sâmbătă, 20 mai 2023

CONFLICTELE VOR DEGENERA, DAR ROMANIA ESTE SI VA FI OCROTITA!

 

.
20 Mai 2023, ora 6,12 !

Hristos a Inviat!

Dragii mei, 

Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva si de bine ,dar si de mai putin bine pentru alte tari.

Glasul spunea asa:

                                "Suntem scapati! 

                Dar conflictele vor degenera!

               Romania este ocrotita si ocolita de tot felul de mari dezastre!"

Iata dragilor, asa cum am scris si spus adeseori de la Duhul Cel Prea Sfant, Romania a fost , este si va fi ocrotita de mari si diverse dezastre.

Sa credem aceasta cu toata fiinta noastra si sa nu mai plecam urechea la tot felul de stiri si informatii din surse anume false ,pentru a instala panica in inima si-n sufletul nostru.

Sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai ,pentru atata ocrotire divina, pentru atata DAR si HAR pe care l-a revarsat si-l revarsa asupra noastra,a poporului roman, respectiv, peste ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Niciodata pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII nu veti gasi minciun a sau informatii indoielnice, excluzand faptul ca, sunt persoane care copiaza identic ceea ce eu scriu,inclusiv poze de-ale mele, apoi adauga de la ei alte cuvinte si spun ca eu as fi publicat.Intotdeauna sa cautati pagina originala aa Blogului meu,intotdeauna daca vi se pare ceva dubios ma puteti suna la 0747226236 telefon cu publicul,la care raspund eu personal.Asadar, sa nu uitam sa fim si mai buni si mai milostivi de la o zi la alta, sa ne rugam mai mult ,sa ne spovedim la Preot si sa ne invrednicim a primi Sfanta si dumnezeaisca Impartasanie cu prea scump si cu prea sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos, Caruia I se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea,Amin.

                                                Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU IN VECII AMIN ALLELUIA

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima tara care incepe pregatirea pilotilor ucrainieni pentru F16 este Danemarca care ofera si avioane de acest tip Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Abraham -am devenit mai rau ca o colonie
    Zamfirescu-am devenit toti castrati sintem terminati
    Conflict si intre Elon Musk si evreul Soros care pentru ideile sale finanteaza stinga si il lauda pe Biden si inparte lumea in societati inchise ca Rusia si societatea deschisa
    Tudor Gheorghe-puneti oameni santajabili mai ales procurorii -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristoiu -daca acum doi ani spunem ca vaccinul e rau ne inchidea , acum o spune seful de la FBI
    Abrag
    Ham -semn ca e situatia e globala manipulata si nu contam in ecuatia asta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Miine manifestatie dificila,tensionata contra moldovenilor. De la Chisinau in frunte cu gagauzii cei doar 140 ooo dar cei mai prorusificati din sud vestul dar vor fi si infiltrati din trupele rusesti pro-wagner care vor chiar o destabilizare pentru o Lovitura de Stat -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. soros ( cu litere mici)-are 92 ani abia vorbeste, a trimis bani pt cumpararea guvernelor implicit in Romania-are mostenitori care i-au preluat afacerile mizerabile si care au repercusiuni si in ortodoxia noastra-oare USA de ce accepta asa ceva - Maia Sandu are legaturi cu ei?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa ne ocrotească !!!

    RăspundețiȘtergere