joi, 18 mai 2023

REGELE SOLOMON VIU, IN CARNE SI OASE ,ISI STRANGEA LA PIEPTUL SĂU CARTEA PLINA DE INTELEPCIUNE !

                                                                   17 Mai 2023, ora 5,32 !

                                                                Hristos a Inviat!

                                                                      Dragii mei, 


In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva despre Regele Solomon si despre Intelepciunea sa pe care a cerut-o anume de la Bunul Dumnezeu.

Glasul spunea asa:

                                   "Solomon!

                       Aceasta este Culegerea!

                     Aceasta este Cartea Intelepciunii !".

Moment in care, vad pe Regele Solomon care mergea la pas si strangea foarte tare la pieptul sau, CARTEA cu Invataturile sale, Cartea intelepciunii.

Regele Solomon era tanar ,si avea pe cap o Coroana aurie ca de Imparat si era imbracat cu vesminte aurii cu alb.

.
Dragii mei, nu-mi venea a crede ceea ce vedeam, ceea ce traiam.
Regele Solomon era viu, era in carne si oase si isi strangea la pieptul sau Cartea Intelepciunii sale, Carte din care eu citesc adeseori, deoarece, imi place tare mult sa citesc din aceasta Carte plina de Intelepciune.
Stim cu totii dragilor, ca Regele Solomon s-a nascut in jurul anului 1010 inainte de Nasterea Mantuitorului Hristos.
Pentru mine,aceasta Revelatie a fost si este inca o Mare Taina dumnezeiasca. Au trecut 3000 de ani de-atunci, iar Bunul Dumnezeu a voit ca sa-mi descopere pe Regele Solomon in carne si oase ,si cu a sa Carte a Intelepciunii stransa foarte tare la pieptul sau.

.
Regele Solomon s-a născut în jurul anului 1010 î.Hr. și a murit în 931 î.Hr. A fost al zecelea fiu al lui David și la urcarea pe tron avea 15 ani.

.

Dar sa aflam impreuna ,mai mult si mai multe despre Regele Solomon:

Cartea înţelepciunii lui Solomon

Capitolul 1
1.Iubiţi dreptatea, judecători ai pământului; cugetaţi drept despre Domnul şi căutaţi-L cu inimă smerită,
2.Căci El Se lasă găsit celor care nu-L ispitesc şi Se arată celor care au credinţă în El.
3.Într-adevăr, cugetele viclene depărtează de Dumnezeu, şi puterea Lui, când Îl ispiteşti, mustră pe cei fără de minte.
4.Înţelepciunea nu pătrunde în sufletul viclean şi nu sălăşluieşte în trupul supus păcatului.
5.Duhul cel Sfânt, povăţuitorul oamenilor, fuge de vicleşug, Se depărtează de minţile fără de pricepere şi Se dă în lături când se apropie fărădelegea;
6.Înţelepciunea este duh iubitor de oameni şi nu lasă nepedepsit pe cel care huleşte prin vorbele sale, căci Dumnezeu este martor gândurilor celor mai ascunse şi pătrunde fără greş inimile şi aude toate cuvintele.
7.Duhul lui Dumnezeu umple lumea, El cuprinde toate şi ştie orice şoaptă.
8.Pentru aceea, cel care grăieşte lucruri nedrepte nu poate să se ascundă şi dreptatea răzbunătoare nu-l uită.
9.Căci chibzuinţele nelegiuitului vor fi cercetate şi zvonul vorbelor sale va ajunge până la Domnul spre pedeapsa strâmbătăţilor sale.
10.O ureche geloasă aude totul şi sunetul şoaptelor nu-i scapă.
11.Păziţi-vă deci de vorbele cârtitoare şi deşarte şi feriţi limba voastră de clevetire, fiindcă vorba cea mai tainică nu va trece fără pedeapsă şi gura mincinoasă aduce sufletului moarte.
12.Nu vă grăbiţi moartea prin rătăcirile vieţii voastre şi nu vă atrageţi pieirea prin fapta mâinilor voastre.
13.Căci Dumnezeu n-a făcut moartea şi nu se bucură de pieirea celor vii.
14.El a zidit toate lucrurile spre viaţă şi făpturile lumii sunt izbăvitoare; întru ele nu este sămânţă de pieire şi moartea n-are putere asupra pământului.
15.Dreptatea este nemuritoare, iar nedreptatea aduce moarte.
16.Dar cei necredincioşi îşi atrag moartea cu mâinile şi cu glasul, se uită la ea ca la o prietenă, sunt pătimaşi după ea şi au făcut legătură cu ea şi cu adevărat vrednici sunt să fie ai ei.

