joi, 28 iulie 2016

AMENINȚARE LA ADRESA ROMÂNIEI !

                                          Noapte de 27 -28 Iulie 2016,ora 0,48 !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta noapte, treaza fiind ,aud un glas răutăcios care spune ceva înfiorător la adresa României.
Iar ceea ce auzeam, vedeam si scris ca pe un ziar, in mâinile a două mâini extrem de păroase.
  Glasul exclama, extrem de rautacios asa:


               ” Diavolul ! 
              Românie....! 
           O chicăm pe România !” (a chica = a pica,a îngenuchea)
Dragii mei, am scris adeseori despre amenințările teroristilor, indiferent din ce grupare fac parte.
Eu cred ca si acest Mesaj, este o amenințare directa la adresa României.
Asa după cum v-ati obisnuit dragilor,eu nu pot sa fac altceva ,decât sa scriu din tot ce Duhul Cel Prea Sfânt îmi descoperă.
Autoritatile române sunt organele în drept,care trebuie sa fie mereu în priza si sa ia masuri de prevenire ,pentru ca acesti oameni bolnavi, sa nu facă vărsare de sânge nevinovat si la noi în țară.
Eu cred că ,oriunde in alta Țara, Autoritatile in drept ar fi bucuroase sa poata primi astfel de informatii corecte, chiar si  fara prea multe detalii asupra locului sau zilei anume ,când ar avea loc un astfel de tragic eveniment. Tot este ceva in plus, decât să fim luati prin surprindere. 
Eu as fi onorată sa pot colabora GRATIS, cu Autoritatile române, fara ca sa mai fiu nevoita sa scriu aceste informatii pe blog, că doar le-o vedea cineva si va face ceva in acest sens. 
Sa nadajduim că ,va veni si aceasta zi in care, AUTORITATILE romane, vor lăsa mândria si orgoliile deoparte, si vor fi de acord ca sa le dau astfel de Informatii care, ar trebui sa fie strict secrete. 
                                           Cu dragoste,Maria. 
 
 

35 de comentarii:

  1. Doamna Maria,avand in vedere ca ati prezis cu exactitate atentatul de la Nisa si alte dezastre, autoritatile romane ar trebui macar sa va citeasca blogul si sa ia masuri in vederea salvarii de vieti omenesti...mai ales in timpurile acestea cu teroristii fanatici. Nu toate tarile au privilegiul de a fi avertizate din timp asupra a ceea ce urmeaza sa fie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiti linistiti, cine trebuie sa stie ce se scrie pe blog, stie deja.

      Ștergere
  2. Probabul, doamna, ca au alternativa

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici sunt 100 % de acord cu dvs. Atata timp cat abordati chestiuni grave de politica , terorism si crima , cum de nimeni nu va interpeleaza in vederea ....unei colaborari ?
    Oameni ca dvs. in America si Rusia sunt persoane protejate , persoane a caror identitate nu este cunoscuta si nici nu au voie sa dialogheze cu oricine. Si chiar ma intreb : nu ati avut propuneri din afara pentru colaborari ? Nu v-au curtat alte servicii ?
    E socant ce spuneti , se simte in randurile dvs. strigatul de ajutor pe care-l cereti .
    Sa zicem ca nu intereseaza pe nimeni de gasirea Elodiei , de cutremure si prabusirile avioanelor, insa de data asta este in pericol tara asta - Romania .
    Din interventiile pe care le aveti la dl. Brancu , oare sunt preluate si de catre organele in drept sau le considera drept alarmisme ? Adevarat ca toate mesajele sunt lipsite de data aproximativa , zi anume , probabil asta este marea problema si mai cred ca informatii in acest sens si ai nostri au din surse interne .
    Nu ca nu sunteti credibila , insa nu aveti detaliile pe care le-ar dori ei , asta e problema . Dar poate asta e salvarea dvs. pentru ca altfel nu ati mai avea viata personala .

