sâmbătă, 13 mai 2023

VĂ DĂM SARCINA VINDECARII ! AM BAUT TOT DIN PAHARUL COBORAT DIN CERUL SFANT!

.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                                Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata in zori ,ma trezeste un glas care-mi spune ceva tare frumos.
Era un glas dulce,un glas divin care-mi graieste asa:

               "Va dăm SARCINA  VINDECARII !"

Iar glasul mai repeta inca o data,ca sa fie sigur ca eu am inteles.
Deci,nu era un DAR al VINDECARII,ci o SARCINA a VINDECARII,o PORUNCA DIVINA.
Glasul repeta asa:

                 "Vă dăm SARCINA VINDECARII !"

Clipă în care,din Cerul Sfant coboara pana la locul unde eu eram,adica,pana la patul meu, vad cum coboara un Pahar inalt,un Pahar din sticla in care, era ceva laptos si totodata cu goluri de cristal prin acea bautura laptoasa.
O forta nevazuta ma ridica din pat pana la pahar, si-mi da sa beau tot din acel pahar.
O lumina alb aurie stralucitoare foarte ,ma inconjura cu tot cu acel Pahar,si fara ca eu sa ating PAHARUL beam din el cu o sete infinita. Nu mă mai saturam de dulceata si de racoarea bauturii laptoase din PAHAR.
Era o senzatie de racorire a Sufletului si a trupului. Simteam ca tot ce se intampla era din OCROTIREA DIVINA.
Închipuiti-va dragilor,ca mergeti printr-un desert si nu mai puteti de sete, va arde sufletul de sete.
Iar ca prin Minune,apare cineva cu un pahar cu apa rece,si-l beti pe nerasuflate. Cum v-ati simti ?
Sigur ca, minunat. Asa ma simteam eu,doar ca, un infinit mai mult,din punct de vedere sufletesc si trupesc.
Apoi ,aud dragii mei,aud glasul MANTUITORULUI nostru Prea Bun si Bland,glasul LUI IISUS HRISTOS care intreaba asa:

           "Au nu zece v-ati vindecat? 
           Ceilalti unde sunt ?"


Si aveam in faţa ochilor inchisi LUMINA aurie ce venea din Cer,precum si pe Samarineanul care s-a intors sa multumeasca Lui Iisus Hristos ca-l vindecase de lepra.

Vindecarea celor zece leprosi:

Iar pe cand Iisus mergea spre Ierusalim si trecea prin mijlocul Samariei si al Galileii, intrand intr-un sat, l-au intampinat zece leprosi care stateau departe, si care au ridicat glasul si au zis: Iisuse, Invatatorule, fie-Ti mila de noi! Si vazandu-i, El le-a zis: Duceti-va si va aratati preotilor. Dar, pe cand ei se duceau, s-au curatit. Iar unul dintre ei, vazand ca s-a vindecat, s-a intors cu glas mare slavind pe Dumnezeu. Si a cazut cu fata la pamant la picioarele lui Iisus, multumindu-I. Si acela era samarinean. Si raspunzand, Iisus a zis: Au nu zece s-au curatit? Dar cei noua unde sunt? Nu s-a gasit sa se intoarca sa dea slava lui Dumnezeu decat numai acesta, care este de alt neam? Si i-a zis: Scoala-te si du-te; credinta ta te-a mantuit.
(Luca 1,11-19. Duminica a 29-a dupa Rusalii).
Prieteni dragi, asa cum fac de 25 de ani, voi face in continuare pana la sfarsitul vietii mele, ma voi supune LUI DUMNEZEU trup si suflet,inima si cuget.
Voi scrie al SĂU CUVANT cu inima si cu sufletul, si-L voi scrie Corect,curat si neintinat, nemodificat !
Iar cand va fi ca sa am DARUL VINDECARII SUFERINTELOR SEMENILOR nostri, voi iesi precum SFANTUL IOAN BOTEZATORUL sau precum MANTUITORUL in mijlocul oamenilor, si-i voi vindeca pe ei cu PUTEREA DUHULUI SFANT,fara ca sa pretind sau sa astept plata.
In DAR am luat si in DAR voi da.
Acesta este un Legamant,este un Juramant facut de mine LUI DUMNEZEU ,PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU.
Îi iert si i-am iertat intotdeauna pe cei care ma batjocoresc si m-au batjocorit intotdeauna,doar pentru faptul că scriu aici CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS.
DUMNEZEU sa-i ierte si sa le lumineze mintea,inima si sufletul.
Atunci cand voi afla ca voi fi primit acest DAR si HAR divin,veti sti cu totii dragii mei.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului ca suntem sanatosi,ca-i avem pe cei dragi langa noi ,si nu in ultimul rand,pentru faptul ca ne-a dat viata !
                          Cu iubire si cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Ce minune a-ți trăit doamna Maria!!!
    O sa primiti darul vindecării prin ce faceți dv.
    Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă ocrotească cu puterea lui cea mare 🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa va ajute Dumnezeu ! O zi buna si cu credinta spre folosul oamenilor .

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Adica ne veti putea vindeca?! ce minune!! Doamne ajuta!! Iti multumim!!

      Ștergere
  4. Exprimarea este la plural < Va dam sarcina...>
    Va fi vb de o misiune colectiva poate nu musai asa de spectaculoasa ca cea a primilor Apostoli dar legata si de o propozitie vaga din Apocalipsa versiunile primului mileniu :
    .
    Desigur acum de ceva vreme sint vremurile din urma si chiar mai exista si vindecatori cu har dublat de moralitate si stapanire nazuintacurara etc ca nr. in crestere ca nr si nu doar in cadrul cultului B.O. cum cred unii partinitor judecind doar dupa detalii dogmatice si atit destinate gloatelor de nescrisi larg majoritari .
    Insa atunci va fi o alta organizare cultica iar abia pe atunci harul chiar va fi retras de la staulele de pastorire care nu sint mireasa reala .pt a forta scrisii incepind cu vindecatorii oamenii cu har sfintii sa mearga titi la mireasa realaiar reztul.sa dispara infazele viitoare ale Judecatii .
    Mireasa reala nu e nici unul din cultele zise oficial crestine sau apostolice iar nescrisii nu vor primi noua credinta cu toata hrana tare in eacu adevarat dar interesul lui Dumnezru sint scrisii care treb sa faca un pas inainte ca pe vremea lui Iisus ( in vreme ce restul doar sa se creada conservatori apostolici si dreptmaritori).
    Nici scrisii in general nu vor crede pina nu vor vede ba chiar mare parte nu legat de lucrurile frumoase ci din greu in urma pedepselor Judecatii cu care Dumnezeu va pune popoarele in ascultare (de la urgie in colo ).
    Dar pt cei care vad si cred vor fi destule semne indeosebi biblice.
    Restul cultelor care nu sint mireasa reala se vor gasi f mare parte in situatie de scindare ( pro si contra miresei si a Conducerii ei si mai rar ca factiuni neutre indecise in asteptarea clarificarilor.
    Atunci deci se va mai putea vindeca doar intrun singur cult desi initial f minoritar si denigrat in forta de restul ba chiar si cu razboi jihadist (cel promis statului Isrsel ca victima colaterala scontata justitiar .)
    Daca data trecuta conducerea mozausmului afost contra lui Iisus etc de data asta macar unele confuceri sau oadti din conducerile crestine vor fi de partea Venirilor noi si a noii credinte intre care si viitorul Mare Sinod panortodox care va fi la Bucuresti intrunit pina la retragerea harului.
    Retragerea harului de la factiunea potrivnica ( (deja) lui va face sa nu mai detina nimeni de acolo nici darul.deisebirii cel.real secretuzat canonizat ( canon85 Apostolic) incit cum.detinerea lui e obligatoriu conf Asezanintelor ( Didachia) pt votantii in Marile Sinoade ei bine noii Episcopi si altii ranasi cu ei in urma nu vor maiputra tine noi Mari Sinoade incit cel de la Bucuresti va fi ultimul .
    Noua invatatura ca actualizare cu tot cu recunoasterea reincarnarii necesare are mult mai.mult caracter aparent sincretic cu bazele religiilor morale indeosebi de tipuri monoteiste cu tot cu cel hindus incut noua convertire decisa Sinodal este echivalenta cu aprobarea unirii religiilir in sdevar ( fara nuci un fel de negocieri ci revelat de Venirea Cineva zisa si Duhul Sfint Savaot etc etc .
    Asa se va face voia lui Dumnezeu legat de religii si de ultimul Sinod profetit vag intro.profetie rusa care e insa rastalmacita de fanatici orbi intre care si Episcopii din R.Moldova si ei pomeniti in alta profetie dar de acolo.
    Vindecatorii nu vor face deosebire intre scrisi si nescrisi ca si data trecuta dar cum.vindecatorii cu noua religie vor avea inca imagine rea larg majoritara multora din vindecati le va fi rusine teama sa marturiseasca public vindecarea lor .

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga noastră Maria, îți doresc cât mai repede cu putință acest har să ajungă la tine, iar prin tine la cât mai mulți ! ♥️♥️♥️

    RăspundețiȘtergere