sâmbătă, 23 iulie 2016

ATENTATE ÎN GERMANIA - MUNCHEN ! S - A ADEVERIT SI ACEASTA , DIN NEFERICIRE !


                                                      Image result for lumanari
                                                        Dragii mei, 

Scriam în urmă cu doar câteva zile,un articol cu titlul:

ÎMPUSCATI ÎN LUMEA NEAGRĂ ! URMEAZĂ ALTE ATENTATE TERORISTE ! 

Daca până acum ,ATENTATELE erau  cu bombe si cu impuscaturi, iată ca in acest articol, am scris (si nu de la mine,ci de la DUHUL SFANT)că urmeaza alte ATENTATE în care viitoarele victime,vor fi împuscate.

Aici,in acest articol, era un glas care intreba:

 ”Ar vrea cineva ,să meargă în Lumea neagră ?

            În Lumea neagră.

             Împușcați în Lumea neagră !”

Iar in aceasta seara, acesti trei teroristi ,impusca oameni si copilasi nevinovati in Munchen - Germania, pentru a-i duce in Lumea neagra a mortii, după mintea si credința lor.

Atentat la Munchen. Nouă morţi, mai mulţi răniţi. Un atacator s-ar fi ...

www.realitatea.net › EXTERN
23 mins ago - comentarii, Focuri de armă au fost trase vineri lângă un centru comercial din Munchen, mai mulţi oameni au fost ucişi iar alţii sunt răniţi. Potrivit ...

Iata si articolul meu,din care reiese clar, (din păcate)că este vorba ,despre ceea ce se intampla acum in MUNCHEN:


                                                   10 Iulie 2016 ,ora 14,50 !

                                            Dragii mei, 

Astazi după amiază , in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cutremurător.
Glasul spunea așa:
  ”Ar vrea cineva să meargă ,în Lumea neagră ?
                      În Lumea neagră.
             Împușcați în Lumea neagră !”

După care dragii mei,glasul dispare ,iar eu încă mă mai gândesc la tonalitatea gravă a acestui glas, precum si la ceea ce urmează a se întâmpla.
Din păcate,vom auzi din nou de alte atentate teroriste,după cum reiese din Mesaj, iar viitoarele victime vor fi împuscate.
Să  ne rugăm dragii mei, la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului ,ca să nu îngaduie a se întâmpla iarăși și iarăși,alte nenorociri.
                                  Cu dragoste,Maria. 

Iata si informatia tragica din MUNCHEN,mai pe larg:
 

TEROARE ÎN GERMANIA. ATACURI ARMATE în mai multe locuri PUBLICE din Munchen. SURSE: Mai multe persoane au fost UCISE în acest ATAC TERORIST | GALERIE FOTO

Autor: Andrei Micşa | sâmbătă, 23 iulie 2016 | 15 Comentarii | 6756 Vizualizari
Mai multe focuri de armă s-au auzit într-un mall din Munchen în seara zilei de vineri, 22 iulie. La fața locului s-au deplasat câteva zeci de mașini de poliție, forțe speciale, dar și foarte multe ambulanțe.

UPDATE 23.50
Căutarea atacatorilor s-a intensificat în Munchen, iar trupe de elită din tot landul Bavaria s-au concentrat în această zonă. Noi surse din Gurdian transmit faptul că numărul morților a crescut la 9. Nu se cunoaște numprul persoanelor rănite în acest atentat.
UPDATE 23.07
Numărul morților a ajuns la 7, anunță poliția germană.
UPDATE 23.04
O reuniune de criză s-a ținut în această seară la Cancelaria de la Berlin, însă Angela Merkel nu a fost prezentă, informează DPA.
UPDATE 23.01
Ziarul Suddeutsche Zeitung citează o declarație a poliției potrivit căreia nu există vreun indiciu că ar fi vorba de o acțiune a ISIS.
UPDATE 22.39
Poliția a confirmat că s-au înregistrat focuri de armă și pe Hanauer Strasse, aproape de mall. De asemenea, a confirmat că s-au înregistrat șase morți și mai mulți răniți.

Un purtător de cuvânt al poliției din Munchen a anunțat că poliția caută trei atacatori. Multe persoane sunt rănite grav, scrie BBC News. 
Ministrul de Interne Milan Chovanec a declarat postului local de televiziune că granița va fi întărită, în cazul în care atacatorul din Munchen s-ar gândi să fugă, conform televiziunii germane NTV. 
Granița ceho-germană are circa 800 de km lungime.
UPDATE 22.34
În Munchen acționează unitatea antiteroristă de elită GSG9. Este pentru prima dată, după Jocurile Olimpice din 1972, și când a avut loc un atac terorist, că brigăzile GSG9 sunt văzute din nou pe străzile orașului.
UPDATE 22.29
Revista Focus citează surse din poliție care susțin că unul dintre atacatori s-a împușcat în cap.