    RăspundețiȘtergere
  4. Ori teroristii ori e vorba de razboiul ce bate la usa! Offfff

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate la noi cei ce ar trebui sa vada se ocupa de diversiuni,ei au mintea blocata de ateism si nu sint deschisi sa vada ceia ce nu inteleg ,au mintea blocata cu programarea pavloniana.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Singurul scop al acestor mesaje...sa constientizam ca unii din noi ...avem zilele..numarate si sa ne amintim cine suntem si incotro ne indreptam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar sa nu imi fie numarate de teroristii psihopati . Sa murim de moarte buna , nu cu gaturile taiate .

      Ștergere
    2. Anonim 28 iulie 2016, 22:04, psihopatii sunt printre conducatori, nu te uita la pioni...ca aia nu au putere fara astialaltii...

      Ștergere
  7. sa ne ingenucheze - Cam asta se vrea, mai ales din '89 incoace, le a iesit planul strainilor. Dar nu este nevoie sa o spuna cineva, se observa de la o posta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vine Apocaliptul!
    Lucrurile sunt atît de evidente!

    RăspundețiȘtergere
  9. O vorba din batrani spune asa:nu mor caii cand vor cainii...iar diavolul nu are putere sa biruie,doar sa sperie...In ce priveste mesajul este vorba doar de intentie...una e sa vrei ,alta sa poti .Multumim celor nevazuti care au sacrificat tot si se roaga pentru noi.Nadajduim in Mila lui Dumnezeu pentru rugaciunile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine spus si punctat . Asa este!Cand se aprinde Lumina intunericul dispare !As avea si eu o MAAARE Previziune care zice cam asa:...Sa va fie frica voi cei care nu faceti binele ca platiti pe loc pentru ceea ce faceti . INCALCATI FLAGRANT SI IN DEPLINATATEA FACULTATILOR MENTALE CARE VI S-AU DAT DE CREATOR SI PE CARE LE-ATI POCIT CUM ATI VRUT VOI DUPA LEGI INTUNECATE, LEGILE INALTE SI LUMINATE ALE UNIVERSULUI SI ASTA NU SE IARTA!!! AMIN!

      Ștergere
  10. teroristii nu fac planuri scrise pentru a nu lasa probe,planuri scrise fac statele dusmane ,deci e o actiune planificata de un stat contra romaniei ,cu un plan mai elaboratsi mai amplu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. singurul stat din zona obijnuit cu un asemenea plan e rusia,dar pot participa si statele profitoare din jur.AVIZ SRI-ULUI.TREZITI-VA MA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. apropo ,in decembrie 1989 erau cazati la batrinii securisti cite doi sovietici din care doar unul stia romineste,deci 30000 impartit la doi =15000 'conserve rusesti' Pun pariu cu astia de la SRI ca rusii au o evidenta mai buna decit ei a acestor securisti din anii50-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. pe spionii rusi n-i a aratat putin la tv cum defilau acum o luna cu masini de lux occidentale la moscova,demonstrativ,cei din decembrie 1989 au venit cu lada fara serie si schimbau cauciucuri cu cele romanesti la alogeni-coloana a 5-a straina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. in zona turcia e terminata cu ajutorul lui erdogan,care si-a arestat jumatate din generali,bulgaria e 'neutra' deci normal am urma noi la jocul de domino-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu va temeti de cei care pot sa va ucida trupul, ci de cei care pot sa va ucida sufletul.

    Luc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te salut Luc!:)

      Ștergere
    2. . Caracteristicile razboiului cu diavolii

      Pentru a cunoaste mai bine pe vrajmasii nostri diavoli, uite cateva caracteristici ale razboiului nevazut:

      1. Razboiul diavolilor cu oamenii este continuu. In timpul acestei vieti pamantesti, diavolii ne razboiesc continuu, iar atunci cand nu ne ataca la vedere, ne lucreaza in ascuns.

      Sfantul Simeon, Noul Teolog zice: "Razboiul este permanent si intotdeauna este necesitate ca ostasii lui Hristos sa aiba armele asupra lor. Nu este zi sau noapte, nici macar o clipa in care acest razboi sa inceteze, ci fie ca mancam, fie ca dormim, fie ca lucram, fie ca ne rugam, in toiul luptei suntem".

      2. Razboiul diavolilor cu oamenii este necrutator. Sfantul Antonie cel Mare spune ca: "Diavolii sunt necrutatori, indrazneti si nerusinati. Nu se dau inapoi de la nimic. Se arunca in lupta cu o furie nestapanita si uzeaza fara scrupule de toata forta si viclenia de care dispun".

