miercuri, 31 mai 2023

GOLGOTA ! CAND MANTUITORUL MERGEA SPRE GOLGOTA ,SFANTUL IOAN BOTEZATORUL ERA INTEMNITAT!

 

                          HRISTOS S -A INALTAT! 


                                Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare trist si dureros.
Glasul spunea asa:
               "Cand Iisus Hristos Mantuitorul Lumii,mergea înspre Golgota!"
                                                             
GALERIE FOTO. Reconstituirea Drumului Crucii spre muntele ...Maine este programata "bataia" Drumul Crucii din centrul Clujului ....
După care,glasul a tacut ,iar in aceasta clipa mi se arata o incapere tare ingusta cu un mic gemulet prin care, abia daca trecea o raza de soare venita din Cerul sfant.
Darul lui Dumnezeu, crengile pacatului si rugaciunea lui Isaac ....
În acea temnita ingusta vad un barbat in camasa lunga alba, care statea ghemuit,deoarece ,era prea joasa temnita,nu putea sta in picioare.Era un barbat slabut tare si cu parul lung. In temnita era tare intuneric.
Dragii mei, iata ca ,in timp ce IISUS era batut si batjocorit in drum spre Golgota,un alt barbat era in acea teminta extrem de ingusta si suferea.
Oare sa fi fost Sfantul Ioan Botezatorul?
Sa ne plecam genunchii nostri fratilor si sa ne inchinam Domnului si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, sa ne rugam pentru iertarea pacatelor noastre si pentru mantuirea sufletului nostru,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Sentinta definitiva a judecatorilor din Craiova ,Dinca condamnat la 30 ani inchisoare prntru uciderea celor doua fete
    In timp ce parintii lor acuza traficul de carne vie necautarea fetelor motiv pentru care s-a facut pierdut telefonul lui Dinca care continea date importante, convorbiri cu politisti, procurori si chiar un consilier de la Cotroceni demisionat si sters chiar si de pe Internet-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Momentul grevei profesorilor evocat pe Digi 24 ca- oamenilor le-a ajuns cutitul la os sa nu fie o explozie a mamaligii ca in 89-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In timp ce profesorii erau in strada parlamentul vota majorarea cheltuelile cabinetelor parlamentare cu 7500 le
    Dar de referendumul cu doar 300 parlamentari sau pentru suspendarea presedintelui
    Nimic Nimic… Deocamdata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Istoria se repeta
    Cam miroase a Revolta in strada
    Curind Curind Cucu-veaua ar trebui sa plece ca a incurcat destul borcanele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Analist bursier-Bursa de la bucuresti creste,se doreste inregistrarea la bursa de luna viitoare si a Hidroelectrica desi se estimeaza o recesiune economica si cresterea inflatiei desi preturile la carburanti scad-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si CFR Infrastructura se pregatesc de Greva Generala de la 1 Iulie.

    Maia Sandu vorbeste de adunarea Summitul oamenilor care vor sa se uneasca cu Ue si -Sa fie liberi cu invitati din 50 de tari sefi de stat si guvern din Europa si nemembrii Ue o intilnire miine intre Chisinau si Tiraspol vor fi discutii in castelul de la Vulvoaca
    Fac exceptie Rusia si Belarus care au meritul indirect a face tarile europene sa se Uneasca la aceste discutii inclusiv vine Erdogan si presedintii Armeniei si Azerbaijanului de la care se asteapta un discurs de pace simbolic intre ei la masa cu liderii din Uniunea Europeana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt mai frumoase picturile in lume la muzee, in biserici catolice decat puzderia asta de imagistica cu care vrei sa convingi. Nu reprezinta nimic. E totul contrafacut!

