joi, 25 mai 2023

MARIA, TREBUIE CU ADEVARAT SA-I URMEZI LUI HRISTOS !

                                               

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh!"

                   

                                         Hristos S-a Inaltat !

                                            Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori,ma trezeste o Lumină albă si stralucitoare foarte, si astfel ,nu mai sunt în patul meu, ci sunt într-o Sfântă Biserică unde erau mulţi Preoţi, iar eu eram în mijlocul lor si ei nu mă vedeau.
Aud un glas care răsună în Sfânta Biserică şi care spune aşa :

                    "N-am cunoscut pe nimeni de atâta curăţenie trupească în inimile sufletelor !
            Maria,trebuie cu adevărat sa-i  urmezi Lui Hristos ,să te contopeşti cu Logica Lui Hristos !
             Pentru că-n intrările noastre , Dumnezeiesc...
                 Dumnezeieştile  Taine..."

Apoi, glasul se opreste  si iarasi sunt in patul meu, am lacrimi cu adevarat pe obraji,lacrimi ce au curs in timpul Revelatiei.
Şi cu adevărat dragilor, de mai bine de 25 de ani incerc ca să-i urmez cu toată fiinţa mea, trup şi suflet , Domnului nostru IISUS HRISTOS şi să mă contopesc cu Logica Mantuitorului Hristos si cu al Său Cuvânt !



Dar iată că ,aud din nou glas care vine din Cer şi spune aşa :
           "Deoarece, acest Înger a strigat din Unghi !
          Doamne,din gând ai Doveditor !"
Clipă în care ,văd cu ochii închişi  o mână ce arată cu degetul spre o vitrină ca a unui  Muzeu.
Aici,în vitrină, vad multe Cărţi aşezate ca la o expoziţie ,iar in fata vitrinei cu multe Carti ,era multa lume ,lume ce privea cu uimire la Cartile din vitrina.
În mijlocul lor, nu ştiu cum s-a intamplat,dar eram şi eu insotita fiind de un Sfant imbracat in vesminte albe.Nu-i vedeam Chipul, dar mainile sale erau din carne si oase.Acest Sfant care era in dreapta mea intinde mâna sa spre vitrina ,si-mi spune fara cuvinte ca sa privesc si eu la Carti.
Spre uimirea mea, vad copertile Cartilor din vitrina, iar pe coperti era poza mea si numele meu.
Cei care priveau Cărţile nu mă vedeau ca fiind si eu cu trup acolo! Doar eu îi vedeam pe ei,iar ei mă vedeau pe mine, dar ,numai pe Coperţile acelor Cărţi !
Eram tare bucuroasa,fericita si totodata uimita de tot ce vedeam. Atata lume adunata in fata vitrinei in care se aflau doar Cartile mele.
Dragii mei, acum înţelegeţi de ce trebuie să scriu toate cate vad si aud si toate cate sunt in Carti. 
Asa precum vedeti dragilor, scriu aici zi si noapte, scriu toate cate vad si toate cate aud.
Cine doreste sa creada ,si de ce nu, sa cerceteze si sa vada daca in timp se adeveresc toate cate eu scriu, poate sa o faca oricand doreste.
Eu  doar imi fac datoria in Fața Mantuitorului Hristos si a Maicii Domnului, in rest, fiecare dintre cititori hotaraste ce e bine pentru ei si pentru sufletul lor.
Asa cum am spus si scris adeseori,ROMANIA este Tara aleasa pentru a fi al Doilea Nou Ierusalim, adica,Locul sfant in care va veni Iisus Hristos pentru a doua oara pe pamant.
Iar acest minunat si divin Lucru,nu se va intampla nici peste 50 de ani,nici peste 100 sau peste mii de ani cum spun multi dintre cei care scriu tot felul de carti. 
Totul va avea loc in zilele noastre, vom trai aceste Minuni, nu le vom astepta din generatie in generatie.
Dragii mei, sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate aceste sfinte Daruri si pentru ocrotirea divina pe care a revarsat-o si o revarsa cu prisosinta asupra Romaniei sfinte.
Sa nu uitam ca sa fim tari in Credinta, sa fim buni si milostivi si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                                          Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Doamna Maria va urmaresc neincetat tot ce scrieti si eu cred tot ce scrieti, stiu ca exista Dumnezeu chiar daca noi nu- l vedem eu stiu ca a fost alaturi de mine de multe ori si m- a salvat din multe primejdii mari.Va imbratisez cu drag si sa aveti multa sanatate .

    RăspundețiȘtergere
  2. Vizitele externe ale ministrului Genocidului Covid- Rafila insumeaza doua luni si desi din bani publici tinuta suma la SECRET ca si a lui Grofu Iohannis pentru care Administratia Prezidentiala a fost data in judecata pentru desecretizarea sumelor uriase -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc mult Maria să-ți dea Dumnezeu sănătate sa poți trazmite și noua ce frumos și e pentru sufletele noastre de Dumnezeu Tatăl! Doamne ajuta și va urmăresc în continuare va pup și va iubesc multa sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne cat sunt de minunate lucrarile tale, cu toata dragostea te asteptam pe pamant Romanesc. Multumim doamnei MARIA pentru toate inormatiile si efortul pe care il depune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria 🙏
    Cărțile dv.sa ajungă în posesia la cat mai multe persoane,sa ne ajute Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fim sănătoși,cu credință puternică în Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului și să nu ne lăsăm duși de ce este in lume azi.

    RăspundețiȘtergere
  6. d-na Maria este inspirata de DUHUL SFANT care vine de la TATAL-in IISUS HRISTOS se odihneste-cineva spunea de gelozia TRINITATII -eu unul nu cred pt ca lucrarea e comuna

    RăspundețiȘtergere