joi, 25 mai 2023

MARE SI SFANTA SARBATOARE IN SFANTA BISERICA INALTAREA DOMNULUI !

 

                                                   Hristos S-a Inaltat!

                                                  Dragii mei, 

A reinceput pictura in Sfanta Biserica Inaltarea Domnului din Tecuci.
M-a rugat Parintele Paroh Neculai Forda, ca sa filmez din nou si sa vedeti si voi dragilor in ce stadiu se afla pictura din Sfanta Biserica. 
Am mers cu mare drag si cu multa iubire sufleteasca si am facut doua clipuri pe care le gasiti aici mai jos.

.

Sfanta Biserica dragilor are nevoie de ajutorul nostru al tuturor ca sa putem duce la desavarsire Pictura divina.
Parintele Paroh Neculai Forda nu are cu ce sa achite pictura, munca si vopselele pictorilor.
Haideti dragilor, ca impreuna sa incercam sa ajutam fiecare dupa puterea noastra.
Voi reposta aici toate datele necesare pentru a putea ajuta SFANTA BISERICA.

Sunati va rog pe Parintele Forda Neculai care vă va ajuta in gasirea Sfantului pe care vreti sa-l achitati ca sa fie pictat.Parintele Neculai Forda va va elibera chitanta pentru suma pe care o depuneti in contul Sfintei Biserici pentru ajutorul vostru,si v-o poate trimite prin WhatssApp.

Telefonul Parintelui este:Tel.Parintele Paroh Neculai Forda :0729079924 !

In caz ca Parintele nu poate sa va raspunda cand sunati,atunci,ma puteti suna pe mine la :0747226236 !

DONATII pentru Pictura Bisericii INALTAREA DOMNULUI din Tecuci!Cont:UNICREDIT Bank SA RO66BACX0000000850800000.Cod fiscal:13495840


Peretii goi si albi, asteapta Mila si Iubirea Crestinilor si Iubitorilor de Dumnezeu si de Maicuta Domnului  ca sa fie pictati cu Chipurile Sfintilor,cu Chipul Prea Sfintei Treimi si al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu!
Va rugam ,ajutati-ne pentru ca BISERICA SFANTA a Lui Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu ,sa prinda viaţă vesnica !   
Un Sfant in picioare costa 1400 lei, (300 euro), Vitraliile de sus pana jos 1800 lei(350 euro), Medalioanele de pe pereti , 500 lei un sfant(100 euro) 
   Tel.Parintele Paroh :0729079924 !
Contul PAROHIEI  :

Cont UNICREDIT BANK SA

:RO66BACX0000000850800000 ,
Cod fiscal :13495840 !   
Va multumim din suflet si din toata inima si ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa va binecuvinteze cu mila si cu iubirea Sa de oameni,iar DARUL vostru sa vi-l intoarca inzecit in casa si-n familia voastra,prin dragoste,sanatate si mantuire.

23 de comentarii:

  1. Astazi si ziua de stat A Eroilor Neamului deveniti Sfintii de paza ai Romaniei de la Marasesti si chiar Siberia si Stalingrad pina dicolo de Lipova la Paulis si Radnan ,de la Plevna si pina la Sighetul Marmatiei.
    Dumnezeu sa-i odihneasca
    in pace
    si pe noi sa ne ierte ca uneori cam uitam de ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. In numele sindicalistilor din pata victoriei ai invatatorilor vorbeste evreul Hader cel mai prost profesor de la Politehnica din Bucuresti numit sef de sindicat ca si Mitrea puscariasul si alti de evreii Brucan si Iliescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In anul 1919 dupa razboi lira sterlina se cumpara cu 0,25 din leu Dolarul se cumpara cu 0,3 leu iar 10 oua costau 0,75 lei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot meritul cresterii valorii leului era al premierului buzoian Marghilorman despre care istoriografia comunista abascuns multe adevaruri
      Familia patriotilui Margilorman a avut un rol mare la unirea din 1859 si din 1918 cit si pentru netatificarea tratatului de la Buftea-craciun.

