sâmbătă, 20 mai 2023

TRAIM BUCURIA VENIRII CELEI DE-A DOUA OARA ,A MANTUITORULUI IISUS HRISTOS PE PAMANT !


                                         

                                         HRISTOS A INVIAT! 

                                              Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,o Lumina alba si  orbitor de stralucitoare ma trezeste , dar nu deschid ochii, deoarece ,asa cu ei inchisi, vad cum  CERUL nopţii s-a topit precum un fulg în palma mea, şi astfel, vad un Cer luminos, alb strălucitor ca de ziuă, un CER care a apărut după CERUL nopţii ce se topise parcă, pentru a-i face loc CERULUI de LUMINĂ alba si orbitor de stralucitoare.
Aud un glas puternic si răsunător, un glas ce vine  din CERUL SFÂNT si care spune tare aşa :

          
     "Calea-I pot sa pun la cale,da?
                  Sunt dupa Hristos !"

Clipă în care, ma văd pe mine undeva lângă o vitrină şi ţin în mâinile mele o hârtiuţă, (un bileţel )împăturită, şi astfel,întind mâna mea ca să-l pun în acea vitrină care aparuse  din senin în faţa mea.
Dar, spre uimirea mea, bileţelul nu mai exista în mâinile mele, ci aveam o sfanta Icoana cu MÂNTUITORUL nostru IISUS HRISTOS, asa viu în carne şi oase si cu CHIP luminat, cu păr castaniu şi inelat, cu ochii albaştri şi blânzi. Mantuitorul îmi zâmebeşte şi mă priveşte clipind din ochii Sai senini şi blânzi.
Abia în acest moment dragilor,am înţeles ce am de făcut pe viitor. Adică, să pregătesc ,(să pun la cale) CALEA VENIRII SALE pentru a doua oară pe acest Pamânt ,prin a scrie ADEVARUL Său, Cel dumnezeiesc.
Prin ceea ce fac eu dragii mei, scriind fară teamă şi fară să mă ruşinez, fără să-mi pese câtuşi de puţin de jignirile pe care mi le aduc unii semeni de-ai noştri, 
"CALEA -I POT  SĂ PUN LA CALE" ,Calea-I pot să-I pregătesc, iar semenilor nostri  sa le spun să se pregătească sufleteşte prin POST şi RUGĂCIUNE, prin bunătatea inimii şi prin MILA pentru Aproapele, deoarece ,veacul acesta va fi şi este veacul în care va veni HRISTOS, MÂNTUITORUL nostru al tuturor.
Eu dragilor,voi fi aici zi si noapte ca sa slujesc Domnului si Maicutei Domnului cu Sfintii Săi, ca sa va tin aproape de Dumnezeu,de Prea Sfanta Treime si de Maicuta Domnului.
Viata noastra,intreaga noastra fiinta sa o punem in palma Bunului Dumnezeu si a Maicutei Domnului si ne va fi bine atata noua cat si celor dragi noua, atat in viata aceasta grabnic trecatoare, dar mai ales, in viata cea vesnica care este divin de frumoasa de vom fi respectat macar jumatAte din Poruncile Domnului.
Dar iata ce spune un glas ,chiar acum:

                       
   "Se cunoaste trei Istorii!
Traim bucuria Venirii Celei de-a Doua oara ,a Lui Iisus Hristos pe pamant, dar, pe pamant romanesc!"
              


                    
Aşadar dragilor, sa ne rugam neincetat,fie si numai in gandul nostru,la Mantuitorul Lumii intregi si la Prea Curata Fecioara Maria, sa cerem iertare pentru gresalele noastre si sa multumim clipa de clipa, pentru faptul ca traim si-i avem pe cei dragi sanatosi si fericiti,chiar daca ,nu intotdeauna ei pot fi langa noi.
Romania prieteni dragi, este deja GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU si va fi si NOUL IERUSALIM in care,JUDECATORUL Cel prea drept va judeca si viii si mortii care vor invia toti spre Judecata cea dreapta.
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si iubitori si niciodata sa nu ne lepadam de Crucea Lui Hristos Domnul,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinaciunea,acum si pururea si-n vecii vecilor,Amin!
                                                Cu dragoste,

                                                                   Maria.

