vineri, 12 mai 2023

Macar o singura data pe an, sa devenim cu sufletul ,copii!

 .

Hristos a Inviat,dragii mei !

Este pentru prima oara pe acest Blog, cand scriu in mod mai special despre ZIUA INTERNATIONALA a Copiilor din intreaga lume.

.
De-a lungul anilor, am vazut si vad si in prezent tare multi copilasi necajiti.
Si cand spun necajiti, ma refer si la faptul ca, nu au bani nici macar de un creion sau un caiet,de o Eugenia sau de un fruct, de un mar macar.

.
De cel putin 2-3 ori pe zi imi bat la poarta copilasi necajiti incepand de la 3 -4 anisori, pana pe la 10-11 anisori.
Cand ies la poarta de fiecare data, ii intreb de ce suna sau de ce ma striga, iar ei ma intreaba:aveti ceva dulce, dar un mar aveti, sau un caiet si un creion sau o jucarie mica?
.

Cand am, incerc sa le dau la fiecare cate ceva,dar cand nu pot sau nu am ,le spun ca nu am. Iar ei ma intreaba: dar maine o sa aveti?
Ce pot sa le raspund? Le spun ca da.Si am grija sa cumpar macar cateva bomboane sau cateva eugenii.
Mi se intampla adeseori,cand ma intorc din oras spre casa,sa vad cate un grup de circa 6 -7 copilasi care alearga spre mine si-mi spun: putem sa va imbratisam?
Dar eu le spun ca nu am nimic in sacosa ca sa le dau,iar ei imi spun ca au dorit doar ca sa ma imbratiseze si ca sunt cea mai buna doamna de pe langa ei.Cuvintele si imbratisarile lor sincere,curate, imi mangaie sufletul si totodata ma intristeaza pentru lipsurile in care traiesc. 
Intotdeauna dragilor, atat la SFINTELE PASTI cat si la CRACIUN am trimis si prin Curierat Daruri la copiii necajiti, indiferent de judetul in care ei traiesc. 
Am avut grija ca sa le cumpar numai lucruri de folos si totodata sa-i bucure.
Daca as avea o putere,as strange toti copilasii din lume la un loc si i-as ajuta sa nu mai sufere nici de foame,nici de frig, nici de sete.
Dar, din nefericire, nu am cum sa fac acest lucru.
Dar cu ajutorul bunatatii inimii voastre, a sufletului vostru plin de iubire fata de Aproapele si de Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, vom incerca impreuna ca sa bucuram macar cativa copilasi de Ziua Internationala a Copiilor din intreaga lume.
Voi merge personal la ei acasa ,dar voi trimte si prin curierat cateva pachetele la cativa copilasi pe care ii cunosc si i-am mai ajutat impreuna.
Cine poate si doreste ca sa bucure cativa copilasi foarte necajiti,copilasi care umbla descult si dezbracati si care nu se pot bucura de o mancare buna, o poate face ca intotdeauna,astfel:

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Sau telefonic ,la numarul 0747226236 si prin mesaj pe Whatsapp,acelasi numar.

Doar eu personal raspund la acest numar de telefon si la mesaje.

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca dragilor si sa va intoarca Darul vostru divin prin sanatate,bucurie si fericire,prin ocrotire divina si mantuirea sufletului.

                              Cu dragoste,Maria.



14 comentarii:

  1. Doamne,îmi cer iertare că ce voi scrie acum știu că mare pedeapsa voi primi de la Tine.Ma doare sufletul când văd în jurul meu și în toată țara atâta minciuna,manipulare,nepăsare,fata de semenii noștrii.Doamne,daca as putea pe toți părinții să-i aduc acasă în România la copii lor,pe copii vânduți sa-i aduc acasă,pe cei drogați,bătuți,abandonați,bonlavi,pe toți să -i ajut,iar în România să distrug:minciuna,alcoolul,drogurile,țigările,prostituția,corupția,furturile,și la cei care au distrus Romania,să le iau totul sa le dau săracilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Israelul atacat azi cu 600 rachete de bastinasii palestinieni.
    Curind Curind se vor muta un Romania Ucraina si RMoldova pe care le distrug intentionat??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Campanie pe televiziunile sorosiste romanesti contra europarlamentarul roman Terhes pentru ca spune Adevarul poporului si e Pericol mare daca-l Trezeste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bineinteles vinovatii de serviciu sint si -extremistii-de la Aur cu George Simion pentru ca vor sa -i trezeasca pe romani din Somnul cel de Moarte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sindajele la alegerile de duminica din Turcia arata ca Opozitia Unita ar cistiga cu doua procente in fata lui Erdogan
    .
    Orice comparatie cu Romania Unita contra Castei Conducatoare Evreiesti care cu pensiile speciale, distruge Romania nu este deloc Intimplatoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vremea foarte calda in spania au impus guvernului sa restrictioneze munca in cimp.
    Seceta pedologica data de insuficienta apei in sol pina la 1m bintuie Europa din Spania,portugalia,Franta,italia pina in sudul Romaniei ,stirnind ingrijorarea fermierilor si crescind inflatia alimentelor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pavel Popescu -Aur au speriat o tara intreaga ca se vind copii
    Ce om ar face asa ceva??-

    Raspunsul e simplu ,
    presedintele liberal evreul Iohannis care a vindut copii din Rasinari Sibiu catre traficantul de organe canadianul Lalande-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2022/05/incendiu-provocat-la-o-manastire.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Cicerone parca a fost anul trecut linga Rimnicu Vilcea
      ca si Genocidul de la Colectiv facut intentionat pentru ca Puterea iohannista sa-l dea jos pe Ponta
      Ne conduc Criminalii evrei profesionisti cu mentalitati Educati prin Talmud -craciun.

      Ștergere
    2. Evreul Catiu ne anunta ca ramine cumulul pensie speciala evreiasca cu salarul ca la Evreul Isarescu si multi alti evrei-craciun.

      Ștergere
  9. Ponta -Ciuca premierul are pensie mai mare ca salarul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ponta tot pe B1Tv
    -Iohannis e cel mai lenes bugetar , nu munceste pentru banii aia-

    Nu munceste dar praduieste la greu cu vacante prin avioane de vip in toata lumea cu Zimbareata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ponta —Opozitia asta din strada a lui Simion si Aur e cea mai buna poate i-i mai preseaza si Trezeste
    Acum cind bani se baga in Tara si fug di Ucraina si Rusia
    Dar Dumnezeu i-ti da dar nu-ti baga si in traista-craciun.

    RăspundețiȘtergere