duminică, 24 iulie 2016

UN CUTREMUR PUTERNIC! EU MĂ PRĂPĂDESC !

                                                              
                                                      24 Iulie 2016,ora 6,54 dimineața !

                                                       Dragii mei, 

În aceasta dimineață, m-a trezit un glas care, spune ceva ce m-a cutremurat la propriu.
Glasul spunea asa:

                   ”Un Cutremur !”

Moment în care, văd un tânăr ce tine în mâinile sale ,o crăticioară goala, alba la interior.
Bărbatul învârtea in mâinile sale ,mica craticioara, în inversul acelor de ceasornic,dar cu o viteza uluitoare; ca la un vartej ce se formează într-o apă foarte adâncă.
Asa invartea craticioara, si-mi arăta la interior fundul craticioarei care se -nvartea singur ,de parca ar fi avut un rulment la mijloc.
Ult alt glas zice speriat : 
                 ”Cutremur !
               Eu mă prăpădesc ” 
Iar din aceasta clipă,totul a disparut.
Dragii mei, eu nu stiu cum sa interpretez aceasta viziune.
 Dar as incerca a spune că, ori va avea loc vreun CUTREMUR în MAREA sau in OCEAN, după care, un Tsunami va devasta tot; ori chiar vom auzi de un CUTREMUR mare de Pământ.

Image result for SEISMOGRAF
Nu stiu ce rol avea craticioara goala,cu fundul emailat și alb, care se invartea uluitor de tare,precum un VARTEJ urias.
 Image result for vartej
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa fim apărati de orice rău si de orice necaz,Amin.
                                     Cu dragoste,Maria.  

50 de comentarii:

  1. Sa ne ferească bunul Dumnezeu și Maica domnului,doamna Maria Gheorghiu .

    RăspundețiȘtergere
  2. maria ,

    ´´Nu stiu ce rol avea craticioara goala,cu fundul emailat și alb, care se invartea uluitor de tare,precum un VARTEJ urias.´´


    craticioara ESTE tot UNIVERSUL plin de demoni = extraterestrii ....si se pregateste cutremur IN TOT UNIVERSUL ..... cutremurele de pamint sunt NIMIC in comparatie ..... OMUL NU SE LINISTESTE in faradelegi SI ATunci SA VADA ce il asteapta cind DUMNEZEU TATAL CERESC INGADUIE asta pentru lEPADAREA DE CREDINTA ADEVARATA ORTODOXA ....

    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosti personal vreun demon sau un extraterestru ?
      Fiecare va plati exact ceea ce merita si crede-ma, am vazut multe polite platite ,uneori prea dur,celor care mi-au facut rau.Aproape toti fug numai sa faca bani,avere,urand si calcand in picioare,omul,natura,tot ce-i inconjoara si vreti sa fie bine?

      Ștergere
  3. cutremur in mare asociat cu un tsunamii pe coasta deci un cutremur mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cutremur de pamint va fii,cred,si la noi au fost doua in doua zile,unul simbata in Marea Neagra si unul azi,in Vrancea,sau poate la noi se apropie cutremurul cel mare,cine stie!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Vrancea,8,5 grade,vineeeeee!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18.35,realizezi ce-ar insemna un cutremur de 8,5 in Vrancea?????(pamant de flori).Doamne fereste-ne si ajuta-ne!

      Ștergere
  6. Tot incearca un hintelectual sa faca pe helevatul cu noi pe acest blog , ca unii scriu cu i-ti, altii scriu cu iti, si altele si altele....
    Dar sa se uite la credinta omului care o are in IISUS HRISTOS , nu vrea sa o vada , pt ca aceasta nui face bine.
    B[a]shini dastea sau mai auzit pe la niste "rupti" dintre acestia care produc AERE nerespirabile.
    Daca vrea ....[mana] mea sa scrie cu i-ti si nu cu iti, i se pune contra la iesire cuiva ?
    Na-s prea crede.
    Aici , intre adeptii lui IISUS , trebuie sa inlaturam orice aroganta , imfatuare , PROSTIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumitale chiar nu ti-e rusine sa amesteci divinul cu profanul ? Cauta-ti alte bloguri unde vei putea sa iti fie acceptate doar propriile-ti aere nerespirabile .

      Ștergere
  7. Mai greu de interpretat...o carte in alb...vartej...cutremur...

