marți, 30 mai 2023

MINUNEA DIN SFANTA TROITA ! SA VA INCHINATI LUI, CA PĂSTOR ! ASA SCRIA PE USA SFINTEI TROITE !

                                           HRISTOS S-A INALTAT! 

                                         Dragii mei, 

In aceasta seara,cand imi faceam cu multa dragoste Rugaciunea,la un moment dat,nu mai vad Cartea de Rugaciuni din mainile mele,ci vad Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu.

Aici, Il vad pe Iisus Hristos rastignit pe Cruce si avea un mieluț alb in brate.

Mantuitorul dragilor,Îsi desprinde bratele de pe Sfanta Cruce,Isi desprinde picioarele-I sfinte si se da jos de pe Cruce.

Face cativa pași cu mielutul alb in bratele Sale,iar in urma Sa ,vad ca vine o adevarata turma de oi albe                    

Aud un glas care spune asa:

                   "Să vă închinați Lui,ca Păstor....!"

Iar ceea ce tocmai auzisem,vedeam si scris dragilor,vedeam scris cu rosu pe usa Sfintei Troite .                             

.

 "Să vă închinați Lui,ca Păstor....!"
Asa a ramas scris pe USA sfintei Troite din Tecuci cu Hramul MAICII DOMNULUI - POTIRUL NESECAT si a SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL,in timp ce MANTUITORUL nostru bland si drag  se indeparta cu mielutul in bratele sale si cu turma de oi albe dupa El!
.
Oile care-I urmează aparţin Celui pe care-L ascultă, dar apartenenţa aceasta nu este sclavie, ci responsabilitate. Cunoaşterea şi descoperirea lui Iisus Domnul înseamnă cunoaşterea şi descoperirea celui nevăzut şi veşnic. "Cel ce M-a văzut pe Mine L-a văzut pe Tatăl Meu" (Ioan 14, 9).
Sa ne inchinam Lui ca Păstor dragilor, sa ne inchinam Lui ca MANTUITOR si Fiu al Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria, Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!


Iata dragilor ,cum MINUNILE de la SFANTA TROITA si din SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU incep sa curga precum un Izvor de apa vie !
Cine va crede si va bea din aceasta Apa vie, nu va mai inseta niciodata.
SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU dragilor, nu a fost ridicata la dorinta oamenilor sau a mea. SFANTA TROITA a fost ridicata la dorinta MAICII LUI DUMNEZEU.
MAICA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS a ales locul ,dar si felul cum ar trebui ca sa arate SFANTA TROITA.Eu nu am facut altceva decat, sa ma supun Voii Maicii Lui Dumnezeu ,si iata dragilor ca,impreuna am reusit ca sa ridicam aceasta MINUNE din CERUL SFANT. Tocmai din acest motiv ,aici au inceput a se petrece mari Minuni dumnezeiesti.



Iata si Sfanta Evanghelie de la Ioan in care sunt relatate multe MINUNI infaptuite de MANTUITORUL nostru bland si drag,IISUS HRISTOS:

