luni, 8 mai 2023

FRANTA SI IRLANDA!

                                                   .

Rusaliile sau Pogorarea Duhului Sfant. Traditii si obiceiuri. Ce semni

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  
                                                    Hristos a Inviat!
                                                             
                                               6 Mai 2023,ora 22,11 ! 

                                                              Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune doar doua nume de tari.
Aceste tari erau :
                             "Franta si Irlanda!"
Dragilor, cum glasul nu a spus nimic referitor la aceste doua tari, eu am scris doar ce am auzit si nu voi incerca ca sa  adaug ceva de la mine, deoarece, as gresi. Faptul ca, glasul le-a rostit pe ambele una dupa alta, s-ar putea sa aiba legatura una cu cealalta.Vom vedea impreuna.
Sa nadajduim ca va fi ceva de bine, caci de rau ne-am saturat cu totii.
Sa ne rugam pentru acest minunat si dorit lucru.
                                                              Cu dragoste, Maria.

P.S.
Glasul a pronuntat si un judet din tara noastra.Acesta este:
                                                     "Bistrita Nasaud!"
Fara a mai adauga altceva.

28 de comentarii:

  1. Se aranjaza harta ,la noua impartire judetul Bistrita Nasaud va fi comasat disparindu-i denumirea
    Ceva asemanator si in Europa afectata de incalzire vor ramine suprafete mari sub ape dar apar si noi organizari in timp mai lung dar si eruptii vulcanice inclusiv in Bistrita Nasaud dupa previziunile lui Gavris din Tiha Birgaului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Secrete istorice vechi putin cunoscute
    Nicu Banciu scrie ca sub orasul Focsani ar exista 280 de tuneluri si beciuri de latime de 22m si inaltime de 8 m mare descoperite in parte in perioada comunista cind se construiau multe blocuri pe linga fundatiile acestora.
    Tuneluri cu vechime istorica folosite pentru depozitarea alcolului dar si de protectie in perioade istorice framintate mai putin cunoscute
    Si in Basarabia sint foarte multe tuneluri sub pamint folosite ca depozite de vinuri din care despre unele se spune ca ar trece pe sub Nistru pina dincolo din perioade necunoscute in negura istoriei
    si in Dobrodea la granita cu Bulgaria e o pestera cu lungime de peste 10 km care are comunicare in cele doua tari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am auzit că sunt tuneluri și în zona Banatului până în Ungaria,unele au intrarea în tunel chiar din biserica Catolică.

      Ștergere
  3. Iar in largul tarmului romanesc al marii Negre e un intreg oras scufundat sub ape dinainte de Potop cu alte multe secrete si artefacte ale unei civilizatii vechi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Zgriptor numele unui zeu dac stapin al spatiului dat de elevii romani unei stati spatiale in jurul Terei pentru 10 ooo de oameni cu care au cistigat premiul 1 in Sua dar care cer sprijin financiar pentru a se putea duce la NASA sa ridice premiul-
    Ei mai proiecteaza si construesc un satelit romanesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lauda ție Cristoase regele mariri VEȘNICE AMIN

    RăspundețiȘtergere
  6. Tablou de ziua De 8-9 Mai a Victoriei

    A nins in nordul Moldovei si in Bistrita Nasaud ca iarna cu fulgi mari.

    Bunicul Iuliei Melencu se plinge ca procurorii si judecatorii nu vor si ascund adevarul despre traficul de carne vie in cazul fetelor rapite de la Catacal.

    In timpul asta Pricuroarea Kovesi se pozeaza la biserica si se vrea noua presedinta in locul Traficantului care face politica homalailor de la Bruxell si vrea sa ne taie radacinile si traditiile Nationale includiv schimbarea ortodoxiei

    La Moscova a inceput parada de ziua lui Putin

    care va tine un discurs ,invitat e si Lukasenko din Belarus dar si Ursula presedinta comisiei Europene vor markarea sfirsitului celui de al doilea Razboi mondial cu cei 34 milioane de oameni civili asasinati si extinderea comunismului pina la Berlin unde

    azi si nemtii au scos steagul rosu comunist marcind jefuirea in sovromuri a Romaniei si tarilor est europene vindute Atunci de occident Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Primarul Nicusor Dan-50 la suta din sectoarele 2, 3 si 4 nu au apa calda si nici ceilalti nu se prea simt bine cu conducte de termoficare sparte-
    Noroc ca vine primavara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe deasupra mai este apa calda (dar si cea rece) si la suprapret!!! Nejustificat de mari preturile la apa, gaz, energie, alimente de baza...
      Sa stea 100000 ani cu cartofii pana se vor vinde. E posibil 1kg cartofi sa fie 8-10 lei? La ce pensii si salarii de mizerie sunt in Romania, cum sa ia si pielea de pe om?
      De aceea si Dumnezeu le ia celor care exagereaza cu preturile astea astronomice si le trimite inundatii, seceta, calamitati. Pentru avarismul, dorinta de inavutire imediata, rautatea, egoismul si necredinta oamenilor.

      Ștergere
  8. Doctor Ciuhodarul europarlamentarul de la Iasi trece de la politica la educatie medicala a masurilor de prim ajutor tip paramedicale mai ales la soferi cu eliberatea cailor respiratorii rapid prin apasarea cu pumnul pe abdomen-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Azi 70 de ani de la declaratia Suman si incheierea razboiului Mondial Putin etaleaza puterea militara la Moscova si in Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ieri Putin a folosit la Bahmut arme de distrugere in masa incendiare cu fosfor interzise de legile razboiului
    Azi se da mare pacifist desi incalca promisiunea de o zi pauza pe front omorind in continuarie militari si civili deopotriva de ziua Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. -La Parada Putin noul Hitler a declarat razboi Europei-o spunea un prezentator pe antena 3 dupa o defilare redusa de doar 45 minute-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. MESAJ DE DRAGOSTE SFÂNTĂ ȘI DIVINĂ DIN TRECUT
    (pentru a medita astăzi, 8 Mai 2023)
    22 August 2002. Public

    "Eu sunt Maria din Agreda. Slăvit să fie Iisus. Am venit să vă descriu Încoronarea Mariei ca Regină a Cerului și a Pământului."

    "Doamna noastră a fost invitată la sosirea ei în Ceruri - trup și suflet - să se așeze pe un Tron magnific. Ea a acceptat doar așa cum știa că îi face plăcere Fiului Ei Iubit. Imediat, miriade de îngeri au căzut prosternați la Picioarele Ei. Preasfânta Sfânta Treime s-a așezat în spatele Ei, deși erau ridicați puțin mai sus decât Maria. Mariei i s-a acordat această onoare pentru că iubirea din Inima Ei a fost întotdeauna Sfântă și Perfectă - Ea fiind concepută imaculat."

    "Ea L-a ascultat pe Tatăl ca o fiică ascultătoare. Ea a avut grijă de Fiul ei așa cum numai o Mamă iubitoare putea să o facă. Ea a fost soția umilă și binevoitoare a Preasfântului Duh. Acum și întotdeauna, o Lumină Cerească strălucitoare formează o Coroană deasupra Capului Mariei. Coroana este răsplata acordată Mariei ca Mediator, Co-Răscumpărătoare și Avocat."

    RăspundețiȘtergere
  13. Statul, în fapt Corporația RO din 1991, ne vinde CNP-ul, alte guverne, corporații, bănci, companii dar și persoane fizice ne tranzacționează la bursă.
    Pentru stat/corporație (legea apelor) suntem o marfă.
    Acesta este unul din locurile de tranzacționare din câte or exista.
    se introduce CNP-ul cu spațiu între cifre și se apasă tasta enter. https://gmei.dtcc.com/search

    RăspundețiȘtergere
  14. Romania Esuatului sat fara ciini pentru Tradatori
    Occidentul se plinge ca China a organizat in tarile din vest o politie Paralela chinezeasca motiv pentru care un diplomat chinez a si fost expulzat din Canada un consul chinez motiv pentru care China promite ca va expulza un diplomat canadian de la ambasada Canadei din Sanhai.
    Dar incidentul cu sechestrarea fetei de tatal din Chitila a relevat ca Israelul se lauda ca ei cu Politia lor din Romania au contribuit la eliberarea fetei.
    Deci implicit ca au o Politie Paralela in Romania dupa ce anterior se laudara ca prin softul lor Pegasus au spionat toate serviciile secrete din tarile din Ue inclusiv Romania
    , iar acum o luna au medaliat pe Evreul Hellvig sef la SRI pentru serviciile lui.
    Anii anterior Coldea alt fost sef la SRI si Covesi erau medaliate pentru serviciile lor de Franta-
    Si Parlamentul Romaniei platit ca si serviciile din taxele proportionale cele mai mari pe cap de cetatean din Ue, plin de Tradatori care saptamina trecuta au votat in 38 de secunde directivele homalailor de la Bruxell in defavoarea Romaniei si in favoarea austriecilor de la OMV pentru care tot intervine Alogenul Tradator IOHANNIS alt oficial cu medalii grele de la Austria cei care nu ne vor in Schengen de mai bine de un deceniu- craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si kovesi multietnica nascuta la Sfintu Gheorge continua azi campania in vizita pe la universitati e si cea descoperita de Ciuvica cu plagiat e si ea medaliata de Legiunea de onoare evreiasca-craciun.

      Ștergere
  15. Ciuca Maciuca recunoaste ca in Romania e o reducere a consumului populatiei deci o pauperizare a populatiei si a tarii in conditiile in care se doreste cresteri in continuare de taxe pentru astuparea Gaurii de la Buget fapt prntru care astazi a aparut Ordonanta Austeritatii cu refucerea cu 10 procente a cheltuelilor ministerelor Total insuficient pentru a acoperii gaura de la Buget si deficitul bugetar care cresc exponential datoria statului si dobinda maxima in Europa pentru creditele in crestere pentru Gaura Bugetara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Simbolism ISTORIC
    Scandal in Parlament,se discuta cu usile inchise alta directiva a homalailor de la Bruxell pentru formate unei agentii prin care sa se vinda toate resursele subsolului Romaniei.
    Ca tot e aniversara azi a -zilei Victoriei-care aducea vinzarea tuturor resurselor Romaniei prin SOVROMURI catre URSS-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Azi am primit vis de la Domnul Iisus Hristos despre supervulcanul din Parcul Național Yellowstone din SUA că va erupe și singura informație pe care am primit-o este că va fi de gradul 7,adică V7 ceea ce înseamnă că va ucide câteva zeci de milioane de oameni la erupție și alte câteva zeci de milioane de oameni la urmări,deci un total de 2 sau 3 sute de milioane de morți!Dacă ar avea loc o erupție de gradul V8 un supervulcan că Yellowstone ar ucide până la 2 miliarde de oameni plus alte câteva sute de milioane de oameni de la urmări,adică de la cenușă,aer toxic și de la câțiva ani de era glaciara si de foamete mondiala,dar va asigur ca erupția va fi de gradul V7,adică nu cea mai puternica,dar destul de grava și aceasta!Nu mi s-a spus când va fi,dar după toate semnele și evenimentele Apocalipsei care au loc acum erupția supervulcanului Yellowstone va avea loc intr-un an maxim 2!Sa ne pocăim de toate păcatele prin post,plâns,abstinenta și rugaciune și sa ne sfințim viețile implinind toate Poruncile și Sabatele Domnului Iisus Hristos!Vremea indurarii Tatălui Ceresc Elohim Dumnezeu și a Fiului Său Domnul Iisus Hristos e pe sfârșite,începe vremea Mâniei Drepte și Judecatilor Lui Dumnezeu!Sa veghem în pocăință de toate păcatele și sfințenie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce e posibil si Yeloowstone e o sabie deasupra Americii si vor fi miscari tectonice sigur chiar poate mai tirziu daca vor erupe vulcani in zonele sensibile ca America si chiar unii adormiti din Romania ca cel din muntii Birgaului ce va trimite lava in nord spre Somes si in sud spre valea Birgaului-craciun.

      Ștergere
    2. E corect . Doar ca o sa fie ajutat sa erupa

      Ștergere
  18. Kovesi in campanie electorala in Romania -biserica ,scoala si justitia plagiatorilor la secret-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Azi in Parlament tradatorii au votat in 20 secunde alte doua directive 143 ,145 ale homalailor de la Bruxell interceptati de George Simion-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Votul ilegal fara discutia contestatiilor puse de Coarna si cu vot pe Watsap se refera si la vinzarea tuturor resurselor naturale inclusiv hidroelectrica si reactoarele nucleare ,Cec bank ,portul Constanta si neconstitutionale ca si la Petrom etc inclusiv PLx 147 despre orasul inchisoare de 15 minute care vor intra miine in votul tradatorilor parlamentari fara vot liber cu incalcarea interesului nationa data tara gratuita motiv pentru Coarna face miine si

    Protest Legal la Parlament contra si a lasilor santajati prin PSD,PNl evreiesc si Udmr care ofera copii la infiat grupurilor de homalai si urmeaza executia cu

    titluri executorii straine pe internet in fata proprietarilor straini pe cele mai profitabile firme foste romanesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Generalul veteran Radu Teodoru la 99 de ani acum
    -Ce le dati tineretului ,Eminescu in debara dupa spusa lui Patapievici???-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. 😅 Aranjamentele pentru Eurovizon

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va mai pierdeti timpul mult prea pretios sa va uitati la cacealmaua aia aranjata de la Eurovision? Le faceti audiente degeaba si va pierdeti timpul degeaba.

      Ștergere