marți, 19 iulie 2016

UN ASTEROID VA CĂDEA PE PĂMÂNT !

                                         18 Iulie 2016,ora 23,10 !

                                                      Dragii mei, 


În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, înspre Sud-Vest,o curte de om, iar lângă o magazie din lemn, văd două femei tinere, care vor să ridice ceva de jos; ceva ce era după o scândură.
Amândouă femeile, s-au aplecat ca să ridice ceva, ca un bolovan mare.
Aud glas ,care spune asa:

                        ”Hai să terminăm si cu Asteroidul !”

Moment în care,văd că ridică de jos, ceva precum bolovanul de mai jos: 

 .
În clipa în care, au ridicat bolovanul până la jumătate, care era poros si de culoare precum acesta de mai sus,deasupra mâinilor celor două femei, inclusiv deasupra Asteroidului, a apărut o cifră.
Aceasta era:
                      
                               ” 8,24 !”.
Dragii mei, acest 8,24, poate să însemne greutatea ASTEROIDULUI, cum la fel de bine ,poate sa insemne o anume masura in lungime sau lățime.
Ce va fi dragilor, vom afla împreună.
Sa dea BUNUL DUMNEZEU ca sa insemne doar kilogramele Asteroidului, si nicidecum o alta masura ,cum ar fi cea în metri,sau Doamne fereste ,kilometri.
                                               Cu dragoste,Maria.  

57 de comentarii:

  1. 8,24 poate insemna:
    1.Latimea,respectiv lungimea asteroidului(Axa mare si Axa mica).
    2.Data de(ziua) 24, luna august(a 8-a)....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La un posibil cutremur de 8,24 v-ati gandit?

      Ștergere
    2. La un posibil cutremur de 8,24 v-ati gandit?

      Ștergere
    3. Sa întâmplat la miezul nopții . Dintr-o dată , cu un flash pe care astronomii nu recunosc văzut în ani , o dimensiune de bolidului încă necunoscute a vizitat cerul Tenerife la viteză mare , crashing în atmosfera Pământului . O a doua oară , din nou lumina cerul . Acum, astronomii de la Institutul de Astrofizică din Insulele Canare ( IAC ) se calculează dimensiunea meteoritului pentru a vedea dacă în cele din urmă resturile care se încadrează terminat pe insulă .

      Ștergere
    4. Sa întâmplat la miezul nopții . Dintr-o dată , cu un flash pe care astronomii nu recunosc văzut în ani , o dimensiune de bolidului încă necunoscute a vizitat cerul Tenerife la viteză mare , crashing în atmosfera Pământului . O a doua oară , din nou lumina cerul . Acum, astronomii de la Institutul de Astrofizică din Insulele Canare ( IAC ) se calculează dimensiunea meteoritului pentru a vedea dacă în cele din urmă resturile care se încadrează terminat pe insulă .

      Ștergere
  2. Sau data 24 august- 8,24

    RăspundețiȘtergere
  3. sau poate insemna 24 august doamna

    RăspundețiȘtergere
  4. ar putea fi luna a VIII a ziua 24, ar putea fi la ora 8 si 24 de min. .......

    RăspundețiȘtergere
  5. Sau poate sa insemne 24.08.2016

    VR

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria, doar pentru o piatra de 8 kg nu cred ca erai atentionata!
    Acele cifre mai curand semnifica data: august(8) ziua (24), ori Dumnezeu stie....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La asta m-am gandit si eu..luna si data.Vom vedea..

      Ștergere
    2. Din ce stiu eu este ca asteroidul va cadea in cursul unei dupa amiezi..am avut o viziune legat de caderea unui asteriod destul de mare care se intindea pe kilometri.La cadere a facut ca o explozie uriasa.

      Ștergere
    3. Unde simti ca va cadea Anonim19 iulie 2016, 13:04?

      Ștergere
    4. Nu stiu unde va cadea,dar am vazut cum oamenii vor fugi din calea lui panicati.Se intindea pe cateva sute de metrii sau chiar un km daca nu ma insel,oricum l-am vazut si e foarte periculos cand va cadea.