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.anticariat-unu.ro/cartea-alba-germana-1914-p96895

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.google.ro/search?q=cartea+alba&hl=ro-RO&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj7oPSh2IzOAhXM1hoKHc-EBNIQ_AUIBygB&biw=360&bih=567#imgrc=v5TFaOtfG1KL8M%3A am cateva carti Ramtha, dar nu si pe aceasta, ca sa fii pe acest blog, ori crezi tot ce vezi si auzi ori nimic, daca nu as fi citit si astea...nu eram pe acest blog si nu as fi crezut-o pe Maria

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua d-na Maria,
    va scriu din nou astazi dupa ce v-am scris aseara un mesaj mai lung. Va marturisesc ca din curiozitate am inceput acu 3 zile sa va citesc blogul. Asta pentru ca v-am vazut la tv,si din atitudinea dv, din modul de a vorbi, am vazut ca sunteti o persoana lucida, aveti claritate, si intr-adevar aveti o memorie foarte buna in ce priveste firul rosu al mesajelor. Adica va aduceti aminte de multe mesaje ce le-ati primit, mesaje cu acelasi caracter si faceti usor corelatia intre ele. Toate aceste calitati care transpar mi-au dat de inteles ca un prim criteriu de discernamant, ca mesajele care le aduceti, sunt primite din alta ”sursa”, si nu sunt inventate de dv.
    In acest sens, eu personal nu neg ca mesajele acestea sunt primite de la Sursa Adevarului, Dumnezeu.
    Intr-o emisiune cu Cristian Brancu, D-l teolog Ionascu, v-a oprit brusc, a fost opresiv, spunand ca ultima profetie cea completa s-a implinit in Iisus Hristos. Este adevarat ca Biserica ortodoxa are si o latura conservatoare, si de aici o atitudine radicala. Doar ceea ce s-a profetit pana la Iisus Hristos, si nimic mai mult. Aceasta e o atitudine de ”protejare”, de ”conservare” a adevarului primit de la sfintii parinti. In prima instanta, este o atitudine buna. Caci e nevoie de prudenta in fata multitudinii exceselor de tot felul a nenumaratilor ”profeti moderni”.
    Insa, pot spune cu toata convingerea ca un suflet care este atins si schimbat de Duhul Sfant, dobandeste in timp, o viziune deschisa, larga asupra lui Dumnezeu si Misterelor Lui. Dumnezeu este maret, El nu poate fi inchis intr-o imagine sau alta, intr-o doctrina sau alta. Dumnezeu, nu poate fi interpretat, ci doar trait.
    In acest sens, d-na Maria, daca dv aveti o relatie persoanala cu Dumnezeu, cu Iisus(aici nu ma refer la mesajele primite), ci la ”dragostea sufleteasca”, care o daruiti celor din jur, la iubirea si daruirea in fata lui Dumnezeu, daca toate acestea va umple sufletul de iubire, atunci mergeti inainte cu incredere in Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Insa vreau sa va spun un lucru. Din exterior, lumea care va vede si va citeste mesajele, nu va cunoaste personal ca om, si nu vede roadele vietii dv. De aceea e foarte greu sa faca un discernamant fata de mesajele si marturisirea dv.
    Ceea ce transpare in exterior uneori, va spun sincer, este o anumita precipitare, si un atasament prea mare fata de mesajele dv. Adica un om care nu v-a vazut in carne si oase, cum sunt eu, vede unele lucruri ostentative din ceea ce citeste pe blog.
    Adica un om lucid si cu discernamant, vede acestea. Vede si dragoste si bunavointa, se vede si durere si suferinta uneori ca sunteti judecata si oprimata.
    Din poeziile ce le-ati scris transpare iubire, sensibilitate, uimire in fata misterului lui Dumnezeu.
    Toate acestea sunt criterii de discernamant fata de dv ca om. Adica sunteti un om bun, atins de iubirea lui Dumnezeu. Aceasta este convingerea mea.

    Sunt persoane care care vorbesc urat si va ironizeaza, care sunt rautaciosi, nu vorbim de acestia.

    Insa d-na Maria , sunt si unele aspecte ostentative, cum am zis mai inainte, care transpar din mesajele dv, la care un om lucid, care Il cauta pe Dumnezeu, un om cu claritate si care vrea sa afle care e scopul mesajelor ce le transmiteti, ramane uimit de unele reactii ale dv.

