vineri, 19 mai 2023

DUHUL CEL PREA SFÂNT SUFLA DEASUPRA PĂMÂNTULUI ROMÂNIEI !


                                Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind, vad stand cu ochii inchisi,vad inspre Est foarte aproape de locul unde eram eu in patul meu, pe Însuşi Duhul  Cel Prea Sfant.
La nici doi metri de Pămant, DUHUL  SFANT înconjurat de Lumina aurie ,orbitor de stralucitoare, sufla asupra Pămantului RAZE aurii la fel de orbitor de stralucitoare.
                                          ..
Related image..
Jos pe Pămant dragilor, în mijlocul Razelor aurii ce veneau din suflartea DUHULUI SFANT,se aflau de-a stanga si de-a dreapta două obiecte cilindrice de culoarea norilor de ploaie,un gri mai inchis.
Aceste obiecte aratau ca niste arcuri de marimea unui  pet de circa 10 litri, formate din nori de culoare inchisă.

Related image..

Desi DUHUL CELE PREA SFANT sufla LUMINA AURIE asupra Pămantului,acele doua obiecte cilindrice,isi pierdeau din consistenta lor,din marimea si culoarea lor inchisa;adica, LUMINA AURIE a DUHULUI SFANT le topea pur si simplu. 
Prieteni dragi, ROMANIA va trece prin zile grele!
Dar sa nu uitam ca aceste zile grele, curăţă CALEA spre VIITORUL al DOILEA IERUSALIM; pregatesc VENIREA MÂNTUITORULUI in ROMANIA  DUHULUI SFANT ;pregatesc NOUL IERUSALIM - ROMANIA SFANTA.
Prieteni dragi, daca DUHUL CEL PREA SFANT a coborat pe Pămant,inseamna ca ROMANIA SFANTA va fi cernuta si pregatita pentru VENIREA LUI IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM.
Acest minunat LUCRU ,nu va fi intr-un viitor prea indepartat. 
Deja pregatirea Căii Venirii Domnului în NOUL SĂU IERUSALIM ,a inceput încă de când eu tot aduc DOVEZI in acest sens.
Sa ne pregatim si noi dragilor pentru VENIREA MANTUITORULUI, prin curatirea sufletului de păcate, prin mila si fapte bune, prin dragoste si Iubire fata de Aproapele nostru, prin Sfanta Spovedanie si prin invrednicirea noastra de a primi SFANTA si dumnezeiasca Impărtasanie, cu Prea Scump si Prea Sfant Trupul Domnului nostru IISUS HRISTOS, CĂRUIA I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                     Cu dragoste, Maria.

22 de comentarii:

  1. Fost sef al trupelor Nato din Europa General Philip sune ca trupele Nato se pot intersecta cu ale Rusiei in est deci in Ucraina sau estul Nato in Romania si Polonia .
    Deci implicit razboi Nato Rusia peste Romania care daca luam mesajul -Fug oitele de la Deveselu-se va implini mai devreme sau… mai Tirziu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mortalitatea materna in Romania s-a dublat,femeile nasc fara a fi urmarite vorbind de neprezentarea la medic dar oficialii tac despre lipsa medicilor de la sate ,in ciuda faptului ca si numarul nasterilor a scazut dramatic nscind mai multi copii romani in strainatate
    In schimb cumparam arme iar bossul Iohannis face intr-un an vacante de vip sub masca de vizite oficiale la poli fara rost care costa doar intr-un an cit incoronarea regilor din Uk la 70 de ani o data-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In timpul asta datoria Romaniei se dubleaza in citiva ani si numai dobinda a ajuns la 7 procente din Pib record in Ue iar tara pierde bani gratuiti din Pnnr pentru ca nu vrea sa reduca pensiile speciale ale Castei conducatoare Evreiesti ajunse de 100 de ori mai mari ca cea minima de 1000 lei a majoritatii romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Becalii cu proces deschis pentru ca a participat la Referendumul pentru familia crestina.
    In timp ce la Sectorul I primar Clotilde prin falsificare de vot dovedita iar la Timisoara spionul Fritz al Germaniei primar fara domiciliu in oras
    Ce sa mai vorbim de programul de vot pe tabletele STS-ului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stirea rusului Patrusev seful securitatii Rusiei cu nor radioactiv peste Polonia de la bombardarea de rusi a unui depozit ucranian de linga Kiev confirmata in Europa
    Englezii spun ca folosesc de mult timp proectile performante cu uraniu saracit pentru blindajul tancurilor care nu reprezinta un pericol major-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Noile centrale nucleare de la Cernavoda vor fi de generatie 3 fata de cele doua vechi de 2 plus care livrau si apa pentru incalzirea unei jumatati a orasului Cernavoda.
    Nu stiu despre cele de la Doicesti americane mai mici care sint mai noi si neexperimentate care au in jur un teren de siguranta de 12 hectare si care va intra in functiune doar peste vreo 6 ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe net de mult timp o firma executanta prezinta planul buncarului lui Putin de sub palatul sau din Crimeea cu acces numai de pe marea Neagra.
    Firma de constructii se lauda ca a mai facut buncare antinucleare sub Kremlin si sub un palat din Moscova
    La noi exista se pare doua buncare antinucleare facute de Ceausescu sub casa poporului cu legaturi la reteaua de metrou a capitalei
    Clujul singurul oras din provincie cu un metrou aprobat a se executa se plinge prin primarul Emil Boc ca USR-ul i-a redus la jumatate fondurile nerambusabile din Pnrr si total pentru centura metropolitana, Ussr-ul motivind incapacitatea lui Boc de a finaliza lucrarile in termen caz in care raminea fara toata suma de la Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ministrul finantelor prin Anaf umbla dupa banii romanilor proveniti din videochaturi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai nostri generali diversionisti cu pensii babane ale castei evreiesti spun ca nu exista proiectile cu uraniu saracit desi englezii i-i contrazic si recunosc, dar pentru ei nu mai conteaza
    Oricum radiatia e mica si ciclonul mediteranian bate peste Romania spre nord vest spre nordul Europei ,dar oricum in final apa de la sol o va mai aduce si in Marea Neagra si Crimeea unde e plaja si Buncarul lui Putin
    In timpul asta Zelenschi e in Arabia saudita spunind ca nu are arme si munitie suficiente pentru contraofensiva
    Romarm se lauda ca va produce rachete interceptoare pentru sistemul Patriot dar care trebuie omologate ce va dura vreo 10 ani.
    ,iar Ciuca Maciuca spune ca armata ar putea redeveni obligatorie -de masa cu capacitati si rezerva de mobilizare - dar problema impune discutii
    probabil doar cu rezerva de voluntari pregatiti pentru drone si armament modern.
    La care se adauga pornirea unor capacitati de productie pentru ca noi nu mai producem pragul de pusca si banalele cartuse
    In schimb in capitala Giorgiei protest pentru aterizarea la Tibilisi a primului avion rusesc dupa 4 ani dupa actiunea lor militara de acolo din 2014
    Zeleski se duce Duminica si in Japonia la G7 pentru a cere sprijin militar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum pe Digi Word un documentar frantuzesc despre OZN uri si altul urmeaza de la ora 21,00 pe National Geografic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. In Japonia Biden a anuntat ca sprijine dotarea Ucrainei cu avioane F16 de lupta
    In timp ce Putin- Tuna si Fulgera-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Batalie nu numai in Ucraina pentru apa pentru Crimeea
    Scandalul apei si in sudul Frantei
    Conflict,Batalie si proteste in satele din sudul Frantei intre cei ce vor bazine construite prntru apa tot mai putina si necesara pentru culturi si cei ce nu le vor pe motiv ca si asa apa e prea putina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tentativa de Lovitura de Stat
    Demascata la Chisinau cu forte obscure de Rusi si Ucrainieni fosti puscariesi arestati si platiti de Rusia inclusiv cu folosire de rachete.
    Se prevad noi incercari in viitor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Moneda de aur de 20 lei din aur vinduta cu 100 mii Euro si pentru care au protestat atunci in 1868 Turcia si Austria pentru ca avea inscris Carol I regele romanilor din care s-au batut doar 100 de monede-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. 20 lei = un pol-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Se comfirma
    Simona Halep care nu se voia romanca ci numai din Romania ca machedoana,
    o noua acuzatie de dopaj conform probelor de singe pentru Pasaportul biologic stabilit de forurile internationale acum 10 ani
    Asta ar cam insemna sfirsit de cariera care va fi se pare stabilit de instanta pe 20 mai-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum adica nu se voia romanca?

      Ștergere
    2. Exact cum am scris niciodata nu spunea ca e rominca ci intotdeauna ca e din Romania si sustinea mininoritarii ca Tiriac care a obtinut cetatenia hun-gureasca
      Ea Se pare ca se dadea machedoanca greaca
      Nu ca Becali care spunea ca e roman ,desi si asta acum dupa ce i-au deschis proces penal pentru ca avea interdictie de vot si a votat la Referendumul pentru familia crestina iar acum spune ca vrea si el sa vinda FCSB si sa plece in… Grecia tot ca machedon-craciun.

      Ștergere
    3. Roxadustat era substanta lui Halep care o va scoate definitiv din sport fara a mai fi judecata
      Ea creste un pic hemoglobina ca si doua saptamini de antrenament la munte-craciun.

      Ștergere
  17. Dopajul era ceva comun aproape in sport
    Cel putin Svartneger recunostea ca s-a dopat cu un anabolizant steroid facut la Tetapia Cluj acum dcos din fabricatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Luna plina a fost in 19 plus minus 3 zile
    Sa vedem daca in zone sensibile romanesti vor mai fi sau nu cutremure mici
    Pina acum au cam fos ceva mici coform mesajului vazut la doua saptamini pe harta Romaniei la Luna plina sau noua dar mici simbolice-craciun.

    RăspundețiȘtergere