duminică, 14 mai 2023

ŞI NU NE LĂSA PE NOI , IUBITORULE DE OAMENI !

                                                     Hristos a Inviat !

                                           Dragii mei, 

Astazi la prânz, în timp ce scriam aici pe Blog, aud mai multe glasuri rugatoare care pur si simplu Îl implorau pe MÂNTUITORUL  nostru bun si drag,Iisus Hristos asa:

               "Şi nu ne părăsi pe noi, Doamne Iisuse Hristoase!
             Nu ne lăsa pe noi, Iubitorule de oameni!"
                                       

Image result for IISUS..

Şi auzeam dragii mei,auzeam multe glasuri tânguindu-se,multe glasuri care plângeau si se rugau fierbinte la IISUS HRISTOS BUNUL si SCUMPUL nostru MANTUITOR.

Image result for IISUS..

Şi vedeam Prieteni dragi,desi eram cu ochii pe monitor, vedeam deasupra mea in Cerul noptii albastre,un Nor alb si stralucitor iar in mijlocul Norului alb statea IISUS HRISTOS in vesminte rosii-albastre, avand in Mâna Sa stanga SFANTA  EVANGHELIE CEREASCA.

Asa:

  Fratilor, sa ne rugam si noi DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, cu inima si cu sufletul, cu lacrimi fierbinţi de căinţă si de pocăinţă, ca sa nu ne părăseasca si nici  sa ne lase din Mâna Sa cea atotputernică si ocrotitoare, ci sa ne arate Calea cea dreapta bineplacută Lui ,si care ne va aduce mântuirea sufletului nostru.
Sa ne rugam si Maicii Pururea Prea Curatei Fecioara MARIA, ca sa nu ne părăseasca ci sa duca Rugaciunea noastra la Prea Scump si Prea Sfant Fiul Său si Mântuitorul nostru,si sa ne ierte păcatele noastre cele de voie si cele fara de voie, cele cu stiinta si cu nestiinta,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Pentru prima data romanii se duc la Noaptea muzeelor organizata in noaptea asta prima data atit in Romania cit si in R Moldova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zelenski la Vatican s-a intilnit o ora cu papa Francisc caruia i-a daruit o icoana pictata pe o vesta antiglont
    In timp ce turcii voteaza peste o ora un nou sef al statului in locul lui Erdogan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dinescu-Iohannis ell care a distrus mitul Neamtului,ducase pe pustii 8 ani pierduti cu fantoma lui Romania educata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot Dinescu -Nastase era un un om citit dar avea ceva diabolic in el-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avea diabolic sa ducă banii cu elicopterul pe grânele din Banat ,un Escroc diabolic,și foarte multi sunt că el în tara

      Ștergere
  5. Cultura araba-Omul poate ramine etern prin ce lasa in urma lui in stiinta,acte de binefacere, un continuator care nu e obligator sa fie un urmas de singe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2021/04/rosiile-cu-mot-sunt-oare-bune-pentru.html
    B1 ORA 13 00. ROȘIILE CU ȚUGUI, PERICULOASE?
    https://www.youtube.com/watch?v=bBp7GFKHT6U

    RăspundețiȘtergere
  7. Luca ,conform dictionarului crestinismului,- ar fi probabil singurul scriitor neevreu al Bibliei autor al Evangheliei sale si al Faptelor Spostolilor numit de apostolul Pavel-doctorul preaiubit-
    Luca ,a mers cu Pavel in calatoriile sale misionare ajungind cu el la Roma ,a devenit patronul medicilor si a artistilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Înseamnă că vom asista la o problemă mai acută de cer aceste glasuri că Mântuitorul Sufletelor Noastre sa nu le părăsească.
    Acum vom vedea evenimentele ce se vor întâmpla doamna Maria 🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului sa avem bucurie de sprijinul Domnului Nostru Iisus Hristos și Maicuta Domnului 🙏 este singura speranță pentru noi toți.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pina la ora 24 pe Realitatea Tv cu George Simion si alti membri AUR-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sorosista Mungiu Pipi—di pe B1 Tv ataca acum Realitatea Tv pentru prezenta tot acum a lui George Simion pe care l-ar vrea cenzurat si probabil si …asasinat dupa moda planurilor evreiesco- devenite traditionale la ei in istorie cu Eminescu .Iorga si multi altii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. S-a implinit doamna Maria mesajul cu vint puternic in centrul tarii
    Azi a batut puternic in zona au rupt crengi mari cit corpul cazute de la inaltime mare cit inaltimea de 8-9 etaje in parcul Sub arini la margine de trotuar si in intreg orasul au rupt crengi de copaci si au rasturnat motociclete parcate, pe mobil arata intensitate peste20-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. si totusi ortodoxia va fi atacata ca nici DOMNUL nu va vrea sa ne ajute- vom fi martirizati- asta e adevarul-pe youtube ar fi bine de vazut protopopul GHEORGHE COLTEA care spune adevaruri de necontestat- deja decedat dar cu dosar!

    RăspundețiȘtergere