vineri, 15 iulie 2016

NISA ( FRANȚA ) ! CUMPLIT S - A ADEVERIT !!!

                                                    Image result for lumanare.

              

ATENTAT LA NISA. Bilantul actualizat se ridica la cel putin 84 de morti ...

stirileprotv.ro/.../atac-terorist-in-franta-un-camion-a-lo...
51 mins ago - Numarul persoanelor decedate in atentatul comis cu un camion la Nisa a ajuns la 84. Alte 100 de persoane sunt ranite, dintre care 18 se afla in ...
       Un copilaș nevinovat,ucis în atentat ,cu păpusica lângă el.
     
Cumplit  s - a  adeverit !

Dragii mei, 
Nu găsesc altă culoare potrivită pentru a scrie,
decât aceasta cu negru, asa precum sunt si sufletele noastre ,la aflarea cumplitei Tragedii.
Să rugăm pe DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI, să aibă grijă de sufletul celor care si-au pierdut viața, intr-un asa mod cumplit, la fel si de familiile lor îndurerate.
Prieteni dragi, 
Scriam în noaptea de 29 Martie 2015,un articol cu titlul : 
”Din nou Franța? Vai de Nisa !”
Iată dragilor articolul: 


29  Martie 2016,ora 23,55 !

Dragii mei, 

Iata cum, tot in aceasta noapte si tot in timp ce mă rugam, aud glas care spune asa:

DUMNEZEU  TATĂL ,grăieste :
Vai de Nisa !
        Vai de Nisa celui scelerat !”

După care ,glasul dispare, iar eu incerc sa inteleg ce inseamna aceste cuvinte.
Si daca nu cumva gresesc, eu m-am gandit la NISA din FRANȚA, al cincilea oras ca mărime din Franta, supranumit si capitala Coastei de Azur. 
Dragii mei, voi ce spuneti, este posibil sa fie in aceasta vara vreun ATENTAT sângeros pe Coasta de Azur?
Oare chiar va actiona vreun scelerat,vreun nebun si va omorâ oameni nevinovati? 
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului, ca sa fie apărati si ei si noi ,de urgia declansata de asemenea specimene de oameni scelerati. 
Cu dragoste,Maria. 
 
Iata ce inseamna cuvantul scelerat: 

SCELERÁT, -Ă, scelerați, -te, s. m. și f. (Livr.) Persoană vinovată sau socotită capabilă de mari nelegiuiri și crime; om mârșav, ticălos, criminal.

Iar mai jos ,un alt articol din 19 noiembrie 2015:
 
    19 Noiembrie 2015, ora 3,05 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

Din nefericire în FRANŢA , Atentatele teroriste se vor intensifica ! Am scris de mai multe ori, despre Atentatele din Franţa.
Dar iata ce spune din nou, un glas astazi în zori.
Citez:
          
                         "În Franţa ,se va întâmpla că va cădea ! Este timpul ,sa chemăm Rugaciune multă.
               Victimele atacului, e -n Franţa !"

Dragii mei, din păcate acesti indivizi care omoara cu atâta cruzime si sânge rece, nu se vor opri.
Ei cred că dacă îşi ucide Aproapele pentru Credinţa lor, ei vor mosteni ÎMPĂRATIA  Lui Allah!
Căci asa se cheama Dumnezeul lor, Allah !
Ce bine ar fi,dacă oamenii s-a intelege intre ei, si indiferent de Religie, sa traiasca ca fratii.
Nu trebuie sa ucidem pe Aproapele nostru, pentru că are o alta Credinţă.
Fiecare ar trebui sa creada , in ce vrea si cum vrea. 
Daca ne nastem intr-o nume CREDINŢĂ, Mântuitorul ne spune ca ,trebuie să respectam acea CREDINTA, dar nicidecum sa facem rau celorlalti, care nu au aceeasi optiune ca a noastra.
Asa cum spune şi în MESAJUL  DIVIN de mai sus, avem nevoie de multa RUGACIUNE. 
Sa-L rugam pe BUNUL  DUMNEZEU si pe MĂICUTA DOMNULUI, ca sa nu mai ingaduie acestor indivizi, să omoare oameni nevinovati.
Sa le lumineze mintea, si sa-i indeparteze de la tot răul.
                                               Cu dragoste,Maria.

Si astăzi , cu durere si cu lacrimi pot să vă afirm că ,toate se vor împlini dragii mei, asa cum sunt orânduite de Sus. 
Eu nu am nicio putere ca sa le opresc,dar împreuna ne putem ruga ,si astfel ,vom deveni mai buni, iar BUNUL DUMNEZEU nu-si va mai intoarce de la noi Fața SA, si ne va mai păsui, pentru că suntem Creatia Sa. 
                             Cu dragoste,Maria 
Iata si Informatia trista:

ATENTAT Nisa|84 de morți și peste 120 de răniți, printre care doi români

15 iulie 2016 01:25
Atentat Nisa. Chiar de Ziua Națională a Franței. Un camion a intrat cu viteză în mulțimea adunată pentru a vedea focurile de artificii. Bilanțul tragediei se ridică la peste 80 de morți și peste 120 de răniți, potrivit autorităților franceze, care au specificat că acesta s-ar putea modifica. Șoferul camionului, care intrat într-una dintre cele mai aglomerate piețe din orașul francez, a fost împușcat de autorități. În vehicul au fost găsite mai multe arme și grenade, care s-au dovedit a fi arme false.

