luni, 29 mai 2023

SUNTEM CHEMATI SUB ARIPILE MAICII LUI DUMNEZEU SI A SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL !

  Dragii mei,

Se apropie cu pasi repezi ziua de 3 iunie, cand vom sfinfi din nou Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu. V-ati anuntat foarte multi de prin tara si nu numai,ca veti veni anume pentru acest Eveniment Divin, si nu am cuvinte ca sa va multumesc din inima si din suflet. Am rugamintea ca atunci cand veniti pe 3 iunie, sa-mi spuneti cine sunteti si de unde, deoarece dragilor, eu nu va cunosc pe toti.Ne cunoastem cel mai mult de pe Whatsapp, de la telefon si de pe facebook.Imi doresc dragii mei, ca sa vorbesc cu fiecare in parte si sa va imbratisez cu dragoste, sa va multumesc din inima ca ati facut o Jertfa bineplacuta Maicii Domnului si Lui Dumnezeu si ati ajuns la Tecuci la a doua Sfintire a Sfintei Troite. Dupa savarsirea Sfintei Slujbe de un Sobor de Preoti, vom sta la masa cu totii in curtea casei mele.Toate bucatele vor fi pregatite de mine ,pentru ca toti credinciosii sa se simta fericiti si sa fie sanatosi.Cei care nu vor putea sta la masa cu noi, cu Preotii, vor primi in DAR cate un pachetel cu bucate sfintite de Preot. Sunt infinit de fericita dragii mei,am mari emotii, va sunt recunoscatoare si va pretuiesc cu inima si cu sufletul. Totul se va filma, vom face si poze, totul va fi divin de frumos. Deja Maicuta Domnului este fericita in Ceruri ca va veni atata lume pentru Sarbatoarea Sfanta a Sa! Si in Ceruri se graieste de Evenimentul Divin din 3 Iunie, se graieste de data de 3 iunie.Nimic nu a fost si nu este intamplator ! Totul e oranduit de Sus. Va astept cu multa dragoste sufleteasca ! Pana in ora 12 sa ajungeti ca sa prindeti Sfanta Slujba de sfintire! Daca trece de ora 12, ne vom bucura sa stam impreuna la masa, sa vorbim si sa va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca.Veti lua acasa si Sfanta Aghiazma de la sfintire si coliva de grau sfintita, dar si multa putere sufleteasca de la Duhul Sfant si de la Maicuta Domnului.Veti putea intra daca va doriti in interiorul Sfintei Troite ca sa va rugati! Cu mult drag ,cu multa recunostinta si cu multa dragoste sufleteasca,Maria Ghiorghiu!


              .

                            

  Acum,Sfanta Troita este impodobita dupa dorinta prea sfanta a Maicii Lui Dumnezeu !

Acum , a venit randuiala de Sus ,pentru o  a doua sfintire! 

               Sambata  3 Iunie 2023 ora 12, in ziua Mosilor de Vara!

.



                                        Dragii mei,                                                 

                                         Hristos a Inviat ! 

Dragii mei, sa ne amintim de prima sfintire a Sfintei Troite din Tecuci,Judetul Galati, cu Hramul MAICII DOMNULUI - POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL !

De atunci, la aceasta SFANTA TROITA care a fost ridicata cu ajutorul divin al vostru,al tuturor celor care iubesc cu inima si cu sufletul pe PREA SFANTA TREIME si pe MAICUTA DOMNULUI cu SFINTII Sai, MINUNILE se tin lant.Si nu o spun eu de la mine, ci spun toti credinciosii care s-au perindat pe la SFANTA TROITA,au venit sa se roage la MAICA LUI DUMNEZEU,iar o parte dintre ei m-au sunat si mi-au spus cu mare bucurie, cat de mult i-a ajutat Maicuta Lui Dumnezeu.

Anul acesta 2023 ,m-am gandit,asa am simtit in inima si-n suflet, dar m-au intrebat si cativa credinciosi care au venit in 2021 la prima sfintire a SFINTEI TROITE, daca nu o sfintim iarasi si anul acesta in iunie.

Si gata, vom face din nou inca o sfintire a Sfintei Troite si vom invita iarasi un Sobor de Preoti ca sa o sfinteasca la implinirea a 2 ani de la ridicarea ei. 

Va fi foarte frumos si tamaduitor pentru sufletul nostru, al fiecaruia dintre noi. 

Sambata pe 3 iunie 2023 este si Sambata Mortilor,Mosii de Vara. 

Deci, cu siguranta nimic nu este intamplator,adica, ca am hotarat impreuna sa facem o a doua sfintire a Sfintei Troite a MACII Lui Dumnezeu.

Cine doreste sa vina pentru aceasta noua sfintire, poate veni in acea zi, iar eu voi avea mare grija ca sa va anunt din timp ,ora Sfintei Slujbe a Sfintirii Sfintei Troite.

Cine doreste sa daruiasca pentru Sfintirea Sfintei Troite, o poate face sunandu-ma la unicul numar de telefon public al meu personal, 0747226236 si sa-mi trimita Pomelnic pentru vii si pentru cei adormiti pe Whatsapp la acelasi numar 0747226236 ! 

Vom pregati si pachete cu mancare, care vor fi sfintite si daruite celor prezenti.

Iata dragilor, si contul in care puteti sa donati,sa daruiti pentru aceasta Sfanta si Mare Slujba de resfintire a Troitei Sfinte a Maicii Lui Dumnezeu -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Va rog sa ma sunati atunci cand doriti ca sa donati, pentru ca nu cumva sa donati in alt cont inventat de escroci care copiaza articolele mele cu tot cu poze.

