi de a nu se descuraja" (Lc 18,1).

      Ne-a învăţat să ne rugăm cu credinţă: "Şi tot ce veţi cere cu credinţă în rugăciune, veţi primi" (Mt 21,22).´´


      concluzia simpla

      IISUS HRISTOS ne-a invatat SI EL ESTE SINGURA CALE care duce IN INMPARATIA CERURILOR ca scris este

      cum se face CA TU PRODIKITSCH spui ca IISUS HRISTOS ne-a invatat DAR IN DUMNEZEUL BIBlic PE CARE FIUL SAU -IISUS HRISTOS NI LA DESCOPERIT NU CREZI ????

      concluzia simpla este :
      ESTI EXACT CA FARISEII care L-AU RASTIGNIT PE IISUS HRISTOS e cruce CIND AU SPUS BLASFEMIE despre ´´ DUMNEZEU ´FIUL CARE ESTE UNA CU TATAL SI IARTA PACATELE ´´


      diavolii din tine STIU BINE DIFERENTELE si SE CUTREMURA LA CRUCEA SI NUMELE LUI IISUS HRISTOS si tu pridikitsch vei fi ASEMUIT CU acestia :
      13. Şi au încercat unii dintre iudeii care cutreierau lumea, scoţând demoni, să cheme peste cei ce aveau duhuri rele, numele Domnului Iisus, zicând: Vă jur pe Iisus, pe Care-l propovăduieşte Pavel!
      14. Iar cei care făceau aceasta erau cei şapte fii ai unuia Scheva, arhiereu iudeu.
      15. Şi răspunzând, duhul cel rău le-a zis: Pe Iisus Îl cunosc şi îl ştiu şi pe Pavel, dar voi cine sunteţi?
      16. Şi sărind asupra lor omul în care era duhul cel rău şi biruindu-i, s-a întărâtat asupra lor, încât ei au fugit goi şi răniţi din casa aceea.
      17.Şi acest lucru s-a făcut cunoscut tuturor iudeilor şi elinilor care locuiau în Efes, şi frică a căzut peste toţi aceştia şi se slăvea numele Domnului Iisus.

      deci DEMONII stiu clar al cui esti CIND INVETI ca ACESTIA de mai sus .....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      DEMONII NU IARTA SI ISI IAU INTOTDEAUNA PARTEA LOR data PRIN ACORDUL OMULUI . PRIDIKITSCHHH

      CRESTIN ORTODOX

      PS CONCLUZIA SIMPLA

      DACA NU IL CUNOSTI PE IISUS HRISTOS IN TOTALITATE NU AJUNGI AL DUMNEZEU TATAL CACI DUHUL SFINT SE INDEPARTEAZA DE LA TINE si ghici cine te invata , ce ai scris mai sus ????

      NU VA JUCATI CU MANTUIREA VOASTRA ca O DATA MORI SI APOI VINE JUDECATA PARTICULARA unde DUHUL LUMII NU MAI EXISTA


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  36. Doamna Maria, e adevarat ca in urma acestui teribil si ultim razboi va pieri 95% din omenire? Iar cei ramasi vor reveni la modul de trai al bunicilor lor? (cum traiau cu 100 de ani in urma). Omenirea ramasa o va lua de la inceput, insa va urma o alta directie de dezvoltare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar nu crezi anonim ca omenirea e la primul e inceput. Au mai fost si alte "luari de la capat" de-a lungul istoriei.

      Si da, toata tehnologia noastra va fi distrusa si supravietuitorii nu vor mai putea/stii sa reconstruiasca asadar vor locui ca pe vremea bunicilor, cu lucrurile pe care le vor avea la indemana.

      Elimina electricitatea din ecuatie si vei vedea ca multe lucruri nu vor mai fi posibile fara ea. Iar ca s-o produci iti trebuie tehnologie. Tehnologia fiind distrusa supravietuitorii vor cauta sa supravietuiasca in primul si in primul rand, nu le va sta lor capul sa reconstruiasca tehnologia pierduta caci nu vor mai avea instrumentele adecvate s-o faca. Evul mediu se va reintoarce pentru o buna perioada de timp si apoi cand isi vor reveni dupa multe generatii si vor incepe sa faca sapaturi vor da poate si peste acest blog. :)))

      Ștergere
    2. Multumesc Emanuel Prichici pentru sfatul dat,o sa tin cont.Maria H

      Ștergere
  37. La acest moment un razboi mondial va distruge nu numai sanatatea oamenilor care este oricum foarte afectata, dar va otravi toata planeta prin armele de distrugere in masa.
    Unii oameni ar putea spune;ei si ce, oricum voi pleca de aici intrun loc mai bun! Ei bine nu veti pleca nicaieri daca nu va ridicati constiinta,ci va veti reincarna tot aici pe o planeta bolnava si saraca in oxigen, cu calduri sufocabile si o natura moarta.Viata va fi extrem de greu suportata in aceste conditii.Viata pe planeta va fi un cosmar.ACEST COSMAR NOI IL CREEM IN ACESTE VREMURI DACA NU SCHIMBAM CONSTIINTA SI LINIA TEMPORALA A IZBUCNIRII UNUI RAZBOI. Sa ne fereasca Dumnezeu sa ratam momentul ASCENSIUNII SINELOR NOASTRE SI PLANETARA ,ca vom avea vieti pe Pamant inca o mie de ani traiti aici in chinul disperarii si al bolililor teribile care vor aparea in urma razboiului.Va fi atat de cumplit incat oamenii nici macar nu vor mai stii CINE ESTE DUMNEZEU,vor cadea intro uitare teribila legata de spiritualitate.Vor stii decat ca a fost o mare cadere politico-religioasa.
    Nu vreti sa stiti ce creem in acest moment prin incapatanarea ego-ului ,ignoranta si inconstienta care ne-a cuprins.Acesta-i "raul" care s-a nascut pe Pamant din constiinta oamenilor care este extrem de dureroasa pentru cei care au misiunea de a se conecta la ea pentru curatere si treansmutare.
    Costiinta colectiva este atat de neagra, ca Pamantul nu o mai poate suporta si incearca s-o curete prin aceste fenomene meteo extreme,prin cutremure,vulcani si tot ce se intampla pe planeta.

    Cei care nu pricep ce tot scriu eu pe aici sunt cei care traiesc intro totala ignoranta si creeaza aceasta constiinta colectiva care va determina viitorul.
    Deci treziti-va! Ca realitatea viitorului domniilor voastre arata sumbru!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  38. D-na D,

    Poate nu profesorul , de multe ori, se face neinteles , ci materia e grea ! Si aici ii absolvim pe toti de orice vina .


    S.

    RăspundețiȘtergere
  39. Vai ce subtila ai fost S, cum i-i faci tu pe unii prosti, pardon,ignoranți,asa,ca sa fiu si eu subtil ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  40. Ptr. Anonim 17:48

    Eu nu am mentionat cuvantul ,,prost'' , am absolvit ,,profesor si elev'' de orice raspundere . Cauza am declinat-o .


    Dar daca ar fi sa incerc o definitie personala a prostiei, aceasta ar suna ceva de genul « Ma simt prost atunci cand nu inteleg, nu cuplez, nu vad legatura>>.
    Exista si un alt nivel, in care suntem prosti, dar nu sesizam ca suntem prosti (sesizeaza, in schimb, ceilalti).
    Etimologic, prost vine din slava, unde inseamna «om simplu». Aveti mai jos Conferinta d-lui Plesu in care explica magistral termenul !

    Imaginea care apare automat in minte este cea a mujicului rus aflat in fata unui reprezentant de seama al elitei aristocratice ruse.

    Mujicul este simplu, adica nu este complex, nu e educat, nu e interesat de un univers al cunoasterii abstracte, nu sesizeaza nuante, subtilitati ale gandirii.