    RăspundețiȘtergere
  12. De exemplu, cei care va vorbesc cu ironie si neincredere ca in acest mesaj:


    Anonim25 septembrie 2015, 18:21
    nustiu ce duh iti ofera tie viziuni...dar duhul cel sfant...cu siguranta e un inger de lumina fals
    RăspundețiȘtergere

    Maria Ghiorghiu25 septembrie 2015, 18:40
    Gura păcătosului ,adevar graieste ! Singur ai spus că nu stii ce Duh, mi-a daruit si-mi daruieste toate depsre cate scriu.
    Îti spun si eu cu cea mai mare siguranţă, că DUHUL CEL PREA SFÂNT, este DUHUL LUI DUMNEZEU TATĂL si al LUI DUMNEZEU FIUL, care are CHIP de PORUMBEL, este din LUMINĂ alba orbitoare, are ciocul precum Soarele, iar ochii precum seninul Cerului. DUHUL CEL PREA stă deasupra LUI DUMNEZEU TATĂL si al LUI DUMNEZEU FIUL. DUHUL CEL PREA SFÂNT , a coborât în camera mea şi mi-a umplut camera de LUMINĂ ORBITOARE;mi-a hranit trupul intreg cu LUMINA SA, asa cum ne acopera SOARELE cu razele sale, asa m-a adumbrit pe mine DUHUL CEL PREA S FANT. Dar nu ai sa intelegi niciodata, pentru că nu crezi in DUHUL CEL PREA SFÂNT. Te asigur insa, ca va veni o perioada mai grea in viata ta, si -L vei chema in ajutor pe DUHUL CEL PREA SFÂNT. Probabil că numai in al tau gand, o sa-L mai poti chema, si sa nadajduim ca te va ierta si ca-ti va veni in ajutor.


    Anonim26 septembrie 2015, 16:25
    Doamna Maria, e a doua oara cand observ cum speriati cate o persoana care se indoieste de cele ce scrieti ca i se va intampla ceva rau in viata! Aceste amenintari nu denota nimic bun din partea sumneavoastra. Nu este crestineste sa doresti cuiva raul pentru ca nu te crede. Asta prea suna a blestem. Pacat, pacat !!


    Stiti ce transpare din aceste mesaje d-na Maria,
    si curaj in a marturisi ceea ce traiti, asta e bun, dar transpare si ostentativitate. Eu asa vad, ca sunteti prea atasata de mesajele care le primiti, si cand dati replica unuia ce va ia peste picior, e ostentativa. Chiar am citit in alt mesaj al dv cum replica data unei astfel de persoane, era de genul ca Dumnezeu il va judeca si-i va da dupa gandurile lui.

    RăspundețiȘtergere
  13. Consider ca aceasta atitudine nu e dupa gandul lui Dumnezeu. Dumnezeu este prin excelenta Milostiv, si cand scriam acestea d-na Maria, mi-am amintit de Cuvantul ca Dumnezeu nu L-a trimis in lume pe Fiul Sau ca sa judece lumea, ci ca sa o mantuiasca. Voiam sa vi-l scriu exact si am deschis imediat Biblia la intamplare. Ochii mi s-au dus exact la acest cuvant(s-a deschis chiar la Ioan cap 3), si am citit versetul 16: ” CACI DUMNEZEU ASA A IUBIT LUMEA, INCAT PE FIUL SAU CEL UNUL NASCUT L-A DAT , CA ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARA CI SA AIBA VIATA VESNICA. CACI N-A TRIMIS DUMNEZEU PE FIUL SAU IN LUME CA SA JUDECE LUMEA, CI CA SA MANTUIASCA PRIN EL LUMEA.
    CEL CE CREDE IN EL NU ESTE JUDECAT, IAR CEL CE NU CREDE A SI FOST JUDECAT, PENTRU CA NU A CREZUT IN NUMELE CELUI UNUIA NASCUT, FIUL LUI DUMNEZEU.

    Ceea ce v-am scris acum d-na Maria, ma gandesc sa fie de ajutor tuturor si celor care citesc mesajele dv. In ce sens? D-na Maria, as dori sa intelegeti un lucru, e normal sa nu creada unii in mesajele dv, in ceea ce transmiteti. Nu poti sa crezi orice si oricum. Lasati orice umbra de clarificare si cantarire in mana lui Iisus. Eu consider ca dv sunteti uneori ostentativa, si aveti cuvinte cu nota de judecare fata de anumite persoane, care nu va cred, pentru ca sunteti prea atasata de mesajele dv.

