miercuri, 17 mai 2023

AŞA VA FI VENIREA LUI IISUS HRISTOS , PENTRU A DOUA OARA PE PAMANT !



                                                   Dragii mei,

La aceasta ora si-n aceasta noapte am inchis calculatorul si -mi doreac ca sa adorm.
Chiar atipisem un pic cand,o lumina alba si stralucitoare  ca un fulger ,imi strapunge intreg trupul si astfel, ma trezesc, dar nu deschid ochii.
Vad dragilor cu ochii inchisi fiind (nu simteam nevoia sa-i folosesc pe cei firesti),vad un Cer senin de ziua,iar in mijlocul Boltii Ceresti,cam pe unde sta Soarele in timpul de-amiaza,vad cativa norisori albi si densi,dar stralucitori ca lumina neonului.
Norisorii erau ovali ca forma, si de un alb dens imaculat.


                   Imagini pentru nori albi.

Norisorii albi se aduna  de jur imprejur, se unesc unii cu altii si formeaza un nor alb dens si rotund.
Brusc, acel Nor alb dens si rotund format din norisorii ovali, se sparge pe mijloc, se topeste si ramane doar un Cerc gol alb,ca o gură de tunel cu marginea alba si stralucitoare.
Astfel,vad un alt Cer după ce s-a topit Norul alb si dens. Prin Cercul de lumina alb ,ramas de la Norul care s-a spart pe mijloc,vad un Cer si mai frumos si mai stralucitor.
Dragii mei, ganditi-va ca SOARELE s-ar topi pe mijloc si ramane din el doar un Cerc auriu,prin care vedeti un alt CER,fata de cel pe care-l avem noi zi si noapte. Era ca o poarta de trecere printr-un CERC de lumina alba, in alt CER albastru violet divin.

.Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI.

Prin acea Poarta din Cerul Lui Dumnezeu, vad cum paseste bucuros INSUSI IISUS HRISTOS Fiul Lui Dumnezeu si -al Prea Curatei Fecioare Maria, care pusese deja piciorul drept peste Cercul de lumina alba ce ramasese după ce s-a topit norul alb.
MANTUITORUL m-a privit din CERUL Sau foarte bucuros,si-a ridicat bratele Sale de parca ar fi vrut sa imbratiseze toata suflarea de pe pamant, si mi-a spus fara Cuvinte:


                     "Iata -Mă, vin curand !"

Si-odata ce s-a deschis Poarta Divinitatii, IISUS HRISTOS era gata sa puna si celălalt picior peste Cercul de lumina alba,peste Poarta Divinitatii pentru a coborâ pe Pămant romanesc.
I-am spus si eu fara cuvinte MANTUITORULUI nostru Mult Prea Iubit ,ca-L astept cu infinita iubire ca sa vina la noi pe pămant romanesc ,dar,pentru intreaga suflare.
După ce IISUS a disparut de pe CERUL DIVIN care s-a inchis la loc ,vedeam pe MAICA  SA ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, avand pe umarul Său stang ,pe DUHUL CEL PREA SFANT ,iar in Mâna Sa dreapta tinea CRUCEA de Lumina alba a Fiului Său si MANTUITORULUI nostru al tuturor.
MAICA DOMNULUI stralucea cât 100 de Sori albi la un loc,in vesmintele-I albe orbitor de stralucitoare.
Întai a apărut DUHUL SFANT pe umarul stang al PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,apoi, a aparut si CRUCEA din LUMINA alba,inalta cat MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cruce pe care Maica Domnului o tinea cu Mana Sa dreapta.
Totul a durat catea secunde, si -ncetul cu incetul s-a topit tot ce vedeam.
Fratilor,după cum vedem cu totii,MESAJELE DIVINE sunt din ce in ce mai dese si mai concludente.
Sa ne amintim si de aceste articole:


Dumnezeu există - Mărturii.: CANDELA SE VA STINGE ÎN VREMEA ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/2013/09/candela-se-va-stinge-in-vremea-veacului.html

10 sept. 2013 - Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă aceste CUVINTE, precum că, SFANTA CANDELĂ se va stinge în veacul acesta.

