miercuri, 10 mai 2023

LUPTA CU UCRAINA S - A INCHEIAT ! PACEA UCRAINEI ESTE FOARTE APROAPE !

                                                                                                           

                                                      Hristos a Inviat,dragilor !

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                            "Aseara ,triunghiul Razboiului asupra Ucrainei a protestat la nivel national.

Lupta cu Ucraina s-a incheiat !"

Dragii mei, am scris adeseori despre Ucraina,despre Rusia care va renunta la acest razboi,il va pierde. 

Pacat ca au murit oameni nevinovati,copii nevinovati. 

Dupa cum vedem cu totii,DUMNEZEU rasplateste deja celui si celor care au pornit acest razboi impotriva unui popor pasnic in care,au murit oameni nevinovati, copilasi precum ingerii au plecat la Ceruri.

Toti vor plati pentru crimele facute,pentru distrugerile produse de bombardamente.

Dragilor, eu nu stiu a dezlega Mesajul divin.Important este faptul ca, acest razboi,aceste lupte vor inceta nu peste prea mult timp.

Rugaciunile noastre ale tuturor,au ajuns la inima Mantuitorului si a Maicii Lui Dumnezeu care ne-au mai dat inca o sansa ca sa ne intoarcem cu fata catre DIVINITATE!

Sa multumim dragilor, sa multumim Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu pentru tot si pentru toate cate avem in viata noastra de zi cu zi, si sa nu uitam dragilor, sa nu uitam ca sa fim buni si milostivi si sa ne intarim in Credinta.

Sa nu deznadajduim niciodata ,iar toata iubirea noastra s-o daruim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului cu Sfintii Sai!

Numai asa, vom dobandi Imparatia Lui Dumnezeu !

                              Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Sa nu ne culcam pe-oureche

    Titul e la viitor si se pare ca va mai trece timp si orcum pare doar o pace de etapa pentru ca sint si mesaje ample despre R Moldova si al treilea Razboi Mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Razboi in 3 etape !!!

    Prima etapa a fost in 2014, a doua a inceput in februarie 2022 si acum se cam termina dar va veni a treia etapa - cea mai grea !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. O racheta hipersonica Kinjal ruseasca distrusa de sistemul Patriot a ucrainienilor.
    Rusia filoseste santajul nuclear cu centrala nucleara de la Zapotoje une au redus 3 ooo de angajati, pentru o pace cu cedare de teritoriu ucrainian catre Rusia , si vrea o pace care e limitata in timp ca si cea de dupa ocuparea Crimeei care si ea urma unei paci dupa cedarea in 1994 a rachetelor nucleare cu care acum santajaza Ucraina si tratatul de pace de la Budapesta nerespectat care sta la cauza actualul razboi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene, nu mai fi naiv, o racheta la viteza hipersonica nu poate in veci sa fie lovita de un patriot. Racheta aia nu o vezi nici tu cu ochii di nici radarul. Daca nu vezi ceva cum poți să-l dobori? Ia mai te documentează si apoi scrii gogoși pe aici. Armament nuclear nu se va folosi poate cel mult ceva tactic. Rusia asteapta prabusirea economică a vestului. Pînă la reuniunea BRIX totul va fi tranșat. Niste fraieri ca noi romanii vor plati oalele sparte. Jocurile sint c-am facute. Om trai și om vedea.

      Ștergere
    2. Mai rusule subversiv 17:00, racheta ta hipersonica a fost doborata cu sistemul Patriot. E clar.L-am vazut pe Putin la parada de 9 mai cu un tanc vechi ,prapadit , vai de el.Lasa garagata si nu mai spune "noi romanii" ca nu esti de-al nostru.

      Ștergere
  4. As compara Ucraina cu razboiul romanilor din multe etape de cucerire a Daciei intii in sudul Dunarii si apoi din nou doua etape de cucerire mai cunoscute cu batalia de la Tapae apoi cu cea de la Sarmizegetuza.

    Desi aici e o situatie mai complexa intre doua mari puteri militare Rusia si Nato care daca nu vor ajunge la un consens final vor ajunge se pare Sigur la al treilea Razboi Mondial unde va avea un cuvint de spus si China si tarile din Asia de sud —Est unde se pare ca si India a trecut de partea Occidentului fapt ce poate sa-l mai tempereze pe Putin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se termina aici si incepe cu bombe atomice .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11 mai 2023 la 00:04 Nu se vor folosi bombe atomice !

      Ștergere
    2. O sa se foloseasca . Sa speram sa fim ocoliti . Sau cu pagube putine . Dar nu cred . Din ce informatii am .......

      Ștergere
    3. Sa va auda Bunul Dumnezeu , doamna Maria.
      Sa speram ca Putin criminalul va raspunde pt. ce a facut.

      Ștergere
    4. A trecut un an de război si nu s-a terminat, si nici Putin nu a murit, previziunile marilor analiști si analiști politici nu s-a adeverit. Acestia nu au înțeles ca Războiul va mai tine mult timp si se va termina numai după testarea nuclearei asa cum au spus fin timp marii duhovnici_

      Ștergere
    5. Nu se va intampla nimic din toate cate spun oamenii laudarosi. Nimeni nu va apasa butonul nuclearei!

      Ștergere
    6. Vezi in iarna .

      Ștergere