joi, 11 mai 2023

SĂ NU AVETI ALŢI DUMNEZEI !!! SĂ NU ŢINEŢI ALŢI DUMNEZEI !

                                                    Hristos a Inviat !

                                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas la imperativ care ne graieste asa:

                "Alţi Dumnezei nu se ţine !!!
            Înafară de Dumnezeul vostru si al nostru al tuturor,Acesta se ţine !"
După care dragilor, vad in faţa ochilor mei inchisi,vad ÎNSUSI TRONUL ÎMPĂRĂTESC cu PREA SFANTA TREIME si cu MAICA DOMNULUI inconjurat de multa lumina alba orbitor de stralucitoare.
                      Image result for prea sfanta treime imagini
Toate acestea le vedeam intr-un Cer de noapte albastru violet ,intr-un Cer deosebit de frumos.  Părea că acest Cer a coborât foarte aproape de Pământ ,foarte aproape si de mine.
                          Image result for prea sfanta treime imagini
Dragii mei, cu totii,toata suflarea trebuie sa ne inchinam in DUH 
si-n ADEVAR,trebuie sa ne inchinam LUI DUMNEZEU TATAL, LUI DUMNEZEU FIUL -IISUS HRISTOS si PREA SFANTULUI SĂU DUH .
Sa ne inchinam MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA si s-O chemam in ajutorul nostru ,ori de cate ori suntem la necaz si-n suferinta.
Sa multumim fratilor PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU  pentru toate DARURILE DIVINE pe care le revarsa asupra noastra si neaparat pentru MINUNEA LUMII intregi, de a ne fi ales pe noi ca Popor român ca sa devenim al Doilea Viitor Nou Ierusalim.
Sa respectam si sa implinim cu dragoste PORUNCILE DOMNULUI, si nu in ultimul rand,sa mergem la SFANTA BISERICA, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE,acolo unde este mantuirea sufletului nostru.
Asa sa ne ajute Mult Prea Milostivul Dumnezeu si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, in fiecare clipă a vietii noastre.
                                        Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Firea care sta la baza legii cu copii dovedita ca a luat consultanta de la ONG-urile Norvegiene care iau copii de la parinti
    Iosrfina-Firea pe aceiasi cale cu Iohannis- iar Reifeisan prezenta in strada la manifestatia din 10 august 2018 cu legaturi directe cu SOROS
    Teodor SilvestruIar -Raifaisen bank acuzata ca distruge sistematic capitalul romanesc motiv pentru care sa depus plingeri penale pentru trei capete de acuzare printre care abuz in serviciu care va isca procese lungi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu uitam ca Reifaisen bank avea sediul inchiriat in spatiul din Sibiu str N Balcescu 29 dobindit ilegal de Iohannis prin falsuri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anca Alexandrescu spune ca CENZURA ameninta ca va inchide Realitatea Tv incercind da intimideze si sa o opreasca intii 10 minute,dupa ce a aratat Adevarul despre nemultumitii lui Simion si Sosoaca de alaltaeri la Parlament, pe care majoritatea televiziunilor ii defaimasera alaltaeri ,
    Posibil vor fi mai furiosi dupa emisiunea de ieri cu mafia din Gorj cu CE Oltenia in timp ce vinovatul evreiesco-Austriac OMV prospera acolo-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anca Alexandresu spune pentru a vedea lupta Realitatii cu CNA ul=Cenzura sa ptivim pe RealitateaTv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Socant in Gorj unde face Realitateatv emisiune,sa vezi o companie energetica Nationala de Interes Strategic cum e inchisa in timp ce linga se deschid altele Private pentru ca banii circula-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va mai lasati inselati de extraterestrii crezand ca sunt buni. Acesti sunt ingeri cazuti. Cum va face sa va simtiti mai bine ca veti lua contact cu niste demoni numiti extraterestri !? Mai ganditi-va....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, 09.27. Toti sfintii afirma acest lucru ca extraterestrii sunt demoni.
      Vedeti ce spun despre extraterestrii Parintele Cleopa, Sf. Otroc Veaceslav - Ingerul rus si altii.

