duminică, 21 mai 2023

TATA A VENIT DIN VIATA VESNICA, CA SA-MI SPUNA CUM ESTE ACOLO !

                                               

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh!"

                   .

                                          Hristos a Inviat! 

                                                 Dragii mei, 

Astazi dimineata in zori, m-a trezit o respiratie puternica langa mine si simteam cum doua maini ma invelesc, imi aseaza patura pana peste umerii mei.

Am simtit in prima clipa o usoara teama si emotie, deoarece, nu stiam cine ma inveleste si respira langa mine,avand in vedere ca dorm singura in camera.

Dar, tocmai cand gandeam la toate acestea, cu ochii inchisi fiind,dar treaza complet, vad intr-o lumina ca de soare, o lumina transparenta era, il vad pe Tatal meu care este plecat la Domnul din anul 1998.

In aceasta clipa,sunt tare bucuroasa ca-l revad, arata exact asa ca atunci cand a plecat le Ceruri la varsta de 64 de ani.Mainile lui ma inveleau. Eu nu ma miscam in pat, doar ca-l vedeam pe Tata tare fericit ca ma vede si ca i s-a ingaduit de Bunul Dumnezeu ca sa vina sa ma vada.

Si-l intreb doar in gandul meu pe Tata, doar cu glasul sufletului meu il intreb asa:

                  " Tata, spune-mi te rog, exista Dumnezeu?

El ma priveste in ochi, si vad cum chipul lui se lumineaza, ochii lui aratau o iubire infinita, si-mi raspunde apasat:

                              Exista! Cum sa nu existe!

                       Exista!

Apoi il intreb din nou:

                          Tata, spune-mi te rog frumos, exista Rai, exista iad?

Şi îmi zâmbeşte părinteşte, dar se şi întristează puţin , mă priveste  în  ochi  ,apoi prinde curaj şi -mi răspunde cu fermitate:

                        Da ! Există  Rai, există Iad !


Şi rămâne tare trist, apoi, il întreb ceva si despre el, despre cum o duce acolo. 
Aşa:
      
                           Tată, dar matale cum o duci acolo ?
                         Unde stai ?

Pune privirea în Pământ, se întristează si mai tare, si cu glas tremurând , glasul lui adevărat , îmi răspunde în gândul meu:

                       Eu..., eu ......stau pe un scaun.
Bine Tată ,dar ceilalţi ,cei din familie, toti cei cu, care esti acolo, unde stau ?"

           
                       Îmmm! (murmură trist )
                      Stau pe un scaun !
                      Şi ceilalţi stau pe un scaun.


Si în următoarea clipă se face nevăzut.
Cu lacrimi în ochi aprind veioza şi -mi notez toate câte am văzut şi toate câte mi-a transmis tatăl meu,
Dumnezeu să-l odihnească în pace.
Tatăl meu era un om credincios în felul lui, dar tare mai înjura de Toate Cele Sfinte şi de Dumnezeu.
M-am rugat şi mă rog pentru sufletul lui ca să fie iertat de toate păcatele.
 Şi iată dragilor că, după 25 ani de la moarte, sufletul lui vine ca să-mi povestească cum este acolo in viata vesnica,  şi cum, din pricina păcatelor din viaţa sa si mai ales c-a înjurat toată viaţa sa de Cele Sfinte, stă pe un scaun alături de multe alte suflete şi îşi aşteaptă ÎNFRICOŞĂTOAREA  JUDECATA  , JUDECATA CEA  DREAPTĂ !
Dragii mei, din suflet vă îndemn si din inimă cu dragoste vă povăţuiesc , nu înjuraţi de Cele Sfinte ! 
La tot ce este Sfânt,trebuie să ne închinăm şi să aducem Mărire şi Slavă şi nicidecum hulă şi înjurături.
Să credem în DUMNEZEU şi -n MAICUTA  DOMNULUI !
Să credem în viaţa cea veşnică, căci după cum vedeţi dragilor, tatăl meu s-a întors din morţi cu sufletul, ca să ne spună ADEVĂRUL  LUI  DUMNEZEU !
Sa nu ne lasam inselati de cumplitul diavol, care ne spune ca mai este timp până la bătrâneţe ! Nimeni nu ştie când va veni sfârşitul, de e tânăr sau bătrân ! 
Trebuie să fim pregătiţi în fiecare clipă cu sufletul , deoarece, într-o clipă poate veni momentul plecării din viaţa aceasta grabnic trecătoare.
Am dorit din toată inima să vă scriu despre discuţia mea cu sufletul tatălui meu care luase trup ,asa precum a trait in viaţă, şi care  mi-a răspuns la toate câte l-am întrebat, deşi eu cunoşteam toate acestea şi nu mă îndoiam şi nici nu mă îndoiesc nicio clipă de acest MARE ADEVĂR !
Dar, am dorit ca sa aflu din gura sa, ceea ce traieste in viata vesnica.
Sa iubim pe DUMNEZEU dragilor şi sa nu hulim Numele Lui, şi nici sa nu batjocorim Cuvântul Lui sau MINUNILE  Sale care se înfăptuiesc şi în zilele noastre, dar în care, majoritatea oamenilor nu cred. 
Sa iubim pe MAICA  SFÂNTĂ şi sa credem în Minunile Sale, sa ne inchinam Maicii Lui Dumnezeu cu toata fiinta noastra si din tot sufletul nostru.
                                 Cu dragoste şi preţuire,
                                                          Maria.


20 de comentarii:

  1. Stau și mă gândesc ,cum adică stau pe scaun ! Au nevoie morți pe lumea cealaltă de altceva.Adica sa le dam de pomană ..mobila sa aibă pe ce sta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da au nevoie de masa cu o vaza de flori,fructe,scaune,dulciuri,...sunt persoane care nu înțeleg cum primesc aceștia...dar toate lucrurile au o parte energetica....ei asta primesc,..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se hranesc practic cu energia faptelor bune cei plecati Dincolo.

      Ștergere
  3. Au nevoie de pomeni: pomelnic, lumânare, coliva, vin rosu si colac.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am donat la sfântul altar, intr-un an o icoană spre pomenirea părinților mei adormiți. Pe mama am visat-o ca era vesela intr-un spital la parter, iar la etajul 9 era tata acoperit cu cearșaf conectat la aparate. În următorul an iarăși am donat o icoană. Și iarăși am visat, doar pe tata, cu coada ochilor ii vedeam picioarele, în care am avut un dialog de gânduri, unde mi-a cerut brânză cu smântână, inducându-mi de unde sa cumpăr. De lumea cealaltă, cred ca ne desparte doar o pânză de paianjan!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceasta cu stau pe scaun poate însemna că se odihnește și nu este pus la muncile iadului sau sta pe scaun că și cum ar aștepta ceva ,ar trece la un nivel mai bun .Numai Dumnezeu poate știi cum poate fi înțeles acest vis.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce credeți doamna Maria ,părerea dvs.moartea este dureroasa adică te doare ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 mai 2023 la 16:01 Moartea e ca un somn din care nu ne mai trezim niciodata. Nu doare! Doar trupul care este bolnav doare! Moartea e ca o trecere de pe o punte lumeasca spre puntea plina de lumina, spre cea cereasca.Iar toti cei cunoscuti noua si plecati dintre noi, vin sa ne intampine,sa ne incurajeze ca sa nu ne fie frica sa iesim din trupul bolnav. Sa nu ne fie teama de moarte ! Mai tare doare cand avem febra sau ne lovim la mana sau la picior.

      Ștergere
    2. Îmi permit să intervin cu o mărturisire: atunci când ești în pragul dintre cele două lumi, simți o căldură în tot corpul , mâinile și picioarele devin moi și nu le mai poți mișca, apoi totul se transformă, nu mai simți greutatea trupului, ,te va întâmpina un chip de lumină, pe mine mă vedeam că un bebeluș la sânul mamei și mă ține acel chip în brațe ,și simțeam atâta iubire ...atâta iubire...ceva de nedescris. Iubiți ,frații mei iubiți sincer și cu toată inima ,că acea iubire o veți primi înapoi înmiit.

