luni, 18 iulie 2016

CARTEA ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT , ESTE GATA PENTRU EDITURĂ !

                                                   Dragii mei,      

Iata că se vede si luminița de la capătul Tunelului.
CARTEA numita de Dumnezeu, ADEVĂRUL  DUHULUI  SFÂNT, primul volum al acestei Cărti a Duhului Sfant, va pleca spre Editură luna aceasta.
Acest prim volum scris de mine sub insuflarea Duhului Sfant, cu ajutorul vostru de nepretuit, va vedea lumina tiparului luna aceasta.
CARTEA este gata, urmează doar sa mai verific de la A la Z,toate câte am scris, si sa mai adaug ceea ce am lăsat anume la urmă, despre SFÂRSITUL LUMII ,precum si despre Prunca Lui Dumnezeu ȘAPTE. 
Sunt tare ,tare fericita, și nu am cuvinte de multumire pentru ajutorul vostru, al celor care ati donat fiecare după putere,pentru zidirea CUVANTULUI LUI DUMNEZEU, pentru ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT.
Pentru voi toti cei care ati donat ,pentru zidirea Cuvântului  Lui Dumnezeu,pentru ADEVĂRUL  DUHULUI SFÂNT,CARTEA  o veti primi GRATIS, împreună cu multumirile din inima,precum si cu toate gândurile frumoase ,împletite cu Rugaciunile mele către Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului,pentru fiecare dintre voi si nu numai.
Multumiri,multumiri,multumiri din toata inima ,si ma rog la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa vă binecuvinteze cu Mila si cu Darul Său, pentru DARUL vostru pe care mi l-ati dăruit din toata inima voastra, pentru zidirea CUVÂNTULUI,pentru zidirea ADEVĂRULUI adevărat.
CONTUL  la Raiffeisen Bank rămâne deschis , pentru viitoarele volume ale ADEVĂRULUI  DUHULUI  SFÂNT, în care puteți depune în continuare,si pentru care vă multumesc din suflet,  dar si inima si sufletul meu rămân deschise pentru voi toti Prietenii de suflet si nu numai.
Iată:

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un nr mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

                  Cu toata dragostea sufleteasca si cu toata pretuirea, pentru voi Prietenii de suflet, 
                                                   Maria Ghiorghiu. 
P.S.

Mai jos, este ultimul articol,in care am primit de la DUHUL CEL PREA  SFÂNT, Titlul Cărtii: 

                                    Prieteni dragi, 

După ce am incercat cu totii ca sa gasim un TITLU la CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVÂNT,(si va multumesc din suflet) iata că astazi dragilor, MARE MINUNE a avut loc.
În timp ce republicam articolul cu : CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVANT, aud glas din Cerul Sfant ,un Glas rasunator,care imi graieste asa:

                 ”Maria!
             Cartea cu al Lui Dumnezeu Cuvânt, se va chema așa : 
                  ADEVĂRUL  DUHULUI  SFÂNT !”

În aceste clipe dragilor, pe obrajii mei,curgeau lacrimi de infinită bucurie. 
DUMNEZEU ÎNSUSI, a ales TITLUL CĂRTII SALE:

          ”ADEVĂRUL  DUHULUI  SFÂNT !”
 
   Ce spuneti dragilor, de aceasta MINUNE? Eu plang de bucurie! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,vegheaza scumpii mei PRIETENI de suflet, la fiecare cuvintel pe care il scriu, si vi-l daruiesc. Sa fiti siguri Prieteni dragi, ca ajutorul vostru este de nepretuit, iar BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI va vor binecuvanta cu MILA si cu DRAGOSTEA SA, si vă vor intoarce DARUL vostru pentru editarea CARTII: ADEVARUL DUHULUI SFÂNT, vă vor intoarce însutit! Din inima si din suflet ,pentru voi toti,toata dragostea sufleteasca si toata pretuirea. Cu dragoste,Maria.
                      