UPDATE 22.22
Lauretta Januze a declarat pentru CNN că, la un moment dat, a fost la toaletă, în același timp cu unul dintre atacatori. Ea se afla acolo cu băiețelul ei: „Acolo și-a încărcat arma. Apoi am auzit bum, bum, bum și i-am văzut pe toți acei răniți. Am fost spate în spate cu el. Eram cu băiețelul meu și l-am văzut cum trăgea în fața copiilor.”
UPDATE 22.17
Munchenul este cuprins de haos: principalele gări au fost evacuate, elicoptere survolează orașul, metrolul și transportul de suprafață sunt închise, pe străzi domnește panica.
UPDATE 22.13
Susținătorii ISIS exultă pe rețelele de socializare. „Mulțumim lui Allah”, „Allah să le dea prosperitate bărbaților noștri din ISIS”, se poate citi pe Facebook. „Statul Islamic se întinde în toată Europa”, scrie un alt susținător.
UPDATE 22.11
Jurlanul Bidl informează că spre Munchen se îndreaptă „unități de poliție din tot sudul Bavariei”, ca întăriri.
UPDATE 22.08
Poliția urmărește trei atacatori înarmați „cu carabine”.
UPDATE 22.05
Poliția folosește toate forțele disponibile, federale și locale.

UPDATE 22.01
„Nu credeam că teroarea va atinge orașul nostru”, a declarat Jeanette Winter, o cunoscută ziaristă de la radiodifuziunea publică bavareză, la BBC. „Când atacul din tren a avut loc, bineînțeles că tpată lumea a fost șocată, dar toți am gândit că nu este decât o singură persoană. Pktoberfest se va ține curând și în mod sigur va fi o țintă pentru teroriști. Tuturor ne este foarte foarte frică acum.”
UPDATE 21.59
Poliția bavarezî, citată de presa locală, vorbește despre „o amenințare teroristă acută”.
UPDATE 21.56
Unul dintre teroriști fotografiat în parcarea de deasupra mall-ului.

UPDATE 21.52
Înregistrarea momentelor în care unul dintre trăgători iese din mall și deschide focul:

UPDATE 21,46
Cancelarul german Angela Merkel a convocat o celulă de criză, iar în Munchen a fost declarată "situaţie specială", anunță Euronews.
UPDATE 21.38
Reuters citează surse din poliția bavareză care vorbesc despre „trăgători nebuni” și despre „suspiciuni de atac terorist”.
UPDATE 21.35
Numeroși locuitori din Munchen au anunțat că-și pun la dispoziție locuințele pentru a oferi adăpost celor prinși pe străzi de focurile de armă. Ei folosesc hashtag-urile #OffeneTur sau #opendoor.
UPDATE 21.32
Alertă generală printre cadrele medicale - doctori și asistente - să se prezinte de urgență la spitalul unde au fost duși răniții.
UPDATE 21.30
Televiziunea bavarezî BR a anunțat că șase persoane au decedat și s-au înregistrat mai muți răniți la mall, Televiziunea susține că nu s-au mai înregistrat schimburi de focuri în alte locuri din Munchen.
UPDATE 21.25
Lynn Stein, o lucrătoare la unul din magazinele din interiorul mall-ului, a declarat pentru CNN că a văzut mai mulți bărbați mascați și îmbrăcați în negru alergând prin mall.
UPDATE 21.10
Surse AFP din cadrul poliíei au declarat că ar fi vorba până acum de 6 morți, dar aceste date nu au fost confirmate. Oficiali ai justiției din Germania au transmis că până acum sunt 3 persoane decedate și mai multe rănite.
Presa străină transmite că totul a început la o farmacie, dar și la un fast-food. Pe lânge cele două, se pare că au fost auzite focuri de armă și la o stație de metrou, dar acestea nu au fost confirmate.
O a patra alertă a fost emisă în Gara Centrală din Munchen. Aceasta a fost evacuată de forțele de ordine.
UPDATE 21.06
Poliția bavareză vorbește despre trei trăgători, într-un mesaj pe Facebook, citând declarații ale unor matori oculari.
UPDATE 21.03
Un purtător de cuvânt al poliție bavareze a declarat:
„Credem că au fost mai mulți atacatori. Primele informații le-am primit la ora 18.00, împușcăturile se pare că au început la un McDonald's din mall.”
UPDATE 20.50
Germania este sub asediu. Informații prezentate de către CNN anunță multiple atacuri armate în Munchen. La cel puțin două stații de metrou ar fi fost fost atacuri armate, dar informațiile nu au fost confirmate. Nu se cunosc detalii despre aceste carnagii, dar se pare că poliția încearcă să descopere criminalii.
Potrivit DIGI24, unul ditnre atacuri s-ar fi întâmplat lângă un fast-food.
Autoritățile au decis să blochete tot transportul în comun din oraș, din cauza acestui haos provocat de aceste atentate.
UPDATE 20.47
Poliția germană le cere locutorilor din Munchen să stea acasă sau să evite să iasă pe stradă.
UPDATE 20.44
Mall-ul Olympia din Munchen este un loc familial, cu spații de joacă pentru copii, informează televiziunea fracenză BFMTV.
UPDATE 20.41
Muncher Abenndeitung vorbește de până la 15 morți în atacul de la mall-ul Olympia.
UPDATE 20.35.
Agenția germană DPA citeazp surse din poliție care „se așteaptă la mai mulți morți”.
UPDATE 20.28
Un apel telefonic de urgență a fost primit la ora locală 18.00, după ce un bărbat a deschis focul în farmacia din Mall-ul OLympia din Munchen. Un purtător de cuvânt al Poliției a declarat presei:
„Credem că este vorba de un incident important”
Echipajele de poliție și ambulanțele au fost la fața locului la numai câteva minute de la petrecerea incidentului.
Bărbatul agresor se pare că a părăsit Mall-ul și s-a îndreptat spre o stație de metrou din apropiere.
Nu se știe motivul atacului.
UPDATE 20.05
Potrivit Daily Mail, cel puțin o persoană a murit și alte 10 au fost rănite în urma acestui atac grav. Potrivit presei germane, circulația metroului din Munchen, iar mai multe elicoptere survolează zona. 
Nu se știe deocamdată dacă atacatorul încă se află în clădirea sau a fost eliminat, dar zeci de comandouri ale trupelor speciale au blocat zona respectivă.