Sfânta Evanghelie după Ioan

Capitolul 4
1.Deci când a cunoscut Iisus că fariseii au auzit că El face şi botează mai mulţi ucenici ca Ioan,
2.Deşi Iisus nu boteza El, ci ucenicii Lui,
3.A lăsat Iudeea şi S-a dus iarăşi în Galileea.
4.Şi trebuia să treacă prin Samaria.
5.Deci a venit la o cetate a Samariei, numită Sihar, aproape de locul pe care Iacov l-a dat lui Iosif, fiul său;
6.Şi era acolo fântâna lui Iacov. Iar Iisus, fiind ostenit de călătorie, S-a aşezat lângă fântână şi era ca la al şaselea ceas.
7.Atunci a venit o femeie din Samaria să scoată apă. Iisus i-a zis: Dă-Mi să beau.
8.Căci ucenicii Lui se duseseră în cetate, ca să cumpere merinde.
9.Femeia samarineancă I-a zis: Cum Tu, care eşti iudeu, ceri să bei de la mine, care sunt femeie samarineancă? Pentru că iudeii nu au amestec cu samarinenii.
10.Iisus a răspuns şi i-a zis: Dacă ai fi ştiut darul lui Dumnezeu şi Cine este Cel ce-ţi zice: Dă-Mi să beau, tu ai fi cerut de la El, şi ţi-ar fi dat apă vie.
11.Femeia I-a zis: Doamne, nici găleată nu ai, şi fântâna e adâncă; de unde, dar, ai apa cea vie?
12.Nu cumva eşti Tu mai mare decât părintele nostru Iacov, care ne-a dat această fântână şi el însuşi a băut din ea şi fiii lui şi turmele lui?
13.Iisus a răspuns şi i-a zis: Oricine bea din apa aceasta va înseta iarăşi;
14.Dar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face în el izvor de apă curgătoare spre viaţă veşnică.
15.Femeia a zis către El: Doamne, dă-mi această apă ca să nu mai însetez, nici să mai vin aici să scot.
16.Iisus i-a zis: Mergi şi cheamă pe bărbatul tău şi vino aici.
17.Femeia a răspuns şi a zis: N-am bărbat. Iisus i-a zis: Bine ai zis că nu ai bărbat.
18.Căci cinci bărbaţi ai avut şi cel pe care îl ai acum nu-ţi este bărbat. Aceasta adevărat ai spus.
19.Femeia I-a zis: Doamne, văd că Tu eşti prooroc.
20.Părinţii noştri s-au închinat pe acest munte, iar voi ziceţi că în Ierusalim este locul unde trebuie să ne închinăm.
21.Şi Iisus i-a zis: Femeie, crede-Mă că vine ceasul când nici pe muntele acesta, nici în Ierusalim nu vă veţi închina Tatălui.
22.Voi vă închinaţi căruia nu ştiţi; noi ne închinăm Căruia ştim, pentru că mântuirea din iudei este.
23.Dar vine ceasul şi acum este, când adevăraţii închinători se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr, că şi Tatăl astfel de închinători îşi doreşte.
24.Duh este Dumnezeu şi cei ce I se închină trebuie să i se închine în duh şi în adevăr.
25.I-a zis femeia: Ştim că va veni Mesia care se cheamă Hristos; când va veni, Acela ne va vesti nouă toate.
26.Iisus i-a zis: Eu sunt, Cel ce vorbesc cu tine.
27.Dar atunci au sosit ucenicii Lui. Şi se mirau că vorbea cu o femeie. Însă nimeni n-a zis: Ce o întrebi, sau: Ce vorbeşti cu ea?
28.Iar femeia şi-a lăsat găleata şi s-a dus în cetate şi a zis oamenilor:
29.Veniţi de vedeţi un om care mi-a spus toate câte am făcut. Nu cumva aceasta este Hristosul?
30.Şi au ieşit din cetate şi veneau către El.
31.Între timp, ucenicii Lui Îl rugau, zicând: Învăţătorule, mănâncă.
32.Iar El le-a zis: Eu am de mâncat o mâncare pe care voi nu o ştiţi.
33.Ziceau deci ucenicii între ei: Nu cumva I-a adus cineva să mănânce?
34.Iisus le-a zis: Mâncarea Mea este să fac voia Celui ce M-a trimis pe Mine şi să săvârşesc lucrul Lui.
35.Nu ziceţi voi că mai sunt patru luni şi vine secerişul? Iată zic vouă: Ridicaţi ochii voştri şi priviţi holdele că sunt albe pentru seceriş.
36.Iar cel ce seceră primeşte plată şi adună roade spre viaţa veşnică, ca să se bucure împreună şi cel ce seamănă şi cel ce seceră.
37.Căci în aceasta se adevereşte cuvântul: Că unul este semănătorul şi altul secerătorul.
38.Eu v-am trimis să seceraţi ceea ce voi n-aţi muncit; alţii au muncit şi voi aţi intrat în munca lor.
39.Şi mulţi samarineni din cetatea aceea au crezut în El, pentru cuvântul femeii care mărturisea: Mi-a spus toate câte am făcut.
40.Deci, după ce au venit la El, samarinenii Îl rugau să rămână la ei. Şi a rămas acolo două zile.
41.Şi cu mult mai mulţi au crezut pentru cuvântul Lui,
42.Iar femeii i-au zis: Credem nu numai pentru cuvântul tău, căci noi înşine am auzit şi ştim că Acesta este cu adevărat Hristosul, Mântuitorul lumii.
43.Şi după cele două zile, a plecat de acolo în Galileea.
44.Căci Iisus însuşi a mărturisit că un prooroc nu e cinstit în ţara lui.
45.Deci, când a venit în Galileea, L-au primit galileenii, cei ce văzuseră toate câte făcuse El în Ierusalim, la sărbătoare, căci şi ei veniseră la sărbătoare.
46.Deci iarăşi a mers în Cana Galileii, unde prefăcuse apa în vin. Şi era un slujitor regesc, al cărui fiu era bolnav în Capernaum.
47.Acesta, auzind că Iisus a venit din Iudeea în Galileea, s-a dus la El şi Îl ruga să Se coboare şi să vindece pe fiul lui, că era gata să moară.
48.Deci Iisus i-a zis: Dacă nu veţi vedea semne şi minuni, nu veţi crede.
49.Slujitorul regesc a zis către El: Doamne, coboară-Te înainte de a muri copilul meu.
50.Iisus i-a zis: Mergi, copilul tău trăieşte. Şi omul a crezut cuvântului pe care i l-a spus Iisus şi a plecat.
51.Iar pe când cobora, slugile lui, l-au întâmpinat spunându-i că fiul lui trăieşte.
52.Şi cerea, deci, să afle de la ele ceasul în care i-a fost mai bine. Deci i-au spus că ieri, în ceasul al şaptelea, l-au lăsat frigurile.
53.Aşadar tatăl a cunoscut că în ceasul acela a fost în care Iisus i-a zis: Fiul tău trăieşte. Şi a crezut el şi toată casa lui.
54.Aceasta este a doua minune pe care a făcut-o iarăşi Iisus, venind din Iudeea în Galileea.