30 Interesante și minunate despre regelui Solomon

Regele Solomon a fost, potrivit Bibliei Evrei, Coranul, Hadisul și Cuvintele Ascunse, un rege bogat și înțelept al lui Israel care la succedat pe tatăl său, regele David. Datele convenționale ale domniei lui Solomon sunt cuprinse între 970 și 931 î.H., date în mod normal în conformitate cu datele domniei lui David. Aruncați o privire mai jos pentru 30 de fapte mai interesante și minunate despre regele Solomon.

1. El este descris ca cel de-al treilea rege al Monarhiei Unite, care se va despărți în regatul de nord al Israelului și în regatul sudic al lui Iuda la scurt timp după moartea sa.

2. Potrivit lui Talmud, Solomon este unul dintre cei 48 de profeți.

3. În Coran, el este considerat un profet major, iar musulmanii se referă în general la el prin varianta arabă Sulayman, fiul lui David.

4. Biblia ebraică îl acordă ca constructor al primului templu din Ierusalim, începând din al patrulea an al domniei sale, folosind bogăția bogată pe care o acumulase.

5. El a închinat templul Domnului, Dumnezeului lui Israel.

6. El este portretizat la fel de bun în înțelepciune, bogăție și putere dincolo de oricare dintre regiul anterior al țării, dar și ca rege care a păcătuit.

7. Păcatele lui Solomon includ idolatria, căsătoria cu femeile străine și, în cele din urmă, întoarcerea de la Yahweh și au dus la împrăștierea regelui în două în timpul domniei fiului său Rehoboam.

8. Solomon este subiectul multor alte referințe și legende ulterioare, mai ales în lucrarea apocrifă din secolul I, cunoscută sub numele de Testamentul lui Solomon.

9. În Noul Testament, el este portretizat ca un învățător al înțelepciunii excelat de către Isus și în formă de glorie, dar excelent de "crini din câmp".

10. În anii trecuți, în majoritatea cercurilor non-biblice, Solomon a devenit, de asemenea, cunoscut ca un magician și un exorcist, cu multe amulete și sigilii de medalion datând din perioada elenistică invocând numele său.

11. El a fost al doilea fiu al regelui David și al lui Bathsheba.

12. Yedidia, prieten al lui Dumnezeu, este numele pe care profetul Nathan la dat regelui Solomon când sa născut.

13. Solomon a construit primul templu din Ierusalim.

14. Avea 700 de nopți de ninsoare, 300 de amăgi. Cercetătorii susțin că mariajul său cu fiica lui Faraon a fost cauza distrugerii celui de-al doilea templu. De asemenea, el avea trei copii: Rehoboam, Bashemath și Tefat.

15. El a fost binecuvântat de Got cu o înțelepciune unică și a fost cel mai înțelept om care a trăit vreodată; conform legendei.

16. Conform Bibliei, Solomon a murit din cauze naturale când avea vreo 80 de ani.

17. Narațiunea biblică arată că Solomon a servit ca ofrandă de pace între Dumnezeu și David, datorită relației sale adulte cu Bathsheba. Într-un efort de a ascunde acest păcat, de exemplu, el a trimis soțul femeii la luptă, sperând că va fi omorât acolo.

