duminică, 24 iulie 2016

DUMNEZEU TATĂL, A APĂRUT PE GEAMUL UȘII !


                                                                  23 Iulie 2016,ora 7,10 dimineața !

                                                    Dragii mei, 

Astazi dimineață, treaza fiind, vad in fața ochilor inchisi o incapere ce avea , o usa cu geam de sticla transparent.
Vad un bărbat care sta in genunchi si face curatenie; sterge usa de jos in sus, dar comenteaza, fiind foarte supărat ca face acest lucru.
După ce termină partea de jos a usii, când dă de două ori pe geamul dreptunghiular al usii, ceea ce vede, il lasa nemiscat.
Pe geamul usii, a apărut DUMNEZEU TATĂL, asa cum IL cunoastem cu totii,doar ca ,era în picioare pe toata inaltimea geamului. 
Avea vesmintele bleu-albastre ,si un baston in Mâna Sa dreapta.
                                                                    

                                    .
Omul rămâne stană de piatra, si nu mai poate scoate un cuvânt.
DUMNEZEU  TATĂL, îl privea prin geamul de sticla.
Dragii mei, vom auzi de o astfel de MINUNE, cât de curând.
Datorita faptului că,oamenii nu mai cred in astfel de aparitii ale Sfintilor, ale LUI DUMNEZEU si - ale MAICII DOMNULUI, iata cum ,DUMNEZEU TATĂL si-a anunțat dinainte aparitia SA, prin mine roaba SA.
Atunci când se va adeveri, atunci oamenii vor crede, deoarece ,am scris mai dinainte de a se întampla. 
Fericiti cei ce n-au vazut, si au crezut! 
                                    Cu dragoste,Maria. 

14 comentarii:

  1. Doamne ajuta! Te asteptam Doamne si la noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta pe toata lumea si pe mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate ca unii din noi de pe blog...poate ca nu...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mama Dumnezeu să o odihnească în pace cînd ieram copila ,avea o vorbă ,de nu iești cuminte te trimit la Maglavid la Petrache Lupul.Dupa multi ani am aflat cine iera acest Petrache Luplu .Acestui oier om simplu i sa arătat Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. barbatul de ce era nemultumit? deoarece facea treburi casnice?? ete nah! secole de-a randul sau considerat mari si tari...au subjugat femeia dupa bunul plac. clar! e timpul ca barbatul sa constientizeze faptul ca femeia (fiinta mai firava) nu s-a nascut ca sa fie sluga treburilor casnice...detest mentalitatea barbatului autoritar, considerandu-se regele iar femeia ramanand o vesnica sluga a gatitului, a ordinei in casa etc etc... multa nedreptate in lumea asta, a fost, este si ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria,pe ce dată lansați prima carte?Am să rog pe cineva dacă poate să vină s-o cumpere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LANSAREA CĂRTII ...ADEVARUL DUHULUI SFÂNT, va fi in luna septembrie.Inca nu am stabilit o zi anume. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Doamne ajută!Vă mulțumesc!

      Ștergere
  7. Dumnezeu este in tot si in toate..omniprezent, omniscient, omnipotent.inclusiv geamul ce trebuia sters...si cel mai mic fir de praf are parte de Dumnezeu, cand urati ceva...pe cine urati de fapt??

    RăspundețiȘtergere
  8. DOAMNE ajuta-ne si nu ne lasa pe noi pacatosii de pe pamant,SLAVIT sa fii in veci.Doamna Mariana''adevarat graiti/scrieti''va urmaresc cu foarte mare interes;Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu cum e sa iti apara TATAL CERESC in fata ,dar stiu cum e sa-ti apara Iisus si inca pe strada.Dupa divortul mamei,mama a hotarat ca in casa noastra nu va mai intra picior de barbat iar daca mie imi trebuie maritat nu inaintea ei.Baietii s-au retras ,prietenele la fel.Am plans catre Dumnezeu cu disperare sa faca ceva si sa schimbe situatia pentru ca asa nu se poate trai.In aceea seara veneam acasa de la bunica, era pe la ora 11 noaptea in iulie o caldura de curgeau apele pe tine si deodata vine o adiere de vant rece ca de pe zapada.Mi-am ridicat privirea spre cer si am vazut ca varfurile plopilor se indoaie. Cand ma uit inainte(in fata) sub un stalp cu neon din coltul strazii vad pe Iisus stand in genunchi cu ochii in pumni plangea.Avea in jurul lui o aura galbena aurie ,pe cap avea coroana de spini de un lat de palma si un vesmant visiniu cu reflexe negre.Nu ma mai tineau picioarele,ma lasau genunchi,am zis"sunt nebuna"cum sa vad eu asa ceva.Doamne, dar uite stelele pe cer,aici locuieste vecina Maria,acolo ceasornicarul,ma uit inainte aceiasi figura,Doamne, asta-i conducta de gaz pun mana pe ea si pe gard ,ma uit la vecini nu era lumina la nici unul ca m-as fi dus la oricare ,asa ca a trebuit sa-mi continui drumul si ma intrebam oare ce-o sa ma intrebe si oare ce-o sa-i zic. Dar asa o sa-i zic "daca si tu plangi si eu plang oare de unde mi-o veni mie ajutorul".Pe masura ce ma apropiam a disparut.Si azi ma uit la locul acela dar n-am mai vazut, sunt multi ani de atunci.Nu e usor sa stai fata in fata cu datatorul de viata vesnica, dar de atuncea viata mea s-a schimbat in bine.Cu drag Lidia.

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate tipul lucreaza intr-o industrie sa zicem auto si monteaza usa stanga fata(de la sofer).e suparat ca asta il retine de la multe .toata ziua cat e la munca se vede in geam si stie ca chipul sau ca si al tuturor oamenilor este asemanator cu al creatorului sau:Tatal Creatorul Terra.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu este vazut,auzit,simtit, in functie de nivelul constiintei, si intrun fel unicat de fiecare fiinta in parte.
    Fiecare scanteie este unicata,dar niciodata separata de celelalte si mai ales de Flacara Suprema.Scanteile formeaza focul.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere