miercuri, 17 mai 2023

FARA TESTE NUCLEARE ! NIMENI NU VA APASA BUTONUL ROSU!

 

.
15 Mai 2023, ora 5,11 !
Hristos a Inviat !

Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

"Nimeni nu va apasa butonul rosu!
Clipa in care, vad un Cer de ziua si sub Cer ,vad o intindere mare de pamant cu multe cladiri care aveau tot la fel de multe intrari.
La fiecare intrare,deasupra tocului usii, exista cate pancarda alba pe care scria cu litere mari de tipar,litere scrise cu albastru intens asa:
FARA  TESTE !"
O forta nevazuta imi arata indeaproape intrarile in acele cladiri din curtea foarte mare, pancardele de deasupra tocului fiecarei usi, pe care scria cu albastru pe alb,asa:

FARA  TESTE !"
Asadar dragilor, sa nu mai plecam urecehea la multimea de informatii fasle,menite sa induca teama ,panica maxima.

Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toata ocrotirea pe care ne-o daruieste, si sa nu deznadajduim niciodata dragilor.

Niciodata nu suntem singuri dragilor! Cu noi si intru noi este BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI cu Sfintii Sai.

Sa nu ne temem nici de Cutremure,nici de dezastre de tot felul.

Romania a fost ,este si va fi ocrotita! Romania este poporul ales care-L va primi pe Fiul Lui Dumnezeu in a Doua Sa Venire pe pamant, in Noul Sau Ierusalim numit Romania Adevarului Duhului Sfant.

In Romania va fi Judecata Universala! Aici vor fi judecati atat viii cat si mortii care vor invia la Cuvantul Domnului nostru Iisus Hristos.,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,toata intelepciunea ,Amin!

                                          Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Mă bucur nespus de mult la auzul acestui mesaj doamna Maria 🙏
    Dacă mai aveam un gram de îndoială până acum că s-ar putea că un cap fără minte sa apese pe butonul care distrugea lumea întreagă,acum chiar m-am liniștit.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Cu mult drag doamna Maria o zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. GLORIE TIE PREA SAFANTA TREIME IN VECI PT BUNATATEA TA CĂCI TE INDURI DE NOI CEI CARE TE IUBIM AMIN