      Sfintii Parinti spun ca diavolii sunt stapanitorii intregului pamant si se afla sub conducerea satanei, lucrand la pierderea sufletelor omenesti. Trebuie sa stim un lucru important: diavolul poate sa ne atace, dar nu ne poate birui. Intr-un citat al invataturii Bisericii noastre se spune ca "Diavolul poate lupta impotriva omului, dar nu-l poate birui. Acest lucru inseamna ca putem deveni biruitori asupra diavolilor". Iar Sfantul Apostol Pavel scrie: "Dumnezeu nu va ingadui ca sa fim ispititi peste puterile noastre, ci odata cu ispita, ne va aduce si scaparea din ea" (1 Cor. 10,13). Niciodata Dumnezeu nu ne va lasa sa fim ispititi peste puterile noastre, caci daca s-ar intampla aceasta, lupta ar fi inegala, iar Dumnezeu nedrept. "Daca cineva nu se face de buna voie rob diavolilor, nu va avea diavolul nici o putere asupra lui".

      3. Din acest razboi cu diavolii ne putem incununa. Sfantul Ioan Scararul zice: "Inmultindu-se razboaiele se inmultesc si cununile. Astfel se intampla de multe ori ca diavolii, fara sa vrea, ne fac mai atenti, mai ravnitori". In vremea ispitelor simtim nevoia arzatoare de a ne afla mereu mai cam de Dumnezeu. Cand vicleanul diavol ne infricoseaza si ne tulbura, atunci ne facem mai intelepti, atunci ne cunoastem pe noi insine si atunci alergam degraba la Dumnezeu.

      Ștergere
  16. craciun, securistii sunt copii mici pe langa "man in black"...

    RăspundețiȘtergere
  17. dupa limbajul auzit de doamna maria par a fi aproape in zona moldovei-transnistria-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. "Diavolul"=peste tot in jurul Romaniei. "O chicam pe Romania"=Romania fiind tara sfanta,al doilea Ierusalim cea mai aproape de glanda pineala a Tatalui Creatorul Terra,singurul loc din lume de unde se poate lua legatura cu constiinta Creatorului Terra,va trebui sa fie ingenunchiata pt rugaciune,pt ca dezastrele naturale si pedeapsa Creatorului sa inceteze.cand se va intampla asta celelalte popoare vor vedea efectul rugaciunii poporului roman pt binele lor.va fi dovada ca Creatorul Terra este binefacatorul si datatorul nostru de viata.dar pana invatati voi sa o faceti va trebui sa o fac eu singur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îti dau dreptate MADUS!ROMÂNIA va fi îngenuncheata, după care va veni IISUS HRISTOS ca o RASPLATA pentru că am răbdat până la urmă,fără să cârtim.
      DUMNEZEU pe cine iubeste ,il si cearta ! ROMÂNIA va fi un exemplu de RĂBDARE infinita, față de celelalte popoare care s-au lepădat de HRISTOS.
      Cine rabda pâna la urma, va primi CUNUNA CEREASCA.

      Ștergere
    2. Diavolii sunt supusi satanei, iar oamenii care se aseaza voluntar sub sfera lor de influenta se numesc fii ai diavolilor (1 Ioan 3,8)
      . Dumnezeu pune la proba virtutile oamenilor prin diavoli, carora le da voie limitata ca sa-i ispiteasca (Iov 1,12; Zah. 3,1). Oamenii au fost ispititi si inselati de diavoli, chiar din paradis (Gen. 3,1).

