luni, 1 mai 2023

URANUS SI SATURN ! OARE VOM AVEA SURPRIZE DIN PARTEA LOR?

30 Aprilie 2023, ora 5,34 !

Hristos a Inviat !
Dragii mei, 
In aceasta dimineata dragilor, m-a trezit un glas care spunea ceva despre Planeta a saptea de la Soare, adica, despre Uranus!
In acelasi timp, un alt glas ne graieste despre a sasea planeta de la Soare,adica ,despre Saturn.

SATURN !
.




Primul glas spunea asa:
"Sa vedem, ce se va intampla cu Uranus.
Dar un alt glas, intreaba cu mare uimire:
De ce? de ce spui aceasta?
Iar raspunsul veni imediat:
Pentru ca, azi e ziua plina a lui Saturn!"
Dupa care, ambele glasuri dispar, se topesc ca un ecou.
Prieteni dragi, aici nu este vorba de Uranus si Saturn asa ca in Astrologie, asa cum ne-au obisnuit Astrologii cand ne citesc in stele si in planete.
Aici,in acest Mesaj divin, se va intampla ceva cu cele doua Planete scrise mai sus,ceva ce va avea consecinte nu tocmai benefice asupra Planetei Pamant.
Ce anume se va intampla, eu nu stiu.
Dar cu siguranta vom afla impreuna.
Sa nadajduim ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, ne vor ocroti si toate vor fi bune si nu ne vor face ca sa suferim in 
niciun fel.
Cu dragoste,Maria.
P.S.
Sa aflam cate ceva despre aceste doua Planete,Uranus si Saturn:


                                      URANUS !

 Uranus este a șaptea planetă de la Soare. Numele său este o referință la zeul grec al cerului, Uranus, care, conform mitologiei grecești, a fost bunicul lui Zeus (Jupiter) și tatăl lui Cronos (Saturn). Este a treia planetă ca mărime și a patra ca masivitate din Sistemul Solar. Uranus are o compozție similară cu Neptun și ambele au compoziții chimice diferite de cele ale celor mai mari giganți gazoși: Jupiter și Saturn. Din acest motiv, oamenii de știință clasifică adesea Uranus și Neptun ca „giganți de gheață” pentru a-i deosebi de ceilalți giganți gazoși. Atmosfera lui Uranus, deși este similară cu cea a lui Jupiter și a lui Saturn în compoziția sa primară de hidrogen și heliu, conține mai multă „gheață” cum ar fi apă, amoniac și metan, precum și urme de alte hidrocarburi. Are cea mai rece atmosferă planetară din Sistemul Solar, cu o temperatură minimă de 49 K (−224 °C). Uranus are o structură complexă de nori stratificați și se crede că apa formează cei mai mici nori, iar metanul stratul superior de nori. Interiorul lui Uranus este compus în principal din gheață și rocă.

La fel ca celelalte planete gigant, Uranus are un sistem de inele, o magnetosferă și numeroși sateliți. Sistemul uranian are o configurație unică, deoarece axa sa de rotație este înclinată lateral, aproape în planul orbitei sale solare. Prin urmare, polii săi nordici și sudici se află acolo unde majoritatea celorlalte planete își au ecuatorul. În 1986, imaginile de la Voyager 2 au arătat-o pe Uranus ca pe o planetă aproape fără caracteristici în lumină vizibilă, fără benzile de nori sau furtuni asociate cu celelalte planete gigantice. Voyager 2 rămâne singura navă spațială care a vizitat planeta. Observațiile de pe Pământ au arătat schimbări sezoniere și o creștere a activității meteo pe măsură ce Uranus s-a apropiat de echinocțiul său în 2007. Viteza vântului poate ajunge la 250 m/s (900 km/h).

                              SATURN !

Saturn este a șasea planetă de la Soare și a doua ca mărime din Sistemul Solar, după Jupiter. Este un gigant gazos cu o rază medie de aproximativ nouă ori mai mare decât cea a Pământului. Deși densitatea sa este de doar o optime din densitatea medie a Pământului, datorită volumului său mare, masa lui Saturn este de 95 de ori mai mare decât cea a Pământului. Numele derivă de la zeul omonim al mitologiei romane, omologul titanul Cronos, din mitologia greacăsimbolul său astronomic (♄) este o reprezentare stilizată a secerei zeului agriculturii.

Interiorul lui Saturn este cel mai probabil compus dintr-un nucleu de fier–nichel și rocă (compuși de siliciu și oxigen). Nucleul este înconjurat de un strat de hidrogen metalic, un strat intermediar de hidrogen lichid și heliu lichid și, în cele din urmă, un strat exterior gazos. Saturn are o nuanță galben pal datorită cristalelor de amoniac din atmosfera sa superioară. Se crede că un curent electric din stratul de hidrogen metalic dă naștere câmpului magnetic planetar al lui Saturn, care este mai slab decât al Pământului, dar are un moment magnetic de 580 de ori mai mare decât al Pământului datorită dimensiunii mai mari a lui Saturn. Puterea câmpului magnetic al lui Saturn este în jur de o douăzecime din cea a lui Jupiter. Atmosfera exterioară este în general calmă deși pot persista tipare prelungite de furtuni. Pe Saturn suflă vânturi de aproximativ 1.800 km/h, mai puternice decât pe Jupiter dar nu la fel de mare ca cele de pe Neptun. Pe baza studiilor asupra inelului C al planetei, în ianuarie 2019 s-a stabilit că o zi pe planeta Saturn are 10h 33m 38s +h 1m 52s
h 1m 19s
.