                              
Cu dragoste,Maria.
P.S.

Dragii mei,

Se apropie cu pasi repezi ziua de 3 iunie, cand vom sfinfi din nou Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu. V-ati anuntat foarte multi de prin tara si nu numai,ca veti veni anume pentru acest Eveniment Divin, si nu am cuvinte ca sa va multumesc din inima si din suflet. Am rugamintea ca atunci cand veniti pe 3 iunie, sa-mi spuneti cine sunteti si de unde, deoarece dragilor, eu nu va cunosc pe toti.Ne cunoastem cel mai mult de pe Whatsapp, de la telefon si de pe facebook.Imi doresc dragii mei, ca sa vorbesc cu fiecare in parte si sa va imbratisez cu dragoste, sa va multumesc din inima ca ati facut o Jertfa bineplacuta Maicii Domnului si Lui Dumnezeu si ati ajuns la Tecuci la a doua Sfintire a Sfintei Troite. Dupa savarsirea Sfintei Slujbe de un Sobor de Preoti, vom sta la masa cu totii in curtea casei mele.Toate bucatele vor fi pregatite de mine ,pentru ca toti credinciosii sa se simta fericiti si sa fie sanatosi.Cei care nu vor putea sta la masa cu noi, cu Preotii, vor primi in DAR cate un pachetel cu bucate sfintite de Preot. Sunt infinit de fericita dragii mei,am mari emotii, va sunt recunoscatoare si va pretuiesc cu inima si cu sufletul. Totul se va filma, vom face si poze, totul va fi divin de frumos. Deja Maicuta Domnului este fericita in Ceruri ca va veni atata lume pentru Sarbatoarea Sfanta a Sa! Si in Ceruri se graieste de Evenimentul Divin din 3 Iunie, se graieste de data de 3 iunie.Nimic nu a fost si nu este intamplator ! Totul e oranduit de Sus. Va astept cu multa dragoste sufleteasca ! Pana in ora 12 sa ajungeti ca sa prindeti Sfanta Slujba de sfintire! Daca trece de ora 12, ne vom bucura sa stam impreuna la masa, sa vorbim si sa va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca.Veti lua acasa si Sfanta Aghiazma de la sfintire si coliva de grau sfintita, dar si multa putere sufleteasca de la Duhul Sfant si de la Maicuta Domnului.Veti putea intra daca va doriti in interiorul Sfintei Troite ca sa va rugati! Cu mult drag ,cu multa recunostinta si cu multa dragoste sufleteasca,Maria Ghiorghiu!


