miercuri, 13 iulie 2016

RĂZBOIUL ESTE APROAPE !!! ISRAEL SI IERUSALIM ...!

                                                                 13 Iulie 2016,ora 4,15 zori de zi !

                                                    Dragii mei, 

Astăzi dimineață în zori ,m-a trezit un glas care spunea ceva cutremurător.
Glasul spunea așa:
                       ” Războiul este aproape!
      Iar Israel  si Ierusalim ,au contur Gel!” 

Dragii mei, am scris de curând despre al treilea Razboi Mondial, care bate la usile noastre.
Din nefericire dragilor, iata cum, si acest MESAJ spune tot de RAZBOI.  
Mesajul ,ne spune despre Israel si Ierusalim.
Dar tâlcuirea MESAJULUI, eu nu stiu a o face.
Daca voi stiti dragilor, astept cu nerabdare Comentariile voastre.
In articolul următor, voi scrie despre SUZUKI,si veti rămâne uimiti !
                                           Cu dragoste,Maria.  

19 comentarii:

  1. Infiorator!! Data este scrisa gresit d-na Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si un articol pregatit sa vedeti despre ce e vorba...redau aici ca poate unele persoane nu reusesc sa il deschida.

    Titlul suna asa..

    „Avem 100.000 de RACHETE gata sa distruga Israelul. O alta sansa mai buna ca acum nu vom mai intalni” – Lider iranian

    Hossein Salami, adjunctul comandantului Garzilor Iraniene Revolutionare, a declarat ca tara sa detine in Liban 100.000 de rachete gata sa distruga Israelul.

    „Oportunitatea de a distruge Israelul este mai buna ca nicioadata, pentru ca zeci de mii de rachete cu raza lunga de actiune aflate peste tot in lumea islamica sunt gata sa loveasca Israelul imediat dupa ce vor primi ordin”, a declarat Salami, vineri, potrivit unei stiri difuzate de agentia iraniana Tasnim, citata de Jerusalem Post.
    Salami a mai acuzat Israelul ca ajuta SUA sa spioneze lumea islamica, adaugand ca „revolutia palestiniana cu pietre se transforma intr-o revolutie a rachetelor care nu va lasa timp Israelului sa respire”.

    Zeci de mii de iranieni au iesit, vineri, pe strazi in 850 de orase pentru a striga sloganuri impotriva Israelului.
    Sursa

    http://www.aktual24.ro/avem-100-000-de-rachete-gata-sa-distruga-israelul-o-alta-sansa-mai-buna-ca-acum-nu-vom-mai-intalni-lider-iranian/

    RăspundețiȘtergere
  3. Razboi mare va fii in Israel dupa 2017 luna Septembrie..Mai e putin timp de pregatire si de mantuire . Sa tineti minte in Septembrie 2017 va fii semn mare in cer pentru Israel ca Semn de razboi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este greu cu sursa este vorba despre studiul biblic unde implica cunoastere de ani de zile care nu este la indemana oricui decat celui care studiază profetiile evreiesti si semnele in cer.Nu am o sursa anume dar veti auzi de la anul cu Semnul in cer,se va vorbi la timpul potrivit. Războiul ar putea veni mai repede decat se crede poate chiar si 2018 eventual 2019.

      Ștergere
    2. Se vor uni cateva tari impotriva Israelului si Ierusalimului ceea ce va percede razboiul final Armaghedeon.Inainte va fii atacarea Europei.Asta si biblia spune UE Europa va fii ars de tot in foc va ramane un pustiu inainte de Armageddon.

      Ștergere
    3. Nu mai programati razboaie. Sa atenuam cat putem! De ce sa dam nastere la situatii monstruoase? Suprapunem acum peste aceasta imagine una deosebita: cu frumusete, verdeata, iubire si fericire unde umanitatea vietuieste in liniste si pace!Schimbam gandul, schimbam imaginea... si situatia!

      Ștergere
  4. DOAMNE APARA-NE ! OARE DE CE AU UNII ATATA URA SI SETE DE A UCIDE ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://lumeacarnavalului.wordpress.com/2016/04/28/cum-sa-gasim-bresa-in-acest-univers-loosh-101/

      Ștergere



    2. Anonim13 iulie 2016, 20:11
      cauta si citeste cartile celui mai mare clarvazator adamic EUGEN NICOLAE GîSCA ..si vei vedea cine sunt aceia care se hranesc ,fura energia si cloneaza sufletele oamenilor naivi care il parasesc pe IISUS CRISTOS ,ESTE ADEVARAT CA CEI CARE IL IUBESC PE IISUS CRISTOS SUNT INCONJURATI DE NISTE ENERGII NUMITE PLASE MESIANICE CARE NU POT FI ATACATE DE NIMIC. cauta cartile se mai gasesc cateva si in librarii ..nu mai citi prostii.
      Eugen Nicolae Gisca – Duhul omului / Fiintele umane intrupate pe teritoriul Romaniei /Misiunea Romaniei / Spiritul omului / Sufletul omului / Trupul materic / Trupul viitor de slava al omului

      Cristian Ganescu, Eugen Nicolae Gisca – Forta contra forta – marturiile unui clarvazator / Omul in afara trupului / Marele mister, omul / In fata eternitatii / Cosmos – de la haos la Imparatia cerurilor/ EL este Romanul anuntat de Vanga in profetiile ei ,eu ii multumesc lui Dumnezeu ca din cartile lui am aflat pericolele care ne pandesc la tot pasul ,,sa stii ca si ingerii cazuti sunt foarte destepti ” si ei au fost in lumina candva.


      Ștergere
  5. http://www.lovendal.ro/wp52/un-mare-secret-illuminati-barbara-bush-mama-fostului-presedinte-american-george-w-bush-era-fiica-satanistului-aleister-crowley-cel-mai-malefic-om-de-pe-planeta-vedeti-legatura-dintre-illum/

    RăspundețiȘtergere
  6. Atentatul de la Nisa , l-ati prevazut cu 4 luni inainte !:

    http://www.stiripesurse.ro/atentat-la-nisa-arme-grele-in-camion-presedintele-regiunii_1143029.html

    DIN NOU FRANȚA ??? VAI DE NISA !!!
    29 Martie 2016,ora 23,55 !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/03/din-nou-franta-vai-de-nisa.html



    RăspundețiȘtergere
  7. Observ că între momentul viziunii și producerea evenimentului trec 3-4 luni ..razboiul înseamnă că nu este foarte departe ? Să ne ferească Dumnezeu .

    RăspundețiȘtergere
  8. Președintele turc Tayyip Erdogan a fost salvat de la asasinare de Israel.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai ati fost deja acolo si ati vazut

    RăspundețiȘtergere