      Ștergere
    5. Va cadea la noi in tara ?

      Ștergere
  7. Poate insemna o data sau ora...

    RăspundețiȘtergere
  8. In 2015 pastorul Ricardo Salazar din Tokyo spunea ca un asteroid cu un diametru de 9 km va lovi pe 16 mai 2016 si vor muri 1,2 miliarde de oameni. Eh, deocamdata suntem bine... 8,24 sau 9, e destul de aproape. Sau poate o fi alt astroid?

    RăspundețiȘtergere
  9. Experții români prevăd un viitor sumbru: ”Sunt ultimele trei luni de pace la Marea Neagră!”

    http://www.b1.ro/stiri/externe/expertii-romani-prevad-un-viitor-sumbru-sunt-ultimele-trei-luni-de-pace-la-marea-neagra-156142.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care experti ? Daca Romania avea oameni de valoare si experti nu ajungea in situatia jalnica in care se afla. Tot felul de papagali se baga in seama, poate ai baga si pe ei cineva in seama. Evenimentele ce au loc la Marea Neagra sunt un joc geostrategic pus la cale de marile puteri,unde Romania nu are acces la informati. Otilia

      Ștergere
  10. Poate fi 24 august la ora 8 si 24 de minute sau o altă dată dar ora de 8:24 .

    RăspundețiȘtergere
  11. Tot ce se poate,situatia internationala este "acuta"!Ne putem astepta la tot ce ieste mai rau!!!Cu stima Maria H

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua! Aseara in emisiune la Brancu ati spus despre un cutremur in tenerife. Pe 30 august ar trebui sa plecam si noi in tenerife in luna de miere si acum am asa o strangere de inima.. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai acasa nu vezi ce fierbe lumea?
      Tu chiar crezi ca Arsenie Boca spunea prostii cand profetea ca Romania va fi inconjurata de foc, iar cei care vor voi sa se intoarca acasa nu vor putea?
      Sunt multe locuri minunate in tara unde poti sa petreci clipe de neutat cu sotul.
      Sunteti tineri si veti avea si alte ocazii.

      Ștergere
    2. Începeți sa rămâneți pe acasa este foarte periculos ca sa plecati in perioada asta am primit semnale frecvente ca războiul este doar o chestiune de timp si vor începe incorporari militare.Mi s-a spus ca INCEPE conflictul militar si armatele se unifică.Stați acasa sau nu ati vazut ce panică era pe aeroportul din Turcia unde romanii si strainii au fost culcați la pamant de soldați.

      Ștergere
    3. Si in Tenerife trebuie sa se întâmple ceva curand..nu va riscati pe pielea voastră.Aveti grija de voi.Dumnezeu va iubeste pe toți si va vrea in siguranta.

      Ștergere
    4. Eu am visat sfarsitul pamantului(care nu se stie cand va fi)ca o mare explozie, tot globul se ridica in sus,in rorocoale mai mici sau mai mari de foc si fum.Oribil! Dar nu cred....Sau , as vrea sa fiepeste mii si mii de ani....

      Ștergere
  13. Oricum nu va cadea la noi ci in America in partea inghetata a Americi, dar va deranja si restul pamantului. MAGDALENA

    RăspundețiȘtergere
  14. Compania producătoare de lentile, Samyang, prezintă într-un afiş publicitar căderea unui meteorit pe Terra şi posibilul chip al unui extraterestru! Ce mesaj ascuns se vrea a se transmite?

    www.lovendal.ro/wp52/compania-producatoare-de-lentile-samyang-prezinta-intr-un-afis-publicitar-caderea-unui-meteorit-pe-terra-si-posibilul-chip-al-unui-extraterestru-ce-mesaj-ascuns-se-vrea-a-se-transmite/

    RăspundețiȘtergere
  15. Perfect ziua mea de nastere in 24 august, asta da cadou de sus, sa fie primit :D

    RăspundețiȘtergere
  16. (Asteroid will hit EARTH in AUGUST 2016) TV news and update analysis
    Asteroid va lovi pamantul in August 2016.

    https://www.youtube.com/watch?v=OIQJHsmhLEc

    RăspundețiȘtergere
  17. Stim dintr-un mesaj de la Dl Istrate ca va pica un asteroid / meteorit in Ialomita .......posibil sa fie acelasi cu cel care i-a fost aratat Dnei Maria Gheorghiu .Referitor la Tenerife .....vedeti ca si Dragunov are avertizari multiple in acest sens ........