18. Creștinismul a acceptat în mod tradițional existența istorică a lui Solomon, deși unii cercetători creștini moderni și-au pus de asemenea sub semnul întrebării cel puțin autorul său al textelor biblice atribuite lui.

19. Din cele două genealogii ale lui Isus date în Evanghelii, Matei menționează pe Solomon, dar Luca nu o face.

20. Isus face referire la Solomon, folosindu-l pentru scopuri comparative în avertismentul său împotriva îngrijorării față de viața ta.

21. În Biserica Ortodoxă Răsăriteană, Solomon este comemorat ca un sfânt, cu titlul de "Profet și Împărat Drept". Ziua sa de sărbătoare este sărbătorită în Duminica Sfintelor Preoți.

22. Regele catolic, Philip al II-lea al Spaniei, a căutat să se modeleze după regele Solomon. Statuetele regelui David și Solomon se află pe fiecare parte a intrării în bazilica din El Escorial, palatul lui Filip, iar Solomon este de asemenea prezentat într-o frescă grozavă din centrul bibliotecii lui El Escorial.

23. În tradiția islamică, Solomon este venerat ca Profet și Mesager al lui Dumnezeu, precum și un monarh numit divin, care a condus Regatul lui Israel.

24. Coranul îi atribuie lui Solomon un mare nivel de înțelepciune, cunoaștere și putere.

25. Solomon era, de asemenea, cunoscut în Islam pentru a avea abilități supranaturale acordate lui de către Allah, după o cerere specială a lui Solomon, cum ar fi controlul vântului, controlul asupra Jinn-ului, inclusiv demonii și auzirea discursurilor îndepărtate de către furnici.

26. În credința Baha'i, Solomon este considerat unul dintre profeții mai mici împreună cu David, Isaia, Ieremia, Ezechiel, împreună cu alții.

27. Baha'i îl văd pe Solomon ca pe un profet care a fost trimis de Dumnezeu pentru a aborda problemele timpului său.

28. Potrivit literaturii rabinice, datorită cererii sale modeste numai a înțelepciunii, Solomon a fost răsplătit cu bogății și un tărâm glorios fără precedent, care sa extins peste lumea superioară locuită de îngeri și de întregul glob terestru cu toți locuitorii săi, inclusiv toate fiarele, păsările și reptilele, precum și demonii și spiritele.

29. Masonic ritual se referă la Regele Solomon și construirea Templului său.

30. Templele masonice, unde se întâlnește o lojă masonică, sunt o referire alegorică la Templul regelui Solomon.

                               Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. Minunat doamna Maria 🙏
    Am văzut filmul cu regele Solomon.
    Într-adevăr era foarte înțelept,se ruga și medita la Dumnezeu.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfinta Sofia -sfinta Intelepciune cea mai veche constructie-biserica folosita permanent in Europa.
    Solomon simbol al intelepciunii in Vechiul Testament iar Iisus in Noul Testament-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intelepciunea vine de la Dumnezeu as spune prin Psalmi,

    iar opusul ei e considerata necredinta ca departare de Dumnezeu,minciuna si banii.

    De unde si vorba Banul ochiul Dracului al Diavolului sau Pactul cu Diavolul,Argintii lui Iuda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inteleptii Ue s-au intilnit in Islanda iar Iohannis ridiculizat din nou ca a calatorit singur cu avion vip in timp ce presedintii Cehiei si Slovacia intelepti au folosit un avion comun.
    Se pare ca s-a hotarit ca averile confiscate rusilor sa fie trimise in sprijinului Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/profestie-isaac-newton-sfarsitul-lumii-in-ce-an-va-veni-apocalipsa-674676.html
    Sfârșitul lumii este aproape!?

