miercuri, 31 mai 2023

MAICA LUI DUMNEZEU STATEA PE TRON, IN MIJLOCUL TRICOLORULUI ROMANIEI SFINTE!


.
HRISTOS S-A INALTAT !
Dragii mei, 

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, brusc,nu mai am in fata mea monitorul,ci vad ca dincolo de monitor,un Cer de noapte stralucitor sub care, stralucea si mai tare HARTA ROMANIEI sfinte,ce tinea in inima ei o alta HARTA a Romaniei sfinte, o Harta ce reprezenta Tricolorul romanesc.

Deci, in mijlocul Hartii Romaniei,vad o alta Harta care reprezenta Tricolorul romanesc.
In mijlocul Hartii ce reprezenta Tricolorul romanesc,sta pe unTron imparatesc ,Insusi Maica Lui Dumnezeu cu Pruncutul Iisus Hristos in brate.

Dragilor, era dumnezeiesc de frumos ce vedeam.
Maicuta Domnului in vesminte rosii catifelate si stralucitoare cu Pruncutul Iisus Hristos pe bratul stang,stralucind in inima Romaniei sfinte, in Tricolorul romanesc asezata pe un Tron imparatesc in partea Sud-Estica a Romaniei sfinte.

Totul a durat circa 5 secunde, dupa care a disparut.
.
Prieteni dragi, sa fim ferm convinsi ca Romania noastra este deja Gradina Maicii Domnului si va fi nu peste prea mult timp, Noul Ierusalim. Aici in Romania sfanta, aici va fi Judecata Universala si a celor vii si a celor morti.
.

Sa ne rugam dragilor, sa ne rugam cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, ca sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni,sa ne intareasca in Credinta si sa ne ajute ca sa fim mai buni si mai intariti in Credinta si in Iubire fata de Dumnezeu si Maicuta Domnului si fata de Aproapele nostru.
Cu dragoste,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu