duminică, 17 iulie 2016

UN OZN , GATA SĂ ATERIZEZE PE PĂMÂNT !


      xxx                                            Noapte de 16 -17 Iulie 2016,ora 0,25 !

                                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte, și tot în timp ce scriam pe Blog, văd dragilor înspre Sud, asa precum vedem Elicopterele zburând, tot la fel ,vedeam si eu un OZN mare, model farfurie suprapusă, OZN care,avea toate luminile multicolore aprinse,înclinându-se usor pe partea stânga, astfel ,pregatindu-se de aterizare.
 .
Cerul era ca un amurg, iar OZN -ul ,părea că nu are niciun stres, pentru că urma sa aterizeze si că-l vedea omenirea. 
Dragii mei, OZN -urile exista! Extraterestrii exista! Nu suntem singuri în UNIVERS! 
Cei care neagă existenta EXTRATERESTRILOR, habar nu au pe ce lume traiesc. 
Va veni vremea(si este foarte aproape)când oamenii vor da nas în nas, cu EXTRATERSTRII. 
Sunt ființe create tot de DUMNEZEU, sunt ființe extrem de inteligente,care (majoritatea lor)vor binele pământenilor.
Asadar fratilor, sa nadajduim că EXTRATERESTRII vor interveni inaintea celor doua mari puteri, SUA si RUSIA, care ,vor dezlăntui iadul pe Pământ. 
Pentru că, asa cum am mai scris, EXTRATERESTRII  vor interveni în RĂZBOIUL oamenilor.


Iata:    
                                25 Iunie 2015, ora 3,15 zori de zi !

                                              Dragii mei, 

În această noapte, mai precis în zorii zilei de 25 iunie 2015, când abia aţipisem, aud un zgomot asurzitor de Avioane, ca atunci când incepe un Război..
Astfel de Avioane ,erau pe Cerul ca un amurg !
Brusc ,nu mai sunt în patul meu, ci sunt pe un câmp în mijlocul oamenilor si a multor copilasi. 
Toti priveam înfricosati cum AVIOANELE zburau de la Vest spre Sud-Est ,făcând un zgomot asurzitor!
Sirenele sunau asurzitor, oamenii erau panicati.
Dragii mei, asa cum se stârneste din senin ,o furtuna mare, tot la fel, dar mai rapid asa putea spune, AVIOANELE  de Luptă au fost anihilate; au fost înconjurate în aer, de mai multe OZN-uri ! Au făcut cerc în jurul Avioanelor de luptă.
Farfuriile zburătoare au apărut din senin, si asa cum strangem într-o menghină fierul ca sa-l indoim, tot asa OZN-urile au prins în mijlocul lor, toate Avioanele de luptă, si s-au asezat pur si simplu pe Avioane. 
Dragii mei, asa cum stivuim farfuriile cand le spalam, la fel s-au stivuit singure OZN-urile apărute din senin; s-au asezat ca un joc de Puzzle peste AVIOANE.
Le-au facut, coala de hârtie pe Avioane.   .
 ..
 În această clipă ,aud dragii mei multe glasuri ,care strigau ceva cu mare bucurie. 
Cel mai tare strigau copilasii.
Citez :

             "Au venit Extraterestrii !
          Iată, au venit Extraterestrii !"

Şi continuam să privesc din mijlocul oamenilor, din câmp, priveam spectacolul urias de pe Cerul ca un amurg.
OZN-urile se asamblau singure, luminau puternic, si aveau un bâzâit asurzitor.
Dragii mei, asa cum din Avioane cad soldati cu parasuta, tot asa pluteau în aer,
EXTRATERESTRII cu trupul lor, fara OZN. Acestea stateau in aer ,la mica distanta de Pământ, stateau suspendate si erau tare multe.
EXTRATERESTRII aveau culoare alb-gri deschis, nu aveau mai mult de 1,20m-1,40 , aveau picioare lungi faţă de trupul lor mic, la fel cum aveau si braţe lungi care le ajungeau sub genunchiul care nu-l au deloc.  
Arătau exact ca în această poză: .
EXTRATERESTRII pluteau în aer, asa cum zboară frunzele în vânt. 
EXTRATERESTRII ,coborau pe Pământ printre oameni si erau foarte multi; ei s-au lăsat văzuti de oameni si au venit că să-i ajute,ca să oprească RĂZBOIUL înainte de a începe. 
Dragii mei, in caz de un RĂZBOI, EXTRATERESTRII vor fi primii care se vor arăta si vor opri RĂZBOIUL încă din faşă.
EXTRATERESTRII  dragilor, exista ! Sa nu va indoiti de acest lucru. 
EXTRATERESTRII nu vor răul omenirii; ci doresc ca Pământenii să fie salvaţi de la autodistrugere.
Extraterestrii  dragii mei, vor interveni în cazul unui Război al pământenilor; vor interveni într-o clipă , si nu vor lăsa Planeta Pământ în mâinile conducatorilor de ŢĂRI, care sunt avizi după bani si după putere.
Nouă ni se pare o glumă, cu ceea ce se intampla acum în ROMÂNIA, în SUA în RUSIA, si-n multe alte ŢĂRI.
Nu este deloc o glumă ! Un RĂZBOI stă să-nceapă, si va fi unul urât de tot !
Sa ne rugam la BUNUL  DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI, ca sa ne ajute si sa ne păzească de tot ce ne aduce suferinţă, lacrimi si durere sufletească si trupească.
                                   Cu dragoste, Maria.
  

46 de comentarii:

  1. Maria, dupca cum se intampla si se vede, avizii de pe Pamant nu doresc sa se indrepte, asa ca tot extraterestrii vor intereveni... alta cale petru evitarea unui dezastru planetar nu este!

    RăspundețiȘtergere
  2. Continuare: mai bine ar veni inca de pe acum sa se evite nebunia ce va urma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista cu siguranta. Eu am vazut zeci de ozn-uri in decurs de 20 de ani. Stateam noaptea afara in gradina la tara si priveam cerul instelat. Am vazut ozn-uri care veneau cu o vitexa de nedescris,se opreau intr-un anumit punct ,nu se mai vedeau cat timp nu se miscau apoi dupa cateva minute zburau in alta directie cu aceiasi viteza.
    Parca veneau sa ma spioneze.
    La plecare faceau ca o mica exppozie.
    Au fost vazute aceleasi chestii si de alti oameni.
    Nu stiu ce fel de fiinte sunt de rexista la asa viteze cu asa opriri si plecari bruste.
    Astia or fi sfintii sau ingerii de care scrie in biblie?
    Daca vroiau sa ne faca rau ne facea demult.
    In 2013 cand erau sa cada asteroizii aceia enormi pe pamant in Rusia si au luminat cerul a fost surprins in poze un ozn care a spart asteroidul facandu-l bucati mici ca sa nu provoace o catastrofa mondiala.
    se spune ca daca nu il sfaramau nu mai exista viata pe pamant la cat era de mare.
    Cine este Dumnezeu adevarat si ingerii?
    La cat suntem de inapoiati fatza de alte lumi eu cred ca suntem pe o cale gresita cu bisericile si atatea religii.
    CREZUL spune TOT.
    in el am gasit adevarul ADEVARAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce ai vazut tu Anonim17 iulie 2016, 13:15 sunt inselari diavolesti deaceea ai o problema cu bisericile,nici un Sfant Parinte nu a spus de OZN si extraterestrii!!!

      Ștergere
    2. "Și vă mai spunem vouă încă ceea ce voi nu vreți să știți și să împărțiți peste cei păgâni cu credința, și vă spunem că neamul creștinesc nu înseamnă o religie, și înseamnă popor agonisit de Dumnezeu, neam care stă deasupra tuturor credințelor celor ce și-au făcut religie din ce au voit ei să-și facă, iar voi nu știți aceasta și de aceea călcați în picioare învățătura părinților sfinți, care au învățat din partea Domnului turma să nu se amestece cu ceea ce nu înseamnă biserică a lui Hristos așa cum este ea așezată de la începutul ei de Domnul și de sfinții Săi.
      Iar Tu, Doamne îndurerat, Te mângâi cu cei ce Te iubesc, urmând ei pilda vieții Tale, că Tu ai fost sărac și smerit și n-ai tras cu cei bogați și păgâni cu viața și cu nume mare pe scaunele lor, și ai tras cu cei necăjiți și ai stat cu ei și ai tras spre Tine pe cei păcătoși și bolnavi de păcat și le-ai dat vindecarea sufletului și i-ai deprins să iubească cerul și pe cei din cer și pe cele venite din cer la ei și i-ai hrănit din gura Ta și i-ai umplut de dragoste, Doamne, iar ei Te-au iubit cu dragostea din ei. O, pâine dulce ești, Doamne, și din gura Ta rupi și împarți spre viața oamenilor, dar cei neînvățați cu mâncarea aceasta nu vor să audă de ea și-și spun ei mereu că le este de ajunsă hrana cea de acum două mii de ani, Scriptura și atât, iar ce este în afară de ea venit de la Tine, rătăcire numesc ei. O, nesocotiții de ei, de parcă au fost ei puși de Tine să socotească, dar ei nu știu să socotească, nu știu să citească în Scriptură ca să vadă în ea și să ia din ea că acest cuvânt cu care hrănești și azi pământul și pe cei ce cred Ție, este scris în Scripturi că va veni această hrană pe pământ, dar cine nu vrea să mănânce nu ia din ea, dar nici din Scriptură nu iau cei ce zic că le este de ajuns Scriptura, și altul este adevărul despre ei, căci ei trăiesc în păcat, iar păcatul nu le dă să creadă, ci le dă gust spre păcat, nu spre credință, și rămân ei fără de minte, fără de carte din cer și pier din lipsă de înțelepciune, din lipsă de carte, precum este scris."

      www.noul-ierusalim.ro/index1.php?pg=look&cheie=1329

      Ștergere
    3. Anonim 17 iulie 2016, 15:31, te contrazic!Extraterestrii exista si nu sunt inselari diavolesti. Ai grija sa nu fii tu inselat de diavolii religiei si de cei infiltrati prin serviciile bisericii, caci sunt destui.

      Ștergere
  4. Asta trebuie sa ne preocupe pe noi?,,ca oamenii vor da nas in nas cu extraterestrii"?
    Ceea ce trebuie sa simta crestinii este ca sfarsitul este aproape,ca existenta noastra in aceasta viata este trecatoare si ceea ce trebuie sa ne preocupe este intalnirea cu Tatal nostru Ceresc.
    Dorinta fierbinte a noastra ar trebui sa fie aceea de a ajunge la cuvintele da la sfarsitul cartii Apocalipsei
    ,,da,vin curand.Amin!Vino,Doamne Iisuse!''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vina extraterestrii sa ne salveze de nebuni! Ii asteptam caci nu ii mai putem suporta pe astia cu ceea ce fac aici pe Pamant.

      Ștergere
    2. Sfârșitul nu este aproape ci atât de departe încât nimeni nu-l poate vedea. Nimeni nu va veni sa va salveze caci nu aveti nevoie de salvare. Sunteti bine mersi cei care va vaitati pe acest blog. Aveti mai mult decât altii dar nu aveti recunostinta in inimi ci doar supărare si invidie de aceea voi sunteti iadul vostru iar din el nu o sa va scoată nimeni caci de buna voie si nesiliti de nimeni stati in el.

      Ștergere
    3. Iar ai dreptate Emanuel!:)

      Ștergere
    4. Bravo Emanuel,mare dreptate ai.

      Ștergere
  5. Da așa este .Preocupările omului modul de a muri sau întâlnirea cu Tatăl ceresc după moarte.Sincer eu nu mă gindesc decit la întâlnirea de cu Iisus si celelalte război ,cutremur,etc.pt.mine chiar nu mai contează.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru anonim care,vrea sa stie ca MARIA HANDIC posteaza cu Maria H! Ds,eu sant!!@

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria voiam sa stiu daca dvs. sunteti persoana bolnava care posteasa cu numele MARIAH, dansa fiind internata la spital, intrucat Maria H poate fi si MARIAH...

      Ștergere
    2. EU SUNT MARIAH, SI POT SA VA ASIGUR CA NU SUNT DOAMNA MINUNATA, MARIA SI NICI MARIA H. BLOGUL ACESTA A DEVENIT ALINAREA MEA, SI VA IUBESC PE TOTI. MARIAH

      Ștergere
    3. Ma bucur ca ai revenit Mariah!Cum te simti?

      Ștergere
    4. Daca ai nevoie de ceva acolo la spital spune te rog si cine poate vine si te ajuta!

      Ștergere
    5. BUNA SEARA,VA MULTUMESC PENTRU GANDURILE VOASTRE FRUMOASE. NU SUNT BINE , DAR AM CREDIBTA CA, MA VOI FACE BINE , DESI AM MOMENTE CAND BOALA IMI DISTRUGE VOINTA DE A LUPTA. CREDETI-MA SUNT EPUIZATA, MEDICINA ARE SI EA LIMITELE EI, DE ACEEA MA INCREDINTEZ BUNULUI DUMNEZEU. VOI SUNTE-TI TRATAMENT PENTRU MINE, ADORM SI MA TREZESC CU BLOGUL MARIEI. NU AM NEVOIE DE NIMIC, SI NU STIU CUM SA MULTUMESC DOMNULUI, CA INCA EXISTA PE LUMEA ASTA, ATATIA OAMENI BUNI, MA EMOTIONATI PANA LA LACRIMI. NU AS PUTEA SA TRAIESC FARA SA FIU AICI CU VOI. AM SA APAR PANA LA SFARSITUL MEU, PE ACEST BLOG . VREAU SA VA ROG PE TOTI, SA VA IUBITI VIATA , SA RAMANETI LA FEL DE BUNI, SA NU VA SCHIMBATI CREDINTA SI SA RAMANETI ALATURI DE MARIA . PLANG PENTRU COPIII MEI, PENTRU CA NU STIU CE VOR FACE FARA MINE. AU 4,6 SI 12 ANI.SUNT CONVINSA CA MAICA DOMNULUI II VA PROTEJA. VA IUBESC SI VA IMVRATISEZ. MARIAH