Presa străină vorbește despre moartea a mai multor persoane, iar presa din Germania transmite, potrivit digi24, cum că ar fi vorba de 15 persoane decedate.
Deocamdată nu se cunosc mai multe informații despre atacator sau despre motivele măcelului.

Știre în curs de actualizare.

38 de comentarii:

  1. Sa ne rugam impreuna pentru aceasta tragedie, pentru acei oameni. Daca inca nu v-ati culcat

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm,nu e prea clar ca acest mesaj cu ”lumea neagra” se refera la atacul de la Munchen.Nu apare numele orasului sau macar numele tarii... Sunteti sigura ca la atacul asta se refera?

    RăspundețiȘtergere
  3. lumea neagra=padurea neagra=bavaria =2 atentate unul in tren si unul in munchen-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Dialogul dintre atacatorul de la Mall-ul din Munchen și un martor :

    Scene incredibile surprinse înainte de asaltul terorist de la mall-ul din Olimpia Park din Munchen!

    Între atacator și un martor a avut loc un dialog halucinant înainte ca primul să deschidă focul asupra mulțimii. Martorul l-a confruntat pe bărbatul înarmat întrebându-l ce îl face să se simtă german și cu ce se ocupă de a ajuns să fie la un pas de a comite o crimă în masă. Din discuția dintre cei doi, pe care o redăm mai jos, reiese faptul că atacatorul
    era un beneficiar de ajutoare sociale în baza unei legislații adoptate pe vremea când cancelarul Germaniei era Gerhard Schoreder.



    Martor: - Cretinule! Nenorocitule!
    Atacator: Acum am cumpărat o armă ca să te omor!



    Martor: - Cineva ar trebui să îți taie capul, nenorocitule!
    Atacator: Turci de rahat!



    Martor: - Are o armă! Aduceți poliția! Nenorictule!
    Atacator: Sunt german!



    Martor: - Ești o mizerie, asta ești!
    Atacator: Nu mă mai filma!



    Martor: - Ce anume te face german?
    Atacator: M-am născut aici!



    Martor: - Și ce dacă?! Cu ce dracului te ocupi?
    Atacator: - Aparțin planului Hartz4! (n.r. set de măsuri guvernamentale adoptate în vremea Cancelarului Gerhard Schroeder care au reglementat piața muncii din Germania.) Am fost la terapie!



    Martor: - Așa este, locul tău este la balamuc, nenorocitule!
    Atacator: Nu am făcut nimic! Taci naibii din gură!



    Martor: Nenorocitule!



    Imediat după această replică, bărbatul a deschis focul asupra mulțimii de oameni care se afla la mall.


    http://www.click.ro/news/lume/dialog-halucinant-intre-atacatorul-de-la-mall-ul-din-munchen-si-un-martor-turci-nenorociti

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci astia le sunt adeptii : psihopati radicalizati care stau pe ajutoare sociale si care-si cumpara arme cum si-ar cumpara pufuleti .

    RăspundețiȘtergere
  6. va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre religia crestina catolica, despre protestanti. as dori sa stiu si parerea dv dar si ce spun mesajele care le primiti. întrebarea mea nu are legatura cu postarea de azi, dar va multumesc daca imi raspundeti. o zi frumoasa cu iubire in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  7. dar si despre celelalte religii ce parere aveti si ce spun mesajele

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci sa ai arma in tara lor e legal...poate ar trebui interzise...indiferent daca esti sanatos sau nu la cap

    RăspundețiȘtergere
  9. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/11/un-mare-si-foarte-indragit-actor-va.html?m=1
    S-a adeverit!

