21 Iulie 2016,ora 6,22 dimineața !
Dragii mei,
În aceasta dimineață,treaza fiind ,aud un glas care spune ceva tare tainic; uimitor de tainic.
Glasul spunea asa:
”Vorbim de Pădurea Tibetată , de românul instant!”
Iata dragii mei, ce taină poate cuprinde acest MESAJ ,pe care l-am auzit astazi dimineață.
Astept cu drag Comentariile voastre,cu privire la acest Mesaj si nu numai.
Cu dragoste ,Maria.
Poate este Tibetana,care e un popor,de 7,8 milioane de locuitori,mi se pare ca e o insulă.Ceva legat de romani si tibetani...
RăspundețiȘtergerePadure in Tibet la 5000 de metri si roman instant,adica foarte updatat cu realitatea cotidiana aumanitatii,astea doua sunt cam rare si greu de gasit
ȘtergereTibetul...insula...???!!!Wow...
ȘtergereMda, și eu m-am crucit... :)))
ȘtergereMda... şi eu m-am crucit! :)))
ȘtergereTibet locul pe unde isi cautau germanii dovezi pentru rasa lor ariana. Romanul instant, germanul vinzator de romani ajuns la cea mai mare functie in statul roman.
RăspundețiȘtergereExista in Europa o padure care a fost plantata acum aproximativ 1000 de ani cu scopul de a fabrica din lemnul copacilor (care aveau anumite caracteristici-elasticitate -densitate et.c.)un anumit tip de arme.acesti copaci au fost adusi din Asia.nu stiu exact daca din tibet.ei au fost plantati la vremea respectiva dar pt a ajunge la caracteristicile necesare fabricarii acelor arme ei trebuiau sa se dezvolte pana la 60 de ani.in momentul in care copacii au ajuns la varsta de 60 de ani deja armele pt care fusesera plantati sa se fabrice erau inutile deoarece aparusera altele mai performante.asa ca padurea nu a mai fost taiata ci pastrata ca patrimoniu astazi devenind o rezervatie naturala .coroborand toate acestea cu premonitia :asteroid 8.24.s-ar putea ca acesta sa cada chiar in tara unde se afla padurea.aceasta tara se afla pe traseul meridianului 8 est.
RăspundețiȘtergerepoate sa fie vorba de un loc in padurea Tibetana prin care se poate ajunge prin teleportare si aceasta sa fie experimentata de un roman sau poate un roman descopera ceva in legatura cu aceasta tehnologie care are legatura cu Tibetul
RăspundețiȘtergereLa o cautare pe google "padurea tibetana" apar informatii despre o padure foarte controversata de la noi "Padurea Hoia-Baciu" din Ardeal.... am citit lucruri cu adevarat interesante...poate de aici, cumva, legatura cu "romanul instant".. "R"
RăspundețiȘtergerePoate vom auzi de vreun roman care a gasit iluminarea 100% in ceva manasire din Tibet...
RăspundețiȘtergereTibetana
RăspundețiȘtergerehttps://vimeo.com/114801480
RăspundețiȘtergerehttps://www.youtube.com/watch?v=R69o3Se_0og
Ștergerehttps://www.youtube.com/watch?v=xHvUPXzuaLA
ȘtergereScepticul Igor Dobrokhotov din Rusia a analizat pe larg dovezile pentru presupusa minune pe situl său, inclusiv sursele antice și fotografiile și filmările contemporane. El a reprodus de asemenea și „îmbăierea în flăcări” și a descoperit contradicții în povestea „coloanei despicate de trăsnet”.
ȘtergereDobrokhotov și alți critici, inclusiv cercetătorul ortodox rus Nikolai Uspenski, dr. Aleksandr Musin de la Sorbona și unii ortodocși de rit vechi citează extrase din jurnalele Episcopului Porfirie (Uspenski) (1804-1885) care arată că preoțimea din Ierusalim știa că Lumina Sfântă e frauduloasă.
