marți, 23 mai 2023

IISUS HRISTOS INTR-O APA LIMPEDE, LUMINATA DE DUHUL SFANT!

                                                             23 Mai 2023, ora 0,10 !

                                                                 Hristos a Inviat!

                                                                     Dragii mei,


In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa, vad inspre Apus un Cer de noapte si o apa cristalina si tare linistita.

In aceasta apa cristalina, statea un Om cu mainile intinse lateral de parca ar dori sa imbratiseze pe cineva nevazut de mine.Acest Om era Insusi Mantuitorul Hristos.

Apa Ii ajunsese pana la subsuori, iar in spatele Său ,parca iesise din apa un mic Soare alb si stralucitor foarte.

Soare ce facuse o punte de lumina alba si stralucitoare foarte, pana la Mantuitorul Hristos care era in apa.Lumina de la Soarele divin, lumina numai pana la Iisus Hristos, in rest era noapte.

.
.

Mantuitorul avea vesmant alb si lung, si chiar era ud acest vesmant deorece,apa Ii ajunsese pana la subsuori.
Scumpul nostru Mantuitor era fericit si inainta prin apa cu mainile intinse lateral, de parca ar fi dorit sa imbratiseze pe cineva nevazut de mine.
Dragii mei, sa ne inchinam Mantuitorului Hristos si Maicutei Domnului si sa multumim pentru toate cate ne-au daruit si ne daruieste.
Cu dragoste,Maria.



3 comentarii:

  1. Apropo de ape

    Lasarea in mantaua fluida a Pamintului sub greutatea blocurilor in orasele mari capitale de altitudine joasa ca Bucurestiul poate impune gasirea unor terenuri Noi maii inalte pentru mutatea capitalelor cum ar fi la noi linga orasul Tirgoviste cu platforma Cindestilor la 300 m inaltime.

    Numai asa imi explic mesajul ca -pe Casa Poporului va creste musetelul -care se coreleaza si cu prorocirea lui Arsenie Boca care spunea ca -Bucurestiul se va oua a treia oara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul cu scufundarea scoartei terestre a marilor metropole nu este o simpla teorie sau poveste ci o constatate masurata prin laser din satelit in cazul Bucurestiului,Cluj si Petrosani, la ultimul desi mai mic este si explicatia ca e construit peste minele de carbuni-craciun.

      Ștergere
  2. Lauda ție Cristoase regele mariri VEȘNICE AMIN

    RăspundețiȘtergere