    Imaginea in cauza trimite imediat la o pozitionare: a fi prost echivaleaza cu a fi inferior.
    Motiv pentru care, in contexte sociale, cautam fie sa ne ascundem prostia, fie sa o tratam cu autoironie, sperand ca in felul acesta o anulam intrucatva, dat fiind ca autoironia se considera a fi apanajul oamenilor inteligenti.

    Asocierea prostiei cu sentimentul de inferioritate creste foarte mult pericolul de a fi «acuzat» de prostie (si, implicit, a fi dispretuit, ridiculizat, exclus), astfel ca multi oameni se apara de acest pericol cautand (alti) prosti de care sa rada.

    Dar prostia nu este doar apanajul unora, ea este universala, nu scuteste pe nimeni. In multe situatii, toti ne lasam prostiti sau ne prostim singuri .

    Dorinta de a se imbogati rapid si fara efort ii face pe unii sa se lase prostiti de tot felul de escroci, dorinta oarba de dragoste ii face pe altii sa se prosteasca, crezand ca o persoana narcisista/depresiva/alcoolica se va schimba peste noapte de dragul lor.

    Avem o capacitate extraordinara de a ne prosti pe noi insine, capacitate care este direct proportionala cu inteligenta noastra, caci, intr-adevar, unde-i minte multa, este si prostie multa.
    Daca ne amintim bine, dictatura , fascismul, bomba atomica au fost, toate, creatiile unor idealisti foarte inteligenti.
    Si atunci, sesizand relativitatea etichetelor de «destept» si «prost», percepand miscarile inteligentei si prostiei ca pe un joc al luminilor si umbrelor, inversunarea noastra impotriva prostiei scade.
    Pe de alta parte, intreaga noastra viata e indicat sa o contemplam ca pe o alternanta continua de momente in care lucrurile ne sunt clare «ca lumina zilei», cu momente in care devenim «prosti ca noaptea»…“

    Andrei Plesu - Conferinta despre prostie - Aula Magna a Universitatii "Ovidius"


    Vizionare placuta !

    https://www.youtube.com/watch?v=FAbNhfCwLhk



    S.

    RăspundețiȘtergere
  41. ARMATA TURCA ANUNTA CA A PRELUAT CONTROLUL ASUPRA TARII http://stirileprotv.ro/stiri/international/premierul-turciei-denunta-o-tentativa-de-lovitura-de-stat-elicopterele-si-avioanele-survoleaza-istanbulul.html

    RăspundețiȘtergere
  42. Sintem singuri la MAREA NEAGRA,turcii si bulgarii au agenda/interese duble/propri iar Io-HA-HA-nis doarme in papuci si viseaza la casele lui.

    RăspundețiȘtergere
  43. Dupa Stalpii Ortodoxiei, Ioan Gura de Aur, Vasile cel Mare, sfinti precum Grigorie Teologul, Sf. Nectarie de Eghina, Nicodim AGhioritul, Paisie, Gherasim Kefalonia, Arsenie Boca, Ilarion Argatu si muulti altii vine Prichici cu energiile si teoriile ... moderne. Daca nici Cei mentionati mai sus n-au avut marturii de spus si demonastrat ... ce sa vad la Prichici cu reiki al lui si dumnezeii lui ?? Nu inteleg de ce omul asta se baga atat in seama.. Este la fel ca ucenicii Babbei Vanga si al marilor maestri care au fost ucenicii diversilor Preoti.. ba frate pute lumea de..... d'astia ca tine..
    EU VA JUR ca am fost la vrajitori, maestri reiki, bioenergoterapeuti ...etc multi escroci si la unii mi-a fost mai rau decat pentru ce m-am dus. m-am intors cu alte cacaturi de afectiuni de la energiilor "BENEFICE" de Ra##t !!!!
    Rog postati sa se convinga lumea de marii maestri!
    CU stima

    RăspundețiȘtergere
  44. ***REVIN... am mentionat de MARIA H. (HANDIC) "Multumesc Emanuel Prichici pentru sfatul dat,o sa tin cont.Maria H"

    RăspundețiȘtergere