luni, 1 mai 2023

SFANTA TREIME SI IISUS HRISTOS RASTIGNIT!

                                                                29 Aprilie 2023, ora 22,10 !

                                                              Hristos a Inviat!

                                                               Dragii mei, 

 

.
In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune cu tanguire asa:

"Uite Doamne cum L-au strans,
De pe Cruce L-au ascuns!"
Moment in care, Il vad pe Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS in carne si oase, cu o panza alba legata de mijlocul Trupului Sau si rastignit pe Sfanta Cruce.
.
Si iarasi un glas, vorbeste Mantuitorului care era rastignit pe Sfanta Cruce:

                               "Asa Doamne Iisuse Hristoase ,ne-ai schimbat viata!

Ne-ai iertat pacatele noastre si ne mantuiesti sufletele noastre!"

Iar acum, ceva uimitor se petrece.

In fata Sfintei Cruci cu Iisus Hristos rastignit, puțin mai sus de Sfanta Cruce, dar față in față cu Mantuitorul rastignit, sta Insusi Prea Sfanta Treime. Adica, DUMNEZEU TATAL, DUMNEZEU FIUL si PREA SFANTUL DUH.

Deci, IISUS HRISTOS Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria se afla si pe Cruce rastignit si fara de viata, dar si alaturi de DUMNEZEU TATAL si de Prea Sfantul Duh, ca Fiu al Lui Dumnezeu.

Asadar, SFANTA TREIME privea cu adanca tristete la IISUS HRISTOS rastignit de oameni pe Sfanta Cruce.Cel care era Viata Insusi, acum era fara de viata pe Sfanta Cruce,dar,viu si nevatamat alaturi de Dumnezeu Tatal si de Prea Sfantul Duh.

Cerul era senin,dar, ca un amurg.

Prieteni dragi, vedeam cu totii ca, Puterea Lui Dumnezeu,a Prea Sfintei Treimi este nebanuit de mare, este peste gandirea noastra; mintea noastra nu poate cuprinde,nu poate cunoaste aceasta Putere Dumnezeiasca.

Si totusi, din infinita Iubire pentru Creatia Sa, Prea Sfanta Treime a voit ca noi sa cunoastem cate o picatura din Creatia Sa nevazuta si neauzita de noi oamenii.

Iar eu,nu voi putea sa multumesc niciodata in aceasta viata si nici in viata vesnica, pentru acest DAR si HAR pe care l-am primit de la Dumnezeu si de la Maicuta Domnului, de a vedea cele nevazute de ochii firesti si de a auzi cele neauzite cu urechile noastre.

Si din Porunca Mantuitorului Hristos si a Maicutei Domnului ,scriu aici pentru voi toti,la orice ora din zi si din noapte.Cu dragoste si cu multa iubire fata de Dumnezeu si fata de Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, scriu toate cate vad si aud, pentru ca si voi sa cunoasteti din Tainele Cerului Sfant si nu numai.

Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate avem in viata, pentru bucuria care ne face fericiti, pentru cei dragi din inima si din viata noastra.

Sa ne rugam cu toata fiinta noastra si niciodata sa nu slabim in Credinta.

Sa iertam ca sa fim iertati si nu in ultimul rand,sa daruim iubire si sa ne impacam si cu cel mai mare dusman al nostru.

                                               Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. 1 Mai muncitoresc Marele Protest planuit de Francezi pentru lungirea virstei de pensionare
    La noi e bine ??
    ,se renunta la banii gratuiti din PNNR pentru ca nu vor reforma pensiilor castei evreiesti SS= Speciale si Scumpe, ale celor din CC=Criminalilor Comunismului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Papa Francisc in vizita in Ungaria Averizeaza asupra pericolelor individualismului si Consumerismului pentru neajutorarea celor Saraci=Nevoiasi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. cum adica sf TREIME PRIVEA LA IISUS RASTIGNIT!- probabil TATAL SI SF DUH ca IISUS ERA PE CRUCE!

    RăspundețiȘtergere