                                                     
                                                      Image result for DUMNEZEU

                                                                Dragii mei,

Sunteti bucuria inimii si sufletului meu!
Fara ajutorul vostru de nepretuit, eu nu as fi putut sa public primul volum al Cartii Lui Dumnezeu,din motive financiare.
In aceasta CARTE, in acest prim volum, veti găsi absolut tot ce este nevoie,  pentru a merge pe CALEA MÂNTUIRII SUFLETULUI, si cel mai de nepretuit LUCRU, veti gasi CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ,pur, imaculat si neîntinat.
Asa cum mi-a fost GRAIT de DUHUL CEL PREA SFÂNT. 
S-a adunat in CONTUL pentru CARTE, circa 80% din suma necesara(cu aproximatie )editarii Cartii,a scoaterii la LUMINA al ADEVARULUI LUI DUMNEZEU.
Fiecare dintre voi, aveti acolo Sus in Ceruri, o caramida pusa la zidirea CUVANTULUI PREA SFINTEI TREIMI.
Vă promit PRIETENI dragi, ca nu veti fi dezamagiti, in privinta primului volum al CARTII LUI  DUMNEZEU, si nici la cele foarte multe care vor mai urma, si pe care le voi scoate cu banii obtinuti din vanzarea primului volum ,precum si ,prin bunavointa si bunatatea inimii voastre,care pentru mine, este un ajutor imens, de nepretuit.
Toti cei care ati daruit si veti dărui din suflet ,si din bunatatea inimii voastre ,bănuti pentru editarea acestei CARTI cu adevarat sfinte, veti primi CARTEA GRATIS, impreuna cu cele mai calde si curate ganduri si Rugaciuni ale mele ,către DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, pentru voi toti ,precum si pentru cei dragi si scumpi sufletului vostru.
     Din partea mea pentru voi Prieteni dragi, toata recunostinta, pretuirea si multă dragoste sufleteasca .
                                         Cu dragoste si cu aleasa pretuire,
                                                                           Maria. 


              .
Articole mai din urmă:


 CARTEA  VA  APĂREA, MULT MAI DEVREME DECÂT AM ANTICIPAT !
Iar acest minunat lucru, se datoreaza vouă cititorilor cu inima buna, cu suflet curat si plin de lumină si Credință.
Vă multumesc din inimă tuturor celor care, ati donat si veti mai dona pentru CARTEA cu al LUI DUMENZEU CUVANT.
Am văzut extrasul de cont ,dar nu voi da nume,pentru că ,DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI cunoaste inima si sufletul fiecaruia dintre voi.
Doresc sa va spun că, am fost si sunt placut impresionata de bunatatea inimii voastre.
Voi scrie un POMELNIC cu numele mic, al fiecaruia dintre voi dragilor, si-l voi da Duminica la Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie,pentru ca Părintele să se roage pentru sanatatea si binecuvantarea voastra, si a celor dragi vouă.
O treime din suma necesara, s-a adunat până acum.
Iar CARTEA este scrisa circa 80%, mai am foarte putin, după care, s-o reanalizez ,s-o corectez si s-o trimit la Editură.

Îmi doresc din suflet,ca la finalul lunii Iunie 2016, sau cel târziu iulie,materialul pentru CARTE (primul volum)să poată fi trimis spre Editură.
Cu adevărat PRIETENI dragi:
”PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE !”

 
                               Cu dragoste si prețuire,Maria.

                                                               Dragii mei,


                          Vă aduc , o Veste minunată!

.
 
Până la sfârsitul anului 2016, voi scoate o primă CARTE cu al Lui Dumnezeu Cuvânt,în care voi scrie cum a început totul, dar si viata mea de la nastere până în prezent, precum si alte MINUNI ,pe care nu le-am putut scrie pe Blog,din motive obiective.
Aceasta primă CARTE, o voi scoate într-un tiraj  mai mare,iar prezentarea Cărtii o voi face la Bucuresti.
Evenimentul va fi televizat, de mai multe televiziuni.
Dragii mei, deoarece situatia mea financiară nu-mi permite ca să scot aceasta CARTE într-un tiraj mai mare , m-am gândit sa deschid un Cont la RAIFFEISEN BANK, pentru ca voi cei care doriti si aveti dragoste de Dumnezeu si de Maica Domnului, să puteti contribui la editarea acestei Cărti,cu atât cât puteți si cu cât vă lasă inima.
Eu deja lucrez la CARTE, iar atunci când va fi gata o voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtii.

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un nr mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți cei care, veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceasta CARTE cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi, anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa va ajute si sa va binecuvinteze împreună cu toti cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTE,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei.

16 comentarii:

  1. D-na Maria, sper ca ati luat in calcul si publicarea cartii in mediul online. Adica sa dati posibilitatea tuturor sa cumpere cartea (in format electronic) nu numai in varianta tiparita pe hartie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!Doamna Maria as vrea sa iau legatura cu dumneavoastra,va rog frumos sa-mi dati o adresa, un nr de telef unde va pot contacta.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Ma bucur ca vrei CARTEA! Saptamana aceasta va pleca spre EDITURA.
      CARTEA va costa în jur de 8 euro. Are peste 400 de pagini. Cu dragoste ,Maria.

