vineri, 15 iulie 2016

INIMA ROMÂNIEI , ÎNJUNGHIATĂ DE TEHNOCRAȚI ! GUVERNUL ROMÂNIEI , NE - A FOST IMPUS ! NE - A FOST BĂGAT PE GÂT !

                                                          15 Iulie 2016,ora 6,05 dimineața !

                                                       Dragii mei, 

În aceasta dimineață, m-a trezit un glas care spune ceva tare dureros.
Glasul, spunea dragii mei, despre GUVERNUL lui madame MERKEL.
Iată ce spunea acel glas:
                     ”Doamne ,Maica Domnului! 
                                     Dar acesti guvernanți,acesti băgați, își bat joc de Inima României!”
Din păcate dragilor, asa este ! 
Acesti GUVERNANȚI, sunt pionii impusi de Merkel,dar si piesele de sah ale americanilor; iar Cioloș, ”danseaza ”precum i se spune.
Eu nu pot face nimic, ci doar scriu.
         INIMA ROMÂNIEI fraților, nu este doar rănită,ci este înjunghiată de ”băgații” din acest GUVERN CIOLOȘ .
Eu stiu cu certitudine, din Graiul Duhului Sfânt, că acest GUVERN va fi dărâmat.

Related image
Numai că, până atunci ,din nefericire ,mult rău va mai face ROMÂNIEI Sfinte acesti oameni supusi strainilor, acesti oameni cărora nu le pasă de poporul român, de româmnul de rând,nici cât negru sub unghie.
DOAMNE si MĂICUȚA  DOMNULUI, Te rugăm apără-ne si ne păzesti de” prieteni”, căci de dusmani ne păzim noi.
                                          Cu dragoste,Maria.
 

36 de comentarii:

  1. Aveți perfecta dreptate, doamna Maria Gheorghiu.suntem îngenuncheati,pling strămoși noștri din morminte.Dumnezeul nostru,taicutu nostru ,ai mila de noi.Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Dragilor Romani oare de ce ne este asa de greu sa ne unim cu totii in credinta,si sa-l iubim pe IISUS.Noi oare nu ne-am trezit la realitate,ca tot ce scrie doamna Maria este adevarat,traim vremurile de pe urma, ce scrie in sfanta Biblie.Haideti cu toti sa ne unim in rugaciune,ca daca avem credinta,putem muta si muntii dar prin ura ne facem mult rau uni la alti.Decat sa mergem in strada,sa strigam lozinci,mai bine ne rugam la casele noastre,pentru tara noastra sa dispara toate lucrurile rele: minciuna,tutunul,alcoolul,vrajitoria,curvia,dragurile si multe altele.Numai uniti prin rugaciune,putem schimba multe in aceasta tara sfanta.Eu personal nu suport tigarile,ma inervez cand vad femei fumind.Am fost sa vizitez si biserici catolice,sa vad daca gasesc vre-o icoana in care sfintii sa fie cu tigara in gura,nu inteleg rostul fumatului.Eu am primit un sfat la o manastire din Moldova,sa fiu cu mare bagare de seama,cand ma supar pe dusman,sa nu ma razbun pe el,si am primit un exemplu: sa deschid usa la teracota cad soba este plina cu jar,,si sa stau cu fata la foc, si sa ma gandesc ca asa voi pati cand plec din aceasta lune,daca nu fac fapte bune.Va indemn pe toti,sa ne unim in credinta,sa fim prima tara unita in credinta,numai asa putem sa traim mai fericiti.
      Sa pornim PE UN NOU DRUM.
      Nu am nici un drept sa va judec,numai IISUS ne va judeca pe toti.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  2. Așa ne trebuie dacă suntem naivi și prosti :((a vrut romanul neamț în fruntea tarii:( :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Inima Romaniei sa fie:
    Rosia Montana =aurul dacic
    Padurile seculare =rezervatiile naturale decimate si munti intregi despaduriti; consecinta schimbarilor climatice
    Copiii inteligenti plecati la munca in tari straine =ramanem fara urmasi iar batranii sunt lasati sa moara singuri de dorul copiilor, cu inima arsa si sfasiata.
    Destrabalarea ridicata la rang de virtute = lipsa rusinii si a bunului simt, incurajarea iubirii fara binecuvantarea lui Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria, toate guvernele de pana acum, nu numai asta, au distrus tara. Toti au facut rau, au furat tot ce s-a putut dar, din pacate cu legea in mana,au fost mereu acoperiti si e f greu sa fie dovediti. Au dat legi pt firmele lor, pt afacerile lor, nu pt tara, nu pt oameni, nu ca sa o ducem noi cu totii mai bine. Acesti oameni nu ne reprezinta caci nu se consulta cu noi care i-am votat. Toata clasa politica trebuie inlocuita. Toti. Trebuie sa vina alta generatie, cu alte conceptii despre viata, sa fie cinstiti si drepti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beizadelele lor vin,cu"alte conceptii despre viata"!

      Ștergere
  5. ,,E prea mult! Sunteți nişte ticăloşi! În numele "politically correct" veți distruge Europa noastră!

    http://www.stiripesurse.ro/rare-bogdan-a-explodat-mesaj-de-o-duritate-fara-precedent_1143123.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Guvernul va pleca ! Asta e sigur ! Dar, ce facem cu sistemul ? Pentru ca, guvernul pleaca, dar Iohannis ramane cu tot sistemul ! Atentie mare la parlamentare ! Aveti mare grija, cui ii dati votul ! Eu clar , nu-i voi da votul PNL-ului, niciodata in viata aceasta ! TRADATORILOR ăstora , care de doi ani nu fac nimic, decat jocuri cu sistemul , contra la tot, sar in sus in stanga si-n dreapta sa denigreze oameni , cerând demisii ajutand sistemul sa-i- bage in puscarii , si altele rele pe care le vedeti si voi in fiecare zi ! Unde e interesul national ? Unde e poporul roman , aici ? Nu suntem nicăieri ! Ne trebuie oameni care nu îngenunchează in fata lui Merkel, in fata americanilor,in fata nimanui,sa schimbe tot din temelii ! E f.adevarat, ca cine a facut asta, cine s-a opus au dosare penale ! Dar, cine ii mai crede ? Ei ne cred ca suntem naivi,si credem tot ce ne servesc ei, dar , cred ca, ne subestimeaza inteligenta ! Oricum, ce se intampla la noi, este extrem de grav ! Acum , cand ma uit in urma, îmi dau seama ca, in ciuda tuturor greselilor pe care le-a facut, Ceausescu chiar a fost patriot ! Nu a plecat capul la nimeni ! Acum, s-ales praful de tot ce-a construit părinții nostrii si mai rau,pământul țării e vandut trei sferturi ! Am ajuns o colonie ! In curand o sa rămânem , numai cu numele de ROMANIA !!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ciolanos stia cu mult inainte de inscenarea COLECTIV ca va fi premier..

    RăspundețiȘtergere
  8. Criminalistii de la FBI vin in Romania pentru cazul Madalina Manole! Concluzia unui raport paralel cu cel al anchetatorilor romani spune clar: "nu a fost sinucidere"

    http://www.stirilekanald.ro/criminalistii-profileri-de-la-fbi-vin-in-romania-pentru-cazul-madalina-manole-concluziile-unui-raport-paralel-cu-cel-al-anchetatorilor-romani-spune-cl_65192.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era si timpul ca adevarul despre moartea Madalinei sa iasa la iveala. N-am crezut nicio clipa ca ea ar fi putut sa faca acel gest necugetat. Si-a dorit enorm copilasul, l-a purtat cu drag in pantec, iar cand se bucura de el sa renunte la viata e de neconceput. Autoritatile au acoperit drama din acea casa pentru ca autorii sa se bucure de avere. Ca si in cazul Cioaca, copilul a avut de suferit. E parca tras la indigo cu diferenta ca sotul Madalinei e liber si fara procese pe cap.
      Lacrimile parintilor nu s-au uscat, iar rugaciunile lor vor ajuta la aflarea adevarului. E timpul ca vinovatii sa plateasca!