UPDATE ora 08.30:Ministrul de Externe a declarat vineri dimineață că printre răniți se află și cel puțin doi români. Deocamdată nu se știe dacă sunt și români morți în atac.
”Momentan nu există informații despre români aflați printre cei 84 de morți, dar știm că sunt doi rămâni care trăiesc acolo și care sunt răniți și spitalizați. Nu știm deocamdată în ce stare se află aceștia, vom reveni cu informații. Sunt și informații pe care nu le putem da, ele sunt date confidențiale de identitate. O echipă consulară a oficiului consular român de la Marsilia s-a deplasat în cursul nopţii la Nisa şi este în legătura cu rudele persoanelor rănite”, a declarat Lazăr Comănescu,
UPDATE ora 08.00| Ultimul bilanț indică 84 de morți printre care se află și copii și peste 120 de răniți, din care 18 în stare critică. Autoritățile franceze fac un apel la cetățeni pentru a dona sânge, cantitățile aflate în bănci nemaifiind suficiente pentru numărul enorm de oameni răniți.
UPDATE ora 7.50: Și premierul Dacian Cioloș aflat în acest moment în Mongolia, la summitul Asia-Europa, a scris, pe Facebook, în română şi franceză, că România este alături de Franța şi de poporul francez încercat încă o dată de un atentat de o violență incalificabilă. De asemenea, premierul a spus că şi tara noastră este solidară împotriva violenţei şi urii.
”Franța este în lacrimi. La Nisa, bucuria sărbătorii Zilei Naționale s-a transformat în dramă. Viețile a zeci de oameni care celebrau libertatea, egalitatea, fraternitatea au fost secerate într-un act inuman. În aceste momente, România este alături de Franța, de poporul francez încercat încă o dată de un atentat de o violență incalificabilă. Doresc să transmit condoleanțe familiilor îndoliate și tărie tuturor celor care trec prin această grea cumpănă”, a scris premierul pe pagina de Facebook.
UPDATE ora 7.40: Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj după atentatul de la Nisa prin care condamnă atacul înfiorător asupra Franței.
”Condamn ferm atacul înfiorător care a avut loc azi noapte la Nisa, de Ziua Națională a Franței. Teroarea a lovit din nou poporul francez, a lovit din nou Europa. O zi de sărbătoare s-a transformat într-una de doliu, după ce o mână criminală a curmat viețile a zeci de oameni și a lăsat în urmă peste o sută de răniți.
Flagelul terorismului trebuie combătut, actele de cruzime trebuie stopate și putem face asta doar uniți împotriva celor care nu au nicio justificare pentru actele lor. Transmit condoleanțe familiilor victimelor și multă putere celor răniți! România este alături de Franța în aceste clipe îngrozitor de dureroase”, a scris președintele pe pagina sa oficială de Facebook.
UPDATE ora 07.20 : Mai mulți turiști rămâni se aflau la locul tragediei din Nisa. Unul dintre ei a povestit momentele de coșmar prin cre a trecut. Șocul era atât de mare, încât nici nu a realizat inițial despre ce este vorba. Din fericire a reușit să ajungă la hotelul la care era cazat.
”Eram pe faleză și am văzut un camion cum intră în zona pietonală. Inițial am crezut că este un accident, dar apoi ne-am dat seama că nu este deloc un accident. Am văzut cum efectiv călcau oamenii. Erau oameni cu familii, cu copii, erau cel puțin 200 de oameni. Am auzit tot felul de pocnituri. Era prima dată când am auzit un foc de armă în mulțime, nici nu mi-am dat seama că este vorba de focuri de armă”
Citește și: ATENTAT NISA | Momentul în care camionul a intrat în mulțime, surprins de camere. Imagini șocante cu victimele aflate pe jos, în stradă | VIDEO 18+
UPDATE ora 07.00 | Autoritățile au anunțat că armele găsite în camion nu erau reale, erau unele false, iar grenada nu era funcțională.
UPDATE 06:30: Noul bilanț arată 80 de morți și cel puțin 120 de răniți.
UPDATE 4.50: Atentat Nisa “Franţa a fost lovită în ziua sa naţională, 14 iulie, simbol al libertăţii. Drepturile omului sunt negate de terorişti”, a declarat președintele Franței, care a adresat un mesaj în urma atacului terorist. Liderul de la Elysee a anunțat prelungirea stării de urgență cu trei luni, după ce, chiar joi, anunțase că nu va mai fi prelungită după ce va expira pe 26 iulie. „Franța este sub amenințarea terorismului islamist. (…)Este clar că trebuie să facem totul pentru a lupta împotriva flagelului terorist”, a mai afirmat liderul de la Elysee.
Președintele francez a anunțat că 77 de persoane și-au pierdut viața în atacul terorist, iar printre aceștia se numără și copii. În plus, aproximativ 20 de persoane sunt în stare gravă. Citește mai multe informații AICI.

Atentat Nisa – șoferul camionului, de origine tunisiană

UPDATE 4.20: Șoferul camionului ar fi fost un francez de origine tunisiană, în vârstă de 31 de ani, potrivit Nice-Matin. El ar fi deschis focul asupra mulțimii în timp ce conducea vehiculul. Totodată, autoritățile au descoperit grenade și arme în camion. Citește mai multe informații AICI.
UPDATE 4.11: ATENTAT Nisa. Președintele francez, Francois Hollande, urmează să transmită un mesaj televizat, a transmis Palatul Elysee.
În același timp, mai multe evenimente care urmau să aibă loc în Nisa au fost anulate. Concertul Rihannei care trebuia să fie vineri a fost anulat, precum și festivalul de Jazz din Nisa, care era programat în perioda 16 și 20 iulie.















UPDATE 4.00: ATENTAT Nisa. Ministerul român al Afacerilor Externe a anunţat că face demersuri în regim de urgenţă pe lângă autorităţile locale pentru obţinerea unor informaţii suplimentare privind cetăţenia victimelor. Citește mai multe informații AICI
UPDATE 3.50: Bilanțul atentatului din Nisa a crescut la 77 de morți. Mulți oameni din orașul francez nu au încă informații despre cei apropiați. Pe Twitter a fost publicate mai multe fotografii cu persoanele pe care rudele încearcă să le găsească, însoțite de hashtag-ul #RechercheNice.
 
UPDATE 3.40: ATENTAT Nisa. Aproximativ 100 de persoane au fugit în mare în timpul momentelor de panică și haos care au urmat atacului terorist. Acestea au fost salvate între timp de mai multe echipaje. Totodată, holul hotelului de lux Negresco, în apropierea căruia a avut loc atentatul s-a transformat într-un loc de acordare a primului ajutor pentru răniți.
 
UPDATE 3.35: Președintele Franței a convocat un consiliu restrâns de securitate și apărare, vineri dimineață, la ora 9.00 (10.00 ora României), la Palatul Elysee.
În același timp, primărița Parisului a decis că drapelele vor fi coborâte în bernă vineri.
UPDATE 3.30: ATENTAT Nisa. Autoritățile au infirmat informațiile potrivit cărora un suspect ar fi fugit din camionul care a intrat în mulțimea de oameni, la Nisa. Anterior, mai multe publicații franceze au scris că șoferul camionului a fost ucis, însă un alt suspect ar fi coborât din vehicul și ar fi fugit de la locul faptei.
UPDATE 3.21: Președintele american Barack Obama a condamnat atacul terorist de la Nisa. „În numele poporului american, condamn în cei mai duri termeni ceea ce pare a fi un atac terorist îngrozitor la Nisa, în Franţa. (…) Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familiile și cei apropiați de cei care au fost uciși”, a declarat Barack Obama, potrivit unui comunicat dat publicității de Casa Albă. Totodată, liderul american a precizat că a oferit Franței „orice asistenţă de care ar putea avea nevoie pentru a-i aduce pe cei responsabili în fața justiţiei”.
UPDATE 2.54: Bilanțul atentatului a crescut la 76 de morți și cel puţin 120 de răniţi. 16 răniți sunt în stare critică, iar 31 sunt în stare gravă, transmite Le Figaro. Atacul terorist nu a fost revendicat până în acest moment de nicio grupare, însă cei care susțin Statul Islamic sărbătoresc tragedia. Mai multe imagini, printre care și una cu Turnul Eiffel cuprins de flăcări, au început să circule pe internet.
 
UPDATE 2.38: Primarul din Nisa a confirmat că șoferul care a intrat în mulțime a deschis focul asupra oamenilor. Potrivit CNN, șoferul mai întâi a tras în mulțime și apoi a intrat cu camionul în oamenii adunați pe Promenade des Anglais. Investigația tragediei a fost preluată de anchetatorii antiterorism.
Citește și: Atentat la Nisa, de Ziua Națională a Franței | Mărturii cutremurătore: „Camionul mergea în zigzag. Oamenii s-au agățat de ușă”
UPDATE 2.15 Momentul în care camionul a intrat în mulțime a fost filmat. Într-o înregistrare publicată pe rețelele de socializare se vede cum vehiculul de culoare albă se îndrepta direct către oamenii adunați pe Promenade des Anglais pentru a urmări spectacolul de artificii. Șoferul camionului a accelerat în momentul în care s-a apropiat de mulțime, iar mai mulți polițiști par să alerge în spatele vehiculului, cel mai probabil în încercarea de a-l opri.
 

Atentat Nisa – Primele declarații ale supraviețuitorilor!