    RăspundețiȘtergere
  18. despre basarabia ma intereseaza.... se va reuni cu romania ne vom lua sudul si nordul de la ucraina....? va multumuesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie pe blog despre Unirea României cu Basarabia..DA se vor uni.

      Ștergere
    2. Sfarsitul lumi va veni dar nu stim noi când.dumnezeu va stapani tot ce e aici pe pământ .iar dumneata draga maria nu mai speria lumea draga trebuie sa si crezi in dumnezeu .eu sunt ortodoxa de când mă stiu si stiu ca atunci când isus va veni sa fim pregatiti lume buna sa avem credinta in dumnezeu eu cred si stiu ca va veni dar când stie El .

      Ștergere
  19. Gog si Magog isi dau mana sa porneasca urgia.
    Pocaiti-va si credeti in Evanghelie!

    RăspundețiȘtergere
  20. NU VA MAI PANICATI ATATA, HRISTOS APUS: RUGATIVA NEINCETAT CA NU STITI ZIUA SI CEASUL IN CARE VA VENI DOMNUL. SI DACA VINE URGIA SI NOI STAM LA COMENTARII IN LOC SA NE RUGAM ,....VAI DE SUFLETELE NOASTRE.

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu cred că,cifrele dvs.are legătură cu Biblia.
    Sfânta Evangheliei după Ioan:
    Capitolul 8.
    24."V-am spus deci vouă că veți muri în păcatele voastre.Căci dacă nu credeți că Eu sunt,veți muri în păcatele voastre".
    Deci oamenii trebuie să-l recunoască pe Iisus Hristos ca Fiu Al Lui Dumnezeu și fiecare să-și spele păcatele;să nu mai repete din nou aceleași păcate.
    Nu e prima oară când am observat acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  22. România se pregăteşte de război, în cel mai mare secret! La ce strategie au apelat autorităţile, ca să nu intre populaţia în panică :


    http://spynews.ro/actualitate/romania-se-pregateste-de-razboi-in-cel-mai-mare-secret-la-ce-strategie-au-apelat-autoritatile-ca-sa-nu-intre-populatia-in-panica-108526.html

    RăspundețiȘtergere
  23. Sau poate ca are o masa de 8,24 de tone,ceea ce ar fi intr-adevar pustiitor.Sau pentru cei care vor sa se-mbete cu apa rece,poate va veni abia in august 2024,sau cand vom ajunge la 8,24 miliarde de locuitori pe pamant.Sau cate si mai cate posibilitati.Profetiile nu sunt facute ca sa afli exct timpul SI locul.In cel mai fericit caztimpul SAU locul.Si de ce se va intampla nu poti sa te feresti decat daca si asta e dat sa se intample.Aici intervine liberul arbitru cu care a fost daruit omul de Creator.Ei,Mada(lina) si sotul dansei hotarasc sa mearga sau nu in Tenerife.In viitor sunt valabile ambele posibilitati si exista un univers in care ei vor merge in tenerife si unul in care vor renunta,intre cele nenumarate universuri (unu urmat de 500 de zerouri) pe care le prezuma Stephen Hawking a exista in multiversul existentei divine.

