duminică, 28 mai 2023

MANTUITORUL NE GRAIESTE : NU VA FI PACE PE PAMANT,DE NU VETI CREDE AL MEU CUVANT!

                                                                    Hristos S-a Inaltat!

                                  


                                              Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care rasuna in Cer si pe pamant,un glas care spune asa:

                           "Tu sa le spui Adevarul!
                     Maria,tu sa le spui asa:
                   De vor crede,vor avea pace pe pamant.
                  De nu vor crede in Cuvantul Meu, de nu vor crede nicicand, nu vor avea pace pe pamant!"
Dupa care,Glasul Mantuitorului nostru Iisus Hristos, dispare. Prieteni dragi, eu scriu de multi ani aici pe Blog si nu numai. Insa,nu pot obliga pe nimeni sa creada ca eu spun numai ADEVARUL DUHULUI SFANT. Fiecare este liber sa creada sau nu, fiecare este liber sa cerceteze daca toate cate eu scriu din Graiul Duhului Sfant,daca sunt adevarate.
Dupa cum vedem din Mesajul divin , chiar daca sunt multi crestini care cred in toate cate au citit aici pe Blog din tot ce eu scriu, pentru cei care nu cred, Pacea pe pamant nu va veni asa de curand.
Datoria mea in fata PREA SFINTEI TREIMI si a MAICII LUI DUMNEZEU,este de a scrie tot ce vad si tot ce aud.
Si fac acest minunat Lucru cu toata inima si cu tot sufletul, cu toata fiinta mea.
Sunt multe Lucruri divine care ne asteapta, dar vor fi si bune si mai putin bune.Prin toate va trebui ca sa trecem, si vom trece.Din toate insa, vom invata cate ceva pentru mantuirea sufletului, vom deveni mai puternici sufleteste si nu vom mai pune atata pret pe case,masini si bani.Ceea ce vom fi foarte convinsi ca va conta pentru viata aceasta scurta si grabnic trecatoare,va fi mantuirea sufletului si cladirea de Palate in Ceruri si nu pe pamant.
Cum sa ne cladim palate in Ceruri? Prin Credinta fierbinte in Prea Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, prin milostenie si iubire fata de Aproapele,prin prezenta noastra in Sfanta Biserica la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, prin sfanta Spovedanie si prin impartasirea cu prea scump si prea sfantTrup si sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                                       Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Exact al treilea principiu de acum 105 ani de la Fatima-Portugalia
    Aici a fost gresala care a dus in cele 3 Razboie mondiale , ultimul in curs
    Dar si gresala de la Temelia Ue care va duce la moartea acestia pentru ca nu a statutat crestinismul.
    Era si intuitia imparatului Constantin si Elena mama sa care au legalizat si facut misionarism crestin
    cum zicea si sfintu Petru Apostolul lui Iisus-Fara dragoste nimic nu e - si a fost crucificat impreuna cu sotia si ea misionara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Papa Francisc la 86 de ani bolnav de plamini cu temperatura a anulat activitatile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu numai Razboie vor fi pe Pamint ci si cutremure si eruptii vulcanice care anunta inclinatea Axei Pamintului cu inundatii Uriase date de oceanul planetei
    Ultimile semne eruptia vulcanilui Etna din Sicilia dar azi si un vulcan la Sud de capitala Mexicului au cauza in cresterea presiunii apei oceanice crescute cu doar 20 cm …deocamdata pe mantaua fierbinte din miezul Pamintului ,presiune care se va elibera prin vulcanii de pe tot globul inclusiv cel din Romania prezis acum 100 de ani de Gabris din Tiha Birgaului care va emite lava de sub muntii Birgaului in nord spre Somes si in sud spre riul Birgau in Bistrita-Nasaud
    Vor fi si dezechilibre climatice Cu dezastre Apocaliptice alternante ca Secete si inundatii cum se intimpla deja si in Romania dar mai intense in Italia care va avea si mari probleme cu eruptiile vulcanice si cutremure-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ancheta in Sua pentru un milion de dolari dati lui Hunten fiul lui Biden de magnatul romano-american Puiu Popoviciu din afacerea ilegala cu cele peste 240 hectare teren de la Baneasa-Romania pentru care ultimul a primit o condamnare in Romania si a fugit in Marea Britanie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Genul asta de afaceri ilegale cu terenurile in proprietatea statului aflate in administrarea institutiilor de invatamint au fost facute de coruptii sistemului prin toata tara
      mai ales cu cele ale liceelor agricole cum este si cel din Sibiu care a vindut ilegal cu pret de nimic terenurile intravilane din Cisnadie pe care sau si construit case.
      Acum politrucii Corupti ai PNL Evreiesc ai tovarasului evreu Iohannis vor sa dea o lege corupta prin care sa legalizeze afacerile NeConstitutionale ale institutiilor de invatamint cu terenurile lor administrate dar proprietate a statului cum s-a intimplat cu cele de la Baneasa vindute ilegal lui Puiu Popoviciu-craciun.

