vineri, 26 mai 2023

MARIA DE JOS SI CELE MAI FRUMOASE FILE DIN ISTORIA LUMII !

.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh!"

                   

                                        
Hristos S-a Inaltat!


                                                                        Dragii mei, 
Tot in aceasta dimineata, am avut marea bucurie ca sa aud un glas ce spunea ceva uimitor pentru mine,ceva ce m-a facut ca sa-mi curga lacrimi de bucurie.
Glasul spunea tare asa :

              "Maria  noastră !  
             Maria  de jos este singurătatea  Lumii întregi !
             Maria Duhului Sfânt are un DAR cu totul special!
             De fapt, Maria noastră, poate să prevadă cele mai frumoase File din Istoria  Omenirii !  
              Nu Maria  are halucinatii, ci  voi toti cei care nu credeţi în ceea ce ea vă  spune , voi aveti halucinatii!"

În această clipă dragii mei, camera mea s-a umplut de Lumină aurie, iar deasupra mea, deasupra patului meu era  un nor mai special.
Era un nor galben stralucitor, un galben crud, iar în mijlocul acestui nor, în inima lui , stătea un Porumbel alb pufos, un PORUMBEL  DUMNEZEIESC, precum acel Porumbel alb care a apărut la BOTEZUL  DOMNULUI,în Apele Iordanului,adica Duhul Sfant.
Duhul Sfant  avea Aripile Tricolore:
 roşu, galben si albastru. Adica, Tricolorul Romaniei sfinte.
Precum straluceste Curcubeul pe CER, mai tare straluceau Aripile Duhului Celui Prea  Sfânt, Aripi ce reprezentau  prin Lumina tricoloră, TRICOLORUL  ROMÂNIEI !
Duhul Sfant era Cel care-mi graise aceste cuvinte divine.
 DUHUL  CEL PREA  SFÂNT,(Porumbelul ) a scos căpşorul din Norul stralucitor, S-a aplecat spre mine si a suflat asupra mea Raze de Lumină aurie. Aceste Raze  m-au curentat când au intrat in trupul meu, am tresăltat în patul meu ca la niste socuri electrice ,precum cele care se folosesc la resuscitarea celor in stop cardiac.
După aceasta dragilor, văd cum Norul galben stralucitor se face rotund precum Luna de pe Cer, iar in mijlocul Luminii rotunde, văd cum Duhul Sfant care luase culoarea fagurelui de miere, zboară, dă din aripi,ca şi cum  s-ar fi aflat in mijlocul Lunii de pe Cer.
Duhul Sfant si-a luat zborul spre inaltul Cerului ,si asa a si disparut.
Dragii mei, am rămas uimită de toate câte am văzut si-am auzit, şi cu lacrimi pe obraji, lacrimi de bucurie, am inceput a scrie toate câte mi s-a spus si toate câte am văzut.
Iar acum dragii mei,obligatia Sufletului meu in faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Sfinte, este aceea de a scrie si pentru voi, fie că nu credeti acum sau veti crede mai tarziu, ori deloc, toate câte mi s-a descoperit mie ,roabei Lui Dumnezeu Cel Atotputernic, Căruia I se cuvine toată Cinstea ,Slava si Închinarea ,Amin.
                                          Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. VINO DUHULE FORȚĂ DIN CER IN INIMA MEA FA SA RENASCA VIAȚA MEA VINO DUHULE SFINTE ȘI REIINOIESTE FATA PĂMÂNTULUI AMIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce minunat doamna Maria 🙏
    Ce minune!!!
    Doamne ajuta Măicuța Domnului la toată lumea să te cunoască pe Tine 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Vino Duhule sfânt în inima mea și a fiului meu, calauzeste-ne pașii după voia lui Dumnezeu!🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. poate ne spuneti si noua despre ce se intampla in tarile lumii-ar fi frumos- istoria Romaniei se pierde incet si sigur- ca asa vor mai marii planetei- vai de noi

    RăspundețiȘtergere