UPDATE 2.06 Șoferul camionului a parcurs o distanță de aproximativ doi kilometri, potrivit presei franceze.
Martorii tragediei au povestit clipele de groază prin care au trecut și cum șoferul camionului a intrat în plin în mulțimea de oameni.
„Aproape că am murit. (…) Camionul mergea în zigzag. Nu îți dădeai seama unde merge. Soția mea… la un metru distanță… ar fi murit”, a povestit un martor, pentru i-Tele.
„Camionul a rupt totul… stâlpi, copaci. Nu am văzut niciodată aşa ceva. Unii oameni s-au agăţat de uşă şi au încercat să îl oprească”, a adăugat martorul.
Polițiștii au început să deschidă focul asupra camionului, potrivit unor imagini în care se vede că în parbrizul camionului  au fost trase mai multe focuri de armă.
atentat Nisa camion parbriz
UPDATE 1.48: Bilanțul atacului din Nisa a ajuns la 73 de morți, transmite Le Figaro. Totodată, în presa franceză au apărut informații despre o luare de ostatici, însă ministerul de interne al Franței a negat această informație.
UPDATE 1.43: Facebook a activat aplicația Safety Check, prin intermediul căreia utilizatorii rețelei de socializare pot informa că se află în siguranță.
Totodată, locuitorii orașului, care au fost sfătuiți să rămână în locuințe, au început să folosească pe Twitter hashtag-ul #PortesOuvertesNice, prin care anunță că pot găzdui persoane care sunt în căutara unui adăpost.
UPDATE 1.35: ATENTAT Nisa. Preşedintele Francois Hollande, care se afla la Avignon, se întoarce imediat la Paris, unde a fost activată o celulă de criză.
Nu este clar în acest moment, dacă șoferul camionului a acționat singur sau a avut mai mulți complici. Potrivit martorilor, vehiculul a parcurs câteva sute de metri pe Promenade des Anglais, înainte de a fi oprit. Totodată,  el ar fi deschis focul, înainte să fie ucis de autoritățile franceze. În camion au fost găsit mai multe puști și grenade, ceea ce indică faptul că este vorba despre un atac terorist premeditat, scrie Le Figaro.
UPDATE 1.30: Bilanţul atentului de la Nisa a ajuns la 60 de morţi şi circa 100 de morţi, a anunţat Parchetul din Nisa, relatează Le Parisien. Autoritățile au precizat, însă, că acest bilanț este unul provizoriu.
Între timp, apar primele imagini cu haosul de pe străzile din orașul Nisa, în urma atacului.
 
Subprefectul departamentului Alpes-Maritimes, Sébastien Humbert, a vorbit despre „mai multe zeci, poate vreo 30 de morți și poate mai multe sute de răniți”. Șoferul camionului care a izbit mulțimea a fost împușcat, a precizat el, potrivit postului francez BFMTV.
Prefectura departamentului Alpes-Martimes a vorbit despre un atentat și le-a cerut locuitorilor să rămână în locuințe.

108 comentarii:

  1. Ati mai scris si acest articol:
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/02/franta-franta-din-nou-franta.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fereste-ne de rau...
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/03/un-posibil-atentat-terorist-la-cluj.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În aceasta seara în jurul orei 23, voi intra prin skipe la AGENTUL VIP, ANTENA STARS! Vă astept cu mare drag.Maria.

      Ștergere
  3. vinovatii sint;-1- anglia prin toni bleier care au invadat irakul dupa informatii masluite de spionii lor pentru a beneficia de petrol si care au declansat toata nebunia iar acum se retrag din ue din lasitate pentru a se izola de emigranti -2-germania prin doamna merkel care a hotarit singura ca primeste emigrantii in numele a 28 din tarile ue primind peste un milion -3-rusia prin putin cel malefic care a intrat in siria si a alungat pe arabi spre ue cu bombele sale ilegale de fragmentatie -deci 3-0 pentru putin in scorul cu nato si ue-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar pe americani pe unde i-ai uitat? :) Sau aia sunt marii benefici ai umanitatii in frunte cu CIA? :)

      Ștergere
    2. Hai si cu Israelul, caruia ONU i-a dar jumatate de Palestina iar a doua zi a declarat razboi tuturor trilor vecine, a omort si alungat toti arabii si palestinienii din Cisiordania si Fasia Gaza. Sa le dam si lor putin credit. Plus ca tot ei sunt la butoane si in america si in Europa. Toni bleier ala e doar marioneta lor penibila. De ce crezi ca si Romania i-a dat 200.000 euro pentru un "discurs" de o ora? Tribut la jidani, stapanii lumii! Sper sa vina cat mai repede cel care sa termine treaba inceputa de Hitler!

      Ștergere
  4. Nici macar nu cred ca religia e de vina aici, asta e doar un pretext sub care se mascheaza interesele meschine si psihopate ale celor care conduc lumea din umbra, prea e cusut cu ata alba totul... Atatea forte de ordine, atatea avertizari in ce priveste producerea de atentate si ei tot nu reusesc sa le previna, e de neinteles! Si ca de fiecare data, aceste evenimente sunt folosite pentru a mai restrange din drepturi si libertati, pentru a justifica ingradirea drepturilor omului, implantul de cipuri etc. Suntem manipulati si folositi drept carne de tun pentru atingerea obiectivelor ascunse si marsave ale unor papusari diabolici care controleaza soarta lumii... Nu mai cred demult ca religia musulmana sta la baza acestor atentate, e doar praf in ochi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect spus. Tot ISIS-ul asta e doar inceputul a ceea ce urmeaza. Un fel de pregatire psihologica a intregii societati pt un viitor, care suna groaznic,- DORINTA DE CONTROL ABSOLUT - CHIP-uri si ca toata lumea tre sa da supuna (cuiva pamantesc). Asa isi pregateste antihristul calea

      Ștergere
    2. Corect! De-aia nu vreau sa am copii. S-ar naste intr-o lume terminata; ii iubesc prea mult ca sa ii aduc pe lume.

      Ștergere
    3. Daca intr-adevar iubesti copiii,atunci adu-i pe lume si nu te iubi numai pe tine!
      Ce este scris de la BUNUL DUMNEZEU,aceea se va intampla si mcu noi si cu ai nostri copilasi ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  5. Doamna Maria,nu va suparati dar vreau sa va spun ceva ce ma nelinisteste pe mine.Eu va inteleg ca luati apararea glasului divin in tot ceea ce spuneti si se intampla in urma evenimentelor,realizam cu totii si vedem asta zilnic pe blog ca se adevereste fiecare cuvant spus de dumneavoastra..Eu cred ca nimeni nu se mai indoieste acum de ceea ce va fii..Credeti oare ca mai este nevoie ca sa primim astfel de informatii negative ce ne distrage atentia total de la suflet,cand de fapt ar trebui cu totii sa stam sa gandim intr-o maniera pozitiva cu totul in mintea si in gandul lui Dumnezeu? Lucrurile astea se vor intampla de acum inainte aivea asa ca nu cred ca mai e nevoie de confirmari. Parerea mea este ca oamenii au nevoie de sfaturi si invataturi reale autentice pentru indreptarea si curatirea sufletului..in acest mod citind zi de zi mesaje negative parca majoritatea se pierd cu firea si se destabilizeaza mental ..ganditi-va si la cei bolnavi "psihic vorbind"care citesc acest blog ca le vor cauza aceste lucruri rele pe viitor si se vor inradacina in subconstient cauzand-le efectul de mantuire. De aceea vor ramane speriati spunand in sinea lor ca Dumnezeu le da aceste rele.Aceasta cauza are si efectele ei...Totusi noi avem nevoie sa ne ajutam unii pe altii incepand cu dvs intai pentru a ne indrepta pe noi insine si a sta mai mult in rugaciune si cu gandul si cu constiinta divina la cer in schimbul lucrurilor firesti lumesti si trecatoare..In acest fel nu vor ajunge niciunul sa dobandeasca Har al Duhului Sfant si rautatea va creste si o sa va mirati si dvs de ce ? Mi-ar fii placut sa aud pe blog numai lucruri frumoase de la divinitate in statornicia zidirii templului (locasul Duhului Sfant). Poate daca s-ar stabili un program de rugaciune in grup totul s-ar aseza in tara dar si in lume ,,,totul depinde de noi si de gandirea noastra... Este nevoie de Rugaciune curata si cat mai multa pentru Eliberarea lumii de fortele intunecate ce salasluiesc pe acest pamant.Totul se datoreaza pacatelor noastre.Sper ca si ve-ti intelege acest mesaj si nu o luati ce pe un luru rau ..Dvs aveti misiunea de a elibera lumea de rau si a o avertiza.Trebuie sa luati atitudine in ceea ce priveste mantuirea noastra...Timpul este scurt,am vazut intensificarea fortelor intunericului. Dvs. oricum sunteti salvata aveti pe Sfanta Treime...dar noi astialalti ce facem ramanen in groapa iadului?Off.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem voie sa visăm frumos! Dar REALITATEA este cu totul alta. Cine nu poate ca sa facă față la toate câte citeste pe acest Blog, poate schimba pagina.
      Nu merităm să primim numai vesti mângâietoare! Trebuie să dăruim dragoste si milă,ca sa primim tot dragoste si mila.Datoria mea, este a scrie pentru Semeni. Cine nu se simte in stare ca sa citeasca,sa schimbe blogul.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Daca omenirea nu se va schimba cu totul in interior,,dezastrele omenirii vor continua si mai rau..de noi depinde totul..noi ce gandim aia atragem..Vrem asa ,asa avem .mesajul dvs a fost cam transant..dar eu faceam aluzie in general la toti care va citesc..O zi buna.