      Ștergere
    3. Eu as zice ca pe suflet il doare daca ajunge in iad. Acolo in iad e scrasnirea dintilor, sufletele se chinuiesc cumplit.
      In schimb, in Rai e totul atat de bine, de linistitor, sunt flori si culori nemaiintalnite pe pamant, sunt animale si se aud pasarile cum canta, ingerii canta atat de frumos si Il slavesc pe Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Am avut moarte clinică, moartea nu este vreun chip, este transferul din acest corp în locul pe care lai pregătit. Ieu am văzut la mare distanță fum negru dens, și scîntei de foc, știam că mă duc în iad. A fost îngrozitor

      Ștergere
    5. Exista Dzeu sau ceva mamaia mea mi a aparut in vis f rar dar cind imi spunea ceva asa se intimpla si intr o zi o doamna a visat ca tata l ei mort cerea ochelarii sora sa spune i am pus in cosciug dupa 3 saptamini cind facea curat a gasit ochelarii deci nu i avea

      Ștergere
    6. 06.51, stiu pe cineva, un caz aparte, care dupa ce a avut moarte clinica s-a inrait, dracuie in Biserica si in fata Bisericii, blesteama fara noima si continuu fara sa aiba dreptate, vorbeste atat de mizerabil, ca nici la un birjar si nu am auzit asemenea vorbe nesabuite, are crize puternice de nervi, e o persoana nestavilita care nu se poate controla.
      Orice o face sa rabufneasca, chiar daca ii da cineva ceva, ii spune o vorba buna. Mai rau e pentru rudele ei pe care ne-a indepartat prin comportamentul urat. I se pare orice, e suspicioasa si racneste din orice la cei apropiati chiar daca e intrebata frumos ce vrea de mancare. Deci va dati seama in ce hal e... si mai rau e ca nu accepta tratament de specialitate, nu accepta ca e bolnava.
      E atat de dementa ca se bucura sa ii moara si celalalt copil. E incredibil unde a ajuns nebunia in lumea asta...

      Ștergere
  7. Mulțumesc mult pentru răspuns doamna Maria sunteți extraordinară .Multa sănătate să va de-a Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Are sens ceea ce a spus. Sta pe scaun adica e in asteptare, asa cum sunt toti. Nu e nici rai nici in iad, desi exista.Toti asteapta. Asta e sensul. Judecata obsteasca va fi la sfarsitul pamantului, si toti vom participa. Vom fi judecati de Insusi Dumnezeu. Abia atunci se va decide unde va merge fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cititi cartile lui Ilie Cioara . Le gasiti pe net sunt gratuite . Le descarcati si le puteti citi cand doriti .
    Va voi povesti cateva intamplari legate de acest subiect .
    A murit buni a mea Am visat-o la cateva zile invelita intr-o patura . Am vorbit cu mama si i-a dat haine de pomana .
    A murit cumnatul meu
    .Un om foarte bogat dar zgircit.
    L-am visat la un timp imbratact intr-o pereche de pantaloni sport si un maieu .Il intreb :de ce esti asa dezbracat ? Nu am nimic cu ce sa ma imbrac .Am vorbit cu sotia sa ii dea hainele de pomana .
    L-am visat apoi intr-o casa mica
    Ca de paznic . Aceea
    era casa lui inalta lume .
    L-am visat pe tatal meu dupa cea a murit . I-am facut pomana asa cum a vrut el la inmormantarr cu ce ia placut . In vis mi-a spus ca totul a foat bun si deatul . Mai trebuia un pic de
    peste asta uitasem sa ii dam de pomana



    RăspundețiȘtergere
  10. Da există Rai și Iad tatăl meu a decedat și bunica a visat-o pe soacra ei și a întrebat-o dacă are nevoie de ceva și ia zis ca are de toate soacra ei era baptista și cât a trăit a dat în numele Domnului ce avea mâncare la toți oameni care veneu în casă bunica ia zis ca a murit tata și a întrebat-o dacă la văzut și a zis ca ii desparte un gard și nu poate sa îl vadă soacra ei era into grădină cu pomi infiniți o pomenita frumosa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi "Singur ortodoxia" de Sf. parinte Arsenie Papacioc.

      Ștergere
  11. Bunica mea îmi spune în vis ca nu poate trece în lumina și ca degeaba ii aprind lumânări ca nu ajunge lumina la ea. Ultima data când am visat-o mi-a zis sa nu ma mai chinui sa ii dau lumina ca o sa ii aduc când vin. Era fericita și m-a îmbrățișat puternic. Ce pot face pt ea?

    RăspundețiȘtergere
  12. Stă pe scaun pt că nu i a venit rândul la judecata parțială.Si nu știe încă ce va face, la ce ,,munci,, va fi pus.Acolo se pare că timpul are altă măsură.25 de ani aici acolo sunt minute, ore poate ...

    RăspundețiȘtergere