Dumnezeu există - Mărturii.: VENIREA LUI IISUS HRISTOS ! IISUS ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/02/venirea-lui-iisus-hristos-iisus-hristos.html

3 feb. 2017 - Iar glasurile continuau sa strige de uimire, de bucurie, de toate câte vedeau: VENIREA LUI IISUS HRISTOS,pentru a doua oara pe Pământ, ...

Dumnezeu există - Mărturii.: VENIREA LUI IISUS HRISTOS !


https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/09/venirea-lui-iisus-hristos.html

3 sept. 2018 - Am scris adeseori despre cea de-a Doua Venire a Lui IISUS HRISTOS in ROMANIADUHULUI SFANT,in ROMANIA CELUI de-al DOILEA NOU ...

IISUS HRISTOS SI ROMÂNIA DUHULUI SFANT - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/08/iisus-hristos-si-romania-duhului-sfant.html

20 aug. 2017 - Venirea Lui Iisus Hristos ,pentru a doua oară pe Pămant ,este foarte aproape ... sufletului nostru, este foarte aproape în Romania Duhului Sfant.

israel ! venirea lui iisus hristos, în românia noului său ierusalim

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/08/israel-venirea-lui-iisus-hristos-in.html

28 aug. 2017 - VENIREA LUI IISUS HRISTOS, ÎN ROMÂNIA NOULUI SĂU IERUSALIM ! Image result .... două volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT la.

Dumnezeu există - Mărturii.: VINE IISUS HRISTOS IN NOUL SĂU ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/03/vine-iisus-hristos-in-noul-sau-ierusalim.html

27 mar. 2018 - Image result for iisus hristos venirea a doua imagini ... Venirii a Doua pe Pămant,inRomania Sa,in ROMANIA DUHULUI SFANT si totodata ... Numai procedand astfel, vom fi bineplacutiLui Dumnezeu si ocrotiti de tot raul si de .
Dragilor,cine nu crede in PREA SFANTA TREIME (DUMNEZEU TATAL,DUMNEZEUL FIUL si PREA SFANTUL DUH )si-n MAICUTA DOMNULUI,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,va pierde mantuirea sufletului, si-n focul cel vesnic al iadului se va zvarcoli.
Cine crede insă, si iubeste pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI cu tot sufletul său si din toata inima sa,respectand si implinind cele 10 Porunci ale Domnului,va dobandi un loc in IMPARATIA LUI DUMNEZEU, Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. Slava ție Dumnezeul nostru Amin