      Ștergere

  7. Dumnezeu cel iudeo crestin este acelasi cu cel din religiile monoteiste inclusiv din monoteismul.hindus care e doar aparent politeist...ba chiar uneori si al unor culte foste politeiste in cazurile de atribute pozitive ale zeikor care nu erau zei diferiti ca niste ingeri difetiti cum.in realitate nu sint nici Arhanghrlii inclusiv cei secundari care cu totii zisi uneori si ingeri ai elenentelor (apa .pamantfoc etc) sint de fapt parti din caracterul divin si in general si din alnostru grupind calitati care formeaza si acele arhetipuri pozitive din Psihologia jungiana regasite inin orezentarile core te de Chakre si in Fikocalii in formadetaliilor suplimentare despre Cele 7 Duhuri ale lui Dumnezeu.
    Aceste lucturi su fist dejaclarificare cu mult naimumte detalii de catre Iisus intre 1910 si 2005 intro mare Revelatie data dregatirilor din ceke 4 mari culte crestine in urma rugaciunii lor pe tema talmacirii Apocalipsei.
    Noua Revelatie are 64 capitole fiind nunita Dogma adevarului. Si fusese profetita in sec.1 invlusiv ca nu va fi destulcrezutaci tai.uita fata de popor -prin prootocita Anadin P9nt care ca idee a stat kabaza neadaugirii Apocalipsri la primele doua canoane biblice ci abia la altreilea in sec.7 24 Laodiceea ) ca unica diferenta.
    Pt ca fara ea Apocalipsa nu poate fi talmacita corect nici suficient ci cu mare risc de necredinta in Iisus revenit. Risc insa destinat celor multi nescirsi care vir radtalmaci si mai mult lucrurile.
    Energia concreta a harului azi este si detectabila frecvential fie ca e vbde sura u.ui Nume fie in urma invocarii sau intrebarii cu raspuns pozitiv . Lafel ca si oricare adevar scrislucru facut de o vreme si de Servicii ca si in cazul darului deosebirii cel real unde la noi in SRI si in UE apoi preluat i se datoreaza lui MRU recompensat pt asta doar in Ungaria. Partea profetica a mesajului combate talmacirea actuala pe ideea unei viitoare dictaturi sincretice f rea dar culmea si prea buna ca sa fie adevaratul Nou Pamabt dupa urgie.
    In rralitate acea dictatura nu trebuia sa fie asa de pkanetara cumpare nici religioasa ci ea a trecut in vremea u.eia din ceke 7 fiare zise 7 imparati cu regim ateu mikitar fadcust si cu 666 purtata diar zonal citeva zile in toata Renania franceza iar dupa razboi noulpolitic din Franta a decus musanalizarea portarii ei de rusine natiinala.
    Tot musamalizata e si ucuderea celor doi martori dar in Grecua zIraklion in 1910 stiuta 8nca de mai toti grecii insa decizia ascunderii a fist religioasa ca si kegalizarea pedeosei cu puscarie a celor prinsi in Grecia ca intreaba macar lege motivata ecinomic ca afectare a inaginii de tara turustica ..
    UE a recomandat abrigarea ei ot ca incskca k8beratea cuvantukyi dar fara masuri coercitive in ideea ca nu se vaga in religie si in interesul ei economic spalandu.se asa pe maini.
    Mare parte din cele 64 Capitole ale Dogmei adevarului sint oe noi subiecte din care unul desi scurt e despre extraterestrii impartiti doar in doua categorii de civilizatii desi sint 3 una e de mijloc ca si noi nici sfinta nici prea ramasa in pacat.
    Insa nici macar cele sfinte asiciate intre ele si.mult mai dezvoltate tehnokogic nu au misiune de calauzire pt noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. mihai 35 -faci niste greseli de ortografie f mari si nu cred ca cineva poate intelege ce scrii-cred ca sunt copiate din alta limba si nu citesti ce ai copiat,lasa -te de asa copii si scrie ce stii si ce crezi- cat despe credinta ortodoxa este de inteles ce crede un cresti botezat-SF TREIME ,MAICA DOMNULUI, PUTERILE CERESTI SI SFINTII

    RăspundețiȘtergere