vineri, 22 iulie 2016

ISUS DIN AMATA ! A LUI OVIDIU !

                                                             20  Iulie 2016,ora 16,17 !

                                                  Dragii mei, 

În aceasta după amiază , in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spunea ceva despre un alt Isus, un Isus al lui Ovidiu.
Iata dragilor ce spunea glasul:

                  ”Isus din Amata; a lui Ovidiu !
               Și nu este un încălcător de LEGE!”

Dragii mei, acesta a fost glasul, acesta este MESAJUL întocmai precum mi-a fost spus, dar eu ,chiar nu stiu ce Taina se ascunde sub acest nume.
După cum vedeti, a fost un om bun si cu frică de Dumnezeu;nu a fost un incalcator de LEGE!
Daca voi stiți cin e a fost,astept cu nerabdare si Comentariile voastre.
                                Cu dragoste,Maria.  

32 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Isus
      conform legilor gramaticale ale limbii române

      Ștergere
    2. Nu putem sa-l romanizam pe Iisus . E si ramane Iisus si in araba si in romgleza .

      Ștergere
    3. ISUS nu este IISUS
      exista in SFINTA SCRIPTURA
      ISUS a lui SIRAH si se scrie exact asa .ISUS
      Cartea înţelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah (Ecclesiasticul)

      concluzii simple sint :
      1 isus NU este IISUS
      2.ISUS este alta persoana ( o persoana care poate fi numita asa datorita INVATATUrii SALE IN CARE NU ESTE FARADELEGE ) ...cu alte cuvinte poti numi pe cineva ´´ Isus ´´ cu UN SINGUR I ca ´´ hristos ´´ CACI SCRIS ESTE ´´ nu stiti ca sunteti dumnezei DUPA Har ´´
      3 IISUS este FIUL LUI DUMNEZEU si UNICUL FIU SI SE SCRIE CU 2 DE I ( CELE DOUA PALME in rugaciune )
      ´´ISUS´´ pot fi chemati toti cei care AU CA SI CAP A LOR pe IISUS HRISTOS si trupul SI SANGELE lor ESTE SFINTA SCRIPTURA si BISERICA ORTODOXA si sunt SFINTII lui DUMNEZEU

      CRESTIN ORTODOX


      Ștergere
    4. Isus Navi .Cartea lui Iosua Navi
      Iosua Navi sau Isus Navin (Ebraică: יְהוֹשֻׁעַ בן נון , Tiberiană: jə.ho.ˈʃu.aʕ, Israelită: Yəhoshúa bin Nun - Iosua, fiul lui Nun) este un personaj biblic care a fost urmașul lui Moise în conducerea poporului evreu. El este pomenit în Cartea Exodului, în Numeri, în Deuteronom și mai ales în Cartea lui Iosua din Biblie. El s-a născut în Egipt, în tribul lui Efraim și a trăit în jurul anului 1200 î.Hr.. În perioada cuceririi Canaanului, a ocupat poziția de comandant militar.
      Iosua sau Isus era fiul lui Nun (sau Navi), care era fiul lui Elișama, fiul lui Amiud, fiul lui Ladan, fiul lui Tahan, fiul lui Telah, fiul lui Reșef, fiul lui Refah, fiul Șeerei, fiica lui Beira, fiul lui Efraim, care era fiul lui Iosif, fiul lui Israel (Cronici 7:23-27).


      Ștergere
    5. Romania = amornia =armonia = morania =aromania = raomania = fmaria = pmaria = fecioara maria = gradina maicii Domnului = pamint sfint = peste =crestinism ortodox

      Ștergere
    6. ”Isus din Amata; a lui Ovidiu !
      Și nu este un încălcător de LEGE!”

      Psalm 138
      23.Cercetează-mă, Doamne, şi cunoaşte inima mea; încearcă-mă şi cunoaşte cărările mele
      24.Şi vezi de este calea fărădelegii în mine şi mă îndreptează pe calea cea veşnică.

      Ștergere
  2. Da la noi creștini ortodocși se scrie Iisus nu Isus .Maria ești de altă religie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai oameni buni,cititi cu atentie mesajul,ca doar scrie in limba romana!

      Ștergere
  3. Da la noi creștini ortodocși se scrie Iisus nu Isus .Maria ești de altă religie?

    RăspundețiȘtergere
  4. In curand teroriștii ISIS vor scapa dintr-un refugiu loc ascuns numai de autorități si spre disperarea politistilor ii vor cauta in drum spre atentate.Fiti cu grija.Aceasta a fost o viziune reală.Nu va duceți in locuri aglomerate acestia vor face măcel.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fie Ovidiu Liteanu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate sa fie relationat la poetul Ovidiu, care a fost exilatla Constanta unde este o localitate Amata. A scris si un volum de poezii Amores.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca cineva a citit poetul Amores, poate intelege ca este un indemn spre dragoste. Posibil ca Isus vrea sa ne faca sa-ntelegem ca El este iubire,dragoste si respect.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iisus e unul singur, glasul spunea de un altul..Isus...e doar un.nume...tiganii isi pun nume de acest gen

    RăspundețiȘtergere
  9. http://teotrandafir.com/exclusiv-clarvazatorul-ioan-istrate-despre-alinierea-planetelor-din-august-marele-cutremur-in-acest-an/119108/?utm_source=REALITATEA&utm_medium=CROSS&utm_campaign=CROSS-REALITATEA


    Ce parere aveti? Imi aduc aminte de mesajul dvs cu pe 21-22 se va intampla ceva uzguitor in Romania, sau ceva de genul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Atentate in lant in Germania.
    Acum ati inteles ca nu te pazeste nimeni in fata acestor criminali indoctrinati ? Ca iti risti viata la mall, la metrou , pe stadion , la concerte ? Sa multumeasca lui Merkel care a adunat pe teritoriul Germaniei 5 milioane de musulmani din care nu se stie cati sunt radicalizati . Mai dam drumul la cotele de azilanti , mai facem moschei sau il rugam pe Putin sa ii deporteze in Siberia ? Care e contributia acestor criminali la economia unei tari cand au instituit frica, teroarea , crima , violul ? Ei zic ca fug din cauza razboiului insa au demonstrat ca daca vin in Europa fac cu totul altceva . Sa mai acopere Merkel si crimele astea asa cum a acoperit miile de violuri de la Koln de Anul nou . Sa mai vorbeasca prostimii de ,,corectitudinea politica '.

    http://www.antena3.ro/externe/imagini-atac-germania-munchen-video-369269.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Amata....este un oras din Thailanda, este numele sotiei regelui Latinus si este numele unui sit arheologig din Nisa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cititi va rog poema lui Ovidio si-o sa intelegeti totul! Modul in care el comunica cu Dumnezeu e ceva superb!

    RăspundețiȘtergere
  13. sau poate sa fie ceva de genul acesta si toate ultimele 3 previziuni sa fie in legatura una cu alta? - http://www.freesangha.com/forums/general-buddhism-discussion/what-is-amata/

    RăspundețiȘtergere
  14. Este vorba despre Gregorian Bivolaru...operatiunea sub care s au desfasurat toate inscenarile facute lui se numeste ,,OPERATIUNEA CHRIST,, Iisus a lui Ovidiu, adica Christ de pe plaiurile nostre... El chiar este nevinovat, tate dosarele sunt fabricate si el nu este un incalcator de lege , asa cum spune viziunea...Azi a fost adus in tara...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim2 3 iulie 2016, 00:23


      v-a spalat bine creierele acest Bivolaru . Chiar atat de obtuz sa fii sa nu vezi ce figura tampa are , felul nespalat in care este mereu , privirea dusa , pierduta ? Ai asociat numele lui Iisus de cel al otreapei asteia , ti-ai interpretat o viziune pe cont propriu de toata jena . Daca ai facut parte din secta Bivolaru , uita-te si in ochii acelor parinti ai caror copii au disparut atunci de acasa sau s-au prostituat pentru scopurile lui si spune-le si lor povestea cu ,,capra cu 3 iezi''.