      Ștergere
  9. Nu mai e mult si oricum pleaca . Acum pe vara isi negociaza noile locuri de munca . Si daca pleaca cu 3 saptamani inainte , acum chiar nu mai ajuta cu nimic , raul in luni de zile l-au facut .
    Daca ciolos era acela care posta pe blog , inseamna ca nu a inteles nimic .

    RăspundețiȘtergere
  10. E posibil ca in viitor, d-na Maria sa avem vreun guvern al unei tari format din extraterestrii ? Dar asa cum sunt ei in realitate , nu cu chip de om ?! Va exista colaborare om-extraterestru sau discrepantele de mentalitate, comunicare sunt abisale?

    RăspundețiȘtergere
  11. Bravo anonim 16:37 ! Asa este ! Au sărit in sus, ca făcea nu stiu ce Ponta ! Era cu mult mai bine ! Cand a prins curaj, si nu a mai vrut sa aplice politicile economice ale sistemului ,FMI , ale lui Merkel , nu a mai fost bun ! Ce s-a intamplat ? Hai sa -i construim un dosar, o aiureală de dosar, Iohannis cu partidul lui de trădători ( si spun trădători, pt.ca,ei au rupt USL, si ne-au trădat pe noi romanii, ca am crezut in ei) tipau pe unde puteau : DEMISIA ! Lucru, care se intampla acum si cu Tăriceanu. Au vazut , ca nu pleaca, a urmat drama de la Colectiv ! Si a nu stiu, a cata oară, s-ales praful de tot ! Acum fiind cu mult mai rau ! Eu nu spun, ca nu a facut si greseli ! A gresit ! Daca, schimba legi (mai ales legea magistratului) , schimba tot sistemul asta nenorocit, care ne-a distrus si ne distruge in continuare si, sa nu fii acceptat sub nici-o forma, cele 10 puncte ale lui Merkel si Barosso , atunci cu demiterea lui Băsescu ! Dar, presiunea a fost mare , din toate părțile ! Toți au fost contra lui ! Dar, acum e tardiv ! Ce facem acum ? Unde vrea sa ne duca Iohannis cu minunatul lui partid PNL ? Pana acum , ne-a dus catre dezastru ! Ce -a avut de aratat,am vazut ! Acum, cel putin , daca nu m-a convins atunci, sa-l votez, acum, după cate am vazut, nici el, nici minunatul, imaculatul PNL, nu au cum sa ma mai convinga ! Au trădat tara, au trădat poporul ! Nu mai au ce cauta la putere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PNL nu are oameni competenti ca sa poata conduce Romania.

      Ștergere
  12. Partidul lui IohanNis nu e nici unul ,el a fost pus in PNL dar nu a fost niciodata si nu este liberal el este doar un purtator de portdrapel al intereselor sale in case si avere ,nu-l intereseaza pe unul fara copii decit valoarea de vinzare.Asa ca mare atentie ca pentru el nu exista copii si nici mama si tata,cum nu-i pasa de copii cind era inspector scolar.

    RăspundețiȘtergere
  13. Partidul lui IohanNis nu e nici unul ,el a fost pus in PNL dar nu a fost niciodata si nu este liberal el este doar un purtator de portdrapel al intereselor sale in case si avere ,nu-l intereseaza pe unul fara copii decit valoarea de vinzare.Asa ca mare atentie ca pentru el nu exista copii si nici mama si tata,cum nu-i pasa de copii cind era inspector scolar.

