miercuri, 13 iulie 2016

ȘI S - A ADEVERIT ! GURU BIVOLARU VA FI EXTRĂDAT ÎN ROMÂNIA !

                                                                                  Dragii mei, 

Scriam acum mai bine de o lună de zile,un articol cu titlul:
GURU  BIVOLARU, va fi extradat în România!
Totul se adevereste în timp,pentru că asa este orânduit. 
Nu de la mine scriu, ci numai din Graiul DUHULUI  SFÂNT.
Dar iată dragilor, si titlul informatiei,care este întocmai cu MESAJUL din articolul meu:  

Gregorian Bivolaru va fi extrădat în România, au decis judecătorii din ...

www.mediafax.ro/.../gregorian-bivolaru-va-fi-extradat...
3 hours ago - Curtea Supremă din Franţa a repins miercuri apelul făcut de liderul MISA, Gregoria Bivolaru, la decizia iniţială de extrădarea, acesta urmând să ...
                                   Noapte de 8 -9 Iunie 2016, ora 1,23  !

                                     Dragii mei, 


                                          Image result for GURU BIVOLARU.

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune ceva despre mult căutatul Gregorian Bivolaru.
Glasul spunea asa:
                ”Guru Bivolaru ,va fi extrădat !”
Asadar dragilor, ceea ce acum este doar o presupunere, in viitorul apropiat se va hotărâ întocmai.  
Acest om,va fi extradat in România!
                                                                Cu dragoste,Maria. 

 Iata si informatia:

Gregorian Bivolaru va fi extrădat în România, au decis judecătorii din Franţa

Curtea Supremă din Franţa a repins miercuri apelul făcut de liderul MISA, Gregoria Bivolaru, la decizia iniţială de extrădarea, acesta urmând să fie adus în România pentru a îşi ispăşi pedeapsa de şase ani pentru trafic de persoane, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Gregorian Bivolaru va fi extrădat în România, au decis judecătorii din Franţa
Judecătorii de la Curtea Supremă din Paris au decis să respingă apelul formulat de Gregorian Bivolaru la decizia iniţială, din data de 8 iunie, astfel că hotărârea de extrădare a liderului MISA rămâne definitivă şi executorie, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.
Decizia finală a fost dată miercuri, după ce marţi judecătorii au rămas în pronunţare, urmând să fie stabilită o dată la care Bivolaru să fie adus în România, au precizat sursele citate.
Liderul MISA se află acum în stare de arest, în custodia autorităţilor franceze. Acesta va fi adus în ţară pentru a executa pedeaspa de şase ani de închisoare cu executare primită, pentru acuzaţia de trafic de persoane, în iunie 2013, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

39 de comentarii:

  1. Praf in ochi!Restul furati linistiti!Somn usor!

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine ca vine acum in pușcăriile din Romania. Poate cu puterile lui va schimba condițiile din închisori.
    E trist ca după o viață desfranata sa sfârșească ca un borfas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune-mi te rog mai multe despre Bivolaru si MISA.Eu nu stiu decat ce se spune la televizor despre ei.

      Ștergere
  3. http://publicnews.info/va-fi-extradat-in-romania-inamicul-public-numarul-1/

    RăspundețiȘtergere
  4. Guru Bivolaru nu poate influienta pe acesti teroristi? Care sunt puterile lui? Doar cele sexuale? Sau si astea l-au lasat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citat din articolul din link-ul de mai sus:

      A mai fost și o conferință publică susținută de Gregorian Bivolaru la Paris în luna februarie (cu ocazia unui târg de carte) a anul 2004 a cărui text integral îl puteți lectura făcând download aici și care constituie cheia declanșării operațiunilor derulate împotriva lui Gregorian Bivolaru și organizației MISA.

      Întrebat de ce a făcut publice aceste informații care l-au plasat în postura de țintă pentru toate acțiunile derulate împotriva sa, Gregorian Bivolaru a răspuns: „Pentru că nu a fost nimeni care să le facă”.

      Acea operațiune din 18 martie 2004 (numită de către executanți „Operațiunea Christ”) a costat împreună cu anchetele de rigoare statul român circa 5 milioane de euro. La acestă sumă se adaugă suma de 291.000 de euro despăgubiri pe care statul român este obligat să le plătească cursanților yoga din cadrul MISA ca prejudiciu în baza unei hotărâri definitive și irevocabile dată de CEDO în 26 aprilie 2016, hotărâre pe care o puteți accesa aici, hotărâre devenită executorie pentru statul român.

      Ștergere
    2. si o scurta continuare - tot de acolo - pentru un raspuns mai clar:

      Structurile masoneriei, cu alte cuvinte masoneria în ansamblul ei, nu uită, nu iartă și nu cruță. Niciodată pentru uitare și deloc în ceea ce privește iertarea și cruțarea. Există o deosebire de nuanță între iertare și cruțare și de aceea am utilizat ambele cuvinte.