    RăspundețiȘtergere
  2. Un dar dat de bunul DUMNEZEU să arate puterea sa prin Maria Gheorghiu ,oamenii să fie încrezători că nu sunt lăsați ca să fie distruși de cei care momentan creează haos pe pământ și în sufletul oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gheorghe Median istoric din Botosani si alti apropiati vorbesc despre marele Eminescu ,cel care saluta cu-Traiasca natia-avea un singur viciu Tigara si i-i placea sa piarda multe nopti cu cafele si lautari pe care i-i acompania cu vocea lui placuta ,era mare meloman cel mai mult cinta Barbu Lautaru iar bautura putina era doar un pretext- stind o noapte intreaga cu o halba de bere sau un sfert de litru de vin-
    Era un patriot placut in societate, nu era revolutionarul din articole unde ura politicienii motiv pentru care si/a facut dusmani.
    Lacul lui veritabil cu nuferi la citiva km de casa lui din Botosani ajuns de la Ceapeul local cumparat de fostul seful politiei judetene care il tine cit mai apropiat de starea lui in memoria lui Eminescu
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. La publicarea in anii 80 a operei lui Eminescu in perioada comunista a protestat Moses Rosen seful comunitatii evreiesti de atunci argumentind cu proza acestuia mai ales articolul-Saminta jidoveasca din Cernauti-in care Eminescu i-i compara cu lacuste care sug fara munca popoarele.
    Cu mentalitatea lor anticrestina.
    Orice comparatie cu situatia ulterioara nu este de loc intimplatoare si nici cu rolul lor recunoscut de unii din ei ca evreul din New York , Benjamin Harrison Freedman in cele doua Razboaie Mondiale in care prin Declaratia Balfour obtin de la Uk Palestina in schimbul aducerii prin evrei a Sua impotriva Germaniei in razboaiele mondiale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fondurile Ue din PNRR si cresterea pensiilor romanilor cu inflatia blocata de refuzul de reducere promisa a pensiilor speciale ale Castei Evreiesti de la Conducere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Abuz
    George Simion -Pas cu Pas regimul Iohannis instaureaza Dictatura in Romania,puterea sanctioneaza opozitia abuziv .-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si presa opozanta ca Realitatea Tv se plinge de amenzi uriase si abuzurile cenzurii CNA -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ratele romanilor dublate abuziv de bancile romanilor ajunse in miinile strainilor… bineinteles tot evrei ca si Isarescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Irganizatia mondiala a meteorologilor avertizeaza ca Pamintul de incalzeste de trei ori mai repede decit se estimase ajungind in viitorii 5 ani la pragul de 1,5 gtade stabilit la Paris pentru ca omul nu face ce trebuie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Boc de la Cluj se plinge ca USR a taiat din PNRR banii de un miliard Euro de la centura metropolitana a Clujului si jumatate din banii de la metrou-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oamenii presedintelui
    Din PNL Evreiesc impusi de Iohannis in noul guven in dauna celor de partid.
    In schimb in Franta fostul presedinte Srcozy condamnat cu trei ani de inchisoare in prima instanta la domiciliu cu puttarea bratarii,
    Urmeaza recursul si poate si pentru al nostru?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vino, Doamne Iisuse Hristoase! 🙏

    RăspundețiȘtergere
  13. Coarna -noi sintemo colonie dictatura a Bruxellui ,
    guvernul executa legea 145 a luatii Copiilor am solicitat la Ccr anularea multor articole ca neconstitutionale la fel legea cu confiscatea digitala a proprietatilor.
    Iar despre sanctiunea pusa in parlament spune ca o singura data a avut o replica scurta contradictorie cu presedintele camerei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Evreul Ilan vine cu o idee pentru blocajul la circulatia ce se blocheaza cu lucrari si pentru taxa de trecere la podul de la Cernavida.
    Sa creasca taxa incit doar cei cu Muulti Bani .. sa poata sa mai treaca podul de la Cernavoada.
    Deci numai Evreii,Simplu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Boi sau Ticalosi ??
    Romania a cumparat dreptul de exploatare a gazelor romanesti din Marea Neagra date gratuit americanilor ,cuparind firma lor din Bahamas .
    Astfel ca Romania la inceperea exploitarii gazelor sale din mare va trebui sa plateasca in numele firmei din Bahamas impozitul in SUA si totul pentru afacerea evreului-grec fost premier Tariceanu care a facut vinzarea cu interese personale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Tot asa au facut evreii Tariceanu si Ungureanu cu vinzarea catre evrei a Fundatiei Gojdiu de la Budapesta ,dupa ce s-au pricopsit cu foloase personale de atunci Tac ca Mutul evreu Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Anca Alexandrescu-votul nu conteaza nici in 2024 daca oamenii nu iau atitudine pentru ca Sistemul directioneazaura si nemultumirea.-

    Cum,Cum,Cum,???

    Prin televiziuni si mas medie platite care informeaza numai ce vor de fapt si Dezinformeaza la greu si Casta evreiasca a acapatat de zeci de ani conducerea la toate partidele calarind o populatie amortita -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Semne de intrebate???
    Dupa inlaturatea prin DNA a procurorului parca Voinea care arata probleme in justitie cu multe dosare din si despre sistem iar alti procurori Fug si pleaca la Pensii babane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tare mi-e teama sa nu se "joace" mai marii lumii cu holograme pe cer si noi sa credem ca a venit Isus.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ungaria voteaza -Din Nou-la Ue pentru Rusia blocind fondul pentru pace armament de 500 milioane Euro necesar Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu numai la Viena se asculta in spatii publice acum discursurile lui Hitler
    Si premierul de la Budapesta vorbind in noua capitala culturala ungureasca a Ue aduce elogii lui Hitler ca un Mare unificator in si al Europei.
    Atunci sa ne mitam de ce ataca Ue unde mai voteaza pentru Rusia si Revizionism pentru blocarea ajutorului pentru Ucraina ??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Evreul Iohannis a prins glas in strainatate si spune ce greu e sa fi profesor in Romania
    Dar in Romania spunea invers ca a facut 7 case in citiva ani ca Profesor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Dupa ce a vindut din turma de elevi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Atunci nu ne mai miram ce se intimpla acum pentru a se vota Directiva Europeana pentru scoaterea copiilor din familie si introducerea ca norma a aberatiolor sexuale contra carei legi este cea mai vocala senatoarea Sosoaca
    Colac peste pupaza tocmai cind apare si Legea invatamintului mosita de Eunucul Iohannis cu sute de pagini de articole care spune Sosoaca sa le corelezi in doar trei zile cu alte legi
    Ea spune ca legea distruge tot si trebue corelata fortind implementarea de Ue in doar citeva zile dupa ce a stat ani in sir la Secret pentru a nu slarma Romanii acum o vor pe repede inainte cu mentionarea in ea a principiilor Eurooene de parca Romania ar fi venita din Africa.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Sosoaca—Legea obiga familia prin amenzi sa trimita elevil la scoala in timp ce constitutia spune ca e dreptul la invatatura si nu poti da amenzi unui drept,iar obligatia e a Statului sa asigure crese si scoli-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. sunt ANONIM 5 si repet ce scrie in noul testament-IISUS HRISTOS VA VENI ASA CUM A PLECAT LA CER- IN SLAVA- spunea cineva pe blog ,- daca s-ar intrupa ateii il vor ucide desi EL nu poate fi ucis fiind lumina din lumina-acum va veni la JUDECATA sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  27. Legea invata pe cei de grupa de 0-4 ani de functiile sexuale si masturbatea si alte anormalitati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Concluzia ar fi ca Incepind de luni la greva Generala a celor din invatamint lucrurile vor fi foarte incinse miza find extinsa de la drepturile profesorilor la cele citeva legi-directive de la Ue care se vor a schimba in Rau Romania vrind a o schimba dupa obiective straine SOROSISTE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Pina la Revenirea lui Iisus se pare ca face pasi repezi de Venire a Anticristului cu cununii de homosexuali in bisericile deocamdata catolice dar se pregatesc si pentru tarile Ortodoxe decaderea morala si programata deocamdata prin copii daca nu se reactioneaza acum la promulgatea legilor -directive-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Că în filmele in care arată doamna Maria, portal de trecere dintr-o lume in altă lume..
    Acel tunel de lumină,am făcut doar o comparație,ce pot sa spun de cât Vino Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul Lui Dumnezeu și ne miluiește 🙏 minunată trăire doamna Maria 🙏

