joi, 7 iulie 2016

GLASUL ADEVĂRULUI ADEVĂRAT ! CU VOIA ACESTUI GLAS SCRIU EU !

                                             Noapte de 3 -4 iulie 2016,ora 22,45 !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care întareste CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, pe care eu ÎL traiesc și  ÎL scriu, de aproape 20 de ani în caietele de suflet, precum si de 3 ani, aici pe Blog.
Iata dragii mei, pentru voi cei care mai aveti îndoieli, în privința mea si referitor la ceea ce eu scriu.
Citez:
                     ”Cartea cu al Lui Dumnezeu Cuvânt, este Glasul ADEVĂRULUI adevărat!”
Dragii mei, eu nu scriu de la mine putere! 
Eu scriu, numai sub îndrumarea DUHULUI SFÂNT.  
        
Toate câte le scriu,sunt numai din Glasul Adevarului adevarat.
Cine vrea sa creada,este lucru minunat pentru sufletul lui; cine nu vrea sa creada,atunci nici să nu jigneasca si sa nu huleasca DUHUL ADEVĂRULUI.  
Nimeni nu obligă pe nimeni, ca să facă ceva împotriva voinței sale.  Totul trebuie sa vină din suflet si din inimă, din Dragoste si din Credința de neclătinat.
                                   Cu dragoste,Maria. 

27 de comentarii:

  1. Dacă toți oamenii s-ar iubii precum animalele din videoclipul de mai jos, oare cum ar fi ?
    https://www.youtube.com/watch?v=mrudR-kIB1k

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti dreptate d-na Maria, stiti cum se spune" CREDE SI NU CERCETA ", daca suntem constienti de tot ce ni se intampla, am realiza ca toate ne sunt date pe masura credintei noastre si ca nimic nu este intamplator !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca Dumnezeu ne a dat deja un semn ca rugaciunea noastra comuna atat cat e ea de firava tot a fost primita pentru ca dupa 03.07.2016 cand ne am hotarat mai multi sa punem genunchiul la rugaciune parca arsita nu mai este si totul e mai euportabil. Cred ca Domnul Dumnezeul nostru ne indruma prin d na Maria ca sa incepem sa luam in serios cat mai multi oameni credinciosi si sa ne rugam cu staruinta si nadejde tot timpul si la ora stabilita pentru ca simt ca Romania, acoperita de Duhul Sfant chemat sa fie cu noi prin rugaciunile noastre, va fi ca o arrca a lui Noe pentru multe neamuri. De aceea nu trebuie sa renuntam usor la rugaciunea comuna si cu cat va fi mai staruitoare cu atat minunile se vor intampla din ce in ce mai vizibil pentru fiecare. DOAMNA MARIA VA IUBESC SI VA DORESC MULTA SANATATE SI OCROTIRE PERMANENTA DE SUS PENRU A NE CALAUZI IN LUCRAREA PE CARE DOMNUL O CERE DE LA NOI. VA IUBESC PE TOTI ROMANII DE PRETUTINDENI SI VA ROG DIN SUFLET SA NE UNIM DIN CE IN CE MAI MULTI LA RUGACIUNE ALATURI DE DOAMNA MARIA PENTRU CA DACA VOM FACE ASA VOM FI DE NEINVINS SI DOMNUL SI MAICUTA TOMNULUI NE VA ACOPERII.DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI.AMIN

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarut mainile doamna Ghiorghiu, ma scuzati ca intervin in cadrul acestui articol.
    Am vazut postari si am citit din curiozitate blog-ul dlui CICERONE LICHI si am postat aici urmatorul articol al dansului.

    ***************** ATENTIE: **************************
    CICERONE LICHI : RECOMANDA SA NU VA MAI RUGATI LA SFINTI SAU LA MAICA DOMNULUI. ASEMENEA RECOMANDARI RATACITE SI ERETICE NU CRED CA ISI AU LOCUL PE BLOGUL DOAMNEI MARIA GHIORGHIU.
    NU ESTE CRESTINESC SI NICI DIN INVATATURA SFINTILOR PARINTI SA NU NE RUGAM LA MAICA DOMNULUI. ********************

    Cu aleasa stima,
    CRISTIAN


    ------------------------------------
    https://ciceronelichi.blogspot.ro/2016/04/despre-inchinari-si-rugaciuni.html

    Voi cînd vă închinați să vă închinați în duh (suflet ) și adevăr ( inima voastră ). Să nu vă închinați la icoane și la lucruri făcute de om. Si cînd vă rugați să vă rugați așa: Tatăl nostru care ești în Ceruri s.a.m.d.... si tot ce cereți Tatalui Ceresc, cereți în numele meu și vi se va da. Adică în numele Mîntuitorului.
    Nu vă rugați la Maica Domnului sau la nu stiu ce sfînt că este greșit. Nu sărutați oasele ( moaștele ) morților. Cum puteți da valoare si slavă la niște oase mai mult decît Tatălui Ceresc. Vreti minuni ? dar minunile sunt în voi, doar trebuie să le descoperiți prin posturi cît se poate de lungi și cît mai multe rugăciuni la Împaratul Ceresc. Nu uitați ! Dacă nu deveniți vegetarieni, nu o să înțelegeți nimic. Adevărat vă spun că, încă nici un mîncător de carne nu a intrat în Împărăția Cerurilor dacă nu a postit și nu a devenit vegetarian.
    La venirea Mîntuitorului, ce îi veți spune ? Ne am închinat la icoana ta. Și El vă va spune : Mergeți la icoana mea, ce cautați la mine. Ne am închinat și ne am rugat la mama Ta ( fecioara Maria ). Mergeți la mama mea să vă ierte, ce cautați la mine. Ne am rugat la nuștiu care sfînt. Mergeți la sfîntul acela să vă dea viața vesnică, ce cautați la mine. Adevărat vă spun că din cauza icoanelor veți fi judecați și la aceia care vă rugați voi, aceia vor fi primi care vă vor acuza înaintea mîntuitorului și vor zice: din cauza lor nu am putut să dormim linistiți pentru că acești oameni strigau la noi și ne aduceau nouă slavă în loc să aducă Părintelui Ceresc. Nu vă închinați și nu vă rugați la creații, ci la Creator. Luați exemplu după rugăciunea Tatăl Nostru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PRIETENI DRAGI,sufletului meu!
      Lăsati pe acest domn CICERONELICHI, să se roage cum el voieste, iar voi dragilor, urmati-l pe IISUS HRISTOS si credeti si va rugati MAICII SALE, credeti si va rugati Sfintilor, credeti si va rugati PREA SFINTEI TREIMI.
      Sfintele ICOANE dragii mei, sa nu vă lipseasca din casa! SFINTELE ICOANE, reprezintă cu adevărat Chipul Sfintilor LUI DUMNEZEU. Fara SFINTELE ICOANE, ne-am inchina zeilor, ierbii, lunii,sau stelelor...etc.

      Avand o SFANTA ICOANA in fata ochilor, stim exact cui ne inchinam si cum arăta Sfantul din Icoana,atunci când a trait pe Pământ.
      Urmariti Priteni dragi acest BLOG, si va asigur că ,nu veti rataci CALEA spre mântuire.
      Nu plecati urechea la bazaconiile acestui domn CICERONE, căci este total inafara CREDINTEI.
      Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
  5. Daca esti asa shemcher precum scri in blogul tau domnule Cicerone LICHI, de ce nu esti mai luminat decat doamna Maria ? Dai sfaturi proaste Cicerone LICHI !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Credinta fara cunostere nu rezista, doar cunoasterea care se afla-n noi ne arata ce urmeaza...
    Din pacate aceasta cunoastere nu o primeste decat Maria prin Duhul Sfant.
    "În mod sigur porți o Lampă măreață înăuntrul tău, o Lampă mereu înflăcărată, mereu aprinsă, mereu strălucitoare, căci nu poate fi stinsă de nimic în lumea aceasta, o Lampă, pură, mereu arzând, vezi tu, mereu luminată. Era luminată înăuntrul tău înainte să vii în această lume. Va fi luminată odată ce vei pleca. Este lumina vieții din tine pe care Dumnezeu ți-a dăruit-o să o ai pentru totdeauna.

    În această viață temporară, în această vizită pe Pământ, Lampa este adânc înăuntrul tău – uitată, acoperită de un văl, așa că atunci când îți închizi ochii, este întuneric înăuntru, ca și cum n-ar exista nimic acolo care să-ți ilumineze viața lăuntrică. Dar Focul încă arde înăuntrul tău deși încă nu-l simți sau nu-l recunoști suficient. Focul este în tine pentru că ești în viață.

    De unde vine acest lucru, de a fi în viață, acest Foc? Dacă ar fi doar focul corpului tău, ar înceta odată ce viața ta s-a sfârșit, dar acest Foc nu se oprește. Nu este stins cu pierderea corpului, căci atunci când părăsești această lume, este ca și cum te-ai trezi dintr-un"... www.noulmesaj.org/lampa/

    RăspundețiȘtergere
  7. Maica Domnului exista ! Pe mine m-a ajutat anul trecut intr-o problema fara iesire, nerezolvabila din start . Citeam paraclisul si o imploram sa ma ajute . Oameni buni , m-a ajutat , exista , e vie, ne asculta , se indura de toti pacatosii .
    Am rugat-o ca mama si ca mama m-a ajutat . Cand disperarea va cuprinde si aveti caini in jurul vostru , dusmani stiuti si nestiuti , situatii fara iesire , duceti-va grabit la Ea si grabit va va raspunde . E mama noastra care nu ne lasa . Eu am trait minunea .