    RăspundețiȘtergere
  3. Centrala nucleara de la Zaporoje de care se vorbea mult pare ca e oprita de rusi posibil si devalizata sa nu mai poata fi folosita
    De aici poate veni criza de energie in toata Europa acum cind nici Sua nu se simte prea bine cu dolarul dupa platile imense din pandemia Covid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. E bun acest mesaj pt a combate ideile profetice cu devastari nucleare care avusera alt scop.
    Imparatia sfintilor Noul Pamant nu se cladeste pe un sol poluat nuclear ci doar afectat de cutremure si tsunami ale caror efecte materiale sint rezolvate mult mai rapid.
    Insa cu toate astea vor exista colateral doar local unele probleme nuclrare in doua transe.
    Prima va fi la Kiev o incarcatura de mici dimensiuni nou fabricata in urma careia Ukraina va capitula fiind apasat butonul.ei rosu de niste subalterni care apoi vor fi ..pedepsiti.
    A doua situatie va fi vb tot de incsrcaturi mai reduse 3 rachete de tip vechi care figureaza in acte casate fara protectie moderna la declansare accidentala datorata vibratiilor socurilor incit vor pleca singure cu ocazia urgiei apocalipsei afectind 3 orase mari occidentale intre care si New York
    Prima situatie e dintro veenie din Romania cu mai.multe detalii pe alte teme mare parte din care u.ele deja impkinitite intre timp. Ea mai precizraza de ex si ca ulteruor va exista si in R.Moldova epurare etnica la orase impotriva etnicilor moldoveni prin interventie ..straina.
    Rusia va fi pe punctul.de a aju.ge la o distanta de 8 judete dincolo de Prut adica dincoace in Romania. Cele 8 judete care nu au mai fist cedate atunci vor fi acum insa termenulde 3 saotamani anu tat de premierul.Dragnea nu va mai apuca sa fie dus la sfirsit
    total.cedate vir fi si cele 2 judete de k8nga Ungariei iar a doua zi peste noapre dupa Romexituri ne vom trezi in ziri ca Dobrogea e deja a Turcuei luata fulger militar pina sa se semneze contractul pt aparare rusa . De atunci p8na la urgie vor fi doua saptanani insa lumea nu va putea sa creada ca vine asa reoede pt ca va asteota dictatura presupus religioasa si pkanetara cu 666 care trecuse deja atee cultul.personalitatii nu asa de planetara si cu purtarea 666 doar in Rebania franceza orin nepazirra credi tei crestine si asociere ka robie si razboi hitletust. Dupa razboi de rusine Franta a decis ascunderea purtarii 666 desi intre timp se facuserasi doua filme europene cu razboi in care era si acest detaliu rulate pe sub mina in anii 80 si la noi la TVR1 dupa care distruse benzile.
    Nu e unica musamakizare de imokinire din Apocalipsa cea mai veche fiibd din 1910 Creta Iraklion legata de cei doi martori in saci desi vestiti pe atunci insa doar de marinari in porturi crestine.
    A doua situatie cea cu ceke 3 rachete de la urgie e dintro vedenie a lui Edgar Cayce.
    Insa mai este un detaliu profetic pt dupa urgie insa nu tin minte daca acele 2 rachete sint sau nu atomice dar oricum sint ruse trimise de noua conducere a Rusiei impotriva sediului (cartierului) factiunii masoneriei aceea din cele 2 deja existente care se va opune tranzitiei la Noul Pamant prin apel.public pt coalizare a patronatului planetar in vederea pastrarii capitalismului .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai scris in romana?

      Ștergere
    2. Pur romaneste!
      “ Cele 8 judete care nu au mai fist cedate atunci vor fi acum insa termenulde 3 saotamani anu tat de premierul.Dragnea nu va mai apuca sa fie dus la sfirsit
      total.cedate vir fi si cele 2 judete de k8nga Ungariei “
      🤣🤣🤣 -klonga Ungariei!

      “ legata de cei doi martori in saci desi vestiti pe atunci “
      Stop! Nu mai pot! Ma narui de ras, tataie! 🤪😇

      “nsa nu tin minte daca acele 2 rachete sint sau nu atomice ”
      Nu mai are importanta! Parol! 😇😇

      Ștergere
    3. Google translate a zis ca el nu se baga .

      Ștergere
  5. Este posibil ca inteligenta artificială,demonica sa apese butoanele roșii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tesla lui Elon Mask a prezentat publicului ultima generatie de Roboti Umanoizi care vor sa -i si livreze pe piata.
    Asa ca atentie cu cine discutati , unul sub forma de femeie prezenta rubrica meteo fara nici o problema sau…deosebire.
    Congresul american atrage atentie asupra pericolelor pentru ca procesul foarte rapid poate scapa de sub control fara reglementari si cadru legal mai ales in caz de razboi sau influentarea tinerilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. sa ne amintim de SODOMA SI GOMORA-s-au facut masuratori si pe acel loc este radioactivitate si acum- numai ca a venit din cer- ce sa vedem roboti , gandire satanica ce vor extirparea populatiei globului- nu le suntem de folos ci povara-nu stim voia DOMNULUI dar posibil umanitatea sa o ia pe drum gresit - vom trai unii si vom vedea

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu se spune și în Sf.scriptura că roboții vor lua locul oamenilor la muncă?
    Suntem aproape de acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  9. Putina! vrea sa instaleze arme nucleare in BELORUS- o miscare f periculoasa pt Europa si chiar pt planeta-sa dea DOMNUL sa nu poata apasa pe buton

    RăspundețiȘtergere