sâmbătă, 27 mai 2023

MOSII DE VARA ! LA 3 IUNIE SA NE BUCURAM IMPREUNA CU MAICA LUI DUMNEZEU SI CU SFINTII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL !!

  Dragii mei,

Se apropie cu pasi repezi ziua de 3 iunie, cand vom sfinfi din nou Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu. V-ati anuntat foarte multi de prin tara si nu numai,ca veti veni anume pentru acest Eveniment Divin, si nu am cuvinte ca sa va multumesc din inima si din suflet. Am rugamintea ca atunci cand veniti pe 3 iunie, sa-mi spuneti cine sunteti si de unde, deoarece dragilor, eu nu va cunosc pe toti.Ne cunoastem cel mai mult de pe Whatsapp, de la telefon si de pe facebook.Imi doresc dragii mei, ca sa vorbesc cu fiecare in parte si sa va imbratisez cu dragoste, sa va multumesc din inima ca ati facut o Jertfa bineplacuta Maicii Domnului si Lui Dumnezeu si ati ajuns la Tecuci la a doua Sfintire a Sfintei Troite. Dupa savarsirea Sfintei Slujbe de un Sobor de Preoti, vom sta la masa cu totii in curtea casei mele.Toate bucatele vor fi pregatite de mine ,pentru ca toti credinciosii sa se simta fericiti si sa fie sanatosi.Cei care nu vor putea sta la masa cu noi, cu Preotii, vor primi in DAR cate un pachetel cu bucate sfintite de Preot. Sunt infinit de fericita dragii mei,am mari emotii, va sunt recunoscatoare si va pretuiesc cu inima si cu sufletul. Totul se va filma, vom face si poze, totul va fi divin de frumos. Deja Maicuta Domnului este fericita in Ceruri ca va veni atata lume pentru Sarbatoarea Sfanta a Sa! Si in Ceruri se graieste de Evenimentul Divin din 3 Iunie, se graieste de data de 3 iunie.Nimic nu a fost si nu este intamplator ! Totul e oranduit de Sus. Va astept cu multa dragoste sufleteasca ! Pana in ora 12 sa ajungeti ca sa prindeti Sfanta Slujba de sfintire! Daca trece de ora 12, ne vom bucura sa stam impreuna la masa, sa vorbim si sa va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca.Veti lua acasa si Sfanta Aghiazma de la sfintire si coliva de grau sfintita, dar si multa putere sufleteasca de la Duhul Sfant si de la Maicuta Domnului.Veti putea intra daca va doriti in interiorul Sfintei Troite ca sa va rugati! Cu mult drag ,cu multa recunostinta si cu multa dragoste sufleteasca,
Maria Ghiorghiu!

              .

                            

  Acum,Sfanta Troita este impodobita dupa dorinta prea sfanta a Maicii Lui Dumnezeu !

Acum , a venit randuiala de Sus ,pentru o  a doua sfintire! 

               Sambata  3 Iunie 2023 ora 12, in ziua Mosilor de Vara!

.

                                             Dragii mei,                                                 

                                         Hristos a Inviat ! 

Dragii mei, sa ne amintim de prima sfintire a Sfintei Troite din Tecuci,Judetul Galati, cu Hramul MAICII DOMNULUI - POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL !

De atunci, la aceasta SFANTA TROITA care a fost ridicata cu ajutorul divin al vostru,al tuturor celor care iubesc cu inima si cu sufletul pe PREA SFANTA TREIME si pe MAICUTA DOMNULUI cu SFINTII Sai, MINUNILE se tin lant.Si nu o spun eu de la mine, ci spun toti credinciosii care s-au perindat pe la SFANTA TROITA,au venit sa se roage la MAICA LUI DUMNEZEU,iar o parte dintre ei m-au sunat si mi-au spus cu mare bucurie, cat de mult i-a ajutat Maicuta Lui Dumnezeu.

Anul acesta 2023 ,m-am gandit,asa am simtit in inima si-n suflet, dar m-au intrebat si cativa credinciosi care au venit in 2021 la prima sfintire a SFINTEI TROITE, daca nu o sfintim iarasi si anul acesta in iunie.

Si gata, vom face din nou inca o sfintire a Sfintei Troite si vom invita iarasi un Sobor de Preoti ca sa o sfinteasca la implinirea a 2 ani de la ridicarea ei. 

Va fi foarte frumos si tamaduitor pentru sufletul nostru, al fiecaruia dintre noi. 

Sambata pe 3 iunie 2023 este si Sambata Mortilor,Mosii de Vara. 

Deci, cu siguranta nimic nu este intamplator,adica, ca am hotarat impreuna sa facem o a doua sfintire a Sfintei Troite a MACII Lui Dumnezeu.

Cine doreste sa vina pentru aceasta noua sfintire, poate veni in acea zi, iar eu voi avea mare grija ca sa va anunt din timp ,ora Sfintei Slujbe a Sfintirii Sfintei Troite.

Cine doreste sa daruiasca pentru Sfintirea Sfintei Troite, o poate face sunandu-ma la unicul numar de telefon public al meu personal, 0747226236 si sa-mi trimita Pomelnic pentru vii si pentru cei adormiti pe Whatsapp la acelasi numar 0747226236 ! Dragii mei, sa ma sunati intotdeauna va rog frumos,atunci cand doriti sa faceti o donatie. Sunt escroci care fura datele de pe blog, poza mea, si pun alt cont,al lor personal.

Azi m-a sunat cineva ca sa-i confirm daca e contul meu, si era un cont fals, al escrocilor.

Acestea si numai acestea sunt datele mele personale: telefon cu publicul 0747226236 ,acelasi numar de telefon si pentru Whatsapp :0747226236. 