    RăspundețiȘtergere
  10. http://stirileprotv.ro/stiri/international/atentat-in-kabul-in-timpul-unui-protest-cel-putin-20-de-persoane-au-fost-ucise-si-160-ranite-atacul-revendicat-de-isis.html

    RăspundețiȘtergere
  11. islamismul este in alta faza a istoriei,el cultiva mentalitati,orgolii si un simt al onoarei calit de peste o mie cinci sute de ani in lupta dintre suniti si siiti,care trece peste generatii si izbucneste in actele facute in europa de urmasii lor in a treia si a patra generatie. deci va fi o plaga lunga si grea pe fata europei daca nu se schimba radical modul cum este condus si aplicat de sefii lor imamii moscheilor din europa. de aceia pericolul unei moschei in bucuresti cu autoritate si conducere din afara romaniei-valabil si pentru celelalte tari europene-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce urmează după tentativa de puci și ce planuri are Erdogan?


    http://www.antena3.ro/actualitate/adevaruri-ascunse-turcia-voropchievici-fecioru-369379.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Vladimir Pustan - Care religie este cea mai buna?

    https://www.youtube.com/watch?v=haysdSSDSvs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credința ne unește, religia ne desparte.

      Ștergere
    2. credinta ne uneste caci e ca un izvor,insa daca noi uitam ca matca noastra e Dumnezeu, ramanem atasati de religie si de asta se ajunge la atatea revolte, schisme, rupturi, pana la violenta si razboi. Pentru ca atasamentul de religie naste dorinta de a detine puterea.

      Ștergere
    3. Da,Emanuele ,dar numai Credinta cea Adevarata ne poate uni.Sa crezi in Unicul Dumnezeu cel Viu si in Fiul sau Iisus Hristos.
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    4. Liliana descrie tu ce-l face pe Hristos sa fie Hristos. CARE este ESENTA lui?

      Ștergere
  14. Draga anonim, multumesc pentru link-ul cu Vladimir Pustan. Acestea le stiam, dar le-am improspatat ascultandu-l din nou. Eu am convingerea mea despre toate bisericile crestine, si despre celelalte religii, insa doresc sa raspunda d-na Maria despre acestea. Stiu ca d-na Maria are si multe probleme personale si cotidiene, de asta nu are mereu timp sa raspunda la toate. Insa ar fi interesant de dezbatut un astfel de subiect aici pe blog. D-na Maria, v-am citit tot blogul in 3 zile, aproape toate postarile. Din toate postarile si din modul in care interpretati, dati o nota exclusiv ortodoxa. Chiar de mesajele anunta evenimente universale, interpretarea dv, sau mai bine zis scopul acestor mesaje, asa cum ziceti, este sa-l apropie pe om de Dumnezeu, dar PRIN BISERICA ORTODOXA. De multe ori sustineti, d-na Maria, ca confesiunea ortodoxa este cea adevarata, si ca doar aici se afla adevarul. Aveti, d-na Maria,unele mesaje, unul imi vine acum in minte, parca din 2014, când relatati cum Iisus v-a aparut aratand cum se face semnul sfintei Cruci. Si de la aceasta viziune, dv ati interpretat ca daca semnul sfintei Cruci se face cum se face la ortodoxi, atunci sigur aici e credinta adevarata. Si ati afirmat, ca toti trebuie sa revina, sa se apropie de biserica ortodoxa, cea adevarata. Si aveti si alte cuvinte când afirmati ca doar in biserica ortodoxa ne mântuim, si alte cuvinte de genul.

    RăspundețiȘtergere
  15. D-na Maria, v-am descoperit de o saptamana de când v-am vazut la tv, si am citit blogul din curiozitate. Sunt ortodoxa si din copilarie am fost calauzita de Iisus pe un drum deosebit,si din toate pana acum am inteles cel mai important lucru. Orice misiune am avea, orice mesaj avem de transmis lumii, acesta trebuie sa duca la unitatea spirituala. Adica la unitatea prin Duhul Sfant a tuturor cu Iisus. Acesta este mesajul universal care Il transmite Iisus omenirii prin toti mesagerii Lui, indiferent de confesiunea in care s-a nascut. Indiferent de lipsurile sau plusurile doctrinare a confesiunilor crestine, sau a celorlalte religii, Iisus aceasta doreste: ”ca toti sa fie una asa cum El cu Tatal una este”. Si dv aveti unele mesaje,d-na Maria, ca cel care lati primit când mergeati la Iasi, conducea un tanar, ceilalti motaiau in masina, si dv ati primit acest mesaj: ADEVARUL! VRETI SA STITI CARE E ADEVARUL? SINGURUL ADEVAR, E CREDINTA TA! Credinta, d-na Maria stiti si dv e o traire in duh ce tine de relatia exclusiva personala dintre tine si Dumnezeu. Iar nu tine de afinitatea fata de o doctrina sau alta. Credinta e pur spirituala.

