miercuri, 10 mai 2023

OCHIUL SI NUMELE MANTUITORULUI HRISTOS, STRALUCEAU PE CERUL SENIN!

                                                            10 Mai 2023, ora 1,10 !

                                                                 Hristos a Inviat !

                                                                Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad un Cer de ziua, un Cer bleu senin si cu multi norisori albi si pufosi, norisori imaculati.

Dintre toti acesti norisori albi si imaculati, unul mai mare se desprinde si aluneca pe Cerul bleu senin, iar ceilalti norisori din jurul acestui nor care s-a desprins,se indeparteaza putin ca sa-i fac loc. Si asa, acest norisor alb avea in jurul lui doar albastrul Cerului senin.

In mijlocul norului alb imaculat, care se inconjurase de albastru senin,apare un ochi adevarat,un ochi care ne privea pe toti de acolo de pe Cer.

.
Desi ochii mei firesti erau pe monitor, eram atenta la ce scriam pe Blog, ochiul ce-l simteam cu inima si cu sufletul in crestetul capului si peste tot in jurul meu, vedeam cu el cum la baza ochiului aparut, o forta nevazuta scria un nume.
Forta nevazuta de mine,scrie pe pleoapa deschisa la partea de jos, scrie asa: 

                                     "Iisus Hristos!"
Era scris la marginea pleoapei de jos, pe un fond alb -auriu stralucitor.
Era scris cu litere mici si negre, litere mici scrise de mână.
Mantuitorul dragii mei, a dorit ca eu sa stiu,sa cunosc al cui Ochi ne priveste de pe Cerul senin si bleu catifelat.
Mantuitorul nostru bland si prea iubit,S-a semnat pe marginea pleoapei la partea de jos.

                               .
                                                 Iisus Hristos!
Ochiul Fiului lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,clipea si chiar o lacrima din ochi a inceput sa cada,era o lacrima rotunda ca un bob de roua,lacrima care a trecut si de semnatura Mantuitorului Hristos.
In clipa urmatoare, totul a disparut,iar eu cu uimire mare, ma ridic de la birou,imi iau caietul de pe pat si scriu toate cate am vazut.
Dragilor, in fiecare clipa a vietii noastre, Dumnezeu si Maicuta Domnului cunosc pana si gandurile noastre inainte ca noi sa le punem in aplicare, inainte chiar ca sa ne apara in mintea noastra.Fiecare dintre noi,ne nastem cu un scop anume in viata.Suntem trimisi de Creator ca sa ne nastem, ca sa implinim PORUNCILE SALE si astfel, sa ne mantuim sufletul.
Viata dragilor, este Cel mai mare DAR divin pentru fiecare dintre noi.
Nu exista alt DAR mai de pret, decat VIATA !
Sa avem mare grija de VIATA noastra si a celor dragi, sa traim cu totii in dragoste si-n armonie,in pace si-n liniste sufleteasca.
Sa fim pe deplin convinsi de faptul ca, va veni si Ziua cand MANTUITORUL va reveni pe pamant, pe norii Cerului de ziua va pasi, exact asa precum S-a inaltat.
Adica,exact cum arata la varsta de 33 de ani.
Nicidecum IISUS HRISTOS nu se va mai naste inca o data,dupa cum spun unii "mari" vizionari,indiferent de profesia pe care au avut-o sau o au inca in aceasta viata.
IISUS HRISTOS va veni in ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT, in NOUL Sau Ierusalim pentru a judeca atat Viii cat si Mortii.
Acest NOU IERUSALIM va fi cunoscut si recunoscut de Lumea intreaga de pe pamant,dar si din Ceruri si de pe alte PLANETE pe care se gaseste VIATA.
Sa nu credeti niciodata pe cei care spun ca, IISUS se va naste si va fi din nou PRUNC sau si mai rau, mai ametitor pentru toti,ca EL S-ar fi nascut si ca sta undeva ascuns pana va implini 33 de ani.
Nu sunt decat scorneli si idei neadevarate care nu fac decat ,sa sminteasca si mai mult pe credinciosi.
IISUS dragilor, MANTUITORUL LUMII va coborâ din Cerul Sfant pe norii Cerului senin,nori care se vor transforma in scari impodobite cu flori ,dar si de Sfinti de-a stanga si de-a dreapta Sa.
Asa va veni MANTUITORUL in ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT,in NOUL SĂU IERUSALIM.
Cand va pune Picioarele Sale prea curate si prea sfinte pe pamant romanesc, Iisus Hristos va gasi pe o campie verde doua fetite care vor avea ca varsta, pana in 8 anisori. Aceste doua fetite IL vor vedea primele si vor privi spre Cer, vor arata cu manutele lor pe MANTUITORUL care venea spre ele cu MAINILE intinse lateral si foarte fericit.
Cand ajunge langa ele,Mantuitorul le ia in bratele Sale pe amandoua si vorbeste cu ele cu bucurie si cu mare fericire.
Asa va fi VENIREA FIULUI LUI DUMNEZEU pentru a doua oara pe pamant si nu altfel.
MANTUITORUL va sluji in CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI,va imbraca Vesminte aurii,vesminte lungi si va grai din SFINTELE EVANGHELII Ceresti!
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru acest DAR si HAR pe care L-a revarsat si-L revarsa peste ROMANIA Tara aleasa,peste ROMANIA cu un popor ales si foarte credincios si iubitor, cel mai credincios de pe pamant.
Sa ne rugam cu lacrimi de bucurie si de fericire ,si sa cerem Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, doar sanatate si mantuire.
                                                   Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Ce minune doamna Maria!!
    Bunul Nostru Iisus Hristos veghează asupra noastră și ne ocrotește cu puterea lui cea mare și mântuitoare.
    Ce pot sa spun doamna Maria,mă uitam la ce ne-a prezentat europarlamentarul Cristian Terhes de pe holurile Parlamentului european.
    Ce credeți că au pus ?
    Tablouri cu picturi mizerabile ,nu pot sa descriu,mă indignat atât de tare că nu știu cum de ne mai rabdă Dumnezeu și Maicuta Domnului 😥
    Doamne ce mai căutăm acolo?
    Scene denigratoare la credința noastră strămoșească.
    Doamna Maria nu am putut sa privesc ,acele mizerii,sunt atât de revoltată și indignată,nu iar mai rabda Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului de spurcații Pamantului.
    Revoltat era și domnul Terhes și același lucru spunea,cum ne mai rabdă Dumnezeu?
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea,și să avem mare grijă de sufletele noastre,și de valorile noastre morale și spirituale.

    RăspundețiȘtergere
  2. La Tecuci un sofer de 29 de ani cu drept de conducere suspendat si restrictii judiciare oprit de politisti in trafic doar cu 20 focuri de arma constatat baut si drogat arestat preventiv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Kovesi procuroarea plagiatoare fosta Lascu in Sfintu Gheorghe la nastere cu lucrarea de D’otore la secret care se vrea tot deocamdata la secret sa continue campania pentru dinastia minoritarilor ce se vor Presedinti ,ne promite si verificarea utilizarii fondurilor din PNNR
    In timpul asta Sosoaca critica- Tradatorii parlamentarii care cinta imnul Europei inaintea celui a Romaniei si care dupa mine are stofa de Presedinte , fiind o adevarata Luptatoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atenție mare. Rușii - fiind disperați - arunca cu tot ce au in fata in RO si peste tot ca sa creeze destabilizare si Nebunie. Pentru ca li se prăbușește sandramaua.
      - Sosoaca, după ce a mers la ambasada Rusiei, a urlat in parlament in timpul imnului european si-a pus poalele in cap, a zbierat “Jos UE” si alte de astea
      - o colaboratoare a AUR a încercat sa introduca 4 gloanțe in parlament
      - acum AUR a adus 300 de manifestanți violenti care au intrat in curtea parlamentului si se bat cu jandarmii. Acum se întâmpla.

      Deci e clar. Rusia se prăbușește. Trebuie sa se prăbușească si mizeria lor imundă de aici. Toti trădătorii astia trebuie arestați si AUR / partidul lui Sosoaca / televiziunea lui Gușă si Ghita (Adica ale kaghebe) - interzise. La fel cum s-a făcut deja in Rep. Moldova si in țările baltice.

      Nu poți pune dreptul de exprimare peste interesele esentiale ale unei tari, nu poti accepta trădători care au ca misiune sa destabilizeze si sa distruga o țara. De aia sunt interzise partidele si Mișcările extremiste, violente si teroriste peste tot. Sa se aplice legea !!!!

