sâmbătă, 27 mai 2023

MARIA, ACOLO UNDE ESTI TU ,ACOLO ESTE SI DUHUL SFANT !


                                               



                                                        

                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte ,in timp ce mă rugam, aud dragii mei un glas din Cer, un glas rasunator si deosebit de plăcut, un glas care -mi spune aşa :

    "Acolo unde esti tu, acolo este si Duhul Sfânt.
    Maria,acolo unde esti tu, acolo este si Lumina
    Duhului Sfant!"
   Clipă în care dragii mei, ceea ce vedeam m-a lăsat mută de uimire.
Vedeam  în faţa mea, deasupra măsutei cu multe Carticele de Rugaciuni, vedeam un Nor auriu, un Nor mare cât Soarele si care stralucea precum Soarele. Iar in mijlocul acestui Nor rupt ca din Soare, eram eu. 
Sa nu credeti dragilor,că sunt lipsita de modestie! Ci pur si simplu va relatez si aceasta Minune mare, asa cum fac de fiecare dată.
Mă vedeam pe mine, asa cum sunt acum, doar cu chip si cu umeri, ma vedeam  în mijlocul Norului oval auriu si orbitor de stralucitor. 
Dragii mei, aceste CUVINTE  DUMNEZEIESTI, aceasta revelatie, mi-au dat si mai multa putere ca sa pot face faţă la toate câte mă asteapta, ca sa pot face faţă tuturor răutatilor care vin de la oameni. 
Aceasta descoperire pe care mi-a facut-o Duhul Cel Prea Sfant, intareste pe vesnicie toate câte eu vad si toate cate eu aud si scriu aici, pentru voi, semenii mei. 
Dragii mei, sa nu va indoiti nicicând de toate câte aflati pe acest Blog, deoarece, nu sunt de la mine, ci toate-s de la Dumnezeu Prea Bunul si Prea Milostivul si de la Maicuta Domnului.
Fiecare dintre noi, Îl putem vedea pe Dumnezeu, numai sa ne dorim aceasta si sa incercam ca sa implinim PORUNCILE SALE.
                                              Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Ieri in Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia a fost comemorat 422 de ani de la Asasinarea voivodului reintredirii neamului Mihai Viteazul era a patra reunificare.
    Primele facute intii de Burebista, a doua de Regalian stranepot al lui Decebal in anul 270
    A treia unirea sub Petru si Asan pe la 1100
    Iar a cincea cea din 1859 facuta sub Cuza
    Si a sasea cea incheiata in 1918 la Cernauti,Chisinau si Alba Iulia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Dumnezeul meu trimite și peste noi duhul rabdarii, duhul bunătății, si iertare pentru păcatele noastre,

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa este doamna Maria 🙏
    Prin tot ce faceți ,pentru cuvântul lui Dumnezeu și Maicuta Domnului.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Treime Sfântă Slavă Ție 🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevărat este,doamna Maria scrie mesajele care le primește de la Duhul Sfânt,scrie din anul 2012,a scris și cărți despre Divinitate,și va scrie cat timp o să trăiască pe acest pământ,nu este voia ei,ea scrie doar ce îi dictează Duhul Sfânt,știu că foarte mulți creștini nu o înțeleg,pentru că nu sufletul curat fie ei chiar și preoți.
    Creștinii adevărați,merg la biserică,dar merg și la mănăstiri unde se fac slujbe noaptea ,Sf maslu dar și slujbe de dezlegări pentru a-și ajuta semenii care au început să fie tot mai mulți bonlavi in tara de la vaccinele de covid,că diavoli nu doarm,ei ne ataca pe la spate,vor toată țara sa fie condusă de ei,dar nu vor reuși ,că Românii ortodocși se unesc în rugăciune în toate mănăstirile din tara,la slujbe foarte puternice pentru a-și ajuta semenii in suferință,diavolii vor pleca din aceasta țară că slujbele ii vor arde pe ei,că în iad.
    Acum este mult mai rău că la covid,că cei vaccinați incep sa le fie foarte rău cum înaintează în vârstă,doar uniți în rugăciune putem să-i oprim pe cei care ne vor moartea,nu putem face nimic fara Dumnezeu,pe EL,îl vom ruga zi și noapte să ne ierte,și să ne lumineze să-i ajutăm pe toți cei bonlavi și săraci de pe pământ,toți avem dreptul la o viață frumoasă,să ne unim in rugăciune și fapte bune,sa iubim dreptatea și adevărul,nu,minciuna și luxul,sa fim primii pe partea spirituală,este vesnica ,nu cea materială,care este trecătoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nu puteți merge înainte, e de la sine înțeles atunci că mersul se face îndărăt.
      Binele cu forța nu mai e bine. Faceți mersul îndărăt! Nu-i nimic greșit în asta!
      Din fizică: dacă un electron sare de la un nivel de energie ridicat pe unul mai scăzut, energia pierdută va trebui să meargă undeva și de fapt va fi emisă de atom într-un mănunchi de radiații electromagnetice.

      Poate e foarte necesară această cădere îndărăt până iese comunismul din toți. Numai că nu cred că se vor lăsa înduioșați adevărații comuniști de ceea ce spuneți voi. Vor face tot ceea ce știau și până acum. Câți crezi tu că vei îmblânzi cu bunătatea ta sufletească?

      Ștergere
    2. Pe toți de pe planeta Pamant,pot să-i aduc la Iisus Hristos,nu este greu ,doar multă răbdare și foarte multă rugăciune la Sfânta Treime și Maica Domnului,și Divinitatea va lucra asupra noastră dacă o facem cu sufletul curat,și din toată inima

      Ștergere
  5. daca nu am avea DUHUL in noi nu am putea trai 1 secunda-dar multi dintre noi nu luam seama la putere DUMNEZEIRII-MAAARE TAINA

    RăspundețiȘtergere