              .

                            

  Acum,Sfanta Troita este impodobita dupa dorinta prea sfanta a Maicii Lui Dumnezeu !

Acum , a venit randuiala de Sus ,pentru o  a doua sfintire! 

               Sambata  3 Iunie 2023 ora 12, in ziua Mosilor de Vara!

.



                                        Dragii mei,                                                 

                                         Hristos a Inviat ! 

Dragii mei, sa ne amintim de prima sfintire a Sfintei Troite din Tecuci,Judetul Galati, cu Hramul MAICII DOMNULUI - POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL !

De atunci, la aceasta SFANTA TROITA care a fost ridicata cu ajutorul divin al vostru,al tuturor celor care iubesc cu inima si cu sufletul pe PREA SFANTA TREIME si pe MAICUTA DOMNULUI cu SFINTII Sai, MINUNILE se tin lant.Si nu o spun eu de la mine, ci spun toti credinciosii care s-au perindat pe la SFANTA TROITA,au venit sa se roage la MAICA LUI DUMNEZEU,iar o parte dintre ei m-au sunat si mi-au spus cu mare bucurie, cat de mult i-a ajutat Maicuta Lui Dumnezeu.

Anul acesta 2023 ,m-am gandit,asa am simtit in inima si-n suflet, dar m-au intrebat si cativa credinciosi care au venit in 2021 la prima sfintire a SFINTEI TROITE, daca nu o sfintim iarasi si anul acesta in iunie.

Si gata, vom face din nou inca o sfintire a Sfintei Troite si vom invita iarasi un Sobor de Preoti ca sa o sfinteasca la implinirea a 2 ani de la ridicarea ei. 

Va fi foarte frumos si tamaduitor pentru sufletul nostru, al fiecaruia dintre noi. 

Sambata pe 3 iunie 2023 este si Sambata Mortilor,Mosii de Vara. 

Deci, cu siguranta nimic nu este intamplator,adica, ca am hotarat impreuna sa facem o a doua sfintire a Sfintei Troite a MACII Lui Dumnezeu.

Cine doreste sa vina pentru aceasta noua sfintire, poate veni in acea zi, iar eu voi avea mare grija ca sa va anunt din timp ,ora Sfintei Slujbe a Sfintirii Sfintei Troite.

Cine doreste sa daruiasca pentru Sfintirea Sfintei Troite, o poate face sunandu-ma la unicul numar de telefon public al meu personal, 0747226236 si sa-mi trimita Pomelnic pentru vii si pentru cei adormiti pe Whatsapp la acelasi numar 0747226236 ! 

Vom pregati si pachete cu mancare, care vor fi sfintite si daruite celor prezenti.

Iata dragilor, si contul in care puteti sa donati,sa daruiti pentru aceasta Sfanta si Mare Slujba de resfintire a Troitei Sfinte a Maicii Lui Dumnezeu -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Va rog sa ma sunati atunci cand doriti ca sa donati, pentru ca nu cumva sa donati in alt cont inventat de escroci care copiaza articolele mele cu tot cu poze.

Inca o data, va scriu unicul numar de telefon al meu personal,telefon cu publicul credincios si bun, cu inima buna si cu suflet mare: 

0747226236 ,acelasi numar de telefon si pentru Whatsapp :0747226236. 

Iata dragilor si datele personale a Bancii si a singurului Cont:

 RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.
Prieteni dragi, sunt infinit de fericita ca vom face acest lucru divin.Ca vom resfinti Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu ,iar o parte din voi dragilor, care veti putea si veti dori,veti fi prezenti la aceasta Sfanta Slujba de Resfintire a Sfintei Troite.Va asteptam cu multa iubire si cu multa dragoste sufleteasca!
Cu dragoste si cu recunostinta ca intotdeauna,Maria!
Dar, sa ne reamintim de prima sfintire a Sfintei Troite: 

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

..