      Ștergere
    3. Anonim 15:39,de fiecare dată când se adeveresc cele spuse de doamna Maria,vă deranjează pe unii dintre voi.Noi vrem numai lapte și miere,dar oare merităm?
      Câți dintre noi e cu adevărat credincioși?
      Cei care-l huliți pe Dumnezeu,aveți grijă fraților! Nu vă jucați cu cuvintele,căci ve-ți plăti foarte scump ptr asta!
      Dragă Anonim toate acestea se întâmplă ptr că,oamenii păcătuiesc în continuare.E adevarat trebuie să gândim pozitiv,dar să credem cu adevărat în Dumnezeu,nu să ne prefacem.Dacă noi facem bine, primim bine,dacă facem rău,primim cea ce nu ne dorim.
      Doamna Maria ne aduce niște mesaje,dar nu e dânsa de vină ptr. toate cate se întâmplă în această lume.
      Nu o mai opriți fraților,lăsați-o să spună exact cea ce aude,astfel nu vom mai înțelege nimic!
      Vă mulțumesc pentru înțelegere și Dumnezeu să vă binecuvânteze!

      Ștergere
    4. Draga Cristina,chiar voi atrageti raul care va veni,vine pentru ca voi vi-l doriti..Un om spiritual sta cu mintea la Dumnezeu nu la tragediile care se intampla in lume..Si cu asta am spus tot.

      Ștergere
    5. Anonim 15 iunie 2016,22:21.
      Tu nu ai înțeles absolut nimic din păcate.Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
    6. sufletuniversal20 iulie 2016 la 00:30

      E cu adevarat trist sa vezi ca defapt voi nu a inteles nimic .... Felicitari Anonim pentru mesaj ,intr-adevar totul pleaca din interior si noi manifestam realitatea exterioara in functie de cea interioara ...

      Ai vazut cat de repede a luat-o personal ? Cum imediat ti-a dat replica rece , taioasa ? Un om ghidat de o evolutie spirituala rezoneaza pe o frecventa inalta , vorbeste cu iubire si calmitate pana si cand e vorba de tragedii

      Ștergere
    7. Exagerezi dragă,ca de obicei.
      Pace și liniște în suflet tău!🤗

      Ștergere
  6. Cumplit ! Sa se mai indoiasca , cineva , de mesajele d-nei Maria, de la Duhul Sfânt ! Te iubim Maria !! Multumim !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire s - a adeverit si aceasta.
      Nimeni, nu ar trebui ca să se mai îndoiască.

      Ștergere
    2. Cu siguranta nimeni nu se mai indoieste,dar si pana la urma care ar fii rolul acestor viziuni ? Doamne ferestee.

      Ștergere
    3. Ha,ha,,doamna Maria acum toata presa din Roamania a inceput sa creada in viziunile dvs..ce ziceti? Pe facebook circula mesajele adeverite de la Realitatea.net, SpyNews, Antena Stars, B1 tv..sa.

      Ștergere
    4. Doamna Maria, Duhul sfant cand a venit peste sfintii apostoli le-a dat si abilitatea sa vorbeasca limbile pamantului, ca sa poata propovadui. Pe dumneata cum de nu te-a putut invata gramatica limbii romane?

      Ștergere
    5. Anonim15 august 2016, 00:35
      Nu te mai da in stambă că stii gramatica,in timp ce sugerezi că eu as fi o agramata!
      Asa sunt primite MESAJELE DIVINE,iar eu nu am voie sa le adaptez ca sa corespunda gramatical. Sper ca acum vei putea dormi linistita(t)!
      Tu nu-l cauti pe BUNUL DUMNEZEU si pe MĂICUTA DOMNULUI, tu esti mai ceva decat George Pruteanu,DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace.Tu cauti doar sa arunci cu piatra si mai ales sa improsti cu venin.Tine minte că pe acest Blog, nu se face gramatica, ci toata lumea,mai puțin tu si altii ca tine, au rol de critici si de farisei. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  7. Stiam ca se v-a intimpla dar nu putem stii data Doamna Maria sinteti extraordinara toate se intimpla precum spuneti Acuma am o intrebare .. cine v-a fii viitorul presedinte in America

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hilarry Clinton,,ea este viitorul presedinte al SUA ,nu trebuie sa va spuna doamna Maria,pentru ca este logic.Si eu am viziuni uite ca stiu nu era asa de greu de ghicit..ve-ti vedea peste cateva luni .Pup

      Ștergere
    2. Trump. Ca sa se implineasca ce a fost scris. Pregatiti-va!

      Ștergere
    3. PUP,si eu,va fi Trump!

      Ștergere
  8. Emigrantii sunt cancerul Europei. Cum putem sa-i izolam pe teroristi? Ei au fost primiti cu bratele deschise deghizati in refugiati.
    Teroristul era cetatean francez. Un copil adoptat de un stat civilizat care a muscat mana care l-a hranit.
    Romanii sunt muncitori si pasnici. De ce sunt atat de marginalizati? Roamanii nu sunt hotii si cersetorii de la colt de strada. Ei sunt seriosi si buni in toate. De ce suferim noi cei buni din cauza unora care nu stiu ce este munca?
    Nu toti marocanii, tunisienii, arabii sunt rai si necivilizati, dar sunt niste fanatici religiosi asa cum e si vestitul crestin ortodox de pe blog. Nu au mama nu au tata au doar o idee fixa si pentru ea oamenii diferiti de ei trebuie si merita sa moara, doar pentru ca asa scrie in nu stiu ce carte asa zis sfanta. Aici ne-a adus toleranta fata de fanatici!
    O fetita intinsa pe jos, acoperita cu o folie de aluminiu, iar langa ea... papusa bebelus.
    Un ingeras nevinovat care a platit cu viata din cauza convingerilor religioase ale unui scelerat.
    Acesti fanatici religiosi iau fragmente din cartile sfinte ca justificare pentru ura lor viscerala fata de femei, copii, viata in general. Li se permite orice, li se ofera drepturi, dar ei nu respecta nimic, au toleranta zero pentru oricine sufla altfel decat vor ei. Tipa cand sunt prinsi si pusi la punct si se plang ca sunt discriminati.
    Spuneti-i mamei care si-a pierdut copilul intr-un mod atat de tragic ca trebuie sa aiba toleranta fata de fanaticii religiosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teroarea , atentatele vor fi motivul introducerii cip- ului .
      Pana atunci vor fi cu zecile ca sa innebuneasca lumea si sa sa o faca sa nu mai intre nici in supermarket .