      Ștergere
    6. MARIAH scumpa mea, doresc sa te ajut, ca sa nu pleci atât de repede din lumea aceasta.
      Te rog scrie-mi in privat mai multe despre tine, dovezi palpabile, ca sa le trimit la mai multe TELEVIZIUNI; ca sa vb ptr tine la mai multe TELEVIZIUNI, si sa beneficiezi de un tratmnet special in strainatate pentru suferința ta. Copilasii tai,au nevoie de mama. Te pup si te iubesc. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI va face o minune cu tine. Ai sa vezi! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    7. MARIAH:
      Tu ai credinta CA ESTI BINE! ESTI BINE ACUM!SIMTI CA ESTI BINE!Gandeste asa: ACUM SUNT BINE, PERFECT SANATOASA, SUNT FERICITA!SIMTE FERICIREA CACI DUMNEZEU ESTE CU TINE IAR TU ALATURI DE COPILASII TAI FRUMOSI SI DRAGI CARE TE IUBESC MULT DE TOT!
      Dimineata cand te trezesti priveste afara, inspira aer curat, lumina soarelui si simte ca esti bine, spune ACUM SUNT BINE SI PERFECT SANATOASA IAR DUMNEZEU MA INTARESTE ACUM TOT MAI MULT, DIN CE IN CE MAI MULT!

      Ștergere
    8. Mariah de ce boala suferi? Ne poți spune?

      Ștergere
    9. Mariah, vrem sa te ajutam dar trebuie sa ne dai si tu cateva informatii!

      Ștergere
  7. http://www.lovendal.ro/wp52/compania-producatoare-de-lentile-samyang-prezinta-intr-un-afis-publicitar-caderea-unui-meteorit-pe-terra-si-posibilul-chip-al-unui-extraterestru-ce-mesaj-ascuns-se-vrea-a-se-transmite/

    RăspundețiȘtergere
  8. Da,fara glume sa vină si sa-i ducă pe conducătorii nostri pe alta planeta,si sa nu-i mai aduca,ca iar sau mărit taxele la clădire,a doua oara anul aceasta,probabil si alte taxe,a avut dreptate Arsenie Boca"vi se vor impune taxe,biruri,tot mai mari"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i duca Anonimule draga cat mai repede, sa ne scapam de ei... iar inapoi sa nu-i mai aduca, caci ne-am saturat. Numai tampenii au facut de cand au venit...

      Ștergere
  9. D-na Maria ,am postat un coment despre Pr Cleopa, va rog sa i-l postati .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.19.08'probabil ai scris ca pr.Cleopa spunea ca extraterestrii sunt demoni,de aceea nu ți-a publicat comentul;

      Ștergere
    2. Extraterestrii nu sunt demoni! Sunt fiinte locuitoare in Universuri cum si noi pamantenii suntem locuitori intr-unul...

      Ștergere
  10. ozn-urile astea s-ar putea sa nu fie chiar ozn-ri in sensul ca s-ar putea sa fie o tehnologie secreta de ultima generatie tinuta la secret de cea mai mare putere mondiala,sua-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Alexandru, tine-o tot asa , si nu vei fi departe de Mantuirte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17 iulie 2016, 20:06, defineste Mantuirea.

      Ștergere
  12. Sint Maria Handic,iar lui MARIAH insanatosire grabnica. Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru raspuns Dna.Maria Handic!Toate cele bune!Va imbratisez!!!