11 comentarii:

  1. Pina atunci razboi iar anii astia trei de maxim solar val de violente domestica cu crime in familiile din Romania,
    dar si atacuri de cord si AVC mai ales la cei in virstra care muncesc pe caldura in cimp in lunile de vara cu canicula-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Dumnezeul nostru, Issuse si Maica Domnului te aștept cu multă dragoste și recunoștință. Multumiri infinite pentru tot

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mai zici Cicerone?

    Luna neagra pe o aliniere aproximativa cu soarele si Pamintul,vazuta in mesajul doamnei Maria nu se dezminte

    La ora 12 cutremur usor de 3,1 in zona Vrancea spre Focsani dupa ce cu doua ore inainte a fost unul mai marisor de 4,1 la ora 10 tot in curbura Carpatilor in zona Vrancea dar spre Buzau iar cu cinci ore inainte a fost la ora 4 si jumatate unul mai mic de 2,5 dar fiind mai de suprafata la 12 km in Gorj care i-a trezit din somn pe unii Olteni

    Nu si pe romanii cei multi care se pare ca mai dorm in papuci adormiti de gogosile politicienilor Castei Evreiesi care se lupta pentru Ciolan, cu minciunile gogonate ale noului lor Guvern
    Pina luni …la Greva Profesorilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutremur azi de 4,6 in jud Arad la 15 km adincime care s-a simtit pina in Cluj si Zalau
      Ar intra tot la categoria luna noua dar e un pic mai mare-craciun.

      Ștergere
    2. A fost recalculat la 4,9 cu adincime de 2km foarte de suprafata ce-l face posibil cu replici si s-a simtit pina in Bistrita dar scurt-craciun.

      Ștergere
  4. Efectele neasteptate ale Incalzirii Globale
    In Plante cresterea bioxidului de carbon duce
    La cresterea
    amidonului,celulozei si in general a hidratilor de carbon=energiei ATP transferate si furnizate celulelor corpului omului si animalelor
    Dar in acelasi timp duce la scaderea
    Azotului din plante care reduce cantitatea de proteine din plante-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot incalzirea a facut ca Hrisca careia ii place umezeala si racoarea si mai crestea doar in Bucovina iar acum nu mai creste deloc in Romania ci doar in R Moldova de unde o importam ca aliment foarte sanatos care nu contine gluten si poate fi consumata sub forma de piine dar mai sanatoasa pusa de seara jumatate de pahar acoperita cu apa.
      Pina dimineata se umfla si se maninca cruda cu un gust dulce si cam aceiasi cantitate de calorii ca si griul
      Se gaseste ca boabe asemanatoare cu o inimioara in magazinele naturiste-craciun.

      Ștergere
  5. Biden anunta ca Grupul G7 va investi circa 4 miliarde dolari in centrala nucleara de tip nou si dimensiuni mici de la Doicesti din Romania -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa investească la ei, sa ne lase în pace.

      Ștergere
  6. e bine sa dam sperante dar DUMNEZEU IISUS are planul si data exacta - oamenii doar asteapta

    RăspundețiȘtergere
  7. Sase guvernatori ai BNR au ajuns dupa 1944 la inchisoarea comunista de la Sighetul Marmatiei pentru ca nu au vrut sa dezvaluie secretul bancii natiobale.
    Dovada care arata ca Romaniei ca are la statul Rusiei o creanta de restituire dar refuzata de Brejnev si pentru care si acum dupa 1989 este o comisie cu rusii si discutii pentru aceasta creanta.
    Mai avem 61 tone aur si la Londra in avantajul Romaniei dus dupa 1999 care da incredrere internationala ca Romania e solvabila conform legii.
    Tot aurul BNR e de 6 miliarde dolari in pretul la zi care cuprinde si tot aurul adus din SUA dupa al doilea razboi Mondial. Construind in timp dupa 1880 si 150 edificii Istorice.
    240 tone maximul de aur al BNR era in timpul celui de al doilea razboi si trei tone din aurul polonez pastrat secret la Tismana readus de acolo si predate cele 3 tone Poloniei.
    Dar venirea comunistilor a praduit 59 tone in trei ani pina in 1951.
    Acum trebuie sa avem 103,6 tone aur.-craciun.

    RăspundețiȘtergere