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

                                    HRISTOS   S -A  INALTAT !

                              Dragii mei, 

Am reusit ca sa pun si pe Blog, filmuletul cu sfintirea Troitei Maicii Domnului din 4 Iunie 2021.
Iata dragilor ,puteti ca sa va bucurati de Slujba savarsita de un Sobor de Preoti :
..

   Dumnezeu si Maicuta Domnului, sa va binecuvinteze pe voi toti cei care, ati ajutat la ridicarea Sfintei Troitei a Maicii Lui Dumnezeu - Potirul Nesecat si a Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil , si sa va apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni. Fiti cu totii binecuvantati dragii mei si ocrotiti impreuna cu toti cei dragi voua.Amin!
                             Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Minunea adusa de rugaciunile voastre este:
    "Maia Sandu, a transmis într-un interviu că în acest moment nu există suficient sprijin pentru unirea cu România și că este puțin probabil ca acest lucru să se înfăptuiască."
    Felicitari pentru realizarea ca nu va uniti cu R.Moldova pentru ca ii lasati inghetati de sau in caruta!

    RăspundețiȘtergere
  2. A trecut un an de război si nu s-a terminat, si nici Putin nu a murit, previziunile marilor analiști si analiști politici nu s-a adeverit. Acestia nu au înțeles ca Războiul va mai tine mult timp si se va termina numai după testarea nuclearei asa cum au spus fin timp marii duhovnici_

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate unirile se fac sub presiunea factirului extern
    Primele ale lui Burebista Regalian si Petru si Asan sub presiunea imperiului Roman
    Urmatoarea a lui Mihai Viteazul sub presiunea Otmana
    Iar urmatoarele trei sub presunea imperiului Rus-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Grevistii profesori se indreapta acum spre Cucu-veaua lor de la Cotroceni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Klaunusul Iohannis avertizat de citeva luni ca in luna Mai va fi colindat-vizitat la Cotroceni
    Uite s-a implinit ,
    Un profesor spunea ca vrea sa-l intrebe cum se fac Sapte Case? -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii spun ca greva ar fi chiar aranjata de Iohannis cu sefii o sindicalisti din Bucuresti, doar ca profesorii au luat-o in serios si Puterea intra. Ca Boul in groapa sapata de el insusi-craciun.

