vineri, 19 mai 2023

LA 3 IUNIE 2023 ,VOM SFINTI DIN NOU SFANTA TROITA A MAICII DOMNULUI - POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL DIN TECUCI ,JUDETUL GALATI ! SE IMPLINESC 2 ANI DE LA PRIMA SFINTIRE !


.

                            

  Acum,Sfanta Troita este impodobita dupa dorinta prea sfanta a Maicii Lui Dumnezeu !

Acum , a venit randuiala de Sus ,pentru o  a doua sfintire! 

               Sambata  3 Iunie 2023 in ziua Mosilor de Vara!

.



                                        Dragii mei,                                                 

                                         Hristos a Inviat ! 

Dragii mei, sa ne amintim de prima sfintire a Sfintei Troite din Tecuci,Judetul Galati, cu Hramul MAICII DOMNULUI - POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL !

De atunci, la aceasta SFANTA TROITA care a fost ridicata cu ajutorul divin al vostru,al tuturor celor care iubesc cu inima si cu sufletul pe PREA SFANTA TREIME si pe MAICUTA DOMNULUI cu SFINTII Sai, MINUNILE se tin lant.Si nu o spun eu de la mine, ci spun toti credinciosii care s-au perindat pe la SFANTA TROITA,au venit sa se roage la MAICA LUI DUMNEZEU,iar o parte dintre ei m-au sunat si mi-au spus cu mare bucurie, cat de mult i-a ajutat Maicuta Lui Dumnezeu.

Anul acesta 2023 ,m-am gandit,asa am simtit in inima si-n suflet, dar m-au intrebat si cativa credinciosi care au venit in 2021 la prima sfintire a SFINTEI TROITE, daca nu o sfintim iarasi si anul acesta in iunie.

Si gata, vom face din nou inca o sfintire a Sfintei Troite si vom invita iarasi un Sobor de Preoti ca sa o sfinteasca la implinirea a 2 ani de la ridicarea ei. 

Va fi foarte frumos si tamaduitor pentru sufletul nostru, al fiecaruia dintre noi. 

Sambata pe 3 iunie 2023 este si Sambata Mortilor,Mosii de Vara. 

Deci, cu siguranta nimic nu este intamplator,adica, ca am hotarat impreuna sa facem o a doua sfintire a Sfintei Troite a MACII Lui Dumnezeu.

Cine doreste sa vina pentru aceasta noua sfintire, poate veni in acea zi, iar eu voi avea mare grija ca sa va anunt din timp ,ora Sfintei Slujbe a Sfintirii Sfintei Troite.

Cine doreste sa daruiasca pentru Sfintirea Sfintei Troite, o poate face sunandu-ma la unicul numar de telefon public al meu personal, 0747226236 si sa-mi trimita Pomelnic pentru vii si pentru cei adormiti pe Whatsapp la acelasi numar 0747226236 ! 

Vom pregati si pachete cu mancare, care vor fi sfintite si daruite celor prezenti.

Iata dragilor, si contul in care puteti sa donati,sa daruiti pentru aceasta Sfanta si Mare Slujba de resfintire a Troitei Sfinte a Maicii Lui Dumnezeu -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Va rog sa ma sunati atunci cand doriti ca sa donati, pentru ca nu cumva sa donati in alt cont inventat de escroci care copiaza articolele mele cu tot cu poze.

Inca o data, va scriu unicul numar de telefon al meu personal,telefon cu publicul credincios si bun, cu inima buna si cu suflet mare: 

0747226236 ,acelasi numar de telefon si pentru Whatsapp :0747226236. 

Iata dragilor si datele personale a Bancii si a singurului Cont:

 RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.
Prieteni dragi, sunt infinit de fericita ca vom face acest lucru divin.Ca vom resfinti Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu ,iar o parte din voi dragilor, care veti putea si veti dori,veti fi prezenti la aceasta Sfanta Slujba de Resfintire a Sfintei Troite.Va asteptam cu multa iubire si cu multa dragoste sufleteasca!
Cu dragoste si cu recunostinta ca intotdeauna,Maria!
Dar, sa ne reamintim de prima sfintire a Sfintei Troite: 

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

..

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !

                                    HRISTOS   S -A  INALTAT !

                              Dragii mei, 

Am reusit ca sa pun si pe Blog, filmuletul cu sfintirea Troitei Maicii Domnului din 4 Iunie 2021.
Iata dragilor ,puteti ca sa va bucurati de Slujba savarsita de un Sobor de Preoti :
..

   Dumnezeu si Maicuta Domnului, sa va binecuvinteze pe voi toti cei care, ati ajutat la ridicarea Sfintei Troitei a Maicii Lui Dumnezeu - Potirul Nesecat si a Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil , si sa va apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni. Fiti cu totii binecuvantati dragii mei si ocrotiti impreuna cu toti cei dragi voua.Amin!
                             Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. De ziua copiilor la 1 iunie la Chisinau va fi un Summit cu usile inchise la care vor participa tarile cu interese din zona Marii Negre in care vor sta la naceiasi masa tari cu relatii proaste si razboie intre ele ca Armenia ,Azerbaijan ,Georgia
    Dar si mari puteti ca Turcia, Iran posibil si Rusia si China
    Ultima cu politica ei pentru cel putin 100 de ani care urmareste continuarea noului drum al matasii inceput de ei pe calea de fier care in functie de conflictele actuale va trece si dezvolta regiunile din Nordul sau sudul Marii Negre-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Biden a ajuns in Japonia la sumitul G7 care discuta si ajutorul pentru Democratie si Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. bisericile se sfintesc la ctitorie, apoi la restaurare -dar de troite nu stiu- poate pt mosii de vara!

    RăspundețiȘtergere