      Ștergere
  4. Peisaj de iarna in Radauti :

    http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/gheata-de-5-centimetri-zona-radauti-foto-1544810

    RăspundețiȘtergere
  5. La care editura ati reusit pana la urma ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabi pe unde esti ? Esti ok?

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitări Maria ! Multumim pentru toate învățăturile, pe care ni le oferi si ni le spui ! Din suflet pentru suflete ! Cu mult drag ! Doamne-ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.evz.ro/iadul-alb-loveste-romania-in-mijlocul-lunii-lui-cuptor-in-urma-urgiei-au-ramas-pagube-uriase.html?utm_source=prohp&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

    RăspundețiȘtergere
  9. MARIA ,DRAGA MEA MARIA, ASTEPT CU NERABDARE SA-TI CITESC CARTEA. STAU IN BUCURESTI, NU CRED CA CA FI PROBLEMA SA O GASESC. SPER SA TIPARESTI CAT MAI MULTE SA AJUNGA IN TOATA TARA. MULTUMESC MARIA, MI-AI FACUT VIATA MAI FRUMOASA .TE IMBRATISEZ, MARIAH.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARIAH scumopa mea, primul exemplar al CARTII, la tine va ajunge printr-un curier rapid,si va fi CADOU pentru sufletul tau, din sufletul meu.
      Voi tipări circa 2500 exemplare,atât imi ajung banii,dar după ce se vor epuiza, căci asa va fi cu ajutorul DOMNULUI si al MAICII DOMNULUI, voi reedita alte exemplare,atâtea câte se vor cere. Imi doresc, ca sa se gaseasca si in LIBRAIILE din Țara. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  10. Dragii mei,
    Va astept cu mare drag, in aceasta seara, la AGENTUL VIP -ANTENA STARS, in jurul orei 22,30 !
    Cu dragoste ,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  11. radu petrus

    pe 18.07.2016
    Te rog scrie-mi in privat pe facebook, sau pe mail: mariatecuci61@yahoo.com Cu drag,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara. Doamna Maria va felicit pentru carte.A fost o munca foarte grea,dar cu ajutorul Duhului Sfant a-ti terminat.Eu cred ca aceasta carte,trebuia sa fie scrisa ,pentru ca pe linga Sfanta Biblie,Evanghelie si alte carti sfinte de pe pamint,aceasta carte a Duhului Sfant ne va pregati pe noi oamenii,cum sa-l asteptam pe Mantuitorul,cand va veni in Noul Ierusalim,Romania si multe alte profetii.Noi respectam toate cartile sfinte,dar am intinlit foarte multe persoane ortodoxe si catolice care au zis ca Sfanta Biblie este foarte grea de inteles,si de aceea aceasta carte trebuia sa fie scrisa pe intelesul nostru al tuturor,si vremurile care le traim acum.Multe minuni vor fi in tara noastra,incepind cu cartea Duhului Sfant si terminind cu venirea Mantuitorului.Multi dupa ce vor citi cartea o sa-si schimbe gandirea,comportamentul,multi se vor intoarce la credinta,vor renunta la partea materiala,pentru IISUS HRISTOS.Multi o sa inceapa sa aprecieze mai mult viata,si sa aiba grija mai multa de suflet.Mai multe profetii vor veni,ca raspuns la unele intrebari din carte,pentru ca pentru noi vor fi ca noutati.
    Va doresc multa sanatate,si putere de munca,ca deacum incepe greul pentru noi toti.
    Bunul Dumnezeu sa ne fereasca de tot raul din lume.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara MARIANA din BANAT!
      CARTEA aceasta, ADEVARUL DUHULUI SFÂNT, este abia la primii pasi, deoarece vor urma multe volume cu acelasi nume: ADEVARUL DUHULUI SFANT.
      Va asigur pe toti cititorii că nu veti fi dezamagiti.

      SAPTE va veni la timpul hotărât de IISUS HRISTOS !

      Ștergere
  13. Felicitari! A fost un succes emisiunea de astăzi am aflat mai multe informații prin intermediul dvs.Ma bucur ca existați pentru noi românii si aparitia dvs in timpurile de sfarsit nu este întâmplătoare.Totul este cu un scop bine precis,învățăm si am avut multe de invatat pana acum de când ati aparut.Dumnezeu este mare.

    RăspundețiȘtergere