      Ștergere
    2. Draga MARIAH,iti doresc din suflet insanatosire grabnica@ Cu mult drag Maria H

      Ștergere
  13. Sint Maria Handic,iar lui MARIAH insanatosire grabnica. Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  14. D-ta afirmi ca: ”Cei care neagă existenta EXTRATERESTRILOR, habar nu au pe ce lume traiesc.” Dacă sunteți așa de sigura ați avea curajul sa pariați pe toți banii ăia care vi s-au strans în cont? Mă îndoiesc... ! Așadar nu ne mai jigniți, cu expresii de genul ca numai d-ta știi pe ce lume trăiești!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara Mariah,as fi foarte bucuroasa daca as putea ajuta si eu ! Anunta-ne unde stai?Cu mult drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  16. Extraterestrii sunt fiintele din afara Terrei,si da,sunt extrem de multe rase.
    Extraterestrii nu sunt diavoli dar pot fi fiinte binevoitoare care pot ajuta oamenii dar fara sa le incalce vointa,dar sunt si foarte multe fiinte care practic se folosesc de sistemul nostru de credinte,creeand holograme de falsa lumina, plus prostia care ne inconjoara ca un alt corp , pentru a le ceda energia lor.Ei nu ne pot lua energia si nu ne pot controla fara acordul nostru.Oamenii sunt parazitati de catre aceste entitati prin care ne controleaza.
    Oamenii nici macar nu stiu ca-si cedeaza energia, neavand incredere in puterea cu care au fost inzestrati.
    Rugand pe cineva sa va ajute automat va cedati puterea.
    Rugand pe cineva sa se roage pentru voi,iarasi cedati puterea.Aceasta fiind situatia, nu va mai mirati daca sunteti bolnavi,fara bani si fara multe.
    Constientizati si imputerniciti-va,si viata se va schimba radical!De voi depinde!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim 17:59 am citit poate o sa cada asteroidul la finalul celor 5 saptamini

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19 iulie 2016, 13:09, poate sa fie... perioada fiind de 18 Iulie-15 August 2016 deci 5 sapatamani, plus ca lanseaza 5 lentile... Multu!:)

      Ștergere
  18. Pentru MARIAH,draga mea nu ai voie sa deznadajduiesti,iesti tinara si ai toata viata i ainte,trebuie sa lupti pentru copii tai,chiar daca lupta e grea, ROAGA-TE cat poti de mult si ai sa vezi ca situatia se va schimba.As fi vrut tare mult sa te pot ajuta dar,nu stiu cum sa o fac, nu stiu nici unde stai,nu stiu nimic! Te rog frumos lasa jena la oparte si comunica-ne cu ce te putem ajuta?! Astept raspuns!! Cu mult drag te inbratisez si iti doresc sa fi sanatoas si foartr puternica.NU UITA CA BUNUL DUMNEZEU E MARE SI TE AJUTA. Maria H

    RăspundețiȘtergere
  19. Până la urmă doamna MAria,daca salveză extretereștrii lumea,mai vine ISUS HRISTOS sau nu? E ceva,ce chiar nu înțeleg. Dacă extratereștrii opresc războiul,va mai fi război?

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim 19 august 2016, 03:13 Isus Hristos va veni pe pamant cand va veni apocalipsa si nimeni nu stie cand va veni nici macar fiul domnului nu stie ci numai tatal stie.Extraterestri sunt pe pamant de mult din antichitate sau descoperit comori,artefacte,cadavre,care sunt de origine estraterestra tot felul de OZN-uri care in si dupa cel de al doilea razboi mondial obiecte care se credeau a fi invetii sovietice dar nu erau din nici o nationalitate de pe pamant aveau o viteza de 14.000 de kilometri pe ora si o miscare in aer mult avansata a avioanelor de lupta de la acea vreme.Au cercetat si au ajuns la concluzia ca nu sunt de origine pamanteana si ca sunt da pe alte planete.Extraterestri exista dar lumea nu crede si de ce nu crede pentru ca statele lumii ascund existenta lor pentru a nu panica populatia dar rau fac pentru ca in cazul unui atac extraterestru oameni nu ar sti cu ce au de aface statele lumii folosete mass-media si internetul ca o arma pentru a ne face sa nu credem decat in ce vor iei si au pus pe internet tot felul de minciuni cu legatura la neexistenta extraterestrilor pentru a ne face sa nu credem in ei.

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim 18 iulie 2016, 16:46 Adevarat ce ai zis sunt si ei locuitori ai universului ca noi.daca vrei sa mai vorbim desre estraterestrii ca am multe de zis sa vorbim prin skype,facebook ce ai tu dar sami dai si mie numele tau de facebook sa vorbim.Daca vrei bineinteles

    RăspundețiȘtergere
  22. Anonim1 9 iulie 2016, 13:06 Bravo adevarat ce ai zis.

    RăspundețiȘtergere