    RăspundețiȘtergere
  16. Tot ce doresc sa va spun, d-na Maria, este ca indiferent de caracterul premonitoriu al mesajelor dv, si indiferent de autenticitatea mesajelor dv, ca ele vin de la Dumnezeu, atitudinea dv si interpretarea care o dati acestor mesaje, e bine sa duca sufletele la unitate cu Inima Preiubitoare a lui Iisus. Sigur intelegeti ce vreau sa spun. Dv in multe îndemnuri sau sfaturi catre cititori ii indemnati, Ii sfatuiti sa se apropie de biserica ortodoxa, ca doar biserica ortodoxa e biserica adevarata. Stiu ca v-ati nascut v-ati botezat in biserica ortodoxa, insa atitudinea e oarecum ostentativa. Ganditi-va ca mesajul dv e universal, insa interpretarea dv si îndemnurile sunt conservatoare. M-a durut sufletul, asta pentru ca Iisus nu ar gandi asa, când spuneati in unele postari îndemnuri ca daca nu suntem in biserica ortodoxa, nu ne mântuim.

    RăspundețiȘtergere
  17. Va doresc o seara odihnitoare in pacea Duhului Sfant, d-na Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos,la fel iti doresc.

      Ștergere
    2. Foarte frumos , Cristina , ai scris cu demnitate . Fa intotdeauna ceea ce simti si urmeaza-ti sufletul , ca este mare ! Bravo tie ca treci totul prin filtrul tau !

      Ștergere
  18. Buna ziua. Referitor la lumea neagra gasiti aici explicatia precum si alte informatii valoroase...http://tristar77.blogspot.ro/2016/07/egiptul-si-fratia-soarelui-negru.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua d-na Maria,
    va scriu din nou astazi dupa ce v-am scris aseara un mesaj mai lung. Va marturisesc ca din curiozitate am inceput acu 3 zile sa va citesc blogul. Asta pentru ca v-am vazut la tv,si din atitudinea dv, din modul de a vorbi, am vazut ca sunteti o persoana lucida, aveti claritate, si intr-adevar aveti o memorie foarte buna in ce priveste firul rosu al mesajelor. Adica va aduceti aminte de multe mesaje ce le-ati primit, mesaje cu acelasi caracter si faceti usor corelatia intre ele. Toate aceste calitati care transpar mi-au dat de inteles ca un prim criteriu de discernamant, ca mesajele care le aduceti, sunt primite din alta ”sursa”, si nu sunt inventate de dv.
    In acest sens, eu personal nu neg ca mesajele acestea sunt primite de la Sursa Adevarului, Dumnezeu.
    Intr-o emisiune cu Cristian Brancu, D-l teolog Ionascu, v-a oprit brusc, a fost opresiv, spunand ca ultima profetie cea completa s-a implinit in Iisus Hristos. Este adevarat ca Biserica ortodoxa are si o latura conservatoare, si de aici o atitudine radicala. Doar ceea ce s-a profetit pana la Iisus Hristos, si nimic mai mult. Aceasta e o atitudine de ”protejare”, de ”conservare” a adevarului primit de la sfintii parinti. In prima instanta, este o atitudine buna. Caci e nevoie de prudenta in fata multitudinii exceselor de tot felul a nenumaratilor ”profeti moderni”.
    Insa, pot spune cu toata convingerea ca un suflet care este atins si schimbat de Duhul Sfant, dobandeste in timp, o viziune deschisa, larga asupra lui Dumnezeu si Misterelor Lui. Dumnezeu este maret, El nu poate fi inchis intr-o imagine sau alta, intr-o doctrina sau alta. Dumnezeu, nu poate fi interpretat, ci doar trait.
    In acest sens, d-na Maria, daca dv aveti o relatie persoanala cu Dumnezeu, cu Iisus(aici nu ma refer la mesajele primite), ci la ”dragostea sufleteasca”, care o daruiti celor din jur, la iubirea si daruirea in fata lui Dumnezeu, daca toate acestea va umple sufletul de iubire, atunci mergeti inainte cu incredere in Dumnezeu!

