joi, 11 mai 2023

OCHII LUI DUMNEZEU !!! ESTE MOMENTUL CA LUCRAREA ACEASTA SCUMPĂ , SĂ VIE CU VOI CU TOŢI !


         

                                                              
Dragii mei,

In aceasta dimineata, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare  ,lumina ce-mi arata Cerul Imparatiei Lui Dumnezeu care arata dumnezeiesc de frumos. Culorile Cerului Lui Dumnezeu sunt vii,sunt stralucitoare si catifelate ,asa cum nu exista pe pamant.

Brusc, imi aud propriul glas, fara ca eu sa deschid gura mea, era glasul sufletului meu care spune cu dragoste infintă aşa :

          "Tu esti Dumnezeul meu Doamne ,si noi toti suntem Lucrul Mainilor Tale !"

Clipă în care, în Cerul bleu stralucitor, in Cerul văzut de noi,se intâmplă O  MARE  MINUNE !
Cerul senin obisnuit se deschide in două părţi, se trage ca o cortina atat  in stanga cat si in dreapta.
In acest Cer bleu, a apărut Cerul  in care erau  OCHII  LUI  DUMNEZEU !
Acest Cer in care erau OCHII LUI  DUMNEZEU, era un Cer ca din SOARE ! Asa cum arata SOARELE pe CERUL nostru de vara, tot asa arăta CERUL  LUI  DUMNEZEU,adica,un Cer numai din Soare.
Un CER,cât o mie de SORI la un loc !
Aici, in mijlocul CERULUI  de SOARE au apărut doua romburi la verticală, asezati la distanţă mică unul de altul, exact ca doi ochi !
Rombul la interior avea culoarea liliacului roziu cu nuanţe de violet.
În fiecare ROMB, in mijlocul lui era cate un ochi ca de soare,un auriu intens rupt ca din soare. 
Ambele romburi (ambii ochi), străluceau orbitor de tare in roziul din romb.
În jurul OCHILOR  LUI DUMNEZEU  a apărut o Lumina alba si orbitor de strălucitoare.
In acest moment , aud glas din Cerul sfant al Lui Dumnezeu, adica, din CERUL cu acesti doi ochi ai Lui Dumnezeu ,glas care spune tare si rasunator asa:

                   " Este momentul ca Lucrarea aceasta, Lucrarea aceasta scumpa, sa vie cu voi cu toti !"

Apoi ,in cealalta clipă tresalt puternic in patul meu, exact ca la un şoc electric ,deschid ochii  si am lacrimi pe obraji. Asa ,cu mana tremuranda de emotii si de bucurie divina, ma grabesc a-mi nota repede in caietul meu de suflet, caiet ce -l ţin sub căpătâiul meu zi si noapte.
Dragilor,ceea ce eu fac  in prezent cu tot ce am adunat in cei 26 de  ani si pana in prezent, este  cu adevărat O  LUCRARE  A  LUI  DUMNEZEU ,cum INSUSI chiar DUMNEZEU ne-a grait noua prin Mesajul de mai sus. !
Dragii mei, ştiu ca toate câte eu trăiesc au un anume scop . Care este acest scop al Lui Dumnezeu? Eu nu-l cunosc pe deplin. 
Dar, ceea ce va urma va fi ceva dumnezeiesc  de frumos si de minunat, si multi oameni, extrem de multi din cei ce se autodeclarau ATEI convinsi, se vor intoarce la CREDINŢĂ, se vor intoarce la DUMNEZEU căindu-se ca au ratacit CALEA !
Aveţi grijă fraţilor, aveti grija ca sa nu rataciţi CALEA  cea bineplăcuta LUI DUMNEZEU !
Mergeti la SFANTA  BISERICA in zilele de SFANTA  SARBĂTOARE, participaţi la SFANTA  şi DUMEZEIEASCA LITURGHIE, marturisiti-vă la PREOT, faceţi fapte de milostenie celor saraci, tineţi POST si rugati-va neincetat.
Asta inseamna dragilor , ca atunci cand mergem pe strada sau la munca, decat sa cantam sau sa fredonam nu stiu ce melodie, mai bine inalţăm în gândul nostru O RUGACIUNE pe care o stim sau si cea mai scurta, adica,RUGACIUNEA  INIMII care este asa:

                           "Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu ,milostiv fii mie pacatosul (a),Amin!"

                               Ca intotdeauna, cu dragoste MARIA !

4 comentarii:

  1. Tata Ceresc,iarta -ne pe noi păcătoșii,Tu ne-ai dăruit de toate,și îți mulțumim,creștinii sunt foarte slabi în credință,în alte meserii se antrenează cate 9 ore pe zi,iar pentru rugăciune spun că nu au timp,pe mulți i-am auzit spunând că ce avem atâtea sărbători religioase ei când sa mai lucreze,dar ei nu știu cât au suferit Sfinții pe pământ pentru noi,și cât de mult se roagă și ne ajuta și sfinții daca le cerem ajutorul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca mai oricine banuie ca cei doi ochi sint o stilizare insa pt a ascunde trasaturi reale ale unui trup omenesc fie el si teofanic al unei veniri divine destinata doar credintei scrisilor ca si noua Lor invatatura cu adevarat in tot adevarul promis .
    Fiind doar pt scrisi nu a fost nevoie ca Ea sa fie canonica oinaacum inza este totusi biblica si cu atit mai biblica cu cit tinem cont de versiunile biblice cele mai vechi indeosebi VT iar NT oricare din primul mileniu si toate la un loc de atunci.
    Aceasta Venire va avea pt moment legatura doar tangentiala colaterala cu Romania insa dupa urgie in scurta vreme Se va muta in Romania pt cei citiva ani ramasi din viata pe Pamant dar asta doar dupa ce nu vor mai exista deloc in tara deloc fumatori.
    Este vb de Dumne,eu insysi care va l9cui cu oamenii cum s rie in Apoc.22 insa cu misiunea de a reprezenta ipostasul Sau interior Duhul Sfint incit se poate spune ca in Apic.22 exista douareferiri la Venirea Sa .
    Misiunile concrete tin si de cele justitiare in comun si succesiv cu Iisus revenit fiind citeva din ele precizate in Is.66 incepind cu turnarea urguei ..capitol care vb. doar despre Domnia Sa nu de Iisus cum se talmacise...desi nu e deloc singura situatie de acest fel.
    In total de la Ps.2 la Apoc.22 sint 69 de contexte profetice ( pe versiunile preferate de Dumnezeu) care vb de Venirea Sa chiar daca in general.vag ori simbolic asa cum fusese uneori si in cazul primei veniri a lui Iisus.
    Al 70 le.a context a ramas apocrif fiind vb de o profetie orala in vremea lui Iisus care promitea venirea lui Mesia si a Mangaietorului de doua ori pe Pamant impreuna.
    Se pare ca din ea a citat Ioan Botezatorul cind a intrebat pe Iisys orin trimisi Cine ezte Mesua sau Mangaietorul etc asa cum apare in toate versiunile de NT din primul mileniu..
    Exista in plus si profetii extrabibiblice atit crestine cit si unele necrestine fiind si intre ele multe aluzive sau simbokice iri prea scurte iri cu ibdicii cu precizarea ca sint f importante la Judecata si de ele va tine salvarea ..de ex de cuvantul Mamaia ( aceasta o revelatie lasata de maica Macaria din Dobrogea).
    Desigur vom vedea si chipul lui Iisus revenit insa El era deja profetit afi vazut de orice ochi ( nu musai si crezut).
    Desigur unii se vor pocai sau capata credinta daca nu o au insa nu e vb de o majoritate planetara ci de o minoritate inclusa in treimea biblica a scrisilor care vor si supravietui Judecatii in f mare parte.
    Nescrisii vor crede orice altceva cu mare usurinta teorii populare aparente cu pripeala superficialitate partinire minciuni larg credibile etc.
    De ex majoritatea crestina oarba va lupta si ea alaturi de toate popoarele contra Lor pina la urgie pe ideea ca Ei ar fi tandemul.rau bibk8csincretust care vrea sa strice sfibta Biserica si sa faca dictatura rra dar si orea bunaca sa fie adevarara ..unii pina la urgue altii ca dupa urgue..

    RăspundețiȘtergere
  3. mihai 35- iarasi scrii indescifrabil!- cei scrisi in cartea vietii ii stie doar DUMNEZEU- ca de aceea este asa taina mare nasterea si moartea fizica-citeste omule ce scrii si CORECTEAZA!

    RăspundețiȘtergere