    RăspundețiȘtergere
  14. Gelu Voican Voiculescu, angajat în Guvernul Cioloş. Cât câştigă omul care l-a condamnat la moarte pe Nicolae Ceauşescu:

    http://www.antena3.ro/actualitate/gelu-voican-voiculescu-368370.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aia nu au copiii nostri locuri de munca , ca exista mumiile lui Tutankamon la putere .

      Ștergere
    2. Nu-i asa Anonim 16 iulie 2016, 20:35! Pentru acest fapt sunt de vina tradatorii de tehnocrati in frunte cu Ciolos si Iohannis care ii servesc interesele lui Soros si a lui Merkel.

      Ștergere
  15. Fratilor nu va mai agitati si lasatii in pace pe cei din fruntea tarii pt.ca datorita lor in tara o sa fie pace nu razboi.ce e mai important decat pacea !!

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 23:58 ! Cu astia sigur ,avem pace ! Daca eram din punct de vedere economic, si moral dezvoltați , mai aveam o speranță , ! Dar, cum noi la toate capitolele ( sanatate la pământ, învățământul la pământ, magistratii adevarati sunt cam rari,agricultura la fel, de distrus s-a distrus tot, ce s-a construit, pământul s-a vândut la străini , armata nu mai avem etc..), cum crezi, ca va fii ? Ce se intampla cu o tara vulnerabilă si condusa extrem de prost, de la presedinte pana la guvernanți ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa nu uitam ca actualul presedinte a ajuns pe o cale prea rapida propus intii de PSD si PNL atunci uniti in USL apoi pus presedinte nestatutar in PNL si ajuns rapid presedinte fara a munci pentru aceasta pe o cale lunga si normala pentru simplul fapt ca partidele erau in criza de oameni credibili . Deci vina este a intregii clase politice iar meritul nu este neaparat al celui ales de aceasta conjunctura.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu-mi vine a crede,ca puteti gandi astfel!!! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  19. Trafic de copii in orfelinate, o fi trecut Io-HA-HA-nis pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  20. Bivolaru a fost condamnat 7 ani de in chisoare cu executare pentru trafic de persoane minore intr-un proces la ..Sibiu, oare de ce numai el.Nu va fie frica si Io-ha-ha-nis pica.

    RăspundețiȘtergere
  21. In Turcia la ultima lovitura de stat au murit in ultimi 3o de ANI circa circa 270 de persoane .In Romania de treizeci de ani in fiecare ZI pierdem 270 de persoane zilnic desi ROMANIA e de 4 ori mai mica decit Turcia.

    RăspundețiȘtergere
  22. In Turcia la ultima lovitura de stat au murit in ultimi 3o de ANI circa circa 270 de persoane .In Romania de treizeci de ani in fiecare ZI pierdem 270 de persoane zilnic desi ROMANIA e de 4 ori mai mica decit Turcia.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga D-na. Maria,dumneavoastra sigur stiti mai multe despre MARIAH Va rog spuneti-ne cum am putea s-oajutam?Credeti-ma ca am plans pentru ea stiu ce simtesi deznadejdea a cuprinso,banuiesc ca e boala asta neiertatoare,stiu ce inseamna! Va rog, va rog! Cu stima si mult drag Maria H

      Ștergere
  23. Vor ataca familia .Familia formata din barbat si femeie .Constitutia in primejdie .

    RăspundețiȘtergere
  24. BRAVO CIOLOS ,A REUSIT SA-I REDUCA PENSIA LUI IO-HA-HA-NIS,SI ASA EL VINDE ROMANII, CRED CA SE BUCURA SI ASTIA DE LA SERVICII

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu stiti nimic din ce trebuie sa faceti. La parlamentare trebuie anulat votul in proporție ma mare de 50%. Numai asa desfiintam partidele care e nevoie sa fie scoase in afara legii. Ele au nenorocit tara noastra din 90 incoace fără excepție. Nu mai e nevoie de ele.

    RăspundețiȘtergere