Cea mai faimoasă trăsătură a planetei este sistemul său inelar proeminent, care este compus în mare parte din particule de gheață, cu o cantitate mai mică de resturi stâncoase și praf. S-a confirmat descoperirea a 83 de sateliți care orbitează planeta, dintre care 53 au nume oficiale. Titan, cel mai mare satelit a lui Saturn și al doilea ca mărime din Sistemul Solar, este mai mare decât planeta Mercur, deși mai puțin masiv și este singurul satelit din Sistemul Solar care are o atmosferă substanțială.

Văzut de pe Pământ, Saturn pare a fi o stea strălucitoare pe cer, ușor vizibilă cu ochiul liber. Abia după inventarea telescopului, însă, i-au fost descoperite inelele și sateliții. Deși calitatea instrumentelor de observare a evoluat, trimiterea sondelor spațiale a dezvăluit detalii fără precedent. Sondele Pioneer 11Voyager 1 și Voyager 2 au trecut aproape de Saturn, dar complexitatea descoperirilor lor a motivat trimiterea unui orbitator, Cassini, care a trimis sonda Huygens pe suprafața lui Titan.

5 comentarii:

  1. Posibil alinierea lor pe cer in pozitia cea mai apropiata sa afecteze circulatia meteoritilor din inelele lor sau cu insumarea gravitatiilor pot afecta cometele schimbindule traectoria din sistemul solar cu intersecti cu planetele inferioare sau cu dereglarii si ciocniri cu zona de meteoriti exterioara planetei Marte care prin ricoseu de pe traectorie sa dea o ploaie de meteoriti si pe Planeta noastra Tera a treia de la soare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai exista si o centura exterioara de meteoriti la marginea sistemului solar care poate fi dereglata de alaturatea si insunarea gavitatiei celor doua planete Mari care pot da caderi de meteoriti spectaculoase de meteoriti pe orice planeta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. exista astronomi bine pregatiti care descopera apropierea unor corpuri ceresti de pamant- meteoriti sau comete -problema este ca ce s-a intamplat in SIBERIA cu cativa ani in urma este infricosator, pt ca nu a fost detectat la timp meteoritul- tarile dezvoltate au ganduri de parasire a pamantului adica miliardarii lumii-dar nu cunosc nici globul nostru in interior- curios!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cunosc nici o profetie sau poate am uitat legat de planete insa are sens si astrologic .
    Apocalipsa nu se va produce ca efect interplanetar ci strict divin si poruncita in direct de Cineva desi chiar si asa rastalnacit de cei nescrisi care nu vor primi.noua credinta.
    Uranus tine de calitatile Chakrei 6 cea a iertarii etc care tine si de Era Pestilor situata incentrul.capului tinind de cele doua emisfere care tin de viitor si trecut ego si suoerego acestea din.urma xa defecte ale calitatilor si partial si de Coroana lui Iisus ca etaj supetior al puterilor justitiare ele tin de domeniul stapinirii de sine.
    Cele doua emisfere tin de mentalitatile noastree atit ca atitudini sensatii si de informatiile bune sau rele desi cunoasterea despre partea spirituala si alte calitati i tuitie pina la revelatie putere de a adimila noi intekegeri etc tin cu prioritate de Chara 2 care e reprezentata de Neptun ..fiecare cu elementul ei Uranus lumina iar Neptun apa.
    Repartizarea pe zile a lor la romani e doar partial corecta existind si o corespondenta pe tari . Uranus de Israel .
    Chakra 6 e una din cele mai grele de stapanit motiv pt care si evreii dint mai razvratiti din fire desi e vb la ei dexaspectulei centralotcacel sting tine de China iar cel sting de Rusia.
    Saturn tine de aspectul drept al Chakrei 4 care tine de partra de afect traire emotinala pe partea de actiune concreta ( asumare disciplina dreptate reguli moralitate respect fraternitate etc cit si partea afectiva din relatiile cu partea masculina incepind cu Tatal divin si cel fizic.
    La Judecata desi ea in principiu tine de Chakra 7 plutoniana sint implicate si alte Chakre incepind cu Saturn ca dreotate de plecare care trebuie facuta chiar si fortat cit si Uranus pt ca egoul si prejudecatile atasamentrke partinitoare fixiste cu erori si nestiinta a destule duc la fanatisn si origoana sfibtilor crezuti tradatori sau inselati ori pagani dupa caz .
    Astrologic nu exista expresia ziua plina a lui Uranus ci cel.mult Luna plina in conjunctie etc cu Uranus sau in aceeasi zodie cu Uranus ..care are loc pe 5 mai
    Desi nu e musai ca ceva sa fie fix in acea zi ci in perioada imeduat de dupa ea cind se adauga si alte semnificatii unghiulare in aceleasi note sau suplimentare din partea altor aspecte cu orb mai mic
    Ma astept ca pe 7 sa fie ziua cintarilor in Sion desi cintarile in sine vor fi a 6 din 7 lucrari ale zilei din care doar una nebiblica desfiintarea instanta a tulpinilor acestui virus planetara.
    De aceea o profetie calugareasca nuneste aceasta zi mare ca fiind ziua celor 7 minuni.lucrari din care una nebiblica iar una din cele 6 va fi vizibila abia a doua zi pe lumina .
    Insa,alte doua profetii le si detaliaza din care unapastrata si deja scoasa pubk7c si in Vatican desi fara acirdul papei de afunci incit a trebuit sa demisioneze acel consilier papal teolog cercetator.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa nu confundam astrologia, parapsihologia cu credinta-DUMNEZEU CREATOR n-are legi omenesti-insusi IISUS HRISTOS a spus -EU NU SUNT DIN LUMEA ACEASTA

    RăspundețiȘtergere