    Insa vreau sa va spun un lucru. Din exterior, lumea care va vede si va citeste mesajele, nu va cunoaste personal ca om, si nu vede roadele vietii dv. De aceea e foarte greu sa faca un discernamant fata de mesajele si marturisirea dv.
    Ceea ce transpare in exterior uneori, va spun sincer, este o anumita precipitare, si un atasament prea mare fata de mesajele dv. Adica un om care nu v-a vazut in carne si oase, cum sunt eu, vede unele lucruri ostentative din ceea ce citeste pe blog.
    Adica un om lucid si cu discernamant, vede acestea. Vede si dragoste si bunavointa, se vede si durere si suferinta uneori ca sunteti judecata si oprimata.
    Din poeziile ce le-ati scris transpare iubire, sensibilitate, uimire in fata misterului lui Dumnezeu.
    Toate acestea sunt criterii de discernamant fata de dv ca om. Adica sunteti un om bun, atins de iubirea lui Dumnezeu. Aceasta este convingerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sunt persoane care care vorbesc urat si va ironizeaza, care sunt rautaciosi, nu vorbim de acestia.

    Insa d-na Maria , sunt si unele aspecte ostentative, cum am zis mai inainte, care transpar din mesajele dv, la care un om lucid, care Il cauta pe Dumnezeu, un om cu claritate si care vrea sa afle care e scopul mesajelor ce le transmiteti, ramane uimit de unele reactii ale dv.
    De exemplu, cei care va vorbesc cu ironie si neincredere ca in acest mesaj:


    Anonim25 septembrie 2015, 18:21
    nustiu ce duh iti ofera tie viziuni...dar duhul cel sfant...cu siguranta e un inger de lumina fals
    RăspundețiȘtergere

    Maria Ghiorghiu25 septembrie 2015, 18:40
    Gura păcătosului ,adevar graieste ! Singur ai spus că nu stii ce Duh, mi-a daruit si-mi daruieste toate depsre cate scriu.
    Îti spun si eu cu cea mai mare siguranţă, că DUHUL CEL PREA SFÂNT, este DUHUL LUI DUMNEZEU TATĂL si al LUI DUMNEZEU FIUL, care are CHIP de PORUMBEL, este din LUMINĂ alba orbitoare, are ciocul precum Soarele, iar ochii precum seninul Cerului. DUHUL CEL PREA stă deasupra LUI DUMNEZEU TATĂL si al LUI DUMNEZEU FIUL. DUHUL CEL PREA SFÂNT , a coborât în camera mea şi mi-a umplut camera de LUMINĂ ORBITOARE;mi-a hranit trupul intreg cu LUMINA SA, asa cum ne acopera SOARELE cu razele sale, asa m-a adumbrit pe mine DUHUL CEL PREA S FANT. Dar nu ai sa intelegi niciodata, pentru că nu crezi in DUHUL CEL PREA SFÂNT. Te asigur insa, ca va veni o perioada mai grea in viata ta, si -L vei chema in ajutor pe DUHUL CEL PREA SFÂNT. Probabil că numai in al tau gand, o sa-L mai poti chema, si sa nadajduim ca te va ierta si ca-ti va veni in ajutor.


    Anonim26 septembrie 2015, 16:25
    Doamna Maria, e a doua oara cand observ cum speriati cate o persoana care se indoieste de cele ce scrieti ca i se va intampla ceva rau in viata! Aceste amenintari nu denota nimic bun din partea sumneavoastra. Nu este crestineste sa doresti cuiva raul pentru ca nu te crede. Asta prea suna a blestem. Pacat, pacat !!

    RăspundețiȘtergere
  21. Stiti ce transpare din aceste mesaje d-na Maria,
    si curaj in a marturisi ceea ce traiti, asta e bun, dar transpare si ostentativitate. Eu asa vad, ca sunteti prea atasata de mesajele care le primiti, si cand dati replica unuia ce va ia peste picior, e ostentativa. Chiar am citit in alt mesaj al dv cum replica data unei astfel de persoane, era de genul ca Dumnezeu il va judeca si-i va da dupa gandurile lui.

    Consider ca aceasta atitudine nu e dupa gandul lui Dumnezeu. Dumnezeu este prin excelenta Milostiv, si cand scriam acestea d-na Maria, mi-am amintit de Cuvantul ca Dumnezeu nu L-a trimis in lume pe Fiul Sau ca sa judece lumea, ci ca sa o mantuiasca. Voiam sa vi-l scriu exact si am deschis imediat Biblia la intamplare. Ochii mi s-au dus exact la acest cuvant(s-a deschis chiar la Ioan cap 3), si am citit versetul 16: ” CACI DUMNEZEU ASA A IUBIT LUMEA, INCAT PE FIUL SAU CEL UNUL NASCUT L-A DAT , CA ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARA CI SA AIBA VIATA VESNICA. CACI N-A TRIMIS DUMNEZEU PE FIUL SAU IN LUME CA SA JUDECE LUMEA, CI CA SA MANTUIASCA PRIN EL LUMEA.
    CEL CE CREDE IN EL NU ESTE JUDECAT, IAR CEL CE NU CREDE A SI FOST JUDECAT, PENTRU CA NU A CREZUT IN NUMELE CELUI UNUIA NASCUT, FIUL LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  22. eea ce v-am scris acum d-na Maria, ma gandesc sa fie de ajutor tuturor si celor care citesc mesajele dv. In ce sens? D-na Maria, as dori sa intelegeti un lucru, e normal sa nu creada unii in mesajele dv, in ceea ce transmiteti. Nu poti sa crezi orice si oricum. Lasati orice umbra de clarificare si cantarire in mana lui Iisus. Eu consider ca dv sunteti uneori ostentativa, si aveti cuvinte cu nota de judecare fata de anumite persoane, care nu va cred, pentru ca sunteti prea atasata de mesajele dv.