    De asta va spun din nou, si sper sa intelegeti dragostea cu care va scriu, NU VA ATASATI DE MESAJELE DV. Ci , TRANSMITETI MAI MULT DIN DRAGOSTEA CE DUMNEZEU V-A OFERIT-O. Lasati pe Iisus sa clarifice, sa judece. Asa cum El a zis: ”EU NU JUDEC, SI CHIAR DACA JUDEC, JUDECATA MEA ESTE DREAPTA, CACI NU CAUT LA FATA OMULUI”

    RăspundețiȘtergere
  14. Ceea ce doresc sa va transmit, aveti va rog Privirea lui Iisus asupra tuturor. Uneori dati impresia de infailibilitate. Adica toti gresesc, iar dv nu. Nu va atasati de mesajele dv. Nu asta e important. Nu mesajele care le transmiteti sunt cele importante, CI CEEA CE PUTETI TRANSMITE DV DIN RELATIA CARE O AVETI CU DUMNEZEU. Stiti foarte bine ca vor inceta profetiile intr-o zi, minunile, vindecarile, miracolele, dar ceea ce va ramane va fi DRAGOSTEA.
    Sunt mii de profeti moderni in ziua de azi, insa noi toti suntem datori sa LUAM DIN TOATE CEEA CE ESTE ESENTIAL!
    V-ati gandit vreodata cat de greu este pentru cel ce crede in Dumnezeu sa va accepte mesajele ca fiind autentice(cu atat mai putin Biserica ortodoxa in mod oficial), si v-ati gandit cat de greu e pentru cel ce nu crede In Dumnezeu sa va accepte mesajele????!!!
    Ganditi-va cu toata ingaduinta sufletului la acestea. Nu poate cineva sa accepte mesajele dv ca fiind autentice, doar pentru ca dv sustineti ca asa sunt.
    Dragostea e mai usor de acceptat d-na Maria, dar minunile mai greu de acceptat. Fiecare accepta misterul lui Dumnezeu, la masura in care este el. Si aceasta nu e de judecat. DUMNEZEU NU E JUDECATOR. DUMNEZEU DA FIECARUIA CAT POATE SA CUPRINDA. Si daca cineva nu crede in minuni, daca nu crede in ce traiti dv, sau alti profeti moderni, va spun cu convingere ca nu este judecat de Dumnezeu. Nu va fi judecat, in sensul de condamnat. Fiecare are motivele Lui.
    Dumnezeu nu ne condamna, El vrea sa ne faca constienti de Existenta Lui, de Prezenta Lui.
    Cred ca este foarte greu, sa traiesti cum traiti dv, adica sa primiti mesaje mai mereu, sa traiti intensitatea asta, si va inteleg. INSA...., d-na Maria, lasati lucrurile sa decurga firesc. Si inca un lucru important, ganditi-va ca sunt multe suflete din orice confesiune crestina, si din alte religii care Il cauta sincer pe Dumnezeu, si multe suflete care au o relatie autentica cu Dumnezeu. Sunt multi foarte multi profeti ai iubirii in lumea intreaga, si e bine sa luam de la toti ceea ce este esential.
    Adica iubirea care construieste. Dumneavoastra, d-na Maria, sustineti ca l-ati vazut pe Dumnezeu. Nu neg acest lucru, caci toti Il putem vedea pe Dumnezeu. Insa modul in care dv l-ati vazut pe Dumnezeu Tatal sau pe Duhul Sfant, asa cum e reprezentat in traditia ortodoxa, nu trebuie sa va faca sa sustineti ca doar acesta e imaginea lui Dumnezeu.
    EL SE ARATA, SE DESCOPERA FIECARUIA DUPA CAPACITATEA SPIRITUALA A SUFLETULUI DE A-L PERCEPE. SI NU E IMPORTANT MODUL IN CARE DV SAU ALTII IL VAD PRIN VIZIUNI, VISE, ADICA FORMA IN CARE EL SE DESCOPERA,
    CI E IMPORTANT MESAJUL CARE NE AJUTA SA PERCEPEM IUBIREA LUI.
    ACESTA E FIRUL ROSU.
    Aceasta e marea greseala, daca unei persoane sau unui sfant i S-a aratat Dumnezeu intr-un anumit fel, ne ATASAM imediat, si Il ingradim pe Dumnezeu. Consideram ca forma aceea este Corecta.
    Dumnezeu este Complex, SI DINCOLO DE INTELEGEREA NOASTRA. Si da, El se poate descoperi oricui, in orice mod doreste El.
    Dar pe orice om al lui Dumnezeu, pe orice profet il vom cunoaste dupa roadele lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina esti o persoana extraordinara mai presus de patura sociala medie din punct de vedere intelectiv dar in acelasi timp plina de intelepciune si umilinta , calitati care astazi sint de o raritate mai ceva decat diamantul !!!!!!!
      Cristina , te admir in modul deosebit pentru persoana care testi , putine persoane au inteles care este essenza , si inca mai putini reusesc sa trasmita dragostea fara restrictii si rasism !!!!!