Inca o data, va scriu unicul numar de telefon al meu personal,telefon cu publicul credincios si bun, cu inima buna si cu suflet mare: 

0747226236 ,acelasi numar de telefon si pentru Whatsapp :0747226236. 

Iata dragilor si datele personale a Bancii si a singurului Cont:

 RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.
Prieteni dragi, sunt infinit de fericita ca vom face acest lucru divin.Ca vom resfinti Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu ,iar o parte din voi dragilor, care veti putea si veti dori,veti fi prezenti la aceasta Sfanta Slujba de Resfintire a Sfintei Troite.Va asteptam cu multa iubire si cu multa dragoste sufleteasca!
Cu dragoste si cu recunostinta ca intotdeauna,Maria!
Dar, sa ne reamintim de prima sfintire a Sfintei Troite: 

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

..

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

                                    HRISTOS   S -A  INALTAT !

                              Dragii mei, 

Am reusit ca sa pun si pe Blog, filmuletul cu sfintirea Troitei Maicii Domnului din 4 Iunie 2021.
Iata dragilor ,puteti ca sa va bucurati de Slujba savarsita de un Sobor de Preoti :
..

   Dumnezeu si Maicuta Domnului, sa va binecuvinteze pe voi toti cei care, ati ajutat la ridicarea Sfintei Troitei a Maicii Lui Dumnezeu - Potirul Nesecat si a Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil , si sa va apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni. Fiti cu totii binecuvantati dragii mei si ocrotiti impreuna cu toti cei dragi voua.Amin!
                             Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Halal transparenta si secretomanie dupa model Iohannist
    Marele ministru al sanatatii demagog si calau al Genocidului Covid Rafila care se vrea a fi si noul presedinte a fugit pe usa din spate a ministerului de Frica sa stea de luni de zile de vorba cu medicii rezidenti si cu jurnalista Anca Alexandrescu , cu parlamentarul Coarna
    Tinuti 3 ore in holul ministerului cu multi consilieri si directori nu a dorit nimeni sa stea de vorba cu ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lipsa de transparenta tipica Iohannista
      -ca si asta ca primar se ascundea dupa fustele a doua secretare care spuneau -inclusiv la telefon-ca nu e la Primaria Sibiu- cind el era dupa usa secretarelor in birou.
      Guvernul Romaniei are 500 de consilieri la 200 secretari de stat majoritatea cu numele la secret-craciun.

      Ștergere
    2. Ce inseamna denumirea asta noua a majoritatii angajatilor din Romania de CONSILIER? Peste tot gasesti numai consilieri. Dar ce fac acestia? Pentru ce isi iau banii?
      Ca ii consiliaza pe ceilalti angajati si le sugereaza ce sa manance, cat sa doarma, cum sa se imbrace, cum sa se poarte si ii "invata" bunele maniere?
      Ha-ha-ha!
      Cand am auzit de "consilieri patriarhali" am ras in hohote.
      Inghit banii statului degeaba toti acesti consileri din toate domeniile.

      Ștergere
  2. Bozgoroica NovaK presedinta hun-gureasca dupa vizita la Sumuleu Ciuc posteaza un video de la fata locului acompaniat cu un imn despre-Doamne nu lasa Ardealul sa moara -un imn secursc bun pentru scandal diplomatic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima victima a codului galben de furtuna in jud Brasov un copac cazut a ranit grav un copil luat cu elicopterul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciclonul mediteraneean se va invirti peste toata Romania toata saptamina implinind mesajul doamnei Maria
    mai ales in est pe Moldova si nordul Transilvaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Prelungirea anului scolar solutia in fata grevei generale a profesorilor la care vor adera alte categorii de profesii anuntate deja din sanatate ca asistenti si auxiliari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Patru strazi din Resita transformate acum de inundatie in riuri vijelioase-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria 🙏
    Doamne ajută 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. Miine se anunta iesirea in strada a 20 ooo profesori aflati in greva
    In timp ce cei de la guvernare anunta o gaura bugetara si mai mare pe la 27 miliarde lei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Conservatorii britanici atrag atentia ca OMS tinde sa incalce suveranitatea arogindu-si drepturi de control-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Noi atacuri astazi cu rachete ale Rusiei la Kiev au facut pe ucrainieni sa umpla metrourile, luna asta au fost 16 atacuri ale Kievului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Erdogan recistiga la vot inca un mandat de 5 ani pentru ca a indus o viziune Suveranista in care vede Turcia revenita la rolul ei imperial in plan mondial.
    Spre deosebire de Iohannis cel lipsit de viziune cu mintea blocata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Guvernul o noua oferta pentru profesorii grevisti 4000 lei care vor fi dati scestora in doua rate etapizate pina la sfirsitul anului

    Profesorii au o solicitare miine de intinire cu grevistii care vor protesta cu 20 ooo in Bucuresti si in tara cind se asteapta daca primesc oferta guverului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Politistii din penitenciare de miine in greva japoneza protest pentru prelungirea virstei de pensionare , cam la fel si in sanatate iar Cferistii de la inti iulie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Exercitiu militar deschis azi la Smirdan -Galati cu 10000 militari din 13 tari din care 5000 din Romania in mai multe locatii.

    In timp ce regele Charles III Al Uk anunta visita privata in Romania mai mult de complezenta inclusiv in satul Viscri Brasov unde are o casa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Protestele mult asteptate vor veni. Oamenii nu se vor mai lasă prostiti. Guvernul si președintele vorvda inca un pas înapoi_

    RăspundețiȘtergere

  16. Țara noastră este Noul Ierusalim si este protejată de Dumnezeu. GABRIS a fost primul român care a spus că România este grădină Maicii Domnului si Noul Ierusalim in secolul trecut . Apoi toți sau luat dupa el!? Pana la urma adevărul invinge întotdeauna.

    RăspundețiȘtergere