    RăspundețiȘtergere
  6. Oamenii trebuie sa înțeleagă ca tot timpul vor fi nemulțumiți care vor repeta istoria planetei Pământ fie ca este vorba despre legi sau revolte singura salvare este unitatea si egalitatea de șanse fie ca este vorba de viață sau bani. XANDER

    RăspundețiȘtergere
  7. Oamenii trebuie sa înțeleagă ca tot timpul vor fi nemulțumiți care vor repeta istoria planetei Pământ fie ca este vorba despre legi sau revolte singura salvare este unitatea si egalitatea de șanse fie ca este vorba de viață sau bani. XANDER

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnita Maria,
    ROMANIA ultimul imperiu care trebuie DESFINTAT..La aceasta schema se lucreaza intens de 33 de ani...Seviciul intern de securitate al FEDERATIEI RUSE impreuna cu DST frantuzesc precum si cu cel german dar si cu cel englezesc lucreaza intens pentru a se ajunge la acesasta DEZINTEGRARE..
    Vizitele ex printului Charles actualul "rege" britanic in TRANSILVANIA cat si achizitiile de case la Viscri din zona MAGHIARA cat si la domeniiile CONTELUI K A L M A N agent al BUDAPESTEI dovedesc implicarea activa a MI5 britanic in vederea transferului TERITORIAL convenit cu U N G A R I A. .
    Colac peste pupaza; si IMPLICAREA MASONERIEI ROMANESTI care a batut palma cu cercurile revansarde si iredentiste ale BULGARIEI, SERBIEI cat si ale UNGARIEI pentru TRANSFERUL TERITORIAL catre aceste tari a B A N A T U L U I; D O B R O G EI cat si a T R A N S I L V A N I E I
    La DESAVARSIREA acestei ACTIUNI participa si asa zisele trupe paramilitare ale lucratorilor din seviciile publice adusi in ROMANIA de catre OCULTA MONDIALA a UCRAINIENILOR ; INDIENILOR DIN PUNJAB, NEPALEZILOR si ...FILIPINEZILOR care la momentul respectiv vor ataca obiectivele publice si vor destabiliza tara creand premisele acestei ACTIUNI...
    Partidul AUR cat si luptatoarea masona SOSOACA impreuna cu generalii Chelaru cat si TALPES , MR Ungureanu cat si asa zisul Grup de la Cluj vor pune umarul cu sprijinul GRU Rusesc de care sunt FINANTATI sa desavarseasca acest plan si ulteror de ANEXARE A MOLDOVEI ROMANESTI CATRE ASA ZISA ..."REPUBLICA MOLDOVA"
    ..
    EVENIMENTELE SUNT IN DESFASURARE..,

    RăspundețiȘtergere
  9. Jane Lasinder acum in Romania victima a traficului de persoane de la 7 ani trecind prin multe trecute in cartea ei unde spune si ca a facut 3 ani de tratament pentru stres post-tataumatic.

    Despre copii lui Iohannis din Rasinari nu se mai aude nimic si nu mai stie decit cel ce i/a luat, canadianul traficant de organe Lalande, desi acum ar fi trebuit sa fie trecuti de 40 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Moartea suspecta a hotului care a spart casa lui Stolojan ,dar care atunci prins nu a patit nimic pentru ca a dat lui Stolojan 10 ooo de Euro si s-au inteles ca intre hoti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iohannis care a mintit-0 pe bunica Iliut ca si el are o fata si o da si el la infiat si i-a promis ca va putea contacta copii luati din Rasinari.
    Dar dupa un timp l/a cautat pe Iohannis la scoala sa-l intrebe de copii iar Acesta i-a dat un picior in fund drept raspuns-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Peste 3 ore CENZURA iohannista
    Anunta

    Oprirea postului Tv Realitatea plus,

    Astia care ne bateau la cap cu Democratia Sorosista

    Da ,Da democratie dar nu pentru catei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Din cauza asta au inflorit in Romania Traficantii de carne vie ca Dinca cel cu telefonul facut pierdut de procurori dupa rapitea celor doua fete la Caracal , unde acesta Avea in telefonul facut pierdut, multi Complici printre care si un General de la Cotroceni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sorosistii Stefan Huidu care acum vreo zece ani a omorit cinci oameni pe valea prahovei dar si politaiul Marian Godina critica copilul Rares Priscariu din Botosani care vorbeste si recita poezi patriotice din Eminescu si alti poeti Romani pe televiziuni.