      Ștergere
    2. Vă rog frumos să aveți grijă,mai e o Cristina care mă copiaza,dar nu într-u totul!Nu suntem una și aceeași persoană.Vă mulțumesc!Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
    3. cristina24 iulie 2016, 21:58
      ´´Aceasta e marea greseala, daca unei persoane sau unui sfant i S-a aratat Dumnezeu intr-un anumit fel, ne ATASAM imediat, si Il ingradim pe Dumnezeu. Consideram ca forma aceea este Corecta.
      Dumnezeu este Complex, SI DINCOLO DE INTELEGEREA NOASTRA. Si da, El se poate descoperi oricui, in orice mod doreste El.
      Dar pe orice om al lui Dumnezeu, pe orice profet il vom cunoaste dupa roadele lui.´´
      RASPUNS

      MINIUNI DIAVOLESTI MAI SUS ´´ DUMNEZEU ESTE DUH SI ADEVAR ´´

      ADEVARUL ESTE IISUS HRISTOS CARE NI L-A FACUT CUNOSCUT
      ´´ EU CU TATAL SUNTEM UNA ´´

      RASPUNS
      TOTAL FALS
      DUMNEZEU ESTE TRINITATE SI TOTI CARE L-AU VAZUT , AU DESCRIS LA FEL ..... CA UNII AU DESCRIS IN DETALIU SAU ALTII MAI PUTIN DETALIAT , TOTI SUNT IN ACELASI DUH SI ADEVAR SI ASTA POTI VEDEA LA PROFETII DIN VT SI LA APOSOLTII DIN NT

      DECI FALSA CRISTINA ( DEMONII FAC CONFUZII ) ESTI IN EROAREEE MAXIMA SI PROSTITA USOR DE DEMONII ARHIDIACONI ( TEOLOGII SATANEI )

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      ORTODOXIA ESTE SINGURA ADEVARATA CACI IISUS NU S-A IMPARTIT ....CINE IESE DIN EA ESTE IN RATACIREEE

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR INSPIRATI SI INSPIRATE DE DEMONII .....

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  15. Acest ultim mesaj semnifica un viitor mare cutremur care va urma pe undeva,poate fii ca locatie si la noi in tara.Ramane de vazut ca de simtit il vom simti oricum. Va pup doamna Maria,si va imbratisez cu toata dragostea mea.Sa fiti binecuvantata de iubitul meu IISUS.
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  16. In ce mod auziti si vedeti aceste lucruri? Pe ecranul mintii sau in exterior ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa precum vedem si auzim toate in jurul nostru. Este o Lume nevazuta de ochii firesti,dar vazut cu ochii sufletului si auzita asa cum ne auzim intre noi.

      Ștergere
    2. se mai poate observa aceasta lume invizibila uneori si cu ochii fizici si cu urechile fizice. vorbesc din experienta.

      Ștergere
  17. vârtejul e în atlantic

    RăspundețiȘtergere
  18. valul de apa. 25 metri. lovește. coasta aia luxoasa...

    RăspundețiȘtergere
  19. ok, dar doctorii numesc astfel de fenomene halucinatii visuale si auditive, daca nimeni altcineva din anturajul persoanei respective nu le mai vede sau aude. Pana la urma unde e adevarul? Sunt halucinatii sau revelatii? Si cum poate fi cineva sigur ca nu sunt halucinatii , iar previziunile , rationamente bazate pe analiza unor fapte si contexte concrete extrapolate? (cu un grad mare totusi de vaguitate). Sunt in ceata complet si nu prea stiu ce sa cred exact.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doctorii nu sunt DUMNEZEU !!!
      Nu ai de ce sa fii în ceață,atâta timp cât, vei fi convins de adeverirea lor, intr-o perioda de timp mai scurta sau mai lungă.
      Nu trebuie sa crezi! Ci cerceteaza !

      Ștergere
    2. Dar sunt destul de vagi ca sa poata fi cercetate intr-o forma dincolo de orice indoiala ... De exemplu cu Nisa: In contextul in care toata lumea vorbea de atentate in Franta din cauza compionatului de fotbal , daca mintea incepe sa joace feste si sa avem impresia ca auzim pe cineva zicand despre un atentat , cand de fapt propria minte a creat acea voce pe baza a ceea ce se aude prin mass -media? Exista vreo previziune clara care sa nu fi putut fi anticipata in nici un fel de catre subconstient ?