      Este de notorietate cazul senatorului Antonie Iorgovan care în urma unor declarații pe care le-a dat despre masonerie (vizionați aici) s-a trezit cu un cancer galopant care l-a trecut dincolo. De altfel nu este singurul care de-a lungul timpului a beneficiat de un astfel de tratament din parte acestor structuri oculte.

      Cine se pune cu cine „nu trebuie” se pare că mai devreme sau mai târziu plătește.

      Gregorian Bivolaru și MISA s-au găsit la confluența dintre linșajul mediatic, manipularea politică și vendetta masonică.

      Gregorian Bivolaru a reușit să-și facă de-a lungul vremii mulți „prieteni” în România. În special dintre băieții cu șorțuleț. Este vorba de cei integrați în toate structurile masonice de pe teritoriul acestei țări, dintre care mulți se află în politică, în servicii, în poliție, în cadrul justiției și bineînțeles, în lumea politică. Aici îl avem la loc de cinste pe fostul premier Adrian Năstase, liber în prezent și care presupun că o să privească cu deosebită „simpatie” repatrierea lui Gregorian Bivolaru.

      Ștergere
    3. Guru a cazut in propria-i greseala.
      Toti cei care cred in el si-l urmeaza/apara orbeste vor avea aceeasi soarta.
      Se victimizeaza aiurea. Nu politicul are de aface cu arestarea lui ci FAPTELE: obsesia sexuala!
      Deschideti-va ochii, daca mai aveti asa ceva si intoarceti-va la Dumnezeu!
      Guru este un inselat si a venit timpul sa plateasca inca de pe pamant pentru comportamentul lui deviant. Restul va primi in Iad! Poate Il va intoarce si pe el Dumnezeu. Poate in inchisoarea din Romania va gasi un duhovnic care sa-l spovedeasca si impartaseasca, sa-l faca sa regrete viata destrabalata pe care a trait-o si pe care au fost invitati si adeptii lui sa o imbratiseze. De aceea fuge de Romania si inchisorile ei! Se teme ca va trebui sa se caiasca!
      Nu-l lasa legiunile de demoni sa se mantuiasca!

      Ștergere
    4. Probabil nu v-ati sinchisit sa lecturati nimic din articolul anterior. Destrabalarea de care vorbiti e prin mintea unora pervertiti de nivelul infect al mass-mediei romanesti, care intr-adevar abunda de asa ceva si nu sare nimeni. Uite ce spune justitia (gasesti link-uri in articolul de mai sus):

      În anul 2004, a avut loc pe 18 martie cea mai mare operațiune din istoria post decembristă (s-ar putea să fi fost deasemenea și antedecembristă) a poliției (miliției) din România și anume, operațiunea de descindere în forță la sediile MISA (Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut) din București. S-a vorbit despre crimă organizată, respectiv de droguri, armament și trafic de persoane. Toate aceste acuzații s-au dovedit nefondate și au fost invalidate în justiție. Toate procesele intentate de statul român celor de la MISA au fost respinse de instanțele românești. Singurul care a fost condamnat în acest caz a fost Gregorian Bivolaru la șase ani închisoare pentru întreținerea de relații sexuale cu o minoră, Mădălina Dumitru care, dealtfel, a declarat ulterior, inclusiv în Suedia unde a fost chemată să depună mărturie în fața instanțelor judecătorești din acea țară, că a fost forțată în România să dea o declarație de incriminare a lui Gregorian Bivolaru, fiind lovită cu capul de masă de către procurorul de caz. În urma acestei mărturii și a unei investigații aprofundate făcute de autoritățile din Suedia, lui Gregorian Bivolaru i s-a acordat statutul de azilant politic.

      Ulterior, s-a demarat în România un proces pentru „trafic de persoane” în care au fost acuzați 48 de yoghini că au „traficat” 7 reclamanți care au cerut daune de milioane de euro. S-a pus sechestru pe 70 de imobile. În dosarul trimis în instanță au rămas doar 22 de acuzați. Tribunalul Cluj a decis că faptele nu există și i-a achitat pe toți cei 22 de yoghini. Bilanțul acțiunii a 300 de jandarmi și procurori: o singură declarație luată prin intimidarea unei martore care să poată fi folosită pentru acuzarea lui Gregorian Bivolaru. După cheltuirea a 5 milioane de euro, Gregorian Bivolaru este condamnat abuziv pentru „act sexual cu o minoră”. Reamintim că și aici inițial, într-o primă instanță Gregorian Bivolaru a fost achitat. Abia la instanța superioară el a fost condamnat. Condamnare care nu mă sfiesc s-o spun că s-a făcut la comandă.


      A deschide ochii inseamna a studia macar documentele analizate de altii. Asa incepe trezirea natiei si veti fi uimit sa constatati in ce minciuna traiti.

      Si apropo, dupa ce s-au facut de minune, procurorii au declarat recurs, astfel ca se cauta cu disperare martori dispusi la orice; daca aveti atatea informatii, prezentati-va sa faceti o fapta buna. Alta decat de o fac postacii platiti din cei 5 milioane de euro cheltuiti deja oficial - din banii nostri.

      Multumesc

      Ștergere
    5. Manipulati cu gratie!
      Stim adevarul despre Misa si guru. Nu ne mai aruncati praf in ochi.
      Nu sunteti la curent cu drama familiilor care si-au pierdut copiii in ratacirile acestui guru. Lor cine le mai da copiii inapoi?
      Voi v-ati facut casete indecente. Guru a promovat iubirea libera. Traumele membrilor abuzati sexual nu pot fi sterse cu nicio meditatie de integrare in absolut.
      Sunteti avocat si meseria va este sa aparati, chiar si un infractor dovedit. Daca ati fi trait pe pielea dvs abuzurile, credeti-ma ca chinurile iadului sunt prea putine pentru pedeapsa acestui guru.

      Ștergere
    6. "Stim adevarul despre Misa si guru" - si inchizitia ar fi mandra de asemenea judecata ! Noroc ca nu mai incape praf in ochi de barna de pe-acolo...

      Si sa ma ierte dna Maria, dar a trebuit sa fac un mic test ca sa ma conving cat de abjecte sunt toate modurile in care este vanat un om. Deoarece oriunde se afirma ceva de bun simt legat de dl Bivolaru, exista o armata de inregimentati care trebuie sa arunce cu piatra (fie ca stiu, fie ca sunt simple unelte inconstiente), puteti urmari datele exacte ale postarilor: nu s-a comentat nimic cand mesajul a fost de actualitate, dar se continua cu invective ieftine la fiecare postare care nu-l improasca cu mocirla pe dl. Bivolaru. Cine are putin bun simt, pricepe singur despre ce este vorba.

      Ștergere
    7. Va doare adevarul. Nu are nimeni nimic cu guru. Culege ceea ce a semanat o viata intreaga!

      Ștergere
    8. Ca intotdeauna sunt postari de la cei care nu cunosc nimic concret despre problema dar au toate raspunsurile.Atunci cand calomniati pe cineva ,priviti in sus si apoi constientizati raspunderea pe care v-o asumati pentru cele gandite si apoi spuse.

      Ștergere
    9. Pana la urma ce ne-a facut acest om ,sau ce le-a facut LOR,acest om despre care gandim si vorbim in acest fel?

      Ștergere
    10. "Stim adevarul despre Misa si guru",Am rugamintea sa-mi spuneti mai multe despre MISA si Bivolaru,eu cunosc numai ce se spune la televizor.
      Multumesc.

      Ștergere
    11. Va recomand sa cititi urmatoarele doua carti scrise de dizidentul politic Gabriel Andreescu (am apreciat modul in care vede MISA, cu multe care se pot intelege de catre cititorii nefamiliarizati cu practica yoga, pe baza documentelor si faptelor publice):
      1. Reprimarea miscarii yoga in anii 80'
      2. MISA - radiografia unei represiuni

      Personal, m-a uimit daruirea si ardoarea cu care si-a continuat, mai ales Gregorian Bivolaru, ceea ce si-a propus inca din 1970 (securitatea i-a deschis dosar inca din clasa a XI-a), sub toate regimurile, precum si faptul ca aproape toti tortionarii sai de dinainte de 89 au fost nume importante in si dupa 89, implicati cu varf si indesat in reprimarile de la Timisoara si Bucuresti si mai apoi la mineriade; mai mult, acuzatorii sai, oficiali din toate institutiile, au fost in majoritate condamnati, unii inca inspasesc pedepsele, si de multe ori chiar pentru fapte pe care i le puneau in carca.

      Succes la lecturat; daca va pricepeti, in mare parte puteti gasi cartile (sau parte din ele) in format electronic pe Net - eu am reusit

      Cu drag

      Ștergere
    12. Ce barbat n-ar continua cu ardoare cand avea mereu si mereu material tanar si fraged!
      Misa ar fi fost mult mai credibila daca acest guru n-ar fi fost liderul ei. A confiscat miscarea pentru nevoile lui personale. Si totul a fost gratis.
      Gradul de perversitate creste cu nivelul intelectual.

      Ștergere
    13. Mergi în spitalele de psihiatrie si vorbește cu medici despre pacienți fosti adepți MISA si vei vedea cat bine a facut acest guru si n-ai sa mai ai nevoie de cărți. Sta mărturie viața acelor persoane amagite si folosite pentru bunul lui plac.