      Ștergere
    2. Anonim vad ca te-ai prins la ce e buna religia: spălare pe creier, manipulare și control al proștilor care cred orice li se baga sub nas drept ca și cuvântul lui Dumnezeu. O lume mai buna este o lume fără religie. Atenție: religia nu înseamnă credinta!

      Ștergere
    3. CAND PROSTESTI FRAIERII SA LE IEI BANI,CUM SE NUMEȘTE PRICHICI? MANIPULARE?

      Ștergere
    4. Anonim15 iulie 2016, 23:48, esti intr-o eroare.
      Emanuel este o persoana foarte corecta te asigur. Iar in ce privesc terapiile te rog abtine-te pentru ca atata vreme cat tu nu cunosti un adevar nu ai cum sa scrii decat neadavaruri.

      Ștergere
    5. Eu iau 30 lei pe ora de terapie Reiki. Dacă găsești tu mai ieftin pe undeva prin București te rog sa ma anunți ca sa corectez prețul. Pensionarii pot plăti si 20 lei ora. Cei de pe acest blog au beneficiat si de gratuitate pana la 1 Iunie 2016. După 1 Iunie 2016 cei de pe acest blog pot plăti 20 lei pe ora dacă se recomanda ca vin din partea Mariei Ghiorghiu.

      Ștergere
    6. Emanuel esti un om bun! Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce faci!

      Ștergere
    7. Emanuele,inainte sa tratezi pe altii,in primul rand,trebuie ca tu sa te vindeci,,spiritual".Boala ereziilor s-a raspandit in organismul tau si o sa te macine putin cate putin.
      Personal,iti spun ca si chiar daca ai face sedintele gratis,tot nu as veni la tine.Si presupun ca stii de ce?
      Cum as putea,cand stiu prea bine ca tu propovaduiesti o
      evanghelie falsa,nu ai discernamantul necesar de a deosebi erezia de Adevar,denaturezi invataturile Mantuitorului dupa bunul plac,etc...si le mai si expui pe blog,ca sa mai ratacesti si pe altii mai slabi in credinta(macar abtine-te).
      Mai bine erai ateu,decat sa fii eretic.(deformezi,rastalmacesti)
      Intoarcete-te Emanuele la Dumnezeu,tu ai un suflet bun dar.....
      Ei..deci cum pot sa vin sa-mi faci sedinte,stiu eu acum in cine esti ,,reincarnat"?....Doamne iarta-ma!
      Deci,fii atent Emanuele,cand ai sa-mi spui asa,,gata am terminat cu ereziile",iti promit ca vin la tine sa-mi faci sedinte.
      Dumnezeu sa te lumineze!

      Ștergere
    8. Daca te crezi atotstiutoare de ce nu vindeci tu Liliana pe altii? S

      Ștergere
    9. Liliana nici macar nu folosesti termenii corect. Nu sti nimic. Mai bine nu scrie aberatii.

      Ștergere
    10. S-ul acela nu inseamna initiala unui nume si nu este o semnatura!Semnat:Anonim 17 iulie 2016, 12:16.

      Ștergere
    11. Liliana:

      1. Adevărul biblic nu este adevărul în care eu cred. Pentru mine erezia este în biblie. O parte, nu toată. Nu accept Biblia în totalitatea ei. Este puerila și scrisa de oameni cu înțelegere limitata. Dacă ar fi fost cuvântul lui Dumnezeu nu ar fi putut fi contrazis căci nu ar fi existat inadvertente și contradicții asa cum conține biblia și pe care multi deștepți se chinuie sa le explice și sa le răstalmaceasca ca să aibă sens pentru omul modern și în contextul științific actual.

      Dumnezeul creator al acestui univers nu este o persoana care arata ca noi. Asta este pueril. Este mult mai mult decât atât. Nu-l putem cuprinde cu mintea noastră în toată măreția și splendoarea lui. El este Totul, Întregul, Absolutul. Nici voia lui nu o putem stii ci doar ne putem călăuzi după ceea ce acest Dumnezeu a făcut: a creat viata inteligenta într-o infinitate de forme, așadar Dumnezeul care a creat acest univers este un Dumnezeu creator, care da viata, astfel voia lui putem sa intuim ca este viata și creatia.

      Acest Dumnezeu creator ne-a mai dat un dar: posibilitatea de a experimenta, de a trai și de a simți, de a descoperi și de a crea asa cum vrem noi. Experimentam pe propria noastră piele efectele propriei noastre creații pentru a vedea efectele acesteia. Cum creem? Cu gândul, cu vorba și cu fapta. Astfel învățăm, creștem și ne inteleptim.

      2. Eu nu vindec pe nimeni, omul singur se vindeca pe sine. Eu doar ajut cu Reiki. Atat.

      Niciun medic nu vindeca ci doar ajuta omul sa se vindece pe sine. Ca îl ajuta chirurgical, ca o face prin fizioterapie, ca o face prin tratament alopat sau prin alte metode, acestea nu reprezinta decât un ajutor dat omului ca să se vindece singur. La fel este și cu Reiki. Reiki este un ajutor energetic care funcționează foarte bine si în conjuncție cu medicina clasica alopata dar și cu alte terapii, de aceea Reiki este o terapie complementara și nu una alternativa căci nu se exclude cu nicio alta terapie.

      Orice om viu poseda Reiki, chiar și tu Liliana. Singurul lucru pe care-l face inițierea Reiki e sa "dea volumul mai tare", atâta tot, Reiki fiind energia universala de susținere a vieții. Atâta timp cât ești vie și tu ai Reiki, Liliana.

      Ștergere
    12. Draga anonima 12:26,este asa de important pt.tine ca nu folosesc termenii corect?Cred ca ar trebui sa te ,,irite" alte aberatii gen ,,soarele este fiul lui Dumnezeu".

      Ștergere
    13. Anonim 12:26, eu nu pot sa vindec pe nimeni,deoarece Dumnezeu nu m-a inzestrat cu acest dar.
      Dumnezeu vindeca,daca ne rugam Lui din toata inima.

      Ștergere
    14. Da, mai Liliana, este important. Pentru ca aceasta arata daca intelegi acel ceva!

      Ștergere
    15. Pai daca te rogi mai mult si ceri inzestrare... poate, poate...

      Ștergere
    16. Acum vă luați si de Liliana Muresan,nu pot să cred cât de răi sunteți.Va-ți luat de doamna Maria,de Crestin Ortodox,de Liliana
      Muresan,de mine.Deci voi vă luați de toți creștinii care spun clar și răspicat adevărul despre Dumnezeu.
      Voi ispitiți oamenii să se certe,acum au observat cam toți cu cine au de-a face.
      Oameni buni avem nevoie de Dumnezeu,nu de promisiuni deşerte!
      Feriți-vă de ei!Ei nu cred în Dumnezeu.Doamne ajută-ne căci ispitele nu ne dă Pace!

      Ștergere
    17. Liliana Muresan,foarte frumos spus"Dumnezeu vindecă,dacă ne rugăm
      Lui din toată inima".
      Bravo ție,nu te lasă manipulată de aberatiile lor și minciunile pe care le spun zi de zi!
      Dumnezeu să te binecuvânteze!🤗

      Ștergere
    18. Asa crezi tu Cristina? Este convingerea ta proprie...cum gandesti.