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna ziua tuturor eu am visat cum dumnezeu ma tinea în palmele lui ,eram mica mica ,ma simteam fericita nu mai vroiam sa ma lase pe pamant ,vedeam de jur în prejur doar universul ,dumnezeu mia zis ca trebuie sa ma duc pe pamant pentru ca sunt a 8 octava ultima de care are nevoie pe pamant sa îmi îndeplinesc misiunea prin cuvantul sau

    RăspundețiȘtergere
  25. Din 1988 este profetit pe despre asteroid , si de atunci multe sau adaugat. Youtubul este plin de asteroizi care vin catre Pământ.

    RăspundețiȘtergere
  26. asteroidul va cadea datorita dezmatului provocat de femei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eiii :)anonim 00:40,chiar trebuie sa dam vina doar pe femei?!Sigur tu nu ai nicio vina? :)chiar m-ai facut sa zambesc!
      v

      Ștergere
    2. Ai uitat sa te semnezi crestinule ortodox?

      Ștergere
  27. 8, 24

    Si daca nu este greutatea si lungimea asteroidului si este fix ora la care cade , adica dimineata ?

    RăspundețiȘtergere
  28. La ce te referi Madus ?
    azimut-este unghiul în plan orizontal între direcția unui obiect și o direcție de referință.
    v

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meridian 8 est.24°Nord.banuiesc ca va fi nord pt ca magazia de lemne poate reprezenta o padure.padure din europa.

      Ștergere
  29. Azimut e un fel de material sticlos folosit mult pe navele de lux :

    http://www.wallpedia.com/mosaici-ceramici/mosaico-pasta-vetro-azimut.html

    RăspundețiȘtergere
  30. Cutremur de 8,24 in urma caderii asteroidului . Asta va fi impactul : cutremurarea scoartei terestre . Poate cade in taigaua siberiana .

    RăspundețiȘtergere
  31. In Atlantic se pare ca e programat sa cada... iar americanii cu tehnologia lor avansata se vor incerca sa il sparga in spatiu in bucati mai mici. Sa vedem ce va iesi.

    RăspundețiȘtergere
  32. Pregătiți-vă de ‘Ploaia de stele căzătoare’. Vizibilitate maximă în noaptea de 12 spre 13 august

    Publicat in: 10 Aug 2015

    etichete: perseide, perseide 12 spre 13 august 2015, perseide 12-13 august

    În fiecare an, pe la mijlocul lunii august, suntem martorii celui mai cunoscut şi popular curent de meteori: Perseidele.

    Curenţii meteorici, mai poartă denumirea populară şi de ‘ploaie de stele căzătoare’.

    Denumirea are ca sursă de inspiraţie, un punct luminos, ca o stea, ce pare că se desprinde de pe bolta cerească deplasându-se cu mare viteză, timp de câteva clipe, după care se stinge. În realitate sunt fragmente de corpuri interplanetare de dimensiuni foarte mici, ce pătrund în atmosfera Pământului şi ard în întregime prin frecarea cu aerul. Dacă corpul respectiv este suficient de mare, lasă o dâră luminoasă şi chiar o explozie, ce poartă denumirea de bolid.

    Numele curenţilor de meteori este dat de constelaţia din care aparent vin meteorii. Locul mai poartă denumirea de radiant.

    Perseidele au radiantul în constelaţia Perseus.

    Perseidele au perioada de activitate în intervalul 17 iulie – 24 august şi momentul maxim din anul acesta va fi în dimineaţa zilei de 13 august, între orele 09,30  şi 12,00.

    Fenomenele astronomice de acest tip se urmăresc cel mai bine din locurile cu cer curat.

    Locuitorii din oraşele mari nu se pot observa mulţi meteori. Cel mai bun este un unul situat la ţară sau la munte.

    Cei ce vor observa din zonele cu cer curat, pot vedea în general între 60 şi maximum 100 de meteori pe oră.

    Din oraşe se vor vedea în general 10-20 de meteori pe oră. (Agerpres, Radio Iași/ FOTO islive.ro)

    Împarte cu prietenii tăi

    RăspundețiȘtergere
  33. acum ca am vazut ce s-a intamplat in 24.08.2016,ar trebui sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu si sa-L rugam sa ne ierte...

    RăspundețiȘtergere