      Ștergere
    2. Si pe deasupra, oricat li s-a marit sau li se va mari salariul, medicii tot vor sta cu mana intinsa si vor cere spagi de la pacienti. La fel si profesorii (mai ales cei de română si matematică) - oricat de mare ar fi salariul, tot fac MEDITATII si stau cu mana intinsa la elevi si la parintii acestora... ANORMAL! De ce la clasa acelasi profesor nu face nimic? Ca sa ajunga elevii la meditatii. Si uneori nici acolo nu fac nimic si cheama o clasa intreaga odata sau jumatate din clasa o impart la o sedinta si cu cealalta jumatate de clasa le iau banii degeaba si ii baga pe toti la sedinte de meditatii. Chiar nu este normal ce se intampla.
      Iar daca ramane un elev silitor singurul din clasa fara sa faca meditatii, oricat ar sti, tot degeaba - profesorul respectiv isi face ambitia si e in stare sa il pice si sa il lase restantier pana cedeaza elevul si face meditatii sau ii da note extrem de mici desi stie sa raspunda la toate intrebarile, invata f. bine tot la materiile acestor specimene.
      La materiile neimportante (desen, sport, muzica, latina care e o limba moarta etc.) isi dau importanta unii profesori si ii nedreptatesc pe elevii fara posibilitati materiale deoarece acele specimene de pseudo-profesori stau cu mana intinsa ca niste cersetori ce sunt.
      Ca esti recunoscator unui medic ca ti-a salvat viata sau unui profesor ce te-a invatat ce trebuie sa stii si te-a pregatit la clasa cum trebuie si ii iei o floare, acolo, in semn de multumire sau cei bogati ii rasplatesc pe medici, e altceva. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa il jecmanesti pe unul sarac, sa ii iei si pielea de pe el si daca nu are sa dea, fie il nedreptatesti ca profesor, fie nu ii salvezi viata ca medic doar ca iti faci tu ambitia pe pielea saracului si chiar nu are sa iti dea.
      Invatatoarele sunt atat de ciubucarese in Romania ca nu stiu daca ar ajunge vreuna in Rai la cat vin si stau cu mana intinsa cu orice ocazie in fata elevilor.
      Pai au ajuns jegurile infecte de invatatoare sa treaca pe la fiecare elev (spunandu-le sa nu se ridice din banca, ca trece invatatoarea pe la fiecare "sa vada ce i-a adus fiecare") si stau cu mana intinsa si ii fac sa planga pe copiii care le aduc un martisor de argint spunand ca e ieftin si ca nu poarta decat aur, nu alte tinichele. Dar unde s-a ajuns in tara asta? E Tara lui Papura Voda cu invatatoarele si specimenele astea de pseudo-profesori spagari? Nu am vazut vreodata sa fie luata pe sus o invatatoare spagara care pretinde aur de la elevi si ies bine-mersi la pensie, isi fac vacante de lux in toate tarile, au masini scumpe, dar ele se plang. Au ajuns copii la clasa 0 (0 = nula) sau copii de clasa I sa faca meditatii cu invatatoarea de la clasa. Pai e posibil asa ceva, atata sfidare pe fata din partea invatatoarelor si a celor din clasa care isi "permit" (cum afirma ei) sa faca meditatii si la sport sau la desen? Hai sa vedem lucrurile si asa cum sunt ele - realiste! Vi se pare normala atitudinea unei astfel de invatatoare / profesoare?
      Iar la fiecare incheiere de an sugereaza clar sau spun direct in sedintele cu parintii ce au nevoie - un robot de bucatarie, o masina de spalat si un frigider. Toate astea intr-un singur an, de la o singura clasa. Si apoi mai vor cadoul si de la fiecare, individual.

      Ștergere
  6. Cucuveaua anunta ca vor incepe discutiile la Cotroceni la ora 15,30 cu profesorii sositi cu 60 de autocare blocind circulatia in jumatate de capitala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Propunere la Bruxeell pentru o lege ca toate manastirile sa fie izolate si rupte de societatea credinciosilor.
    Cel mai grav atentat la ruperea de la radacina a crestinismului.
    Normal daca conducatori sint evreii educati anticrestini prin Talmud-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dan Vilceanu de la PNL-Singurul care Dicteaza acum politica in Romania este presedintele Iohannis la ambele partide Pnl di Psd-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ioana Dogoiu-avem cea mai slaba clasa politica de dupa 89 au facut numai invirteli-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ponta -Scena cu -Romania minunata cintecul-e din Coreea de nord,de prost gust e de un comunism gretos
    Nu poti sa-ti bati joc cu schimbarea unui Guvern ,cum poti negocia cu niste oameni care nu poti avea incredere nici cind spun ca se duc pina la baie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mircea Cosea -E un conflict strict administrativ caRomania e moarta de mult pentru Educatie, stearsa.

    E o Tragedie ca toti vor sa plece in strainatate nu inteleg de ce nu da bani Italia si ceilalti unde merg-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Crisescu deputatil- Ministra Deca e inginer de vapoare, Iohannis el ca profesor trebuia sa rezolve cu profesorii
    de aceia Iohannis e o mare Dezamagire de la inceout pina la sfirsit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Raluca Bodoc-Sa te rasgindesti in 24 de ore ca Iohannis inseamna ca ai o problema care poate fi generalul Coldea care are multe informatii si putere.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mircea Scosea -Se schimba intre ei stapinii externi ai Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. George Simion -Regimul Iohannis, Ciuca ,Ciolacu un regim netransparent si slab care nu recunoaste si nu vrea sa spuna romanului cu ce am ajutat Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentagonul anunta ca un avion de vinatoare chinezesc s-a apropiat nepermis de aproape de mult de un portavion al Sua
    Creatorii IA-inteligentei artificiale anunta ca nereglementatea corespunzatoare a IA poste fi mai periculoasa decit razboiul Nuclear sau schimbarile climatice-craciun.

    RăspundețiȘtergere