      Ștergere
    19. Emanuel,am prieten care a făcut Reiki,după acele inițieri sa aschimbat în rău,nu mai zic că-l durea tot corpul,apoi a început și el să vindece oameni,după ce a "vindecat" totul sa schimbat în rău și ptr el și ptr cei care apelau la el.
      Dan avea probleme cu piciarele și nu mai mergea aproape deloc,dar cineva la păcălit și la învățat cum să facă acele initieri.Omul sa vindecat singur într-un final,dar în schimb a înebunit.Acest om trăiește și-n ziua de azi,dar chinuit.

      Ștergere

    20. http://reiki-floareadelotus.ro/articole.php?idart=74

      Ștergere
    21. Cristina îmi pare rău de prietenul tău Dan dar cu siguranța ca nu a făcut Reiki ci altceva.

      Ștergere
    22. Draga Cristina,esti o draguta!Sunt f dezamagita ca invataturile Mantuitorului au ajuns sa fie denaturate in fel si chip,dar Dumnezeu nu se va lasa mult timp sa fie batjocorit.Sunt o ,,mana"de eretici pe acest blog,care tot incearca sa ne distraga de la credinta cea Adevarata,dar vor da socoteala in fata lui Dumnezeu la judecata.Cristina,sa nu uitam ca sfintii Parinti ,ne-au avertizat ca in vremurile de pe urma vor aparea multi eretici.Dar nu trebuie sa ne temem de ei,deoarece noi crestinii avem un Dumnezeu Viu care nicidecum nu ne va lasa.Atata timp cat suntem pe acest blog cativa crestini adevarati,acesti eretici nu au nici o sansa.
      Draga Cristina,cand am intrat pe acest blog,ma asteptam sa intre multi crestini,dar aici sunt mai multi eretici.
      Oare de ce?
      Emanuel(Dumnezeu este cu noi)ar trebui sa fie un exemplu de crestin adevarat,dar el nu .....deformeaza tot,a citit f multe carti eretice,este atras de religia orientala,pacat.
      Auzi,el nu crede in Dumnezeul biblic,pe Iisus Hristos nu il vede ca Fiu al lui Dumnezeu si altele...
      Este alegerea lui,eu l-am avertizat de n ori dar nu pricepe,sa fie sanatos.
      Dumnezeu sa te binecuvanteze Cristina!




      Ștergere
    23. Dar despre extraterestri ce spui tu Liliana? Sunt sau nu sunt pana la urma?

      Ștergere
    24. O "mana" de eretici spui Liliana? Frumoasa exprimare, bravo! Tu sti ca un altul ar putea spune despre tine la fel, ca esti o "eretica"? Si totusi exista bun simt, nu-i asa? Nimeni nu incearca sa te "corupa", nu te ingrijora, mergi pe drumul care ti-l alegi bun/rau dupa cum consideri tu ca este mai potrivit tie, aceasta pentru ca fiecare are libertate de alegere si de exprimare pana la urma!:)

      Ștergere
    25. Pentruca sunt timpurile de pe urma le este permis ereticilor sa duca cat mai multa lume in eroare. Demonii au mana libera sa faca cat mai mult rau cu putinta pentru ca oamenii sa nu mai creada in Dumnezeu spunand:unde a fost Dumnezeu cand s-a intamplat cutare oroare. Amintiti-va de Iov.
      Extraterestrii sunt ingerii si demonii. Unii sunt buni, altii rai. Ei duc razboiul nevazut. Daca noi oamenii deznadajduim si nu ne mai rugam, n-avem credinta, apocalipsa se va dezlantui pe pamant.
      Vom fi cernuti, incercati, asa ne va gasi Dumnezeu vrednici sau nu.
      Vegheati si va rugati!

      Ștergere
    26. Pai Anonim 18 iulie 2016, 17:15, se va dezlantui raul din cauza credintei slabe a oamenilor,din cauza lipsei de intelepciue a celor care numesc "erezie" un adevar ridicand, in schimb, in slavi un crestinism fals a carui roada o vedem in prezent. Din pacate biserica este partasa la acest rau, nu au nici o treaba preotii nici in al doisprezecelea ceas... E mai bun somnul... ingrasa.

      Ștergere
    27. Draga anonima 16:36,din cate stiu eu,acest blog este facut cu scopul de a ne apropia cat mai mult de Dumnezeu si nicidecum de a ne indeparta de El.
      Te intreb acum,bunul simt cine ar trebui sa il aiba?Cei care denatureaza,rastalmacesc,batjocoresc (macar sa aiba bunul simt sa se abtina).
      Ma asteptam draga Dia sa intervi din nou,doar esti aparatoarea Didonei,lui Emanuel,Madus...
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    28. Amin! anonim 17:15
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    29. Dacă extratereștrii sunt îngerii și demonii biblice atunci Dumnezeul și diavolul biblic cine sunt? Mănăstire într-un picior, ghici extratereștrii ce e? :)

      Ștergere
    30. Liliana, te-ai itrebat vreodata daca nu e denaturat ceea ce tu crezi? Repet: Biblia a suferit foarte multe modificari si trunchieri facute de mana de om iar lucrul acesta nu-i de acum ci vine din vechime. Din nou: tu insa mergi pe ce drum vrei,insa unii aleg adevarul desi nu este cel mai comod, poate e mai bine sa cercetezi decat sa mergi "in orb" dupa zicala :"crede si nu cerceta". Cine are minte si inteligenta: cerceteaza, cauta sa cunoasca si sa afle iar Dumnezeu este cu acela... intelepciunea doar asa vine. Stagnarea inseamna degradare de multe ori...

      Ștergere
    31. Buna intrebare Emanuel!:)

      Ștergere
    32. Tot ce nu apartine pamantului e extraterestru. Simplu. Ce atata vorbarie?
      Cei care cred in biblie sa creada in continuare, iar cei care cred in extraterestri sa creada in continuare in ei. Toti au libertatea de a alege in ce cred.

      Ștergere
    33. Nu emigrantii sunt cancerul Europei, tu cea care vorbesti de ingerasi omorati...noi suntem cancerul Europei. Vrem sa traim bine pe spinarea petrolului arab si a metalelor pretioase din Africa. Eu zic ca suntem cel putin ipocriti, in "superioritatea" noastra de rasa alba. Din istoria ultimilor 5000+2000 de ani s-a demostrat ca europenii sunt cea mai salbatici, cei mai involuati spiritual si primii la facut razboaie in lume. Dupa 1000 de ani de mutat sclavi pe tot globul de prin colonii acum ne plangem ca ne cad cateva bombe in cap? Pai meritam mai multe!! Atomice, cum am dat noi Japoniei.

      Ștergere
  9. PREVIZIUNE SUMBRĂ, după ATACUL din NISA: "Urmează România. La Cluj se va întâmpla"

    http://spynews.ro/actualitate/previziune-sumbra-dupa-atacul-din-nisa-urmeaza-romania-la-cluj-se-va-intampla-108171.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-l zboara si pe BOC, antichristul Romaniei, vin sa dau si eu o mana de ajutor!

      Ștergere
  10. Previziune îngrozitoare după atentatul din NISA: "Urmează România. La Cluj se va întâmpla"

    http://www.cancan.ro/actualitate/previziune-ingrozitoare-dupa-atentatul-din-nisa-urmeaza-romania-la-cluj-se-va-intampla-15526230?utm_source=antena3&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa-i lasam in grija lui Dumnezeu,,noi sa ne vedem de mantuirea noastra..

    RăspundețiȘtergere
  12. Ati scris 18.07.2016 si azi suntem in 15.07.2016

    RăspundețiȘtergere
  13. Calaretul rosu al Apocalipsei continua sa secere vieti omenesti..Totul se implineste exact.

