marți, 23 mai 2023

PAMANTUL ROMANESC , ESTE PAMANTUL CEL MAI SFANT DIN LUME !


                                                                           

                                             Dragii mei,

In aceasta dimineata ,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,aud un glas care spune asa:

                              "Uite ,ti-am adus !

Clipa in care, vad un barbat inalt,un barbat tanar imbracat in uniforma albastra si cu multe stele(grade)pe ea, era un albastru precum seninuL Cerului.

Cineva îi da acestui tanar in uniforma albastra,îi da ceva in căușul palmei drepte.

Tanarul in uniforma de militar cu grade, priveste in palma sa si intreaba:

                                       Pământ românesc ?

Si i se raspunde: 

                                            Da! Pământ românesc !"

In aceasta clipa,tanarul ofiter cu tricolorul romanesc pe gradele de pe piept si umar,duce mana sa cu pamantul romanesc,la inima sa.

Acolo strangea cu mare bucurie si infinita fericire, DARUL divin pe care tocmai il primise,si anume,pamant romanesc!

Prieteni dragi, sa strangem si noi la pieptul nostru pamantul romanesc,sa ingenunchem pe pamantul romanesc ,căci sfant este .

Să ne inchinam Domnului si Maicii Domnului ,si sa-I multumim vesnic ca ne-am nascut pe pământ românesc ,si ca ne vom putea bucura de cea de-a Doua Venire a Mantuitorului nostru Iisus Hristos,in Romania Duhului Sfant.

                       Cu dragoste,Maria.         

6 comentarii:

  1. Da la pavaza tuturor imperiilor plin cu oasele sfintilor care s-au sau au fost jerfiti,numai in fata comunismului peste un milion…deocamdata doar pina acum-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt ANONIM 5 -cautati in spam mesajul meu - multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacia Sandero pe primul loc in Europa la cresterea priductiei si vinzarilor.
    Dar cu o floare nu se face primavara BNR sverizeaza ca la inflatia de 16 procente Apocalipsa Financiara este aproape marita si de problemele Rotativei la Guvernare si scaderea vinzarilor urmare a scaderii puterii de cumparare a Romanilor si urmare a dublarii dobinzilor bancare care jefuesc romanii cu profitirile maxime in Europa unde nici vestul Ue nu se simte bine dar ei au de unde scadea.
    Nici America nu se simpte deloc bine cu o datorie externa maxima ce poate aduce statul american in incapacitate de plata despre care ei spun e e o adevarata-Ruleta Ruseasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda i-au zis rotativă că dacă îi spuneau cum era corect rotație râdea lumea de ei aducând aminte de rotația cadrelor. De parcă lumea nu știe că este aceiasi rotație a cadrelor unele dintre ele urmasii cadrelor din ceausism. Oricum faliment si dezastru scrie pe fruntea lor si pe fundul României cu habarnistii si ciorditorii astia. Mai este doar un bob zăbavă cum ar spune Maria Campina la lumina lumanarii citind in globul de cristal până ne prabusim.

      Ștergere
  4. nu exista popor fara uscaturi- avem si noi exemple-cine ramane la urma viu poate ca va vedea acest lucru- adica ce inseamna pamant sfant

    RăspundețiȘtergere