    RăspundețiȘtergere
  31. Venirea lui Iisus nu este destinata si credintei celor multi nescrisi (care nici nu vor supravietui Judecatii). Ci doar pt scrisi.
    Pe cei nescrisi nu ii va ajuta nici un context profetic nici semnul pe cer ori altele din VT nici toate evidentele si rezultatele Judecatii ( de bine si de rau oricare ) pt ca vor merge pe mai departe pe actualele teorii care au si erori canonice si dogmatice pe alocuri dar si abaterea in.unele puncte de la cele mai vechi versiuni de VT si de NT. Plus inca citeva categorii de tainuiri de intre care si de revelatii minuni profetii si chiar ale unor impliniti de contexte din Apocalipsa indiferent cine si cind au fost facute.
    Incit vor rastalmaci si mai mult lucrurile impinsi discret inclusiv de Iisus care se va ajuta de fanatismul si pripa unora.
    Il.vor c9nfunda pe Iisus cu una din fiare crezind ca e fals iar cei care vir supravietui din ei 8nca putin dupa urgie vor cobfunda si Noul Pamant cu dictatura presupusa religioasa desi trecuse atee cu inchinarea catre Hitler una din cele 3 fiare ascunse intentionat de contextul cu 666 din care nu e nici una antihristul principal care mai are de revenit fara vreo dictatura sau profet acela fiind deja trecut falsul profet care facuse semne m8ncinoase pt Bin Laden cel cu rana si icoana impk8cat in viitirul mare j8had razboi oromis Israelului cind va fi atacata si < tara femeii> care e deja anuntata de extremisti ca tinta simultana fiind vb de India.
    Razbooul va fi religios j8hadist insa tinta lui e noua Lor religie mireasa reala creata intai in India si abia secundar mozaismul si crrstinismul colateral desi cei 12 lideri viitori jihadisti (scrisi azi 10 imparati in loc de 12) se vor alia verbal cu factiunea vaticana a antihristului revenit ca antipapa.
    In favoarea Venirii Cineva ( Femeia ascociata si Fecioarei datorita misiunii de reprezentare a Duhului Sfint interior) vor sta ca text profetic cel.mai bine unele abateri din VT fata de Septuaginta din Codexuri si Marea Moarta care ii este identica ei si unui masoretic ramas minoritar in mozaism.
    Azi o seama de clerici fanatici din BOR probabil si din alte tari au extins teoriile conspiratiei prin adaugirea combaterii acestei versiuni de VT (care totusi fusese si canonizata de canonul 85 Apostolic) pe ideea ca nu e canonica in privinta altor canoane si cu presupunereaca manuscrisele de la Marea Moarta ar fi falsuri facute de mina ocultei presupus infiltrata chiar si in Cons.Bisericilor desi el le musamalizeaza mediatic.
    Tot ei prin actiuni activiste chiar si in rindurile calugarilor sint impotriva Marelui Sinod trecut BO cit a celui viitor pe care ei le cred a fi tilharesti doar pe motive doctrinare teoretice si cu pretentia ca eke nu ar reprezenta adevarata Biserica si adevarata credinta majoritara venita direct de la Dumnezeu cu un fals duh si fals dar al deosebirii (obligatoriu Episcopilor Marerilor Sinoade ca prevedere in Asezaminte -Didachia. ).
    Deci aici sint germenii viitoarei scindari ca pe vremea lui Iisus cind la fel nu toate cobtextele erau destul de detaliate.
    Punctul esential va fi de data asta in privi ta Venirii Cineva din India insa prin Romania ca dedublare pt revenirea teifanica la viata ( teofania din 2.Mac.2.si dintrun Psalm aluziv. Desi nr total de contexte care O ating fie si vag e de 69+1=70 .
    De Venirea Cineva zisa in Daniel 7 Cel batran va depinde si credinta in Iisus revenit anonim pina dupa urgie. Inclusiv pt ca El.va fi adus in fata Ei pt a ne fi prezentat dupa urgie organizat festiv cit se poate de nemiraculos in detaliile exterioare (vazute de nescrisi).
    Unica talmacire corecta a Apocalipsei nu e facuta de un sfint sau despatimit ci conf unei mai vechi profetii completata de Sf.Ioan de Kronstadt ( ba chiar indirect si de visul profetic al.lui Miller fostul adventist) de catre un calauzit (ajutat de un sfint din tara) care va fi abia apoi despatimit etc. Pt a smeri pe cei puternici ..si piedica pt cei fanatici orbi.

    RăspundețiȘtergere
  32. mihai35-alambicata expunere si cu greseli grave gramaticale-nimeni nu stie cand si unde va veni IISUS nici ingerii din ceruri doar TATAL

    RăspundețiȘtergere
  33. cine face rugaciuni zilnic , acatiste si paraclise va vedea cum va fi venirea a doua a DOMNULUI HRISTOS- in acatistul inaltarii DOMNULUI -la icosul 9 scrie clar cum va veni DOMNUL- sa vina cine nu crede si sa contrazica

    RăspundețiȘtergere