    RăspundețiȘtergere
  14. DESCOPERIREA OAMENILOR DE STIINTA CARE BAGA SPAIMA IN TOATA EUROPA! POLUL NORD SE DEPLASEAZA CATRE NOI! VAI DE NOI..

    http://stireazilei.com/descoperirea-oamenilor-de-stiinta-care-baga-spaima-in-toata-europa-polul-nord-se-deplaseaza-catre-noi/

    RăspundețiȘtergere
  15. pai se adeveresc sa va treziti...inteligentilor...sa constientizati ca aveti zilele numarate...nu prea mai aveti timp de mantuire...grabiti-va si rugati-va....

    RăspundețiȘtergere
  16. Evenimente Cluj :



    Electric Castle Festival - 14 Iul 2016 - 17 Iul 2016

    Cupa Davis: România – Spania - Cluj-Napoca . 15 Iul 2016 - 17 Iul 2016

    Supercupa Romaniei - Cluj-Napoca . Sâmbătă 16 Iulie 2016: Astra Giurgiu – CFR Cluj

    Snooker Titans Trophy Cluj- Cluj-Napoca . Luni 18 Iulie 2016 - Ronnie O'Sullivan și Mark Selby vor participa la un nou patrulater de exepție care va avea loc la Sala Polivalenta


    Transilvania Rally 2016 - Cluj-Napoca . 21 Iul 2016 - 23 Iul 2016

    Andre Rieu - Cluj-Napoca . 23 Iul 2016 - 24 Iul 2016- Concert cu André Rieu şi invitaţii săi

    FESTIVALUL INTERNATIONAL DE FOLCLOR "SERBARILE TRANSILVANE" -26 Iul 2016 - 28 Iul 2016


    UNTOLD FESTIVAL 2016- Cluj-Napoca . 4 Aug 2016 - 7 Aug 2016


    THOMAS ANDERS - MODERN TALKING @ Sala Polivalenta, Cluj-Napoca- Marţi 27 Septembrie 2016

    Concert Food la Cluj- Cluj-Napoca . Vineri 14 Octombrie 2016


    Incet, incet, asemenea spectacole si evenimente vor fi pe propriul risc . Dezaxatii sunt din cate se intelege toti cunoscuti de politie , dar liberi , printre noi . Faceti fratilor puscarii de mare siguranta , introduceti pedeapsa capitala si injectia letala .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Untold este cel mai amplu. Incepe si pe 04.08.2016 :(( O data cu prea multi de 4 si multiplu de 4...

      Ștergere
    2. Anonimule pe cine sa-i inchida acolo? Pe masoni? ... caci ei sunt adevaratii criminali in cazul atentatelor. Ei sa se inchida pe ei? Cam greu...

      Ștergere
  17. Exista trei religii monoteiste: crestina, islamica, evreiasca- Dumnezeu este unul!
    Cei care se dedau la atacuri teroriste folosesc religia , in mod manipulator si deformat pentru ignoranti ca sa-si duca la final crimele odioase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai noapte buna cu clasificarile tale ignorante!. Sunt zeci de MARI religii monoteiste in lume, inclusiv hinduismul, care are de departe cei mai multi adepti. Pentru ca sunt o religie a pacii si a iertarii. Crestinii au aruncat Europa 1000 de ani in intunericul evului mediu, interzicand pana si cifrele arabe ca fiind sataniste, a ars milioane de femei ca fiind vrajitoare doar pentru ca erau femei (deci sataniste) si u pornit cruciade...ce sa mai zic, cei mai cretini. Arabii propovaduiesc legea ochi pentru ochi si dinte pentru dinte, omorarea necredinciosilor. Judanii au Talmudul, care pe langa legea araba mai statueaza si ca jidanii sunt poporul ales iar celelalte popoare s-au dat jidanilor intru sclavie. Adica moarte celorlati care nu's jidani! Religii "iluminate" de tot cacatul! Si-n toate astea, D-zeu saracu' n-are nicio vina, sta si el si se uita mirat de putoarea ce emana din creatia lui.

      Ștergere
  18. BUNA SEARA MARIA, ITI MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT CE SCRII SI TOT CE POSTEZI , MA CUTREMUR CAND SE ADEVERESC, SI SE CONFIRMA SUTA LA SUTA. RESPECT SI MA INCLIN IN FATA DUMNEAVOASTRA. EU SUNT IN SPITAL, IAR STIREA DESPRE NISA AM AFLAT-O DUPA ORA 7.30 DIMINEATA, SI POT SA SPUN CA SOCUL A FOST ATAT DE MARE INCAT NU MI-AM REVENIT NICI ACUM. TOTUL PARE ALTFEL, SIMT CA FRICA VA PUNE STAPANIRE PE NOI OAMENII. AU MURIT PESTE 50 COPIII, CUM E POSIBIL PE ACEASTA LUME SA TRAIASCA ACESTE BRUTE FARA SUFLET, FARA INIMA, FARA NEURONI. ESTE INFIORATOR , SA NU STIM CE PLANURI DIABOLICE PUN LA CALE JAHIDISTII.
    CRISTINA AI DREPTATE IN TOT CE AI SCRIS .TE PUP. MARIAH

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te pup MARIAH ! Te imbratisez cu mult drag si ma rog pentru tine,ca sa te faci sanatoasa cât mai repede. Multi pupici si capul sus ! Te vei face bine !

      Ștergere
    2. MARIA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU INCURAJARI. TE PORT IN INIMA MEA SI IN VIATA MEA PANA LA SFARSITUL VIETII MELE.
      BOALA MEA AVANSEAZA RAPID, SI STIU CA NU AM NICI O SANSA. M-AM RESEMNAT, SI SUNT FERICITA. EXISTA ATATA IUBIRE IN OAMENI , SI ATATA SPERANTA, INCAT MARIA EU CRED CA MA VOI FACE BINE ! SFANTA TREIME SA NE OCROTEASCA PE TOTI . TE IUBESC MARIA

      Ștergere
    3. MARIAH! Sa nu uitam că IISUS HRISTOS a inviat pe cel mai bun PRIETEN al SĂU, după 3 zile de la moarte.L-a scos din mormânt viu.
      Asadar,nu vreau sa te gandesti la ce este mai rău! MINUNILE chiar exista scumpa mea.Si eu te iubesc din tot sufletul, si ma rog pentru tine scumpa mea MARIAH. Pupici si -o noapte linistita.

      Ștergere
    4. Atâta timp cât exista religie pe Terra atâta timp o sa existe fanatici religioși care în imensa lor PROSTIE, IGNORANTA SI MANDRIE considera ca este de datoria lor să-l apere pe Dumnezeul lor mic și plăpând dintre filele unei carti.

      DUMNEZEUL CARE A CREAT INTREG UNIVERSUL NU ARE NEVOIE SA FIE APERAT DE CATRE CINEVA!

      Ștergere
    5. MARIA, NU MA VOI MAI GANDI LA MOARTE. AI DREPRATE, MINUNILE EXISTA, IAR TU ESTI O MINUNE, DATA DE DUMBEZEU.TE PUP , AI EU CRED IN TOT CEEA CE FACI . MARIAH

      Ștergere
    6. Mariah,te rog fii puternică și ai încredere în Dumnezeu.Minuni există,eu le-am trăit pe pielea mea.Bucură-te de fiecare clipă ca și cum Dumnezeu te-a și vindecat.Bucuria și optimismul te va salva cu bunăvoința Lui Dumnezeu.Dumnezeu să te binecuvânteze și să te însănătoșească!

      Ștergere
    7. MARIAH . Ascula-ma bine femeie draga ....Eu aici iti las acountul meu . Maine dimineata sau in seara asta am sa sterg acest mesaj . Tu , pe acount , sa-mi teimiti o poza recenta cu tine (tip buletin ar fi perfect , dar de nu ceia ce ai ) , si scris data de nastere . In plus cu indici exacte ce de la ce organ a inceput boala . De vor fi rezultate ...vor fi in 5 zile , maxim 7 . Nu mai mult . Poate si imediat . Dupa ce s-a retras ...iti voi spune cum sa continui , ca mod de alimentatie etc ...trebuie sa te ti exact de ce zic . Turcu.Sorin7@gmail.com
      Este un punct intre nume si prenume . Maine voi sterge mesajul asta , de-l citesti mai repede da-mi conferma asa sterg mai inainte . Sorin .

      Ștergere
    8. Sorin, sa te ajute Dumnezeu sa ai rezultate cu Mariah, iar ei ii doresc multa sanatate, putere, credinta ca Dumnezeu poate sa faca orice, oricat de greu este mintii omului sa inteleaga.

      Ștergere
    9. VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU INCURAJARI . SIMT NEVOIA SA VA SPUN , CA VOI SUNTETI PARTE DIN FAMILIA MEA SI CA VA IUBESC PE TOTI , ANONIMI, CRISTINA "SURIOARA MEA", CRACIUN "CEL ADEVARAT ", MIRA, SORIN , CHIAR SI GABRIEL SI BNEANTELES MARIA . MARIAH

      Ștergere
    10. Haideti,impreuna, sa ne unim in rugaciune pentru MARIAH!
      Dumnezeu sa te binecuvanteze draga MARIAH!

      Ștergere
    11. Draga doamna, Mariah, acceptati ajutorul tuturor celor care cu suflet mare va intind o mana de ajutor.
      Dumnezeu sa va apere, sa va ocroteasca si sa va dea multa sanatate.
      Nu sunteti singura. Va purtam in rugaciunile noastre.

      Ștergere
    12. Dna. Mariah din ce oras sunteti? Poate suntem dintre cei care scriem pe blog din acelasi oras cu dvs. in ideea daca va putem ajuta si sprijini cu ceva de care aveti nevoie acolo la spital.

      Ștergere
    13. Multa, multa sanatate dna. Mariah! Doamne ajuta!

      Ștergere
    14. V-ati mai rugat voi la o ora si mai rau ati facut.zeci de morti in Nisa si sute in Turcia.exista un singur mod real de a va ruga dar pana o sa il descoperiti voi vor mai muri milioane de oameni

      Ștergere
    15. Madus draga, lasa-i in voia mintii lor... nu prea ai ce sa le faci... Tu sti prea-bine ca intelepciunea este o floare rara... nu creste peste tot si nu toti ajung sa o cunoasca, da-le pace sa mearga pe drumul lor, cel pe care si-l doresc, pana la urma e liberul lor arbitru...Te salut!

      Ștergere
    16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    17. Ai dreptate Madus! Te salut!

      Ștergere
    18. Cu respect va salut si eu

      Ștergere
    19. Emanuel, ai dreptate, D-zeu nu are nevoie sa fie aparat de nimeni. Problema e ca religia nu are nimic de-a face cu D-zeu, ci cu industria manipularii maselor. Dealtfel, jidanii clerici s-au hotarat sa-l vanda pe Iisus romanilor spre crucificare cand Iisus a spus ca biserica Lui e orice adunare de oameni care se roaga. Biserica Lui e cladita din inimi care-L cheama, nu din pietre. Iisus a spus clar ca biserica nu are ce cauta in viata omului daca acesta vrea sa se mantuiasca. Ei si aici vine conciliul de la Niceea si pune bazele spalarii de creiere la nivel planetar.
      De altfel cine citeste atent apocalipsa, leaga lucrurile: "Toti ce vor crede in fiara si vor primi pecetea necuratiei si a chipului miselesc se vor alipi de ea"....dar doar dupa ce biserica se va unifica sub umbrela religiei unice, conduse de antichrist.

      Ștergere
  19. Ma intreb oare dar daca stiti si cunoasteti evenimentele dinainte premergatoare pana la implinirea lor chiar va ajuta la ceva? Oare va rugati si va mantuiti pentru a primi Duhul Sfant din acel moment s-au ve-ti continua nepasator cu pacatele pana in ultima clipa?? Sigur nu voi primi nici un raspuns..pentru ca lumea inca nu este pregatita de ceea ce va veni si chiar si asa nu se stie daca se vor mantui sau nu?
    PS. Doamna Maria nu mai ascundeti mesajele publicatile pe toate cu bune si cu rele..Aveti obiceiul de a nu le afisa pe toate.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creatorul Terra fiind o fiinta vie (cu corp si implicit constiinta) stocheaza amintiri din trecut pe o anumita unda de fregventa.unii oameni au darul de a accesa aceste amintiri si de a vedea adevarul din trecut.e ca si cum inregistrezi un film pe dvd.sti ca filmul este acolo pe dvd dar ca sa il vizionezi tre sa il bagi in dvdrom.deasemenea constiinta Terrei cunoaste planurile malefice de viitor ale unor oameni care planuiesc crime gen Nisa.si asta pt ca emotiile puternice care ii incearca pe autori interfereaza cu contiinta Terrei.astfel ca terra incearca sa previna tragedia transmitand informatiile de baza unor oameni care au capacitatea de a le percepe.scopul perceperii lor este ca aceste evenimente sa nu se mai intample.dar pana va prindeti ce si cum vine apocalipa si va lumineaza

      Ștergere
    2. Da Madus, asa este: unii oameni au acest dar sa acceseze informatie de acum, de alta data si din viitor!

      Ștergere
  20. http://stirileprotv.ro/stiri/international/premierul-turciei-denunta-o-tentativa-de-lovitura-de-stat-elicopterele-si-avioanele-survoleaza-istanbulul.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Am visat azi noapte o lumina alba, electrica , calda , in ochi , la ambii ochi, data de o femeie necunoscuta, intre doua varste , intalnita intamplator . Palmele caus mi le pusese pe ochi . Nu stiu ce inseamna . Vorbea cu un ton calm , nu intelegeam ce imi spunea.

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamnei Mariah :


    M-ati impresionat mult , doamna ! Vreau sa va transmit si eu prin versurile lui Florian Pitis un mesaj :

    https://www.youtube.com/watch?v=MTK8P9-P2AI


    Nu sunteti singura , doamna !


    S.

    RăspundețiȘtergere
  23. observati diferente de mentalitate,atunci cind un crestin are necazuri si depresie el se sinucide,dar un musulman in aceiasi situatie se razbuna pe lume si ia o data cu viata lui viata a 85 de nevinovati cum a fost la Nisa,acest fapt trbue sa ne puna serios pe ginduri despre temelia mentalitatilor si ale diferitelor religii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Daca ati da si linkul la predictia dumneavoastra ar fi bine . Eu cel putin am cautat-o si nu am gasit-o .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VAI DE NISA ! DUMNEZEU TATĂL NE GRAIESTE : VAI DE NISA ...
      https://plus.google.com/.../HaAkNfdvEKD
      Translate this page
      Maria Ghiorghiu
      Mar 30, 2016 - VAI DE NISA ! DUMNEZEU TATĂL NE GRAIESTE : VAI DE NISA CELUI SCELERAT ! DIN NOU FRANȚA ??? VAI DE NISA !!!

      Ștergere
  25. doar national socialismul este calea dreapta iar necesitatea ABSOLUTA este solutia finala

    RăspundețiȘtergere