Porfirie era un arhimandrit ortodox rus și un om de știință trimis în misiune oficială de cercetare bisericească la Ierusalim și în alte locuri (Egipt, Muntele Athos). În timpul șederii în Ierusalim a fondat misiunea rusească de acolo. Mai târziu, după reîntoarcerea în Imperiul Rus, a fost făcut episcop în dioceza Kievului.
Porfirie și-a înregistrat impresiile în jurnalele lui, publicate ca Kniga bytija moego (Cartea ființei mele) în 9 volume din 1894 până în 1901. În primul volum, Porfirie scrie: „Un ierodiacon care a intrat în altarul Mormântului atunci când, după cum crede toată lumea, focul sfânt coboară, a văzut oripilat că focul este aprins de la o simplă lampă de icoană care nu se stinge niciodată, și astfel focul sfânt nu este o minune. El însuși mi-a spus despre asta azi” (Kniga bytija moego, vol. 1 (anii 1841-1844), p. 671). Nu se spune cum s-ar putea ca această flacără perpetuă să fie păstrată aprinsă.
Porfirie relatează mai târziu o poveste spusă lui de către un mitropolit din Ierusalim. Conform acesteia, când Pașa Ibrahim al Egiptului a fost acolo a dorit să verifice autenticitatea minunii, deci le-a spus slujitorilor patriarhului să-l lase înăuntru în altar în timpul ritualului. Dacă minunea era autentică, el urma să doneze o sumă mare de bani, dar dacă era o fraudă urma să confiște toți banii dați de pelerini și să dezvăluie frauda în toate ziarele europene.
Delegații - mitropolitul Misaеl al Petrei, mitropolitul Daniel al Nazaretului și Episcopul Dionisie al Filadelfiei - s-au întâlnit să discute propunerea. Misael a admis atunci că aprinde focul de la o lampă de icoană care stă ascunsă în spatele icoanei de marmură a Învierii lui Hristos, înapoia patului mortuar. Astfel, ei au decis să-l implore pe Ibrahim să nu se amestece în treburile religioase și să nu dezvăluie secretele riturilor creștine, pentru că Împăratul Rus Nicolae ar fi foarte nefericit dacă s-ar întâmpla așa ceva. Pașa Ibrahim a decis atunci să nu insiste asupra chestiunii. Dar din acel moment clerul Mormântului a încetat să creadă în coborârea miraculoasă a Luminii Sfinte.
Porfirie continuă: „... mitropolitul a adăugat că numai de la Dumnezeu însuși așteaptă ei încetarea minciunii (noastre) pioase. După putință, el va calma oamenii care acum cred în minunea focului din Duminica Sfântă. Dar nu putem nici măcar să începem această revoluție în gândire. Am fi dezbinați chiar lângă altarul Mormântului.
L-am informat pe patriarhul Athanasius, care trăia atunci în Constantinopol, despre șantajul lui Ibrahim Pașa, dar în scrisoarea noastră către el am scris 'focul sacru' în loc de 'lumina sfântă'. Surprins de această schimbare, binecuvântatul părinte ne-a întrebat: 'De ce numiți Lumina Sfântă altfel?' I-am spus adevărul, dar am adăugat că focul, aprins pe Mormântul Domnului de la lampa ascunsă, este, la urma urmei, un foc sacru, de vreme ce vine dintr-un loc sacru.” (Kniga bytija moego, vol. 3, pp. 299-301)
Un martor relatează în ziarul Mireanul Catolic din 16 August 1855 momentul după ce Patriarhul iese cu lumina astfel: "Imediat după aceea cei doi preoți ies cu torțe aprinse în mâini, pe care le țin la ușa Sfântului Mormânt, în timp ce populația adunată se îmbulzește cu ardoare indescriptibilă, fiecare încercând să primească o parte din prima și cea mai pură flacără. Turcii, între timp, îi snopesc cu niște ciomege uriașe fără milă, însă toată această violență e fără nici un efect căci mulțimea extaziată la maxim este anesteziată de emoție și continuă să se îmbulzească. Cei care au luat flacără o apropie imediat de barbă, față și piept, pretinzând că nu le arde ca o flacără pământească, dar n-am văzut nici unul care să îndure acest experiment suficient de mult timp încât să facă pretenția convingătoare. […] Trebuie recunoscut că cei doi care intră în mormânt își joacă bine rolul, cu rapiditate și dexteritate, însă comportamentul gloatei a discreditat rapid miracolul. Latinii (catolicii) se chinuie să expună ceremonia ca fiind cea mai rușinoasă impostură și un scandal făcut religiei creștine, probabil din invidie că alții sunt stăpânii unei astfel de afaceri atât de profitabile. Dar grecii (ortodocșii) și armenii își pun credința în miracol și fac pelerinaj în primul rând din acest motiv, fiind deplorabila nefericire a preoților lor că înșelând deja de atât amar de vreme, acum se văd forțați să continue, de frică că oamenii ar putea să-și piardă altfel credința." - "Shrines of Jerusalem"
ȘtergereCred ca este un mesaj cifrat pentru un roman anume.