Iata dragilor si datele personale a Bancii si a singurului Cont:

 RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.

Daca ma veti suna, veti avea confirmarea certa ca eu sunt si nimeni altcineva!

Vom pregati si pachete cu mancare, care vor fi sfintite si daruite celor prezenti.

Iata dragilor, si contul in care puteti sa donati,sa daruiti pentru aceasta Sfanta si Mare Slujba de resfintire a Troitei Sfinte a Maicii Lui Dumnezeu -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Va rog sa ma sunati atunci cand doriti ca sa donati, pentru ca nu cumva sa donati in alt cont inventat de escroci care copiaza articolele mele cu tot cu poze.

Inca o data, va scriu unicul numar de telefon al meu personal,telefon cu publicul credincios si bun, cu inima buna si cu suflet mare: 

0747226236 acelasi numar de telefon si pentru Whatsapp :0747226236. 

Iata dragilor si datele personale a Bancii si a singurului Cont:

 RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.
Prieteni dragi, sunt infinit de fericita ca vom face acest lucru divin.Ca vom resfinti Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu ,iar o parte din voi dragilor, care veti putea si veti dori,veti fi prezenti la aceasta Sfanta Slujba de Resfintire a Sfintei Troite.Va asteptam cu multa iubire si cu multa dragoste sufleteasca!
Cu dragoste si cu recunostinta ca intotdeauna,Maria!
Dar, sa ne reamintim de prima sfintire a Sfintei Troite: 

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

                                    HRISTOS   S -A  INALTAT !

                              Dragii mei, 

Am reusit ca sa pun si pe Blog, filmuletul cu sfintirea Troitei Maicii Domnului din 4 Iunie 2021.
Iata dragilor ,puteti ca sa va bucurati de Slujba savarsita de un Sobor de Preoti :
..

   Dumnezeu si Maicuta Domnului, sa va binecuvinteze pe voi toti cei care, ati ajutat la ridicarea Sfintei Troitei a Maicii Lui Dumnezeu - Potirul Nesecat si a Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil , si sa va apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni. Fiti cu totii binecuvantati dragii mei si ocrotiti impreuna cu toti cei dragi voua.Amin!
                             Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Vinzarea interesului National ca la piata Democratie dar nu pentru Catei

    Cristoiu -Ue vrea o federatie sultan cu imparateasa Ursula iar Bogdan Aurescu angajaza fara parlament si guvern cu cine cu padisahul Iohannis pentru anularea dreptului de Veto in Ue sub pretextul ca Austria si Olanda doresc sacrificarea dreptului nostru pe Termen Lung

    Ponta spune ca -Iohannis ar dori o smecherie pentru cei care/l vor angaja in un Nou Post la anul cu sacrificarea Interesului Romaniei.

    Si Soros virbeste in Delir pentru Mondialism neoprogresism-,despre
    interesele lor prin onegeuri in Ucraina pentru -Lupta pentru dominatia Mondiala -in lupta intre Societatile lor Deschise si Cele Inchise ca o Lupta Mondiala veche in care sicietatea umana ar putea Disparea daca Rusia ar domina sau chiar China si interesul lor ca deSantis candidatul republicanilor sa fie retrasa si ca Republicanii sa se refirmeze

    Si evreica Gorghiu vorbea in Parlament ca Romania sa renunte la SUVERANITATE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tradarea Romaniei
    Exact ce spuneam Casta evreiasca dau resursele tarii pentru inca 15 ani austriecilor de la OMV
    In timpul asta vor si sa pacaleasca Comisia Europeana despre Pensiile speciale in fapt sa bage Romania cu capul in gard-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Banii Furati de mafia din Romania regasiti de Antena 3 mai nou si mai vechi pe insule din Caraibe,Seseil Bari etc dar se pare ca cei din tara nu vor sa-i gaseascade nici un fel ci doar sa aiba si ei personal nu sa-i aduca inapoi in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bruno Stefan sociolog -justitia romana vinovata desi cumparata cu pensii speciale iar ei nu fac Dreptate cum e si cu Euroins si multe altele astfel ca cetateanul nu mai are incredere in institutiile statului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ziarul Gindul documenteaza legatura Aur prin Tirziu si Simion cu PSD prin Dincu si statul Paralel prin Coldea de la o intilnire din sau din fata unui restaurant bucurestean
    In timpul asta presedinta Novak a Ungariei jubileaza ca si Victor Orban premierul Hun-gariei pe la bornele revopsite de hun-guri prin inima Transilvaniei sau pe la Tusnad sau azi la Sumuleu Ciuc-biserica de pe dealul de linga Miercurea Ciuc si cumpara monumente, terenuri-ferme sau chiar noi cetateni romi sau romani cu burse de elevi sa invete maghiara si pasapoarte de mai libera circulatie ca cele romanesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Presedinta Novak a Hun-gariei desi de alta religie ca cea catolica prezenta cu fostul presedinte Hun-gur la procesiunea de pe dealul Sumuleu Ciuc garnisita cu Muulte steaguri nationaliste ca la o altfel de manifestatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa seceta romanii migrati in Italia care locuesc in subsoluri si asa insalubre sint invadati de Inundatii cu apa insalubra in casele sarace care mai risca sa se si prabuseasca peste ei slabite la temelie de ape
    Si in Spania dupa o iarna si primavara secetoasa record din ultimi 65 de ani a plouat pe alocuri dar cantitatea apei este intre 30 si 70 procente din normal iar fermierii sint amendati si daca fura apa cu fintini din pinza freatica caci rezervele sint epuizate
    Se anunta an secetos in tot sudul Europei.
    Precipitatiile din ultima luna din Romania desi mai mari nu acopera lipsa apei care a dus in sol la seceta pedologica mai ales in sud si est.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere