sâmbătă, 20 mai 2023

HARTA ROMANIEI IN INIMA CAREIA, STA MAICA DOMNULUI PE TRON!

                                                                     19 Mai 2023, ora 4,11 !

                                                                              Hristos a Inviat !

                                                                               Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare, lumina ce-mi arata ca dincolo de plafonul camerei mele  care disparusera, imi arata HARTA ROMANIEI toata colorata in rosu si fara inscrisuri.

Clipa in care, sub privirea ochilor mei inchisi, se contureaza o Inima mare ca din aur.

In mijlocul inimii de aur din mijlocul Hartii Romaniei, apare MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA cu Pruncutul IISUS HRISTOS in bratele Sale.

.
Chiar daca HARTA ROMANIEI era rosie, Inima aurie ocupa 2/3 din Harta, iar aici, stralucea pe Tron Maicuta Domnului cu Pruncutul Iisus Hristos in brate.
Dragii mei, cunoastem cu totii ca , ROMANIA iubita, ROMANIA sfanta este deja GRADINA MAICII DOMNULUI si va fi al Doilea Nou Ierusalim.
Sa fim ferm convinsi de acest DAR divin! 
ROMANIA este si va fi ocrotita de Cutremure devastatoare, de Razboi si alte dezastre.
Chiar daca Razboiul este in coasta noastra, noi suntem ocrotiti si ocoliti de Razboi si de Cutremure devastatoare si de multe alte dezastre naturale sau provocate.                                                                                                                                                  
  Sa multumim Domnului si Prea Sfintei Nascatoare pentru atata DAR si HAR ce a revarsat si revarsa peste Romania noastra sfanta si iubitoare.
Sa cerem iertare pentru tot ce am gresit cu voie sau fara de voie, si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Cu dragoste,Maria.
                   


3 comentarii:

  1. Asa spunea si Arsenie Boca cu referire speciala la tara Fagarasului ca va fi aparata de Maica Domnului dar spunea ceva si de un semn sau cruce de stele peste muntii Fagarasului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deocamdata se discuta des de o inghetare a razboiului in Ucraina dar si de furnizarea de avioane F16 catre Ucraina dar pregatirea pilotilor ar mai dura si razboiul deci pacea provizorie sau nu va mai astepra cel putin un an .
    Era o prorocire a unui calugar roman care pare a se implini pas cu pas si care vedea dezastru si in o parte a Moldovei posibil peste Prut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabris din Tiha Birgaului mai vorbea si de eruptii vulcanice in Romania si probabil in multe locuri pe Glob, mai mult ca sigur la schimbarea axei pamintului si inundarea nordului Europei va zut de calugari rusi din Danemarca pina dincolo de Moscova,dar pentru care se pare ca va mai trece mult timp si probabil al treilea razboi mondial -craciun .

    RăspundețiȘtergere