      Ștergere
  5. Adevărat Să Înălțat doamna Maria 🙏
    Așa este doamna Maria daca nu credem cu adevărat în Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului nu vom avea pace și liniște.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Slava Domnului nostru Iisus Hristos și Maica Domnului!👃👃👃🌹🌹🌹♥️♥️♥️ Nimic nu sunt fara tine Doamne! Ai milă de mine păcătoasă Maria și la toată lumea!

      Ștergere
  6. pai si Romania nu va fi afectata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si tot globul vor fi afectate dar in timp dar harta nordului Europei se va schimba brusc prin urcarea apei oceanice din Danemarca pina dincolo deMoscova
      Romania era vazuta intrun mesaj al Doamnei Maria cu un lichid -apa pe marginea mai joasa ca altitudine.
      Iar capitala se pare ca va trebui mutata pe o zona mai inalta aproape de munte
      Dar ponderea Romaniei in Europa va creste prin scaderea multor tari-craciun.

      Ștergere
  7. Isus ne-a dat exemplul sau, ne-a arătat calea.
    Nu ne-a cerut sa ne sacrificam așa cum el a făcut-o… cel puțin asta înțeleg eu.
    Dar,
    Rugăciunea care unește mintea cu inima, este Tatăl Nostru !
    Cât timp mintea face una, inima se nevoiește, și greu se va așeza omul in ordinea firii.
    .. când fac rugăciunea, leg mintea cu inima, și cresc multe in mine: înțelegerea celorlalți, înțelegerea viitorului, văd ce trebuie sa corectez in filmul in care eu sunt actor. Etc
    Isus a fost și este. Prin el poate reușim totuși sa mergem spre Tatăl

    RăspundețiȘtergere
  8. Este foarte greu pentru mine să înțeleg aceasta lume bonlava după partea materiala nu după cea spirituală.Stau și mă gândesc de ce suntem așa de rai,noi pământenii ,ne facem rău unii la alții din lăcomie de a avea tot mai mult și mai mult lux,pe pământ,dar foarte multi nu se gândesc că tot ce au adunat prin,minciuna,manipulare,droguri,afaceri ilegale și multe altele,nu vor mai avea parte de ele,că pe pământ a început pedeapsa Divina,vom rămâne doar ce am realizat prin munca cinstita,prin fapte bune.Priveam cum Romania sa umplut de vechituri,ce aruncă alte țări,Românii cumpără să aibă un trai mai bun,eu nu înțeleg cei care și-au bătut joc de Români și de țară România,că le-a sosit ceasul să plătească toți de pe pământ care și-au adunat comori pe pământ,Nu și-au făcut comori in cer,cu fapte bune.Nimeni pe pământ nu va rămâne cu ce a adunat prin minciuna,războaie,etc.

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt ANONIM 5 si tot ce a spus sf ARSENIE BOCA, necanonizat este adevarat:IMI PARE RAU PT VOI ,VETI FI SACRIFICATI...- acest lucru l-am auzit de la duhovnicul meu care a spus la fel- veti ingrosa randurile martirilor-si vedem cu ochii ce se intampla pe planeta-DUMNEZEU IN TREIME SI MAICA DOMNULUI sa ne dea sanatate si pace in tara

    RăspundețiȘtergere
  10. Pace nu va fi.
    Este scris si in Biblie.
    Paganii si apoi rasa galbenă vor face multe razboaie. Totul se va adeveri. Mulți prevestesc ce este scris in Biblie si ce este profețit-craciunu

    RăspundețiȘtergere