duminică, 17 iulie 2016

UN CUTREMUR FOARTE MARE , ÎN CARE TOATE SE VOR DĂRÂMA , PRECUM PIESELE UNUI JOC DE DOMINO !

                                                  16 -17 Iulie 2016,ora 2,15 noaptea!

                                                      Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu ,o localitate foarte frumoasa, joasa ca si înălțime, cu multă verdeață, cu multi copaci.
Pe strada ingusta ,erau parcate mașini de toate mărimile, părea a fi ca o Statiune.
Era foarte frumos si foarte multa liniste.
Nu vedeam blocuri de locuințe.
Doar căsute cochete, si cu bun gust aranjate.
Aud dragilor un glas ,care spune doar un singur cuvânt:

                       ”Domino !”

Moment în care, văd aceasta frumoasa localitate înspre Sud, sau chiar Sud-Est, ce incepe a se legana dinspre Apus spre Răsărit,asa cum se leagană valurile Mării Negre,când bate vântul tare.
Avea loc fratilor, un CUTREMUR amețitor.
Faptul că era la o altitudine mai joasa, s-ar putea să fie vorba de vreo Apă in care să aibă loc un Tsunami.
 Image result for seismograf
Nu stiu ce pot sa spun. Cert este că vom auzi de un loc ca o Statiune, in care PĂMÂNTUL se va cutremura foarte tare, se va legana ca într-o covată.
Ce se va intampla? Nu este greu de ghicit fratilor! 
Ca la un joc de DOMINO, se vor prăbusi toate.
Unde anume si când ,nu stiu a vă spune.
Nu pot decât, să mă rog la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA  DOMNULUI, ca sa Le fie milă de noi, Lucrul Mâinilor Sale, si să ne apere de tot răul si de toată durerea .
Sa ne rugam împreună dragii mei, si sa incercam sa fim mai buni,mai milosi, mai darnici față de cei necajiti, si sa nu lipsim de la SFANTA BISERICA,macar in ziua Sfintei Duminici.
                                         Cu dragoste,Maria.
  

                    

10 comentarii:

  1. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/03/multi-soldati-cu-ranita-n-spinare.html?m=0

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu incerc sa inteleg ceva din viata asta. Multi uitam ca aici suntem doar in trecere, doar ca sa acumulam experienta si sa traim sentimente. De ce trebuie sa alergam dupa averi, dupa faima, dupa putere? La ce ajuta oare? De ce uitam secunda de secunda ca suntem fii lui Dzeu si ne consumam viata cu invidii, egoism, rautate. De ce vor unii sa cucereasca pamantul cand niciodata nu va fi al nimanui? De ce trebuie sa tremuram de frica ca vine un cutremur, o catastrofa cand tot se spune ca totul se intampla dupa voia lui Dzeu? Ca el stie ce e mai bine pentru fiecare. Aceasta civilizatie va pieri asa cum au pierit si cele dinaintea noastra. Nu stiu cum si nu stiu cand. Cand o vrea bunul Dzeu, clar. Daca viata mea aici va dura 50 sau 100 de ani, nu conteaza. Important este sa o traiesc din plin, sa ii multumesc mereu lui Dzeu pt acest dar, sa ma inconjor de iubire si armonie. Sa incerc sa vad mereu partea frumoasa a vietii ( ceea ce, recunosc, nu imi iese intotdeauna). Sa-l lasam pe Dzeu sa ne calauzeasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,adevarat,multa dreptate aveti in ce spuneti!

      Ștergere
    2. CORECT, FOARTE CORECT si eu as complecta doar atat sa-i slujesc lui Dumnezeu Tatal slujindu-mi semeni si creatia dupa putere si pricepere fara a astepa recompense materiale mai mult decat strictul nesar.
      Exemplu, Domnul Iisus, a venit ca Fiu al lui Dumnezeu, a trait in saracie ne avand ganduri de marire, ne-a aratat calea mantuiri, s-a smerit pana intra-colo incat a spalat picioarele ucenicilor Sai, a rabtat umilinte, patimi si moarte pentru noi si s-a rugat atat pentru cei care credem in El cat si pentru cei care nu credea in El si-L chinuiau si-L omorau.

      Ștergere
    3. Eu nu cred ca aceasta civilizatie va pieri,probabil ca evolutia noastra va avea alta natura.Dar fiecare isi face singur destinul prin alegerile din viata.

      Ștergere
  3. cel mai periculos din viziune este cuvintul domino care pare sa indice un cutremur care se duce ca un joc de domino deci pare a fi vorba de u cutremur care se continua cu altele in spatele fenomenului putindu-se afla o cauza ampla capabila sa dea alte cutremure in continuare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. deci as spune ca e vorba de o falie si niste cauze generale,planetare nu de un cutremur local-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.yoda.ro/stiinta/geologii-avertizeaza-asupra-unui-pericol-iminent-urmatorul-cutremur-va-fi-devastator.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe la japonezi se preconizeaza un cutremur puternic.descrierea locatiei aduce cu modul traditional de constructie a caselor din japonia.se repeta Fukushima oare?

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.antena3.ro/actualitate/trei-cutremure-vineri-in-romania-369242.html

    RăspundețiȘtergere