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai perfecta dreptate Anonom 10:12.Din 2002 sunt in Madrid si n-am vazut sa ploaie in iulie niciodata,ploua pana la jumatatea lui mai si mai ploua pe la jumatatea lui septembrie iar gradele erau 41-45 insuportabile.Au fost in fiecare zi tormente linistite de cand am inceput programul de inchinare. Raspuns la rugaciuni.Doamne fii laudat.Noi grupusorul mergem toata saptamana.Daca voi mergeti mai mult de saptamana asta ne alaturam voua in continuare.Rugaciunea in grup muta muntii.Dumnezeu chiar ne asculta.Imi canta ingerii in inima de fericire.Lidia.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua. Dragilor cu cateva luni in urma eu va scriam sa ne intoarcem toti la credinta.Poate atunci unii a-ti ris de mine,dar vine timpul cand toti vom ingenunchea in fata Mantuitorului,si o sa-l rugam sa fie mai blind cu noi.In primul rand sa-l iubim,pe el ca ne da viata in fiecare zi,ne da panea pe masa,si toate celelalte,sa nu uitam si sa-i multumim pentru toate in fiecare zi,si bune si rele,ceea ce meritam fiecate in parte.Ma bucur foarte mult ca incet,incet ne unim in credinta.Rugatii pe toti sfinti sa se roage impreuna cu noi,ei au puteri foarte mare,o spun din propria experienta primita de la Parintele Arsenie Boca,rugativa pentru toata omenirea,sa nu uitam ca pe pamint sunt multi in coma,copii mici bonlavi,alti bonlavi mintal si alte boli,si noi sa ne rugam si pentru ei.
    Credinta nu mindria,salveaza Romania.
    Cu mult respect pentru toti.
    Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie sa ne rugam cu staruinta cu credinta tare neclintita si nadejde in fiecare zi mult timp de aici inainte nu numai o saptamana!!! Domnul Dumnezeul nostru vrea sa ne manifestam cu adevarat copiii Lui credinciosi. Eu asa am inteles din mesajele doamnei Maria ca Noi romanii avem o misiune grea data de insaasi Domnul Hristos sa ne intoarcem cat mai multi la credinta si ascultand de glasul Sau, rugandu ne asa cum am inceput si din ce in ce mai puternic si cat mai multi sa reusim sa rezistam la valul de necazuri ce reprezinta necazul cel mare din vremea lui antihrist, vreme in care ne pregatim sa intram. De aceea trebuie sa traim dupa legea lui Dumnezeu cu pravila zilnica de rugaciune dimineata si seara si dupa putinta fiecare ce poate si simte sau stabilit de duhovnic, sa respecte posturile, spovedanie si impartasanie si nu in ultimul rand fapte bune, milostenie trupeasca si sufleteasca. HAIDETI CAT MAI MULTI SI CU HOTARRE SI CONVINGERE SA FACEM CEEA CE EVIDENT DUMNEZEU STEAPTA DE L NOI. NU SUNTEM CEI MI RAI AS CUM NE ZUGRAVESC UNII CI SUNTEM DOAR SLABITI IN CREDINTA SI ASTA A DUS LA TOATE NECAZURILE SI NENOROCIRILE NOASTRE. NUUITATI CA MOSII SI STRAMOSII NOSTRI AU PLECAT LA LUPTATINAND POST INAINTE, RUGANDU SE SI CREZAND CU PUTERE NESTIRBITA IN DUMNEZEU. EL A FOST SI ESTE TARIA NOASTRE EL ESTE TATAL NOSTRU SI MICA DOMNULUI E MAICA NOASTRA SI EI NU NE VOR LAS DACA SI NOI VOM STI SA LUPTAM CU ARMELE PE CRE DOMNUL HRISTOS A VENIT PE PAMANT SA LE DEA PRIN JERTFA SA TUTUROR CELOR CRE VOR SA I URMEZE. DRAGII MEI FRATI SI SURORI ROMANI VA ROG DIN ADANCUL SUFLETULUI MEU DE MAMA CRE DORESTE SA SI SALVEZE COPII SI NEPOTII DIN NECZURILE CE VOR VENII PESTE NOI HIDETI SA NE UNIM CU DEVART SA DAM MNA CU MAN SI INIMA CU INIMA SI SA LUPTAM PRIN RUGACIUNE CURAAT SI ADEVRATA PENTRU TARA NOASTRA SCUMPA ROMANIA SI PENTRU VIITORUL COPIILOR NOSTRI. SI VA MAAI MAARTURISESC CEVA IMI DORESC DIN TOATA FIINTA MEA SA MAI TRAIESC SI S PRTICIP LA RECONSTRUCTIA UNEI ROMANII FRUMOASA SI BOGATA DUPA VOIA BUNULUI NOSTRU IMPARAT DOMNUL IISUS HRISTOS. CACI ADEVARATUL SI SINGURUL NOSTRU IMPARAT ESTE SOMNUL HRISTOS. VA IUBESC PE TOTI SI MA IERTATI PENTRU INDRAZNEALA DAR ASTA SIMT CU TARIE SI AM VRUT SA STITI SI VOI DRAGII MEI. DOAMNA MARIA VA MULTUMESC PENTRU TOT CE FACETI PENTRU NOI DOMNUL SI MAICUTA DOMNULUI SA FIE CU NOI CU TOTI. AMIN

    RăspundețiȘtergere
  11. Frate Alexandru,stinge lampa aceea ,ca nu are nici o treaba cu ortodoxia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi cer iertare pentru litrele lipsa din mesajul anterior dar am scris pe tableta si nu prea pot revedea textul inainte de publicre dar sper ca s inteles esentialul. Va iubesc o seara buna

    RăspundețiȘtergere
  13. Oameni frati sa ne reintalnim din cand in cand aici http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/07/un-razboi-inedit.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim 21:08, “Crapă lemnul, acolo sunt Eu. Ridică piatra şi acolo Mă vei afla.”
    Aprinde o lampa pe o carare pustie si intunericul nu va mai fi la fel.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu cred ca noi nu ne putem schimba decat pe noi insine in mod direct dar daca am suprapune peste fiecare imagine negativa, peste fiecare om care a infaptuit ceva reprobabil, peste fiecare informatie proasta, imediat imaginea pozitiva, fapta buna, informatia inversa, vizual, mental si sufleteste, lumea n-ar mai arata asa ca acum. A observa lumea inseamna a o schimba. Avem ceva de pierdut daca am observa-o frumos?