      Ștergere
    2. Iarta-l Doamne ca nu stie ce spune!

      Ștergere
  15. Multi nu stiu ca si pe Iuda il chema si Isus.

    RăspundețiȘtergere
  16. Da,anonim 18,50, ar fi cea mai plauzibila interpretare a mesajului scris de dna. Maria " Isus din Amata; a lui Ovidiu! Si nu este un incalcator de Lege". Este foarte posibil ca volumele de elegii "Iubiri" sa fi fost scrise fiind in Amata din judetul Constanta de azi.
    De ce Isus si nu Iisus, lucru pe care dna. Maria l-a scris cu orice risc, felicitari pentru acuratete si curaj doamna!
    Anii 23 î.Hr.-16 î.Hr. in care au fost scrise "Amores" cf. Wikipedia, sunt premergatori venirii lui Isus(Iisus), si evident, crestinismului ortodox care-i ortogrfiaza numele cu doi "i", ceea ce face mesajul cu atat mai veridic. (Si o paranteza, in referire la disputa asupra corectitudinii scrierii numelui lui Hristos, avem aici o explicatie pertinenta si avizata https://linistesoareapa.wordpress.com/isus-in-limba-greaca-nu-inseamna-magar-explicatii-pentru-demontarea-ignorantei/. ) Insa faptul ca Ovidius Publius Tasos a preexistat Legii (aduse de Hristos, Legea Iubirii) nu-l face un “incalcator de Lege” fiindca a pre/simtit-o si a invocat-o in elegiile sale.

    Si desi am avut ocazia sa citesc cateva dintre poeme, spre rusinea mea n-m retinut niciun vers, si personal nu detin niciunul dintre volume dar am gasit pe Google singurul citat din aceasta trilogie intitulata “Amores” –(oare de ce tocmai acesta?) care in lipsa unui bun cunoscator a acestei limbi l-as putea traduce ca sens cam asa: “nitimur in vetitum semper cupimusque negate” – intotdeauna fa efort sa te opui dorintelor interzise, pe care in contextul de fata l-as asemana cu lupta impotriva lui “nu mai cred ca se poate” fiindca daca vorbim de Lege Christica, Legea Iubirii, orice este in acord cu ea, se poate!
    R.

    RăspundețiȘtergere
  17. va rog aprobati si aceasta erata,cu multumiri

    :))) Dumnezeu m-a pedepsit pentru ironia pe care o aveam in cap, dar nu referitoare la Ovidiu, corect este Ovidius Publius Naso. Amor meus amplior quam verba est... dar nu si mai presus de numele divine, iertare, Magister Naso !

    RăspundețiȘtergere
  18. Iisus (trup care Il detine ) din Amata ( creat din amata = bucurie, extaz; de la Duhul Sfant ), va fi la Ovidiu ( Constanta ).El nu este un încălcător de LEGE. Totul se petrece acum, in prezent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "În oricare dintre noi, stă Iisus Hristos!”http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/07/iisus-hristos-sta-in-oricare-dintre-noi.html

      ” Nu mai durează mult !Doar o lună de zile! Atât mai durează: doar o lună de zile!” http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/07/doar-o-luna-de-zile-atat-mai-dureaza.html

      Ștergere
  19. http://www.nasul.tv/exploziv-vine-nucleara-vantu-serveste-procurorilor-dna-inregistrari-video-cu-4-politicieni-grei/

    RăspundețiȘtergere
  20. Amata am cautat si am vazut o specie de fluturi.mi-am adus aminte imediat ca acum cateva saptamani un fluture s-a asezat pe fisa postului meu de lucru de la servici.imagineaza-ti:un fluture intr-o zona industriala cu mii de oameni,poluare fonica et.c.et.c
    Toti am ramas uimiti si l-am considerat un semn divin.

    RăspundețiȘtergere
  21. Amata sa fie echivalent cu Amatrice din Italia?multe temple vor cadea.

    RăspundețiȘtergere