      Ștergere
    3. Anonim 25 iulie 2016,01:29.
      Doamna Maria are dreptate.Nu sunt halucinații,nu sunt previziuni clare deoarece așa e stabilit de undeva de sus.Și eu am anumite imagini pe care le-am văzut împreună cu familia și prietenii mei.Nu o cunosc pe doamna Maria personal,nu avem nici o legătură una cu cealaltă,dar am văzut anumite lucruri pe care le-a văzut și dânsa.Doamna Maria le vede în fiecare zi,eu le vad în timpul posturilor de obicei.
      Mai sunt oameni care văd anumite lucruri,dar nu vorbesc de teamă ori de rușine.

      Ștergere
  20. eu am avut o singura data o viziune,eram la mare cu o grupa de copii in vacanta la eforie nord dupa ce inainte de inserat stateam relaxat pe pat si ma gindeam sa fiu atent cu copii a doua zi cind urma sa mergem cu trenul la costinesti cind inchideam ochi vedeam un vapor mare cu puntea laga in profil dar auzem copii din dormitor ,deschideam ochii si vedeam camera ,cind inchideam ochii vedeam din nou vaporul de trei ori,apoi inchid ochii si ma ateptam sa vad din nou vaporul dar de trei ori am vazut un deal sau nor gri aceiasi culoare o avea vaporul. M-am gindit ca e vreo inchipuire intrucit de pe geam se vedea marea cu vapoarele in zare ca niste cuti de chibrite care iesau din portul Constanta.Adoua zi ajuns la Costinest vad dintrodata vaporul esuat la tarm in coasta dealului de care nu stiam inainte,astea le vedeam cu 12 ore inainte seara cind inchideam ochii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Lumea spirituala se manifesta omului prin constiinta sa.Toti oamenii au daruri ale clarviziunii,clarauzului,clarsimtului,totul depinde de cine reuseste sa le descopere si sa le dezvolte.
    Diferenta intre halucinatii si revelatii o face doar nivelul constiintei.Omul are o permanenta conversatie in gandurile sale,mintea este "o maimuta beata" care nu are astampar daca nu o constientizezi si s-o pui "la respect".
    Constientizeaza momentul prezent ca sa poti controla ceea ce creezi.Evenimentele nu se intampla,ci sunt creeate.
    Tu esti creatorul propriului univers.Nimeni nu intra in universul tau fara acordul dat.Problema este ca noi creem inconstient si acordurile le dam tot inconstient.Asa avem ceea ce NU vrem.
    Adeverirea mesajelor nu justifica adevarata lor provenienta.Acestea pot veni doar de pe frecventa de vibratie a primitorului. Omul filtreaza orice informatie in functie de credintele sale.Daca nu am avea aceste filtre, o informatie de frecventa inalta ne-ar praji la propriu, nu numai mintea ci intreg organismul.

    Citez "un intelept" in viata;"aviz amatorilor!"
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  22. Craticoara ramane tot craticiora.nu mai filozifati si dati fel si fel de interpretari unei craticioare.poate ca tipul isi da cu craticioara in cap iar el stie sa faca in asa fel incat Tatal Creatorul Terra sa ii simta durerea reactionand la durerea lui si provocand un cutremur.ia trasati voi o linie imaginara, din papua noua guinee unde a fost ultimul cutremur,prin centrul tatalui terra si vedeti unde iese linia ..a a a stie careva?cineva se joaca cu voi si habar nu aveti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia vezi aici ´´ craticioara ´´ SUCCES LA VIZIONARE SI dupa ce ai invatat COMPLET te preiau eu in ortodoxie DINCOLO DE ASTEA ..... ASTA nU STIE NASSIM HARAMEIN ....
      nassim haramein - universul si apoi VEDEM demonii IN TOT acesta ....si cine stie poate iti ARAT si unde e universul intreg in geneza descris ... vizionare placuta SI CRATICIOARA e valabila = universul intreg = torus ..varianta scurta A REpreZENTARII care are vreo 43 de episoade ( le-am mai recomandat si alta data )
      cunoasterea din POMUL CUNOSTINTEI binelui si raului a dus la TOT UNIVERSUL SI PAMINTUL sa fie blestemat PENTRU om = adam = barbat ... DECI E PLIN DE DEMONI si VOR VENI si cel care se plinge DIN VIZIUNE E UN DEMON --- extraterestrii = demoni ...

      https://www.youtube.com/watch?v=3EorbfotdiA
      https://www.youtube.com/watch?v=hWPaUoIYO5M
      https://www.youtube.com/watch?v=uFAvfIyb2XI
      https://www.youtube.com/watch?v=0U30Y7X2-tQ

      ha ha ha

      suntem pregatiti cei care stim , dar multi nu veti fi CA NU VA PREGATITI SI VA PIERDETI TIMPUL CU PROSTII .....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    2. Dacă asta e tot ceea ce ai inteles tu din documentarul ăla pe care l-am văzut integral mai demult atunci ai nevoie de multe "vitamine" de la spitalul 9.

      Îți mulțumesc ca te-ai auto-diagnosticat cu succes. Pentru mine este clar de acum încolo ca tu nu esti în toate mințile. Credeam ca ești doar un troll dar se pare ca ai serioase probleme mentale. Du-te și te cauta. Demonii aia de care tot pomenești sunt mai aproape de tine decât crezi.

      Ștergere
    3. Aici aveti traducerea in romana a materialului postat de ortodoxul nostru zbuciumat .

      https://www.youtube.com/watch?v=5v76kxUEYyU

      Ștergere
    4. Materialul este unul foarte bun si merita urmarit pana la capat. Aveti multe de invatat din el.

      Ștergere
    5. Emanuel Prichici27 iulie 2016, 18:22
      Dacă asta e tot ceea ce ai inteles tu din documentarul ăla pe care l-am văzut integral mai demult atunci ai nevoie de multe "vitamine" de la spitalul 9.

      Îți mulțumesc ca te-ai auto-diagnosticat cu succes. Pentru mine este clar de acum încolo ca tu nu esti în toate mințile. Credeam ca ești doar un troll dar se pare ca ai serioase probleme mentale. Du-te și te cauta. Demonii aia de care tot pomenești sunt mai aproape de tine decât crezi.

      Psalmul 55
      1. Mântuieşte-mă, Doamne, că m-a necăjit omul; toată ziua războindu-se m-a necăjit.
      2.Călcatu-m-au vrăjmaşii mei toată ziua, că mulţi sunt cei ce se luptă cu mine, din înălţime.

      pridkitsch DIN INALTIME inseamna UNIVERS , dusmanii = demonii

      mai studiaza CA NU STII CE SPUI SI FACI

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR
      12.Cum ai căzut tu din ceruri, stea strălucitoare, fecior al dimineţii! Cum ai fost aruncat la pământ, tu, biruitor de neamuri!
      13.Tu care ziceai în cugetul tău: "Ridica-mă-voi în ceruri şi mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi aşeza jilţul meu! În muntele cel sfânt voi pune sălaşul meu, în fundurile laturei celei de miazănoapte.
      14.Sui-mă-voi deasupra norilor şi asemenea cu Cel Preaînalt voi fi".

      CERURI NU ARE TREABA CU INTREG UNIVERSUL , SA SE RETINA ....

      ASTA E INVATATURA BLESTEMATA SI STIU PRIDIKITSCH CA NU PRICEPI SI CA SE APLICA ASTA LA TINE CIND MA JUDECI ...HA HA HA

      23. Însă noi propovăduim pe Hristos cel răstignit: pentru iudei, sminteală; pentru neamuri, nebunie.
      24. Dar pentru cei chemaţi, şi iudei şi elini: pe Hristos, puterea lui Dumnezeu şi înţelepciunea lui Dumnezeu.
      25. Pentru că fapta lui Dumnezeu, socotită de către oameni nebunie, este mai înţeleaptă decât înţelepciunea lor şi ceea ce se pare ca slăbiciune a lui Dumnezeu, mai puternică decât tăria oamenilor.

      SI CERURI ESTE ASTA :
      36.Iisus a răspuns: Împărăţia Mea nu este din lumea aceasta. Dacă împărăţia Mea ar fi din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca să nu fiu predat iudeilor. Dar acum împărăţia Mea nu este de aici.