    RăspundețiȘtergere
  16. Rugaciunea va fi painea noastra zilnica de acum incolo, obisnuiti-va, e sacrificiul nostru cel mai mic.
    Nu va inchipuiti ce inseamna asta. Intram in fluxul tuturor sufletesc al tuturor celor ce se roaga, puterea rugii creste inmiit.Nu ramanem un grup, ci devenim UNA,daca intelegeti ce este UNUL.
    Sa PlOUA deci, da Doamne ploaia Aceea de folos si de trebuinta sufletelor noastre, si gliei noastre strabune si opreste-o cand e de oprit. Uneste-o cu lacrimile noastre si inmulteste-ne pe noi rugatorii,ca ciupercile dupa ploaie,iar pe noi nu ne mai opri.
    Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mult mi-ar fi placut ca toate aceste indemnuri la rugaciune ,sa vina din partea doamnei Maria ,care este gazda si inima acestui blog si nu din partea unei anonime!Dar in fine,e bine si asa...
      C

      Ștergere
  17. Mulțumiți lui Dumnezeu pt toate câte sunt.

    RăspundețiȘtergere
  18. la ora 9 dupa apusul soarelui

    ce frumos e sa fii anonim si sa primesti laude stiind ca nimeni nu va sti cine le-a primit fiindca noi suntem de fapt acelasi

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumim lui Dumnezeu pentru toate cate au fost, sunt si vor fi, absolut toate.

    RăspundețiȘtergere
  20. Probabil ca fiecare din noi are un rol d na Maria este calauza noastra spre Domnul nostru Iisus Hristos asa cum El a ales, iar noi pe masura ce intelegem mesajele si mai ales ca e vorba despre noi ca prin libera noastra voie decidem sa depasim stadiul de spectator si vrem sa devenim cu adevarat un frate pentru cei din jur cu inima deschisa si iubitoare cu atat se vor produce modificarile pe care Dumnezeu le asteapta de la noi. Trebuia ca noi sa intelegem si noi sa simtim focul dragostei de tara si de neam caci d na Maria simte toate aceste lucruri de mult.NOI TREBUIE SA NE DESTEPTAM FIECARE DIN NOI IAR DESTEPTAREA NU SE POATE DECAT PRIN CREDINTA POCAINTA SI INTOARCEREA LA DUMNEZEU. NU AM INDEMNAT NUMAI EU LA RUGACIUNE PRIMA E DOAMNA MARIA AICI PE BLOG DAR SI ALTII AU FACUT O SI TREBUIE SA RECUNOASTEM CA IN SFANTA BISERICA IN TOATE SLUJBELE SI PREOTII LA PREDICA TOT ASTA NE SPUN SA NE RUGAM. FIECARE DIN NOI IN DIFERITE ETAPE ALE VIETII AM JIZ E ASTA E O POVESTE DAR ACUM SUNTEM IN FATA UNEI REALITATI NEASTEPTATE CA A DEVENIT EVIDENTA MAI MULT CA ORICAND FORTA SI NECESITATEA RUGACIUNII. VOM AJUNGE SA NU MAI PUTEM FACE UN PAS FARA A CERE PRIN RUGACIUNE AJUTORUL DOMNULUI, AL MAICII SALE SI AL TUTUROR SFINTILOR. POATE CA ASTA TREBUIE SA NE O DEMONSTRAM NOUA ROMANILOR SI APOI SA I SPRIJINIM SI PE ALTII. DSR PANA ACOLO AVEM DE LUCRU FIECARE CU NOI INSINE SCHIMBAREA SE FACE PRIN SCHIMBAREA FIECARUIA DIN NOI DE BUNA VOIE. ASA CRED CA AM INELES PANA ACUM SPER SA FIM CAT MAI MULTI. CU DRAGOSTE VA SALUT PE DUMNEAVOASTRA D NA MARIA SI PE TOTI ROMANII NOSTRI DRAGI.

    RăspundețiȘtergere