    De asta va spun din nou, si sper sa intelegeti dragostea cu care va scriu, NU VA ATASATI DE MESAJELE DV. Ci , TRANSMITETI MAI MULT DIN DRAGOSTEA CE DUMNEZEU V-A OFERIT-O. Lasati pe Iisus sa clarifice, sa judece. Asa cum El a zis: ”EU NU JUDEC, SI CHIAR DACA JUDEC, JUDECATA MEA ESTE DREAPTA, CACI NU CAUT LA FATA OMULUI”

    RăspundețiȘtergere
  23. Ceea ce doresc sa va transmit, aveti va rog Privirea lui Iisus asupra tuturor. Uneori dati impresia de infailibilitate. Adica toti gresesc, iar dv nu. Nu va atasati de mesajele dv. Nu asta e important. Nu mesajele care le transmiteti sunt cele importante, CI CEEA CE PUTETI TRANSMITE DV DIN RELATIA CARE O AVETI CU DUMNEZEU. Stiti foarte bine ca vor inceta profetiile intr-o zi, minunile, vindecarile, miracolele, dar ceea ce va ramane va fi DRAGOSTEA.
    Sunt mii de profeti moderni in ziua de azi, insa noi toti suntem datori sa LUAM DIN TOATE CEEA CE ESTE ESENTIAL!
    V-ati gandit vreodata cat de greu este pentru cel ce crede in Dumnezeu sa va accepte mesajele ca fiind autentice(cu atat mai putin Biserica ortodoxa in mod oficial), si v-ati gandit cat de greu e pentru cel ce nu crede In Dumnezeu sa va accepte mesajele????!!!
    Ganditi-va cu toata ingaduinta sufletului la acestea. Nu poate cineva sa accepte mesajele dv ca fiind autentice, doar pentru ca dv sustineti ca asa sunt.
    Dragostea e mai usor de acceptat d-na Maria, dar minunile mai greu de acceptat. Fiecare accepta misterul lui Dumnezeu, la masura in care este el. Si aceasta nu e de judecat. DUMNEZEU NU E JUDECATOR. DUMNEZEU DA FIECARUIA CAT POATE SA CUPRINDA. Si daca cineva nu crede in minuni, daca nu crede in ce traiti dv, sau alti profeti moderni, va spun cu convingere ca nu este judecat de Dumnezeu. Nu va fi judecat, in sensul de condamnat. Fiecare are motivele Lui.
    Dumnezeu nu ne condamna, El vrea sa ne faca constienti de Existenta Lui, de Prezenta Lui.
    Cred ca este foarte greu, sa traiesti cum traiti dv, adica sa primiti mesaje mai mereu, sa traiti intensitatea asta, si va inteleg. INSA...., d-na Maria, lasati lucrurile sa decurga firesc. Si inca un lucru important, ganditi-va ca sunt multe suflete din orice confesiune crestina, si din alte religii care Il cauta sincer pe Dumnezeu, si multe suflete care au o relatie autentica cu Dumnezeu. Sunt multi foarte multi profeti ai iubirii in lumea intreaga, si e bine sa luam de la toti ceea ce este esential.

    RăspundețiȘtergere
  24. Adica iubirea care construieste. Dumneavoastra, d-na Maria, sustineti ca l-ati vazut pe Dumnezeu. Nu neg acest lucru, caci toti Il putem vedea pe Dumnezeu. Insa modul in care dv l-ati vazut pe Dumnezeu Tatal sau pe Duhul Sfant, asa cum e reprezentat in traditia ortodoxa, nu trebuie sa va faca sa sustineti ca doar acesta e imaginea lui Dumnezeu.
    EL SE ARATA, SE DESCOPERA FIECARUIA DUPA CAPACITATEA SPIRITUALA A SUFLETULUI DE A-L PERCEPE. SI NU E IMPORTANT MODUL IN CARE DV SAU ALTII IL VAD PRIN VIZIUNI, VISE, ADICA FORMA IN CARE EL SE DESCOPERA,
    CI E IMPORTANT MESAJUL CARE NE AJUTA SA PERCEPEM IUBIREA LUI.
    ACESTA E FIRUL ROSU.
    Aceasta e marea greseala, daca unei persoane sau unui sfant i S-a aratat Dumnezeu intr-un anumit fel, ne ATASAM imediat, si Il ingradim pe Dumnezeu. Consideram ca forma aceea este Corecta.
    Dumnezeu este Complex, SI DINCOLO DE INTELEGEREA NOASTRA. Si da, El se poate descoperi oricui, in orice mod doreste El.
    Dar pe orice om al lui Dumnezeu, pe orice profet il vom cunoaste dupa roadele lui.