RăspundețiȘtergereBravas! Carmen.
ȘtergereTibet poarta spre Shambala.
RăspundețiȘtergerePadurea TibeTATA?! Nu TibeTANA!
RăspundețiȘtergereDa ! Asa este ,precum mi s -a spus : PĂDUREA TIBETATĂ !
Ștergerecuviosii pustnici din Bucegi
Ștergerehttps://www.youtube.com/watch?v=bx1SdOPiAQo
Padurea Tibetata nu Tibetana. Poate fi altceva??
RăspundețiȘtergerehttp://www.almeea.ro/dezvaluirile-fantastice-ale-unui-calugar-tibetan/
RăspundețiȘtergereSe poate sugera si o alta interpretare
RăspundețiȘtergerepadurea sa aiba un sens figurativ, de multime
Tibetul luat in considerare cu sensul unei spiritualitati avansate,
Padurea “tibetata” - sa fie o forma comprimata(ignorand exprimarea gramaticala) a unui participiu adjectival /padurea tibetanata (forma de asemenea inexistenta) dar care poate fi exprimarea cea mai scurta a sensului unei multimi (romanii) transformate instant intr-o multime spiritualizata
Cu alte cuvinte vor avea loc conditiile pentru transformarea spirituala a romanilor.
R
Adica sa primim mura-n gura?
ȘtergereMa tem ca nu tocmai "mura-n gura". -Instant- poate presupune urmarea unei stari de șoc si ca orice șoc, ceva dincolo de orice s-a intamplat pana acum, capabil sa-i provoace efectul.
ȘtergerePeste tot in jur vad conditii "prielnice", eu insa contez pe șocul in fata unor minuni. Vom fi in stare sa le atragem? Cat de pregatiti suntem pentru ele cand cu cateva exceptii, nimeni nu mai spera nimic?
Unde-s gandurile care cred Inimii? Asta-i intrebarea.
R.
Da, Alexandru, pentru ca nu mai este timp...
Ștergerehttps://www.youtube.com/watch?v=52D0X0zP8C4
Ștergereclipul anonimului 11.26 poate completa textul si intelesul interpretarii facute.
RăspundețiȘtergereR.
http://documentare.rightbe.com/documentare-subtitrate/yoghinii-din-tibet-documentar-rar
RăspundețiȘtergereVreau sa fiu padurar in padurea tibetata sa vand lemne la fabricile de mobila.Multumesc anticipat.gigi.
RăspundețiȘtergereBuna gluma :) de parca Tibetul e plin de paduri.
Ștergerev
o rominca alpinista calatorind singura in tibet sau nepal e cautata ca disparuta-craciun
RăspundețiȘtergeres-a gasit trupul unei alpiniste in himalaia ,se pare ca e romanca noastra-craciun
RăspundețiȘtergerePt dna Maria :
RăspundețiȘtergereEste vorba de un roman special care practica in padure exercitii tibetane
Multumesc frumos !
RăspundețiȘtergerePlacerea mea, ca prea le vedeti !!!
RăspundețiȘtergere