      Ștergere
    2. 😁😁😁😁😁Bine useristule.....ca să nu zic mai multe... 😂😂😂

      Ștergere
  4. O lacrima pentru ce se intimpla jos pe Pamint ,
    scandal cu bataie ,primar baut la crisma si in Banat, o fi de vina maximul in activitatea soarelui inceput anul asta cu durata de 3 ani care predispune la scandaluri razboi ,secete si …Revolutii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc mult pentru toată trăirea pe care o ai și ne-o transmiți și nou doamna Maria,.Mi- ați umplut sufletul de bucurie și-mi întăriți credință în Bunul Dumnezeu Iisus Hristos, euncred și știu ca asa va fii cum ați descris..Slavă Lui Dumnezeu Iisus Hristos și Maica Domnului. Sa fiți sănătoasă și binecuvântată de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumesc Lui Dumnezeu ca sunteți prietena mea pe pagina Facebook,,citesc cu drag ce scrieți și spuneți,cred în tot ce descrieți, Dumnezeu sa va binecuvinteze încontinuu, multă sănătate și lumină în suflet vă doresc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Scandal la Parlament si in jurul lui pentru legea separarii copiilor de familii
    -Neamt a-ti vrut plingeti-va copii-lui disparuti definitiv din Rasinari pentru sapte case.
    Dar acum vor da drept legal de infiere copii romanilor luati fortat si dati homalailor prin- sentinte judeca toresti pe sest in vacanta de judecatori dupa ora 18-vorba parlamentarei Sosoaca - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si uite asa in loc sa ajute familiile sarace le ia copii si-i vinde precum cei din Rasinari la traficantii de organe ca canadianul Lalande-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Simion -O sa ajungem rau daca votam legi dictate in alta parte de bursierii lui Soros
    O sa votez impotriva la Plx143,Plx145 si Plx 147 -
    In timpul asta profesorii sint in strada la Protest si altii in fata Parlamentului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Ludovic Orban -jandarmeria nu m-au lasat sa intru pe la Izvor ca de obicei unde erau oameni pasnici ma cunosteau ca Forta Dreptei pe care o conduc nu vom vota Plx 145 ,am mers la alta poarta unde am fost agresat de oameni adusi de la tot feliul de partidulete inclusiv Aur
    Mare parte de vina e Puterea care cu 70 procente impun cu pumnulnul acte de lege contra Democratiei fara dezbatere si spunerea punctelor de vedere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. George Simion-Doamna Kovesii de ce aveti prin Bucuresti atitea garzi de corp,incredibil
    In timp ce o tinara era prinsa la intrarea Parlamentului cu 4 gloante golite de explozivul praf de pusca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si profesorii merg spre Parlament in timp ce parlamentar Udmr si Ludovic orban a dat o declaratie la Politie spunind ca nu depun plingere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. 4000 de oameni de la complexul minier Oltenia vor fi trecuti in somaj in acest an urmare acordului cu Ue pentru inchiderea minelor pe lignit si trecerea la energie pe gaz si panouri solare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Sosoaca stie dar face pe scartara pentru ca stie si ii place sa se ingaleze cu minerii. Cand da de lume care ii pune intrebari incomode, urla ca apucata.

      Ștergere
  14. In Turcia la alegerile de duminica Erdogan promite Marea cu Sarea -45 procente marite de salar pentru cei 700 mii de bugetari

    Apropo in Romania numarul bugetarilor e dublu la o populatie de sase ori mai mica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pas cu Pas
    Agentie mamut cu salarii duble zicese deocamdata doar de monitorizare a ultimilor proprietati ale statului facuta la Directiva homalailor de la Bruxell .

    De fapt primul pas spre vinzarea lor celor mai rentabile, Noul Sovrom-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Noi Românii,murim cu dreptatea înmână,pentru că semenii noștri care din 1989,conduc Romania,au avut grija numai de realizările lor personale,nu și a Grădinii Maicii Domnului,Tara Mântuitorului Lumii,ei au vânduto străinilor.Primarii din Banat așa de mult au furat de la stat,de au conturi în alte țări,case,pamanturi,dar nu au furat numai pentru ei, că au și foarte multi complici,care au trecut pe numele lor, case,pământ,blocuri,și câte controale au fost,toți au fost plătiți cu bani grei,să-i scoată curați că lacrimă.Multi primari și-au adunat bani să își cumpere post in parlamentul României, cu suma de 250 000 de Euro.

    RăspundețiȘtergere
  17. Orban evreul se plingea ca i-au dat manifestantii la gioale sa nu se vada-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo lor . Îi așteptăm și pe ceilalți politicieni . Pe toți . Din 90 pînă în prezent . Tratamentul din partea poporului e gratuit . 🤣🤣🤣

      Ștergere
  18. Puterea gargara cu reducerea Pensiilor speciale in timp ce azi pe linga legea cu copii au mai votat o categorie pentru pensii Speciale pentru Curtea Constitutionala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ciolacu Malacu deranjat ca manifestantii din strada folosesc tot mai des Drapelul Romaniei

    Iar manifestantii deranjati ca Parlamentul foloseste, vorba lui Sodoaca si Terhes tot mai des imnul unei irganizatii Ue si prea putin imnul Tarii lor Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. acest ochi circula pe youtube- Dumnezeul =Creator este in alte universuri- nu spune MANTUITORUL-EU sunt din alta lume

    RăspundețiȘtergere