    Dupa cum merge cu Dictatura iohannista in curind televiziunile astea incep sa se inchida iar copii ca Rares vor fi vinduti de nenorocitii astia drept carne vie pentru organe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Burduja ministru cel care protesta in 10 august 2018 care acum reclama Realitatea Tv pentru care se judeca azi ordonanta Prezidentiala de oprirea postului , cum au facut si cu OTV si la B1 Tv emisiunea lui Radu Morar pe care l-au si alungat din Tara lui pentru a supravietui-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Tot Dictatura asta iohannista a Castei Evreiesti urmaresc in continuare si cenzurarea in Romania a Internetului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cenzura Dictaturii Iohanniste a CNA ul a fost invinsa in ultima jumatate de ora in instanta de judecata, de Realitatea Tv , dar…
    Cenzura continua
    Lupta continua
    Cu cei care
    -au distrus vieti,
    au distrus Tara
    si vor sa ne inchida gura-
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cind doi se cearta al treilea cistiga
    Rusia pierde teren in regiune iar China profita si face un Summit cu fostele tari din Urss inclusiv Ucraina
    Incepe a se contura mesajul doamnei Maria care spunea ca China va ajunge la Dunarea de jos impinsa posibil si de apropierea de ei a polului Nord urmare incalzirii globale accelerate si schimbarii axei Pamintului.
    Problema este pe unde va ajunge China la Dunarea de jos pe la nord sau pe la sudul Dunarii.
    Parerea mea ca pe la nordul Dunarii pina la Bucuresti ca sudul e prin Turcia mai tare
    Din aceasta cauza China nu se grabeste cu finalizarea caii sale ferate care are mii de km in drum spre Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ministerul roman al digitalizarii condus de acelasi BURDUJA isi propune un instrument prin un functionar sa minitorizeze si Cenzureze site-urile Online de pe Internet,sub masca combaterii Dezinformarii acelasi reclamant la CNA care a pierdut acum o ora doar prima faza a procesului cu Realitatea Tv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Codul lui Predoiu trecut reintroduce SRI ul in dosarele de urmarire penala inclusiv mandate fara control civil date sub acest pretext pentru politicieni si presa fara ca judecatorii sa mai poata fara cerificat Ornis sa vada aceste dosare revenind practic la fostele protocoale care au facut multe abuzuri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Criza nu numai economica dar si criza de profesori,medici si chiar singe pentru spitale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Consumul energetic industrial in Romania scazut o data cu economia cu 20 procente dupa dezmatul cresterii in mare masura artificial al preturilor energiei care imbogateste pe straini si statul din energia Tarii saracind cu 20 procente pe romani cu economia distrusa si inchisa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Un sef al armatei occidentului spune ca Nato e pregatit sa se lupte cu Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nato pregatiri secrete vizavii de Rusia prin apropierea de estul Europei de pregatire a infrastructurii din estul Europei
    Asaa se explica si pregatirea poligonului de la Cincu prin cai de legatura,extinderea pistei de aterizare a avioanelor prin extinderea lui de la 105 la 120 km patrati de la comunele din jur dar la pret nemultumitor simbolic de doar 1 leu pe mp si prin mutarea unui drum pentru prelungirea pistei avioanelor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Si numarul militarilor Nato din Romania s-ar putea dubla numarul militarilor Nato intr-un an la 11 ooo facind si cresterea cheltuelilor militare la care s-ar adauga si doua submarine care doar ele ar costa 2 miliarde Euro-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. am avut un comentariu care a disparut -despre ce cu carte si mici greseli de gramaticale- sa-mi fie iertat dar sa nu schilodim limba romana asa de frumoasa

    RăspundețiȘtergere