      CONCLUZIA SIMPLA PE CARE HARAMEIN SI TU PRIDIKITSCH NU O PRICEPI ESTE :

      IMPARATIA CERURILOR INCEPE DINCOLO DE UNIVERSUL TOT CA SCRIS ESTE :
      14.Şi a zis Dumnezeu: "Să fie luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pe pământ, să despartă ziua de noapte şi să fie semne ca să deosebească anotimpurile, zilele şi anii,
      15.Şi să slujească drept luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pământul. Şi a fost aşa.
      16.A făcut Dumnezeu cei doi luminători mari: luminătorul cel mai mare pentru cârmuirea zilei şi luminătorul cel mai mic pentru cârmuirea nopţii, şi stelele.
      17.Şi le-a pus Dumnezeu pe tăria cerului, ca să lumineze pământul,

      TAINA NOUA DEZVALUITA PENTRU CEI CE VAD SI VOR SA VADA ( TU PRIDIKITSCH NU TE INCLUZI AICI .... HA HA HA

      TARIA CERULUI = TORUS / ASTA NU STIE HARAMEINNNN SI RAMINE VALABIL CE AM SPUS CIND VA SOSI TIMPUL SI VA VREA DUMNEZEU. ,SE VOR AFLA MAI MULTE
      ESTI REPETENT LA CRESA --- HA HA HA

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      PS ´´ INTELEPTULE ´´ ASTA E MARUL =FRUCTUL OPRIT = TORUSUL = DIN CARE A MINCAT EVA ....

      SI RETINE DOAR CA ORICUM NU PRICEPI ´´ NU MAR DE OM ´´ .....

      PRIDIKITSCHHH CU MNTEA TA PLINA DE PACATE NU AI CUM SA PRICEPI SI STIU BINE CA PENTRU TINE CE SPUN EU E NEBUNIE DAR ESTI DIAGNOSTICAT DEMULT CU ASTA PRIN CE SCRII

      HA HA HA

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR


      PS DE ASTA NIMENI NU IL VA GASI PE DUMNEZEU , CHIAR DACA AR ZBURA PINA LA MARGINILE UNIVERSULUI ..IN UNIVERSUL TOT SUNT DEMONII

      TORUS = CRATICIOARA = INVIRTIREA INVERS ACELOR DE CEASORNIC


      CRESTIN ORTODOX




      Ștergere
    6. ORtoDoxich pana ma preiei tu in ortodoxie te preiau eu in realitate:sterge tatuajul ala ca nu e conform cu realitatea.aaa si nu mai cheltui bani pt masina mai bine infiaza un copil.si acum sper ca esti constient ca ai intrat in randul amatorilor.stil Madusian.asta da arta.

      Ștergere
    7. Asa este Madus , pe afara gardul si inauntru leopardul.

      http://www.dailymotion.com/video/x27tjvf_pastila-de-limba-sensul-ini%C8%9Bial-al-expresiei-afara-i-vopsit-gardul-inauntru-i-leopardul_tech

      Ștergere
    8. FOC PE PAMANT SI TOT UNIVERS =cerurile SI NECREDINCIOSI PIER...


      7.Iar cerurile de acum şi pământul sunt ţinute prin acelaşi cuvânt şi păstrate pentru focul din ziua judecăţii şi a pieirii oamenilor necredincioşi.
      2 PETRU 3

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    9. 10.Iar ziua Domnului va veni ca un fur, când cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, şi pământul şi lucrurile de pe el se vor mistui.
      11.Deci dacă toate acestea se vor desfiinţa,.........

      Ștergere
  23. D,spui ca mintea ta este o maimuta beata ,pe care nu ai putut sa o pui la respect?
    Esti de compatimit!

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu-mi pot asuma ceea ce intelegi tu, AN.22/09,dar imi asum ceea ce scriu!
    Dupa cum spuneam;fiecare intelege atat cat poate, iar eu il inteleg si-l accept asa cum este.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  25. dupa cite stiu eu,cind se referea la maimuta domnulD se referea la temperarea gindurilor pentru a putea aduce creerul intr-o stare de liniste si al pregatii pentru deschiderea celui de al treilea ochi,care se face intr-o stare de relaxare complecta inclusiv a simturilor si muschilor,corespuzator unei stari sub alfa a creerului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. nu cred ca e corect ca unii cer de la doamna Maria sa se conformeze parerilor lor,este si nepoliticos si tendentios din partea unora,cred ca asa cum a procedat este cel mai bine-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Doamne ferește-ne de necazuri. Ce scandalagii mai sunteți unii. De-aia nu ne mai rabdă nici pământul nici Dumnezeu. Ne-am înrăit de tot și suntem în stare să ne dăm în cap unii altora pentru nimic. Ăsta e sfârșitul lumii clar. Ne omorâm între noi.

    RăspundețiȘtergere