      Ștergere
  5. Cei care spun adevarul incomod sunt prigoniti.vezi Iustin Pirvu.vezi Arsenie Boca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu există termen de comparatie!
      Bivolaru a pierdut pe mâna lui.

      Ștergere
    2. Toti am visat macar o data sa fim contemporani cu un erou. Clar, eroii sunt putini si-si asuma misiunea cu orice riscuri; restul nici macar nu pot baga de seama timpurile pe care le traiesc.

      Felicitari si d-nei Maria pentru felul in care isi asuma misiunea

      Ștergere
  6. Stie cineva din cei ce ridica piatra cite carti a scris acest om?E mai interesant sa crezi in orgii si altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim(o),tu vorbesti serios?! Si eu si tu stim cate "carti" a scris... Eu am tacut pana acum,dar m-am cam saturat de minciunile voastre.Mai bine taci,taci si nu ma provoca sa nu spun tot ce stiu din "casa"! TACI,te implor,chiar!
      Viorica

      Ștergere
    2. Viorica,te rog sa-mi spui despre MISA si Bivolaru ce stii,eu cunosc numai ce se spune la televizor.

      Ștergere
  7. Stau marturie zecile de fotografii in pielea goala pe care le-a facut cu cele atrase in MISA . Daca nu era vinovat nu fufea , nu se ascundea , nu isi schimba numele . a scrie carti , nu te absolva de vina pedofiliei, a pornografiei si depravarii . Aveam un coleg care a luat-o cu capul din cauza acestui dezaxact , a luat la rand spitalele de psihiatrie din tara . Cine il sustine , a facut parte din Misa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am făcut parte din Misa și nici n-am practicat yoga. Nu știu care este adevărul. Singurul lucru pe care-l știu este ca o femeie care vine la tratamente Reiki la mine a făcut parte din Misa 10 ani de zile și s-a retras când a inceput sa se simtă rău. Simte o arsura puternica si înțepături în creștetul capului, nu are energie și simte o coarda energetica pe spate care parca o țintuieste în pat. Imi povestea ca trebuia sa facă poze în costum de baie fata și profil de doua ori pe an. Ea este foarte incantata ca Bivolaru va fi extrădat în tara. Mi-a mai zis ca Ciolos face parte din Misa.

      Ștergere
    2. Ai facut bine ca ai publicat aceasta marturie. Sa se ia aminte ca nu te poti juca cu deschiderea chakrelor fara sa ai urmari.
      Din fericire, rugaciunea catre Dumnezeu vindeca omul si-i tine mintile acasa.

      Ștergere
    3. A, mi-a mai spus femeia in seara asta ca aia din MISA o puneau (si nu numai pe ea) sa jure cu mana pe biblie sub santiunea de boali grave pentru ea si pentru familia ei si pentru rudele ei ca nu o sa divulge secretele pe care o sa le invete acolo. Practic ea s-a legat singura cu juramant de aia din MISA care cred eu (si s-ar putea sa ma insel dar semnele indica spre acest lucru) ca isi folosesc cursantii pe post de baterii si le fura din energie cand au ei nevoie. De "legat" e clar ca ii leaga prin juraminte. Biata femeie, nu stie in ce s-a bagat. Asta e, liberul arbitru. Acum incearca sa iasa dar se pare ca o "binecuvanteaza" aia din MISA si inca o folosesc pe post de baterie.

      Ștergere
    4. Trist. Si mai sunt unii care apara cu inversunare pe guru. Daca nu o fac vor fi si ei blestemati de el si folositi in scopuri neortodoxe.
      A venit vremea ca toate răutatea să fie dată pe față si cei care au abuzat de oameni nevinovati să răspundă în fața legii.

      Ștergere
  8. Cred ca daca ii cauti bine , jumatate din Parlament or fi fost in Misa la spirale.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus, interest to comentariu. L-am citit dupa ce l-ai sters. Foarte interesant!!!

      Ștergere
    2. Ma bucur ca ai harul de a accesa amintiri(informatii din trecut) stocate in memoria creatorului terra.cum faci asta?;-))

      Ștergere
    3. Nu meriti sa-ti raspund. Ghiceste singur!

      Ștergere
    4. De ce iti place sa tii ochelarii pe varful nasului?

      Ștergere
  10. Lui Bivolaru ii este oroare de conditiile din inchisorile romanesti si nu de detentie in sine.
    Se ascunde sub fusta femeilor de ani de zile sperand ca nu va fi gasit si anchetat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si daca nu va fi extradat in Romania,se va schimba viata romanilor sau modul lor de gandire?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita cu varf si indesat sa guste din viata de puscarie din Romania.

      Ștergere