      Ștergere
  19. Eu nu vad aceasta răbdare dar in schimb vad cracneala la greu, ba la adresa lui Iohanis, ba a lui Ciolos, ba impotriva sistemului ticalosit etc asadar despre ce vorbim? Gândire pozitiva? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emanuel Prichici30 iulie 2016, 21:03
      Eu nu vad aceasta răbdare dar in schimb vad cracneala la greu, ba la adresa lui Iohanis, ba a lui Ciolos, ba impotriva sistemului ticalosit etc asadar despre ce vorbim? Gândire pozitiva? :)

      raspuns :
      despre ASTA VORBIM si ROMANIA NU O FACE INCA si cit timp mai exista ORTODOXIA ADEVARATA nici nu o va face , de asta se spune numele complet de atac DIAVOLUL .....deci LEPADAREA DE CREDINTA ORTODOXA DORESTE DIAVOLUL SI ROMANIA nu o face .... NU ARE NIMIC CU ATENTATE SI ALTE POLITICI ... MIZA CU ROMANIA E MULT MAI MARE SI SE DORESTE , REPET , LEPADARE DE CREDINTA .....
      VERSETE CLARE
      DIAVOLUL NU POATE SA VINA PINA NU SE LEAPADA CREDINTA ORTODOXA ADEVARATA si ROMANIA ESTE MAICA DOMNULUI =F MARIA

      3.Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,
      4.Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.

      E MESAJ DIRECT DE ATAC IMPOTRIVA ROMANIEI = ORTODOXIA = CREDINTA ADEVARATA si dorinta DIAVOLULUI de a se lepada OMUL in GRADINA MAICII DOMNULUI de credinta ...
      si apar si reikistii , astrologi , feng .shuisti , ghicitori , vrajitori , samani ,yoghini , etc etc etc toti O APA SI UN PAMINT din STIINTA POMULUI CUNOSTINTEI binelui si raului , toate SUB DIAVOLUL care vrea sa VINA ( ispitirea VIETII PACATOASE si PROPOVADUIREA EI = EVA )...... atentie mare NU VA JUCATI cu sufletul vostru .....

      EUROPA E ATACATA ca S-A LEPADAT DE CREDINTA ORTODXA de BUNA VOIE si DUMNEZEU permite ca musulmanii sa o ISLAMIZEZE CACI E PLINA DE DEMONISM ---- exemple CA DREPTURILE homosexualilor si lesbienelor , prostitutie si toate FARADELEGILE , TOATE INTRA AICI LA DIAVOLISM ....

      America ESTE ISLAMIZATA de catre OBAMA care e musulman si propovaduitorul islamului CACI AMERICA NU ESTE CRESTINA si si ea a pierdut PRIN LEGALIZAREA LIBERTATII FARADELEGILOR ....
      TURICIA ESTE ISLAMIZATA .....
      ETC ETC ETC


      Rusia ESTE ORTODOXA , Grecia este ORTODOXA , Bulgaria este ORTODoxa , ROMANIA este ORTODOXA

      AICI E LUPTA DIAVOLULUI cu toate tarile ORTODOXE ca sa se lepede de credinta ADEVARATA CARE IL OPRESTE ..... fiti INTELEPTI CA SERPII .... NU E O JOACA cu mantuirea VOASTRA ....


      concluzia simpla este :
      DIAVOLUL VREA LEPADAREA DE CREDINTA CA SA VINA ANTIHRISTUL SI DE AICI TOATE ATROCITATILE POSIBILE VOR FI

      aviz amatorilor si amatOarelor

      crestin ortodox


      Ștergere
    2. Dupa intruparea si invierea Domnului nostru Iisus Hristos, Satana a fost dezbracat de putere (Ioan 2,13), dar el continua sa ispiteasca pe oameni (Ioan 5,15). Un om poate fi luptat de unul sau mai multi diavoli (Marcu 5,9). De la dumnezeescul Botez, crestinul primeste un inger pazitor, care il ajuta prin ganduri si har sa faca faptele cele bune. In acelasi timp un diavol il ispiteste spre pacate si astfel ii incearca virtutea (1 Petru 1,6-7; Iov 7,18; Iacob 1,2).

      Ștergere
    3. Tata parinte,eu taare te mai iubesc! Ma tin bine de poala dumitale ,nu ma las!

      Ștergere
  20. Si iata porumbelul pacii pe cerul Argesului.bineinteles ca nu va lasa razboiul sa intre in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  21. adevarata amenintare a romaniei vine din interior de la o clasa de cleptomani care sint la conducere si care si-au tras pensii si avantaje speciale in timp ce majoritarii au pensii sub punctul de pensie ,mai e nevoie doar de un impuls ca in decembrie 1989 din interior sau din exterior si ' mamaliga ' va exploda iar-craciun

    RăspundețiȘtergere