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc d-na Maria, ca ati citit cuvintele mele ce vi le-am trimis cu Dragoste. Ma bucur pentru curajul care il aveti de a marturisi. Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CRISTINA draga mea, ai grija de tine si de sufletul tau. Nu am nevoie de critici ! Ti-am publicat COMENTARIILE din politețe, dar nu m-am obosit sa le citesc. Nu-si au rostul,crede-ma ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Orice ”critica” constructiva isi are rostul, mai ales ca dv ati spus ca va puteti supune oricarui studiu. Dar observ ca dv va simtiti mereu afectata când cineva va aduce o alta parere sau incearca cu bun simt sa inteleaga despre dv. De ce nu acceptati ceea ce spune si altcineva, de ce nu aduceti spre analiza in fata ochilor sufletului dv si alte pareri si alte interpretari? Credeti ca dv singura aveti dreptate? imi pare foarte rau pentru modul in care respingeti pe altii. Dv vreti sa deveniti un fenomen sau un profet al iubirii? Nu sunt singura care va citeste si care vrea sa discearna anumite lucruri. insa se vede ca dv ”nici nu va obositi sa cititi alte pareri”, ci le respingeti din start. De ce ceea ce nu va convine le respingeti? Diversitatea parerilor e buna. Ceea ce v-am adus in fata ochilor este un lucru important.
      Adica sa vedeti ca si dincolo de dv sunt oameni in lumea intreaga, profeti ai iubirii(care nu prezic nenorociri), si acestia nu sunt doar in credinta ortodoxa. Asta era ideea cea mai importanta, sa VEDETI ca sunt oameni si dincolo de dv care vorbesc in numele lui Dumnezeu, dar care nu indeamna la o biserica sau alta, ci ii conduce pe oameni la Dumnezeu, cu iubire si simplitate. Asta e singurul indemn care vi l-am facut. In sensul sa nu credeti ca doar BISERICA ORTODOXA E CEA ADEVARATA. Biserica lui Isus e cea in duh si adevar. Si va veni vremea când toti se vor ruga Tatalui in duh si adevar.
      Acestea sunt critici din partea mea???!!!!
      Profet al lui Dumnezeu nu e cel ce prezice anumite evenimente, aceasta e o mica parte din misiunea unui profet. Profet e cel ce indeamna, cel ce da speranta, cel ce manifesta iubire, cel ce conduce suflșetele la Dumnezeu cu umilinta. Profet e cel ce se supune profetilor. Toate acestea sunt scrise in Biblie. Imi cer scuze ca v-am deranjat, si imi pare rau foarte rau pentru închistarea de care dati dovada, ca respingeti din start orice parere a celorlalti. Nu sunt singura care v-am spus asta in decursul timpului. v-am citit mesajul din aceasta dimineata. Si daca IISUS SE AFLA IN FIECARE SUFLET, de ce nu ascultati cu blandete Vocea Lui din fiecare suflet?!

      Ștergere
    3. Mai mult ca perfect si la 360 de grade analizat !
      Cristina ai blog?

      Ștergere
    4. Anonim,nu am blog. Dar poate voi face. Multi oameni sunt însetați de iubire de frumusețe de adevăr. Noi toți suntem părticele,piese de puzzle pentru a face o lume mai frumoasa. Cel ce are viziuni despre Dumnezeu e la fel cu cel care îl vede pe Dumnezeu prin sensibilitatea lui și îl urmează cu bucurie și simplitate. Dumnezeu e atât de mare si complex ca il vedem în firul ierbii. Cred în viziuni despre Dumnezeu dar nu e bine să ne atașăm de ele nici de cei ce le au. Dumnezeu se descoperă în adierea vântului mai mult ca stralucirea fultgerului. asta spuneam cu toată inima d-nei Maria

      Ștergere
    5. Aveti perfecta dreptate in tot ce ati spus dna Cristina.Dumnezeu este prezent in orice suflet unde este un gram de credinta si nu ține de religia ortodoxa.Si musulmanii se intorc si se boteaza cu apa si Duh Sfant.Dumnezeu este domn peste toate natiunile si religiile pământului.El imparateste peste toti oamenii deci sa luam ca atare ca noi sîntem toți frați Intru-unul Dumnezeu si Mantuitor Iisus.

      Ștergere
  26. http://www.mediafax.ro/externe/explozie-intr-un-restaurant-din-germania-cel-putin-o-persoana-a-murit-iar-alte-11-au-fost-ranite-centrul-oraselului-ansbach-a-fost-izolat-de-fortele-de-ordine-15538523

    RăspundețiȘtergere