duminică, 7 mai 2023

URSII POLARI VOR INVADA CASELE OAMENILOR !

                                                       6 Mai 2023,ora 23,11 !

                                                  Hristos a inviat !

                                                    Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut un ochi la ceafa,vad inspre apus multe case sau mai corect spus,o localitate in care erau multe case locuite de oameni.

Insa, alaturi de acesti oameni, pe strazi, in curtile lor si chiar in casele lor, navaleau ursii polari.

Asa precum se-ntampla din nefericire si la noi in Romania, ca ursii nostri sa coboare si sa faca ravagii prin sate si chiar orase, tot la fel si aici, ursii polari invadasera acea localitate.

.
Din pacate dragilor, mana omului a distrus tot Lucrul bun al Lui Dumnezeu si continua sa distruga Creatia Lui Dumnezeu.
.
Nu este nevoie sa mai scriu aici, cum majoritatea oamenilor de pe pamant, distrug natura, distrug pamantul si ce e mai tragic, distrug pe Aproapele lor.
Noi suntem prea mici si neputinciosi in fata atator distrugeri.
Dar de vom avea Credinta si de ne vom pune toata nadejdea si toata iubirea noastra in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,cu siguranta vom putea face fata la toate incercarile grele prin care trecem si vom trece si-n viitor.
Cu dragoste,Maria.


13 comentarii:

  1. Incalzirea globala ajunsa la 1,2 grade in perioada postindustriala si acum El Nino poate in un an si jumatate sa incalzeasca in doi ani cu inca 0,1 la 0,3 grade maxim ce ar insemna ca anul viitor sa se atinga limita maxima de 1,5 grade dtabilita prin acordul de la Paris ca limita Dezastrului
    Topirea banchizelor unde ursii vineaza , ii vor face cersetori de foame prin gunoaiele caselor oamenilor,ca si ursii bruni dar mai afectati biologic in pragul disparitiei pe cei albi polari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. pe tv am vazut in Groenlanda cat de mults-a redus mediul de trai al ursilor albi prin dezghet- nu-i de mirare ca vor invada casele pt hrana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu se planga oamenii pentru ca e vina lor ca au invadat si distrus teritoriul animalelor.

      Ștergere
  3. Un sfat: de ocolit cresa-gradinita zona Delfinariu. Apucaturi ca ale lui DD.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfatul este pt. copii sau este destinat adultilor?

      Ștergere
  4. Americanii alarmati de Talik-urile-zone de pamint dezghetat din Permafrostul artic dat de incalzirea globala care mai ales dupa 2030 va creste poluarea cu mercur ce ajunge la contaminarea apei freatice si afectatea stabilitatii constructiilor slabite de pamintul dezghetat care va afecta toate tarile din zona artica inclusiv drumurile si caile ferate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. A mai fost dat un mesaj asemanator in trecut ...

    RăspundețiȘtergere
  6. In urma cu ceva timp, cineva spunea de o invazie ruso-chineza in Alaska ( in timpul celui de-al III -lea Razboi Mondial ... dar vor da inapoi )

    RăspundețiȘtergere
  7. @ursii polari invadasera acea localitate.@
    Adică rușii vor invada vestul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca oamenii le invadeaza teritoriile, ce sa faca si amaratele de animale si pasari??!?!?!
    Sunt de vina oamenii rai, ticalosi si dornici de inavutire, expansiune. Aceste specimene de oameni nu realizeaza ca isi fac si lor insisi rau prin poluare, defrisari, prin eliminarea / disparitia speciilor de animale, pasari, plante.
    Distrugerea ecosistemului duce la disparitia chiar si a speciei umane care a provocat raul suprem intregii naturi, a faunei si florei, pe scurt - a intregului mediu inconjurator.

    RăspundețiȘtergere
  9. Alaska este pe cercul de foc- neprevazutul bate la usa celor de acolo, cutremure ff mari , f frig, vulcani etc- adevarat punct strategic pt rusi in apropierea americanilor!

    RăspundețiȘtergere