      Ștergere
  4. Mircea Digaru cel facut general la apelul bocancilor care nu a iesit din birou si el se da acum rotund si vorbeste in numele sindicalistilor din armata comunista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Despre Dogaru un articol scria ca e un KGBist in solda rusilor ca toti de teapa lor platiti gras sa transmita ordinele rusilor si de care se zice ca nu a executat o zi de armata fiind ginerele lui Vasile Petrut ministru de armata si general cu trei stele cu studii la Academia Frunze din Moscova ,ambii cu dosare drept cirtite ale KaGBaului si a caror copii acum ne impun ordinele si Directivelor homalailor de la Bruxell-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vasile Petrut imediat venirii din Rusia a infintat in armata Batalioanele Disciplinare dupa ideia lui Bodnaras, a fost secretar de stat la armata sub fratele lui Ceausescu
    Petrut a fost a fost unchiul chestirului de politie Ioan Buda comandant al politiei de frontiera pina in 2015-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ion Boda era pensionat si lucra cu salar de 133000 lei lunar in ministerul de interne unde era secretar de stat cind a avut loc cazul de la Caracal el a fost pensionat de Iohannis cu pensia de 50 ooo lei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci temelia Puterii iohanniste sint comunistii scoliti la Moscova ca si Raluca Turcanu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Viorica Dancila si Carmen Dan au cerut de nenumatate ori Demiterea lui Ion Buda dar el a fost chiar renumit in functie de sef a politiei de Frontiera de Iohannis
    Sa ne mai miram atunci prin cine se facea traficul de carne vie la Frontiera ca si in cazul Caracal si multe altele vechi di noi??
    Ioan Buda si-a facut peste noapte si fiul si nepotul cu grade mari peste noapte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Omerta la Posta facuta de infractirii de la conducere pentru a ascunde afacerile sefilor cu salarii uriase, au instaurat Teroarea in rindul salariatilor cu salarii de2000 lei in timp ce sediile postei stau sa se prabuseasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De bine de rau, medicii au acum salarii de aproape 7000 lei net pe luna. Acum, ce sa mai zica ceilalti care au salariul minim pe economie si mai au si studii superioare, executa lucrari potrivit pregatirii lor si sunt muritori de foame.
      Dar deh... ce sa-i faci? In afara de medici, profesori si cei din transporturi, ceilalti pot sa faca greve si proteste pana le vine rau, ca nimic nu rezolva. Pai de pensionari sau de salariatii cu venituri extrem de mici, muritori de foame desi muncesc sau au muncit din greu toata viata, degeaba fac greva sau protesteaza ca nu depinde nimeni de ei: nici elevii, nici pacientii si nici calatorii... asa ca ceilalti pot muri "linistiti" de foame ca nimeni nu ii baga in seama. Asa s-a ajuns in Romania, din pacate.

      Ștergere
    2. Si pe deasupra, oricat li s-a marit sau li se va mari salariul, medicii tot vor sta cu mana intinsa si vor cere spagi de la pacienti. La fel si profesorii (mai ales cei de română si matematică) - oricat de mare ar fi salariul, tot fac MEDITATII si stau cu mana intinsa la elevi si la parintii acestora... ANORMAL! De ce la clasa acelasi profesor nu face nimic? Ca sa ajunga elevii la meditatii. Si uneori nici acolo nu fac nimic si cheama o clasa intreaga odata sau jumatate din clasa o impart la o sedinta si cu cealalta jumatate de clasa le iau banii degeaba si ii baga pe toti la sedinte de meditatii. Chiar nu este normal ce se intampla.
      Iar daca ramane un elev silitor singurul din clasa fara sa faca meditatii, oricat ar sti, tot degeaba - profesorul respectiv isi face ambitia si e in stare sa il pice si sa il lase restantier pana cedeaza elevul si face meditatii sau ii da note extrem de mici desi stie sa raspunda la toate intrebarile, invata f. bine tot la materiile acestor specimene.
      La materiile neimportante (desen, sport, muzica, latina care e o limba moarta etc.) isi dau importanta unii profesori si ii nedreptatesc pe elevii fara posibilitati materiale deoarece acele specimene de pseudo-profesori stau cu mana intinsa ca niste cersetori ce sunt.
      Ca esti recunoscator unui medic ca ti-a salvat viata sau unui profesor ce te-a invatat ce trebuie sa stii si te-a pregatit la clasa cum trebuie si ii iei o floare, acolo, in semn de multumire sau cei bogati ii rasplatesc pe medici, e altceva. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa il jecmanesti pe unul sarac, sa ii iei si pielea de pe el si daca nu are sa dea, fie il nedreptatesti ca profesor, fie nu ii salvezi viata ca medic doar ca iti faci tu ambitia pe pielea saracului si chiar nu are sa iti dea.
      Invatatoarele sunt atat de ciubucarese in Romania ca nu stiu daca ar ajunge vreuna in Rai la cat vin si stau cu mana intinsa cu orice ocazie in fata elevilor.
      Pai au ajuns jegurile infecte de invatatoare sa treaca pe la fiecare elev (spunandu-le sa nu se ridice din banca, ca trece invatatoarea pe la fiecare "sa vada ce i-a adus fiecare") si stau cu mana intinsa si ii fac sa planga pe copiii care le aduc un martisor de argint spunand ca e ieftin si ca nu poarta decat aur, nu alte tinichele. Dar unde s-a ajuns in tara asta? E Tara lui Papura Voda cu invatatoarele si specimenele astea de pseudo-profesori spagari? Nu am vazut vreodata sa fie luata pe sus o invatatoare spagara care pretinde aur de la elevi si ies bine-mersi la pensie, isi fac vacante de lux in toate tarile, au masini scumpe, dar ele se plang. Au ajuns copii la clasa 0 (0 = nula) sau copii de clasa I sa faca meditatii cu invatatoarea de la clasa. Pai e posibil asa ceva, atata sfidare pe fata din partea invatatoarelor si a celor din clasa care isi "permit" (cum afirma ei) sa faca meditatii si la sport sau la desen? Hai sa vedem lucrurile si asa cum sunt ele - realiste! Vi se pare normala atitudinea unei astfel de invatatoare / profesoare?
      Iar la fiecare incheiere de an sugereaza clar sau spun direct in sedintele cu parintii ce au nevoie - un robot de bucatarie, o masina de spalat si un frigider. Toate astea intr-un singur an, de la o singura clasa. Si apoi mai vor cadoul si de la fiecare, individual.

      Ștergere
  11. Evreul Rafila cel cu Genocidul Covid fupa traditie de famile si tatal lui venit din Urss ca sef de securitate cu Genocidul de la Arad contra taranilor asasinati ca si bunicul sau comandant al Armatei Rosi din Urss.

    Nepotul ministru Rafila cind nu face genocid medical cu Iohannis nu are timp de rezolvare acum a medicilor rezidenti care au cistigat concursul pentru medici fiind foarte ocupat cu vizitele prin strainataturi ca si Iohannis si nici de institutul Cantacuzino nu are timp pe care l-ar vrea prada imobiliara in mijlocul Bucurestiului dupa ce l-au inmormintat transferindul formal Armatei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Soigu comandantul armatei Rusiei -Armele nucleare tactice ale Rusiei transferate in Belarus ramin sub controlul Rusiei
    In timp ce Prigojin comandantul Mercenarilor Wagner din Bahmut vorbeste de o posibila Revolutie in Rusia si de rocada cu armata rusa in Bahmut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ponta-Toate datele bolnavului le are Romania cu tot feliul de deficite la toate capitolele
    Ministru buni trebue tinuti la rotativa indiferent de partid.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ciolacu huiduit azi in orasul sau in Buzau iar Iohannis tot la el acasa in Sibiu.
    George Simion de ziua Eroilor s-a dus si a comemorat pe valea Uzului
    Profesorii grevisti in a patra zi de Protest au defilat prin Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Guvernul raspunde prin purtatorul de cuvint ca profesorii nu primesc majorare decit prin noua lege a salarizarii impusa prin Pnrr ,vor primii doar 9 procente Auxiliarii
    In timp ce Rotativa la guvernate ieri vazuta sigura de Iohannis pare a se inoda astazi tot de el-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ghinion
    Avocati vor actiune judecatoreasca contra curtii de justitie Europene de la Luxemburg care dau dictate guvernului si Romanilor dar va intra in joc si Banca Mondiala-
    In timpul asta Mutul Iohannis profesor cu 7 case tace cind nu mai vinde elevi
    Guse -Iohannis joaca o farsa pe care tot el a provocat-o- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Guse-trebuie sa restituim 20 miliarde anual reprezentind 7 pricente din Pib si sintem in dezastru economic si obligati sa ne inarmam contra rusilor printre altele cu 2 submarine inutilizabile in marea Neagra care e prea mica pentru ele de aici nu sint bani pentru salarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Regele Charles al Uk ar veni in Romania pe 2 iunie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Si Germania a intrat in recesiune urmare a scaderii cumpararii de alimente de catre populatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Tocaiev presedintele Kazastanului critica Rusia in fata lui Putin pentru transfer de arme nukleare tactice in Belarus ,dar dupa apropierea de China

    China care dupa un mesaj al doamnei Maria-va primii Dunarea de Jos- mai mult ca sigur dupa al Treilea Razboi Mondial si apropierea de ei a axei Polului Nord si al noii calote polare-craciun.

    RăspundețiȘtergere