duminică, 21 mai 2023

INTEGRITATEA ROMANIEI NU VA FI AFECTATA !



.


HRISTOS  A  INVIAT ,dragii mei !

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spunea asa : 

"Pe toate ni le-a ingaduit Bunul Dumnezeu, dar nu toate ne sunt cu putinta,nu toate ne sunt de folos!
Clipa in care, vad un Cer senin si foarte stralucitor, Cer din care iese ca un IMPARAT ce ne este noua tuturor,Insusi Mantuitorul nostru bland si drag,Iisus Hristos,Fiul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului,Pururea Prea Curata Fecioara Maria.

.
IISUS HRISTOS privea in jos spre Pamant, iar cu Mana Sa dreapta ne binecuvanta!
In acest moment,aud un alt glas care adauga: 
"Romania!
Inca Romania !
Inca afirma integritatea tarii noastre!"
Dupa care,totul dispare!
Prieteni dragi, sa ne punem toata Nadejdea si toata Iubirea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si niciodata sa nu ne indoim, niciodata sa nu credem ca am fost sau suntem parasiti de Divinitate.Este indeajuns ca sa ridicam mainile noastre spre Cer,sa ingenunchem si sa cerem cu toata fiinta noastra ajutorul divin, si categoric il vom primi,daca si credem ca-l vom primi.
Sa ne rugam pentru Pace si liniste in lume, sa ne rugam pentru Pace si liniste in Romania, pentru bunatatea poporului roman si nu numai, pentru Pace si liniste in Sfintele Biserici.
Sa nu uitam ca sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si cu inima si sufletul pline de Credinta si de Iubire!
Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Profeţia părintelui Arsenie Boca, mai actuală ca niciodată: „România va fi înconjurată de flăcări. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri

    https://www.romaniatv.net/profetia-infioratoare-a-parintelui-arsenie-boca-mai-actuala-ca-niciodata-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-vor-pune-impozite-taxe-si-alte-ingradiri_6208818.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Contacte cu extraterestri din constelatia Orion descrise in tablitele cuneiforme din nordul Irakului acum trei mii de ani.
    .
    Astronomii spun ca Pamintul poate si este supraveghest de extratetestrii din zeci de sisteme solare de la care am fi prmit chiar raspuns dupa 27 de ani si o schema a ADN-ului lor.

    Un inginer din Zona 51 spunea ca un extraterestru lucra cu ei pentru noile tehnologii implementate pe Pamint si ca majoritatea din ei au forma non bipeda.

    Iar un pilot de avion spune ca dupa o lipsa inexplicabila de 10 zile a descoperit ca a fost rapit pe o nava de extraterestri sofisticati care interactionau mental cu nava lor

    Poza la incoronarea in Uk a regelui Charles din 6 mai releva o nava luminoasa ca o ghinda deasupra norilor si aviatiei de la parada evenimentului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Niste incompetenti
    Inevitabil Greva Generala in Romania Ne Educata a profesorilor lui Papura Voda prin Loboda Iohannis nemultumiti si neconsultati pe legea Secreta a Invatamintului.
    Mesajul doamnei Maria e ca si implinit miine peste citeva ore in timp ce cei platiti cu salarii mari de Boi nu au putut prezice Nimic Nimic-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Incendiu de vegetatie in delta Vacaresti din sudul Bucurestiului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ponta -Iohannis ne-a mincat 10 ani din viata degeaba-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Etna din Sicilia a erupt iar un ciclon mediteraneean aduce ploaie cu cenusa care la uscare va da praf periculoasa la vara secetoasa pentru sanatatea umana la pm 2,5 din cancer pulmonar si vascular afectind sanatatea publica si pe plante blocheaza fotosinteza crescind si desertificare si seceta cu posibil an fara vara cu tensiuni sociale care se spune ca a generat si revolutia franceza de la 1789-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. vom trai si vom vedea cine a profetit adevarul- de altfel daca USA isi baga coada nu va iesi bine- cei f bogati nu au mama si tata ci BANUL cu care cumpara si suflete

    RăspundețiȘtergere
  8. Negocieri esuate astazi
    Sindicalist -Discutiile la Guvern s-au incheiat cu Praf in Ochi, nu suntem asistati sociali ,avem si noi copii trebue redat statutul social conform invatamintului Hadar -De miine vom intra si noi in greva de averisment si vom intra si si noi mai tirziu in Greva Generala pentru politicile economice si sociale gresite ale Guvernului care au dus la situatia actuala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Roubinii economist american care a prezis si criza din 2008-spune ca lumea se indreapta spre o criza profunda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. d-na MARIA azi este oficial - la CEDO S-A VOTAT PENTRU RELATIILE HOMOSEXUALE in tot UE- ce decizie va lua Patriarhia?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ne-a adus m.UE...
      UE = Sodoma si Gomora

      Ștergere