    RăspundețiȘtergere
  8. O Ne-Miscare de Tactica politica.
    Tocmai acum se anunta de Erdogan ca nu va mai fi prezent miine la Summitul din R Moldova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Polarizarea de interese militare continua
    Ancara si Ungaria sint asteptate ca pina in toamna sa fie ultimii care aproba intrarea Suediei in Nato
    Analistii politico militari prevad ca razboiul din Ucrana va mai dura ani lungi in timp ce Rusia stringe legaturile cu Iranul
    iar China are frecusuri de interese cu Sua ,
    ultima facind exerciti
    militare in Asia de Sud-est cu Filipine si Japonia iar in Romania cu alte 13 state in multe locatii cele mai mari cu 10 mii militari la Smirdan
    In Romania un sofer de tir prins zilele astea cind aducea ilegal in tara un ditamai tancul militar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rotativa-Sticla -sparta de Iohannis Cucu-veaua.
    La ordinul cui ca la paduri el conduce???-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Adevar sau legenda??
    Milan presupusul fiu al lui Cuza nascut in Moldova urmare a relatiei cu evreica Obrenovici a ajuns rege al Serbiei din 1882 pina in 1889
    El a murit in 1901 dar o legenda spune ca ar fi ascuns intr-o pestera in muntii Olteniei un mare texaur al Serbiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Adriana Duduna- Aceasta Romania Educata a fost o miciuna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe deasupra, oricat li s-a marit sau li se va mari salariul, medicii tot vor sta cu mana intinsa si vor cere spagi de la pacienti. La fel si profesorii (mai ales cei de română si matematică) - oricat de mare ar fi salariul, tot fac MEDITATII si stau cu mana intinsa la elevi si la parintii acestora... ANORMAL! De ce la clasa acelasi profesor nu face nimic? Ca sa ajunga elevii la meditatii. Si uneori nici acolo nu fac nimic si cheama o clasa intreaga odata sau jumatate din clasa o impart la o sedinta si cu cealalta jumatate de clasa le iau banii degeaba si ii baga pe toti la sedinte de meditatii. Chiar nu este normal ce se intampla.
    Iar daca ramane un elev silitor singurul din clasa fara sa faca meditatii, oricat ar sti, tot degeaba - profesorul respectiv isi face ambitia si e in stare sa il pice si sa il lase restantier pana cedeaza elevul si face meditatii sau ii da note extrem de mici desi stie sa raspunda la toate intrebarile, invata f. bine tot la materiile acestor specimene.
    La materiile neimportante (desen, sport, muzica, latina care e o limba moarta etc.) isi dau importanta unii profesori si ii nedreptatesc pe elevii fara posibilitati materiale deoarece acele specimene de pseudo-profesori stau cu mana intinsa ca niste cersetori ce sunt.
    Ca esti recunoscator unui medic ca ti-a salvat viata sau unui profesor ce te-a invatat ce trebuie sa stii si te-a pregatit la clasa cum trebuie si ii iei o floare, acolo, in semn de multumire sau cei bogati ii rasplatesc pe medici, e altceva. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa il jecmanesti pe unul sarac, sa ii iei si pielea de pe el si daca nu are sa dea, fie il nedreptatesti ca profesor, fie nu ii salvezi viata ca medic doar ca iti faci tu ambitia pe pielea saracului si chiar nu are sa iti dea.
    Invatatoarele sunt atat de ciubucarese in Romania ca nu stiu daca ar ajunge vreuna in Rai la cat vin si stau cu mana intinsa cu orice ocazie in fata elevilor.
    Pai au ajuns jegurile infecte de invatatoare sa treaca pe la fiecare elev (spunandu-le sa nu se ridice din banca, ca trece invatatoarea pe la fiecare "sa vada ce i-a adus fiecare") si stau cu mana intinsa si ii fac sa planga pe copiii care le aduc un martisor de argint spunand ca e ieftin si ca nu poarta decat aur, nu alte tinichele. Dar unde s-a ajuns in tara asta? E Tara lui Papura Voda cu invatatoarele si specimenele astea de pseudo-profesori spagari? Nu am vazut vreodata sa fie luata pe sus o invatatoare spagara care pretinde aur de la elevi si ies bine-mersi la pensie, isi fac vacante de lux in toate tarile, au masini scumpe, dar ele se plang. Au ajuns copii la clasa 0 (0 = nula) sau copii de clasa I sa faca meditatii cu invatatoarea de la clasa. Pai e posibil asa ceva, atata sfidare pe fata din partea invatatoarelor si a celor din clasa care isi "permit" (cum afirma ei) sa faca meditatii si la sport sau la desen? Hai sa vedem lucrurile si asa cum sunt ele - realiste! Vi se pare normala atitudinea unei astfel de invatatoare / profesoare?
    Iar la fiecare incheiere de an sugereaza clar sau spun direct in sedintele cu parintii ce au nevoie - un robot de bucatarie, o masina de spalat si un frigider. Toate astea intr-un singur an, de la o singura clasa. Si apoi mai vor cadoul si de la fiecare, individual.

    RăspundețiȘtergere
  14. Presa moscovita Novomisia Gaseta trateaza relatia dintre Romaniei cu Ungaria ca punct sensibil in Transilvania care ar fi fostnational ungureasca alimentind un posibil conflict in avantajul lor fata de problema RMoldovei pe care o vad indepartata de ei de Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Filmul-Inger si Demon-lupta pentru Adevar in doua lumi,duminica la 22,30 pe Protv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Putin intii si apoi Zelenski vor merge separat fara a se intilni la data instalarii lui Erdogan simbata 3 iunie
    O fi cauza renuntarii lui Erdogan la Summitul din R Moldova pentru ca vrea sa fie jucator intre tabere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Interese politice Ascunse in spatele grevei profesorilor

    Sosoaca-interesul e saltarea PNL din scaderea in sondaje

    De ce nu ies pentru popor cind puterea bloca totul in pandemie cind sefii sindicatelor -Lupi in blana de oaie-au batut palma cu Puterea tradind Poporul si salariatii praduind toata economia si Tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Raluca Boboc fosta consiliera a lui Basescu-se repeta schema din 2012 pentru schimbarea clasei politice si aducerea in Kovesi in ie un Salvator-
    Acelasi lucru sustine Dragnea ca este urmarit prin fostul Sri -st Coldea
    Iar Viorel Visan -ca si statul paralel in relatie foarte apropiata si in echipa cu procurorii si Kovesi prin intrarea in dosarele penale si santajarea judecatorilor , el spune ca Kovesi va candida -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Delapidari in Pandemie de peste 10 miliarde Euro doar la 3 spitale romanesti sub anchete pornite de FBI si care aveau mortalitate la Covid de peste 95 procente din cei internati in timp ce aparatura statea nefolosita.
    Au fost 7 persoane arestate din Romania si urmeaza alte sute-craciun.

    RăspundețiȘtergere